Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benim kızımda melek oldu..ocak 4 te doğdu 7 ocakta öldü...kurban olurum onun küçük ellerine ben..3. tüp bebek denememdi..ilk defa pozitif görmüştüm..ama sağolsun bu günlerde hevesimi kursağımda bırakan bir eşe sahiptim..ağır erkek infertilitesi var bizim..denemediğim yol kalmadı..oysa ben hamileykenbile doktorun yasakladığı sigarayı içti..5. haftada başlayan 13. haftaya kadar devam eden kanamam oldu..ama nasıl kanama kan pıktıları parçalar..ihamal deyin doktor hatası diyin hep bu yüzden kendimi suçluyorum..kan sulandırı iğne vermedi bana doktor..ve plasentam kanamlardan dolayı aşırı büyük oldu ve aşırı ödemli oldu..5. aydan sonra gelişim geriliği başladı..kızım büyümedi..işin kötüsü oksijensiz kalmaya başlamıltı çünkü damarlarda ters akım oldu...bütün doktorlar karnında her an ölebilir dedi..7.ayda sezaryenle doğum yaptım..ve kızım minnacıktı 540 gram...3 gün 3 gün elini tuttum..dayanamadım acılar çekmesine..her yerinde iğneler...Allahım nasıl büyük bir acı hemde..ve 3. gün gittiğimde morarmıştı kızım ayağı kanıyordu. acıdan hareket bile edemiyordu...Allahım yalvarırım kızıma çektirme dedim..ne olur kızımı kurtar dedim..hayırlısını ver dedim kızıma..elini tuttum cansum kızım dayanacaksan elimi sık dedim annem...eli o kadar miniktiki orta parmağımı kavrayamadı..serçe parmağımı uzattım yavaş sıktı..anladım kızım ölüyodu can çekişiyodu..ve ölmeden son bir kez ALLAH görmemi istedi cennet meleğimi..dışarı çıktım koridroda agriğan dikişlerimle bekledi..kızım ölüyo gidemem bir yere dedim...1 saat sonra hemşire bebeğinizin durumu kötü müdahale ediyoruz dedi..ve 5 dak sonra kızınız öldü dedi...Allahım dünya başıma yıkıldı..yavrum yıkandı cenaze namazı kılındı..defnedildi..ölen benim kızımmıydı gerçekten..psikolaga gittim..hiç fayda vermedi..dulara sarıldım..beni hamilelik döneminde hergün ağlatan kocamı affedemdim..bu kadar zulum çekilmez hamileyken...hamile olanben ama hormonları bozulan kendisiydi..en son gittiğim tüp bebek doktoru demiştiki..sen deli gibi çocuk istiyosun bu genç yaşında bu kadar hormon ilacı yedin..sağlam olan yumurtalıklarınıda rahmınide mafedeceksin dedi..kanser olacaksın dedi..denedim herşeye rağmen..ve kızım tutundu ama olmadı olmadı olmadı...kimi nasıl affedeyim şimdi....kocamla boşanma aşamasındayım...deli gibi çocuk istiyorum...kocamı affedemiyorum..kızımı istiyorum..elimi sıkmıştı beni bırakma dedi bana ya..ben o küvezde kızımı bıraktım..bi kere öpüp koklayamadım..ALLAHIM neden yaşıyorum ben nedennn

ben zaten eşim benle otursun ağlasın demiyom sadece saygı duysun yeter yanımda olduğunun güvenini versin evt çok şükür kızım var allah olamyan herkese tattırsın ama insanın acısını unutturmaz allah sizlerede ilkini tattırsın ama kiç bi zamanda unutmıycaksınız

offf cnm ya ne diyelim hepimizin birbirine dediğide aynı heralde tek çaremiz allaha sığınmak rabbim hepimizin gönlünündeki açıyı hafifletsn

rabbim sabır versin çok acı bi durum bende 13 ocakta öğrendim kızımın kalbinin durduğunu suçlamalar nedenler bitmez asla zorlu bi hamilelik sürecide geçirmişsiniz ardından melek olmuş yavrunuz belkide üzüntünüzden eşinize kızgın olabilirsiniz böyle bi süreçte birbirinize destek olmayı denemelisiniz boşanmak çok yanlış olur zamana bırakın lütfen yanlış anlamayın sadece düşüncemi belirtmek istedim allah sabır versin ve en kısa zamanda bebek nasip etsin inşallah sizede banada bu durumu yaşayan herkeze rabbim sağlıklı evlat nasip etsin

canim ya inan icim titredi yazdiklarini okurken allahim sana sabir versin saglikli bebeklerle doldursun kucagini ins.kac yasindasin sen uc kere tup bebek yaptirmissin ins bida tup bebege gerek kalmadan hamile kalabilirsin

off çiğerimi dağladın çok kötü oldum ne olursun kendini suçlama bizde yaptık ama boş veren ALLAH alan ALAH o isteseydi ne olursa olsun gitmezdi ama gideceği varsa gider bu bizim için bir sınav elden ne gelirki bazıları sokakta doğurup çöpe atıyorlar yaşıyorlar bazıları daha anne karnında ölüyor bazıları ise doğduktan sonra böyle işte hayat ama eşine anlam veremedim sonuçta bebek olmuş neden üzmüşki seni anlamadım

yasadıgın acıları bende yasadım hem 14 gün boyunca... Rabbım yardımcın olsun ınş.
bende ölüme kadar duşundum ama cennette onunla olmak için yasamak zorundayız...bende eşimi kayınvalıdemı suçladım günlerce...ama yasatacak Rabbım yasatacaksa her sartta yasatırdı..bence eşini suçlama destek olun yenı bebek için bırbırınıze ıhtıyacınız var..benımde 4 ay oldu bebegım melek olalı..korunmuyorum senın gıbı delı gıbı bebek ıstıyorum kızımı ıstıyorum ama Rabbım ol demeden olmuyo tek yapacağımız sağlam dua

offf cnm ya ne diyelim hepimizin birbirine dediğide aynı heralde tek çaremiz allaha sığınmak rabbim hepimizin gönlünündeki açıyı hafifletsn

aminnn..tek sığınağım dualar..dualarla ayakta duruyorum..güçlü durmaya çalışıyorum..kimse bana acısın istemiyorum..sokakta bir kız çocuğu görsem içim yanıyor..unutamıyorum kızımı...küvezdeki hareketlerini..elimi tutuşunu...hayattan hiç bir beklentim yok..tek dileğim ölmek artık..

aminnn..suçlamalar hiç bitmiyor canım hemde hiçç..canım yanlış anlarmıyım hiç..aynı acıda buluşanlar anlayabiliyor kendni bir tek..eşim zaten yurt dışında şu an...dualarına canı gönülden amin..bir tek tüp bebekle gebe kalabildim..oda 3. denemede..onda elimden uçtu gitti..meleğim dünya güzelimdi..doktorlar bile dediki..çok güzel bir kızın var..bu kadar güzel bir kız olamaz...melekler anca bu kadar güzel olabilirdi kızımda melek oldu..çok zor Allahım dayanmak çok zor..

canim ya inan icim titredi yazdiklarini okurken allahim sana sabir versin saglikli bebeklerle doldursun kucagini ins.kac yasindasin sen uc kere tup bebek yaptirmissin ins bida tup bebege gerek kalmadan hamile kalabilirsin

aminn canım amin..30 yaşındayım canım şu an..ağır derecede erkek infertilitesi var...sperm sayısı bir elin parmağı kadar..hareket yok morfoloji yok..keşke olsa hemen evladım keşke...Allahım keşke kızımle ölseydim bende...bu acıyla yaşamak çok zor..

ah kardeşim ah..tvde şöle sokaklara atılan çocukları gördükçe içim gidiyor..patır patır doğurup oraya buraya savuruyorlar..kurban olduğum Rabbim asla isyan etmiyorum elbet vardır Rabbimin bildiği..ben deli gibi evlat isterken insanların çöp kuutularına atmaları içimi acıtıyor..o kadar büyükki bu acı..dermanı yok..ölüyorum ALLAHIM ölüyorum..cesaretim olsada ölsem gitsem keşke..evet o zaman belki cehenneme giderim ama kızım cenetteya bir parçam cennetteya..hz ibrahim ve hz sare annelik babalık ediyorlar yavruma....canım yavrum evladım melağim...Keşke ALLAH benim canımı alsaydı..

amin..Rabbim sanada sabır versin canım...inşALLAH Rabbim kucağımızı boş bırakmaz..çok zor kardeşim herşey çok zor hele benim hayatım çok daha zor..3. tüp bebek denememde oldu..

eşim inanılmaz sinirli benim..kızdımı bağırırı çağırrır..ve sudan sebeplerle..3 denememdede benimle kavga etti..benim deli gibi kanamam var o halde bile benimle kavga etti...offf neler çektim...Allahım herşeyin üstesinden tek başıma geldim..kızımda bırakti gitti beni...tek sığınağımdı..yanlızlığımın ilacı olacaktı..yavrum meleğim gitti cenette..

zah canim ah bak biz hepimiz burada ayni.dertten acidan muzdaribiz sabredicez napalim bunlari yasadigimiza gore emin ol ki bir mukafati olacaktir bu acimizi elbet unutmayacaz ama guzel seyler de yasicaz metanetli ol kendi kendine teselli ver bak hepimiz ayni durumdayiz tek basina degilsin kimseye anlatamasan derdini gel yaz burda icini dok biz burdayiz

e peki esin istemiyomuydu ki bebek destek olacagi yere seni bunca uzmus yipratmis derdi neymis bukadar

İnşaAllah yine kızın olur birbirimize dua etme yeri burası...kendini yalnız hissetme çünkü bizde seninle aynı şeyleri yaşıyoruz.yaşın kaç ve doğal yoldan çocuk olmama sebebi ne canım

mrb arkadaşlar zmannda bu sayfalra girip umut aramış biri olarak girip umut olmak itedim. bende 2009 aralıkta oğlumu 32 haftalıkken kaybettim en azından sizin bazı doktorlar duurmu anlayıp önelm almışlar benim belirli sebeplerim yokken son ay özllikle ellerim ayakalrım şişmeye başlamıştı hem de baya. doktorum normal diyordu hiç tansiyonuna dikkat et bile demedi en sonunda idrarda protein çıkmışken idrar yolu enfeksiyonu deıip beni eve gönderdi 1 hafta sonra şiddetlia ğrıalrla ben doğum oluyo sanıken doktora gittim ama bebğim plesantasından ayrılmış plesanta dekolman olmuştu. preklempsi buna neden olabşliruor. ve yetişemedim bebğimi kaybetmiştim. zaten yalasaydıda ayrılma olduğpundan oksijensiz kalırdı dediler. neyse doktor hatası çok büyük sonra ben alanında uzman bir profesöre girttim tüm etstlerim yapıldı hiçbi sorun yok dokorum bekle desede ben sezeryan olmama rağmen 4. ayda hamile akjldım hemen. oğklum gitmişti ama kardeşini sağ salim gönderdi bana 2010 aralıkta kızımı dünyay getirdim sağlıkla ve çok gzüel bir hamielik geçirerek . hiöç ilaç kullanamdım. düzemli günde 3 kez tansiyon takibimi yaptym kiloma çok dikakte ttim düzenli yürüyüş yaptuım.ve sorun ypoktu ama rike de atmmak için 37. haftada bebğim sağlkıkla dnyay geldi. aradn 1.5 sene geçti tekrar hamile kaldım yişne aynı doktoruma gittim şükür diğer kızımı dA SAĞLIKLA KUCAĞIM ALIM. DİYECEĞİM GİTTİĞİNİZ DOKTOR ÇOK ÖENMLİ. ŞUYNA 2 TANE DÜNYA GZÜELİŞ KIZIM BİR TANE DE MELEK OĞLUM VAR. ÜZÜLMEYİN.ALALH BÜYÜK MELEK ANNLERİNN DUALRINI GERİ ÇEVİRMİYOR. AMA YEDİKELRİNİZE DİKAKTE DİN ÜZLMEYİN DÜZNŞLİ TANSİYON TAKİBİNİZ YAPIN ÇOK KİLO ALMAMAYA BAKLN.BU YAZIMI PREKLEMPSS, SAYFASINA AYZMIŞTIM AMA SİZLEREDE KOPYALAM GEREĞİ DUYDUM BENDE SEZERYANDAN SONRA 4. AYDA HAMİEL AKMIŞ BİRİYİM ŞÜKR SORUN YAŞAMADIM. BEND EÇOK ARARDIM ZOMALR Bİ MSJ GÖRÜR GÖRMEZ EŞİME SÖYLERDİM BAK KISA SÜREDE HAÖİLE AKALN AVR DEYİP İKNA ETMEYE ÇALIŞIRDIM. SONRASINDA 1.5 SENE SONRA YİNE OLDUM YANİ 3. SEZEYANI OLMUŞ BİR KİŞİYİM. RABBİM DUALRINZI KABUL ETSİN.

canım Allah bol sabırlar versin hepimize çok geçmiş olsun çok üzüldüm sana moral veremem meleğin konusunda çünkü bende çok kötüyüm 3 ay önce kaybettim bebeğimi hem benimki tam 9 aylık doğdu 5 gün yaşadı.hiç üzülme olacağı varsa oluyor.eşinden ayrılmayı kesinlikle düşünme tabi içini bz bilemeyiz ama sabret şeytan uğraşıyor şimdi sizle hemen boşanmaya gitmeyin.bak benm ablamın görümcesi 16 yıl bebekleri olmadı şimdi 2 tane çocuğu var hemde tedavisiz isyan etmezsen Allah ım inşallah ödüllendirir seni tedavisiz hamile kalırsın inşallah.bende senin gibi bebeğimin küvezdeki halleri hiç aklımdan çıkmıyo çıkmazda fotoğrafı cüzdanımda her fırsatta bakıyorum konuşuyorum konuşunca hemen ağlıyorum yakışıklı oğlumu bi özledimki burnumda tütüyor.

bizleri düşünüm yazdığın için Allah senden razı olsun bebişlerine hayırlı uzub ömürler versin benimde 3 ayım bitmek üzere şuan adetim eşim birdaha adet ol yani ömür ay yapalım diyor 4 ay bitmiş olacak ama ben çok korkuyorum dün bir sitede 2. doğmu olmuş yanlışlıkla hamile kalmış 7,5 aylıkken bebeği almışlar dikiş açılabilir diye ama bebek iyi olmuş yaşamış hayatı tutunmuş.ben çok kararsızım beklesemmi yoksa yapsammı çok korkuyorum çok çok çaresizim ya.bazen bunları düşünürken ne işim vardı ya benim zaten bebeğim vardı diye ağlamaya başlıyorum çok mutsuzum hiç birşey beni mutlu etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…