• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ya az önce başka bir siteden birşey okudum.sezeryandan sonra hamile kalmak dikişler için bebekte annede tehlileye girebiliyormuş açılma olunca.çok korktum ya aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ben hiç iyi değilim.bana moral verin neolur

canım bende çok korkuyorum çok hemde çok beklemekte istemiyorum çok üzülüyorum.

araştırdıkça hem korkuyorum hem cesaret alıyorum offffffffff pişman etmesin rabbim bizi cnm ama beklemeye sabredemiyorum bugün yine birinin yazısını okudum kız 6 aylıkken çocuğu korunduğu halde hamile kalmış onu doğurmuş ikinciden sonra yine 6 aylıkken korunduğu halde hamile kalmış onuda doğurmuş düşünsene başkası 11 ay sonra ikinci çocuğunu kucağına almış yani 2 ay sonra hamile kalmış yani rabbim olur deyince her halukarda oluo rabbim sağlıklı evlat versin bol bol dua etmekten başka çaremiz yok :( inşallah keşke bekleseydim dedirtmez rabbim

ya az önce başka bir siteden birşey okudum.sezeryandan sonra hamile kalmak dikişler için bebekte annede tehlileye girebiliyormuş açılma olunca.çok korktum ya aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.ben hiç iyi değilim.bana moral verin neolur

Ben Ankaraya perinataloji uzmanına gittiğimde bebeğin çok sağlıklı her şey yolunda demiştim tabi bütün gebeliklerde %3 risk vardır diye de eklemişti. amaaan canım dedim %3 beni mi bulacak sonra ya bulursa dedim başladım işkillenmeye velhasıl geldi buldu, onun için hiç telaş yapmaya bazı şeyle bizim elimizde değil

arkadaşlar ablamın karşı komşusu bebeğini kaybetmişti erken doğumdan şimdi aklıma geldi ablama sordum çünkü yeniden bebeği oldu biliyodum ne zaman hamile kaldı diye çift rahimliymiş doğumdan sonra ufak bi operasyon bile geçirmiş doktorlar bekle demiş dinlememiş doğumdan 2 ay sonra hamile kalmış ve şimdi maşşallah kızı sağlıklı büyüyo kendiside gayet iyi üstelik sezaryanla doğum yapmış ikisindede kimseyi cesaretlendirmek istemiom ama bizzat tanıklık olduğu için soylemek istedim ben artık korksamda rahmimde sorun yoksa kesinlikle hiç korunmucam artık rabbime sığınıyorum ...

inşlh cnm zaman geçsede hepimiz teker teker gzel hbrler alsak rüzgar ali açılışı yaptı inşlh kalp atışlarınıda duyar b arada senin için 5 yasini okudum ben beni listeye ekledin mi bilmiyom ismini alarakta dua ettim başkasının başkasına yaptığı dua günahsız ağızdan çıkan dua gibidir der efendimiz bizler birbirimizi hiç tanımıyoz birbirimize dua edrsek inşlh kabul olur:)))

evet canım açılışı yaptık bakalım. inşallah güzel haberlerin devamı gelir. bakalım bugün doktora gidicez işte. inşallah kalp atışlarını duyarız. akşam haber veririm sizlere.

birde rüzgarali arkadaşımız kaç haftalık hamile kaç ay sonra hamile kalmış meleği gittikten sonra.

canım kusura bakma. fazla internete giremiyorum da. anca cevap verebildim soruna. bugün 6 hafta 4 günlük olduk teyzesi. canım meleğim gittikten sonra 40 ım çıkınca ilk iki ay hastalandım üçüncü ay hastalanmadım. hamile olduğumu öğrendim. yani 2 buçuk ay diyebiliriz. aralık ta hamile kalmışım. ocakta öğrendim. ama benim normal doğumdu canım. işte bugün doktora gidicez. inşallah kalp atışlarını duyarız. ALLAH ım tez zamanda sizlerden de güzel haberler duymayı nasip eder inşallah

37 oldu eymen46 dıda okucaktı ondanda alalım sayıyı eksik oluosa anneme okutucam çünkü ben 8 almıştım adet olunca 4 taneyi okuyamadım

canım kusura bakma. fazla internete giremiyorum da. anca cevap verebildim soruna. bugün 6 hafta 4 günlük olduk teyzesi. canım meleğim gittikten sonra 40 ım çıkınca ilk iki ay hastalandım üçüncü ay hastalanmadım. hamile olduğumu öğrendim. yani 2 buçuk ay diyebiliriz. aralık ta hamile kalmışım. ocakta öğrendim. ama benim normal doğumdu canım. işte bugün doktora gidicez. inşallah kalp atışlarını duyarız. ALLAH ım tez zamanda sizlerden de güzel haberler duymayı nasip eder inşallah

inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağğına alırsın kuzucuğunu darısı en kısa zamanda isteyenlerin başına inşallah

Back
X