ya az önce başka bir siteden birşey okudum.sezeryandan sonra hamile kalmak dikişler için bebekte annede tehlileye girebiliyormuş açılma olunca.çok korktum ya aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ben hiç iyi değilim.bana moral verin neolur
canım bende çok korkuyorum çok hemde çok beklemekte istemiyorum çok üzülüyorum.
ya az önce başka bir siteden birşey okudum.sezeryandan sonra hamile kalmak dikişler için bebekte annede tehlileye girebiliyormuş açılma olunca.çok korktum ya aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ben hiç iyi değilim.bana moral verin neolur
ysini okuyanları yazıyorum arkadslar
ben 9 tane
ıdılfırat 8 tane
mesenu 5 tane başka bıtıren var mı?
arkadaşlar 30 oldu başka varma
canım ben 7 tane okumuştum onu ekledin mi
inşlh cnm zaman geçsede hepimiz teker teker gzel hbrler alsak rüzgar ali açılışı yaptı inşlh kalp atışlarınıda duyar b arada senin için 5 yasini okudum ben beni listeye ekledin mi bilmiyom ismini alarakta dua ettim başkasının başkasına yaptığı dua günahsız ağızdan çıkan dua gibidir der efendimiz bizler birbirimizi hiç tanımıyoz birbirimize dua edrsek inşlh kabul olur:)))
birde rüzgarali arkadaşımız kaç haftalık hamile kaç ay sonra hamile kalmış meleği gittikten sonra.
arkadaşlar 30 oldu başka varmı?
canım kusura bakma. fazla internete giremiyorum da. anca cevap verebildim soruna. bugün 6 hafta 4 günlük olduk teyzesi. canım meleğim gittikten sonra 40 ım çıkınca ilk iki ay hastalandım üçüncü ay hastalanmadım. hamile olduğumu öğrendim. yani 2 buçuk ay diyebiliriz. aralık ta hamile kalmışım. ocakta öğrendim. ama benim normal doğumdu canım. işte bugün doktora gidicez. inşallah kalp atışlarını duyarız. ALLAH ım tez zamanda sizlerden de güzel haberler duymayı nasip eder inşallah
inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağğına alırsın kuzucuğunu darısı en kısa zamanda isteyenlerin başına inşallah
arkadaşlar 37 oldu 5 tane eksık?
arkadaşlar 37 oldu 5 tane eksık?
o zaman 47 oluyo arkadaşlar tamamlanmış oluyo Allah kabul etsin yavrumrumeysa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?