Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım ben 7 tane YASİN okudum.

ben bugün çok kötüydüm iş yerinde sürekli ağladım.müdürümümde bir şey dedi zaten iyice moral gitti.bizin müdürün kardeşi anestezi uzmanıymış sormuş dikişelr nezaman iyileşir diye oda 9 ay beklesin yoksa riske atar kendini demiiş.ben nisanı zor bekliyorum 9 ay nasıl beklerim.birde ben anne ve bebeğe dair ne varsaya yazı yazmıştım ordan bir kadın beni facebook tan eklemiş bende kabul ettim konuştuk geçen yıl onunda bebeği melek olmuş 4 ay sonra gebe kalmış şimdi pğlu varmış yaşına girmemiş hünüz yine 3 aylık hamileymiş çok şaşşırdım.korkma diyor bana.yorumu olan varmı.

cnm benim kuzenim ilk çocuğundan 3 ay sonra hamile kaldı 9 ay sonra doğurdu 2 çocuğunun doğum günü aynı güne getirdi yani 1 senede 2 ameliyat bişey olmadı benim bile 3. sezeryan olck 6 ay bekle diolar bence 4 ay yada 6 ay bekle yeter

Bugun saglik ocagi hemsiremle gorustum oda vucudunu dinlendir dedi en az 6 ay bende bekleemicem rabbim yardim etsin ilk adetimden sonra korunmucam insallah saglikla kucagimiza aliriz rabbim bi daha evlat acisi yasatmasin bide psikologa gidicem karar verdim bu psikolojiyle hamile kalirsam paronoyak olurum hemsirede soledi beynini hazir et bari diye yani bende beklemicem cnm

benim 7 ay oldu vücudum hazır ama beynim hazır değilmiş malesef istemiyorum artık:18::18:anlamıyorum neden zaten şansımda az gibi korktuğum içinmi yin eaynı acıyı yaşamaktanmı anlamadım kendimi

arkadaşlar cumartesi yavrum melek olalı 40 gün oluyo bende mevlut okutmak istedim ablama msj attım 2 gün onceden gelebilirmisin diye çünkü evde hiç bişi yapmak içimden gelmio yardım edilsin diye tamam çarşamba akşam yada perşembe sabah geliriz dedi annemi aradım soledim oda perşembe akşam kardeşini geçircem ablanla konusuruz ayarlarız dedi kardeşim sivasta okuyo izne gelmişti buda zoruma gitti bende ağlıyorum şuan ablama mesaj attım vazgeçtim gelmeyin diye ben ağlamaya yermi arıyorum yoksa gerçekten anneme kırılmalımıyım en ufak bişiye ağlıyorum benim gibi olan varmı yoksa ben gerçekten yermi arıyorum

canım sonuçta kolay bişey yaşamadık ve senin acın daha çok taze olduğu için ruh halin çok iyi değildir eminim,buyüzden insan çok alıngan kırılgan olabiliyor,annende bir kabahat görmedim yani,kardeşin gelmiş sonuçta onu göndermesi gerekiyor.Gayet normal bu alınma bence.

ya arkadaslar okadar teselli ediyorum kendimi moralimi duzeltmeye calisiyorum ama an geliyo butun ruhum cokuyo sanki kedere boguluyorum zaten hamile kalmakta sorun yasiyorum bir mucize gibi gelmisti bebegim simdi yine hic olmayacak gibi geliyor allahim yardim etsin bizlere hayirli saglikli evlatlar versin gercekten cok zor

evt çok zor her sabah uyandığımda sanki ilk günün sendromunu yaşıyorum içim kararıyo dün dktr gittim çocuk dktronun önünde birkaçtane orta yaşlı kadın gördüm bi karnında bi yanında bi kucağında böyle baktım kendimi yetersiz gördüm ben mi normal doğum yapamadım meleğimi kaybettikten beri şunu anladım keşke köyde ineğini sağan çocukları etrafında dönen doğurmaktan artık doğum acısı çekmeyen o huzurlu kadının yerinde olsaydım herseyin olsa bile dünyanın en tatlısı olan evladın yada evletların yoksa tat vermiyor((ben çok pinpirikli bir insanım başak burcuyum herseyin ıcığına cıcığına dikkat edrim ama buna rağmen herseyde beni buluyo umursamaz insanlara bakıyorum doğumu kolay çocuğunu buyuturken hiç dikkat etmez ama maşallah dktra da götürmez bazen bişey bilmemek daha iyiymişşşş onu anladım.bide biraz tefekkür edip düşündüm nesela normal doğum allahın insanlara bahşettiği bişey sınırı yok ama sezeryan kul yapımı bişey yani dktron müdahalesi gerek ve belli sınırı var yani allahın rahmetinin sınırı yokmuş geçen teyzem anlatıyo eltim var dio köy şartlarında büyümüş dio doğumuna şahit olmuş bi iki yürümüz diz üstü oturmuş ve bebek gelmiş dio şaşırdım maşallah dedim oda dioki beliki allah onda bazı yaşamsal imkanları almış ama başka yonlden güzellik vermiş.....

ya sasirdim kaldim ne yapacagimi sabretmek nekadar zor senin en azindan bi kizin var canim benim hic yok ve olur mu onu da bilmiyorum rabbim hayirlisini versin yinede

bende öyleyim gelinimiz hamile demiştim ya onlar onun bebeğinden basettikçe ben onlardan soğuyorum ha annem üzülmüyor mu üzülüyor tabi benim moralim onu kahrediyor ama biz hassas bi dönemdeyiz bide ben meleğimden sonra çok arkadaşımla ilişkimi kestim herkes bana psikolojisi bozuk muamelesi yappıyo ben bebeğimi kaybetmişim iki ay oldu daha yeni dün aramışlar evdeysen butun kızlar tplanıp sana gelcez bende deimki şimdi gelirseniz adı gezmek olur artık geçmiş olsun olmaz o kadar gereksiz bahane uyduruyolarki insanın hiç gelme imkanı olmasada hergün sesini duymak ister teselli verir hadi herseyi geçtim ya ben ameliyat oldum bari onun için insan gelirdi ya ben çok fedekarım yada onlar çok düşüncesiz hele bazıları kısmeti yokmuş ama seninde biraz hatan var temizlik yapmışsın diolar bu sefer sinirlerim alt üst oluyı bişe ya nasiptir yada hatadır diorum bunun aması olmazzzzz.

ya sasirdim kaldim ne yapacagimi sabretmek nekadar zor senin en azindan bi kizin var canim benim hic yok ve olur mu onu da bilmiyorum rabbim hayirlisini versin yinede

çok şükür cnm var ben kendime kızıyorum ilk kızımda ben isteyerek sezeryan oldum gibi bişey ebe anneme çatı darlığı var doğumu biraz zor olabilir demişti bende dktra sezeryan olayım dedim şimdi ikici kızımda böyle olunca korktum 3. sezeryan hakkımdada böyle bişey olsa bu da beni üzüyo hamile kalabiliyosun ama doğuramıyosun die bu sefer kendime kızıyorummm ya benim gerçekten psikolojim bozulmuş kendimi çok suçluyorum(

ya canim hepimiz kendimizi sucluyoruz elimizde degil iste napalim ben de senin gibiyim aklim fikrim altust olmus durumda napcaz boyle bilmiyorum yorgunum oyle bitkinim iste ufff ucup gitmek istiyorum uzaklara

ferhatt sen adet oldun mu hamile degilsin sanirim bir probkemin var mi hamile kalmakla ilgili

doğum yaptığımdan beri adetlerim çok geçikiyor tek tüplüyüm dış gebelikten dolayı sağ tüpüm alındı bende kolay gebe kalamıyorum doktor yap diyor diğer tüpünde kapanırsa anca tüp bebek olur diyor kısmet artık

kızlar hep kötüsünün iyisini düşünün ya bebeğinize çok bağlansaydınız emzirseydiniz kokusunu elbiseleri gülüşü hep aklımızda kalırdı yada sonradan gitseyde yada özürlü olsaydı daha kötü olurdu yüce rabbim kimsenin kaldıramayacağı bir yük vermez sabır sabır bak şöyle deyin sağlıklıyız hamile kala biliyoruz o duyguyu tatık hiç hamile kalamayan var benem komşum 22 yıldır evli 3 kere tüp bebek yaptı hiç hamile bile kalamdı diyor keşke bir kere tek gebe kalsaydımda düşseydi o sevinci yaşasaydım olacak hepiniz anne olacaksınız bebeklerimizin kardeşleri olacak kafanızı dağıtın biliyorum zor ama yapmayın böyle ALLAHIN zoruna gider kafanız rahat olmadığı sürece hamile kalmak zor arkadaşlarınızla görüşün bebek görmeye gidin sevin onları bizimde en kısa zamanda gelecek ben inanıyorum

kuzenimle aramızda bir hafta vardı onun kız benim erkekti kaç defadır görmeye gidiyorum maşallah çok tatlı her kucağıma aldığımda gülüyor ses çıkarıyor içimden benimde bebeğim doğsaydı böyle gülerdi diyorum ama kuzenime demiyorum belkide üzülür benim için zaten artık üzüldüğümü bildikleri için kimse benim bebeğimden bahsetmiyorlar artık sonradan kendimi avutuyorum benim bebeğim melek olarak gitti kısmeti yoktu bu dünyada bu bebeğin kısmeti vardıki doğdu

canim senin baska cocugun var mi bi de sen neden kaybettin bebegini??

ALLAHA şükür 8 yaşında oğlum 2 yaşını bitirmiş kızım var yaşımda 26 yeni girdim 9 yılıkta avliyiz bebeğimin kaybetme nedenim pelasantası bozulmuştu bebeği artık besleyememiş sanırım senin ilk gebeliğindi

yazılanları okudum...en azından bazı arkadsların tesellılerı var..benım sarılıp avuncagım başka cocugum yok...hepsının yerı ayrıdır muhakkak ama bı avuntu olması bence cok güzel....ınş. bızımde avuncagımız bebeklerımız olur(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…