canımmm kurban olurum ben o meleklere..onların kokularına..senin neydi kaybetme sebebin canım?ben videoya çekmiştim kızımı gizlice ama sonra sildim..evde krize giriyodum her bakmada..o an kendimi kaybediyodum..ve ölmeyi düşünüyodum..ALLAHIM şu an gözümün önüne geldi o anlar.offf 2. gün nasıl hareketliydi kızım çiçeğim..yaşayacak dedimm o zaman..kızım çok hareketli yaşayacak..ama olmadı olmadı...meleğim dayanamadı...offf ben evde sıcak yatakta yatarken o kara toprakta üşümezmi..en son mezarrına gittiğimde mezarın bi tarafı çökmüştü..düşün tahtalarını gördüm azıcık daha eğilsem kefenini bile görecektim belki..bağaıdım çağırdım babam geldi..toprak koydu mezara..minicik miniminnacık kızım kara toprakta..evet bu bi imtahan..Rabbimin zoruna gitmesin ama ben cenneti istememiştim kızımı istemiştim sadece..yavrummm benimm..şu an hüngür hüngür ağlıyorum..oyy nasıl yumuşacıktı teni..affederni annesini besleyemedim ben onu..o kadar stresliydimki gebeliğimde benimle üzüldü karnım karnımda..yaşamak gülmek o kadar manasız geliyorki bana..çok zor kardeşim çok zor..Allahım kimseyi evladıyla sınamasın..
benimde kuvözdeyken kızım eşimi çağırmışlar görsün die eşim ogunden beri ilkkez bugün anlattı bana ağzında hortum ağzının suyu akmıştı biraz dedi hareket ediyodu görüntü olarakta erken doğmuşa benzemiyodu tombuldu dedi aradan birkaç saat geçti çocuk dktrunun gözleri yaş dolmuş ana bablara bu hbri vermek banada zor demiş bebeğinizi kaybettik tabii bana ertesi günekadar demediler teyzem geldi hastanenin morgunda kızımı yıkamış arkamdan anlatmış demiş çok toplu ve güzel bi kızmış demiş adınıda bana demeden kendi adını seslenmiş kızıma fatıma ismini koymuş sonra yukarı servise çıkıp anneme demişler sen söyle die ilk habri bana annem verdi anneme her baktığımda o an gözümün önünden hiç gitmiyor