cnm benim bi komşum annemle beraber düğünü olmuş yaklaşık 28 yıllık falan evli yıllarca radavi çocuk olmamış sonra yıllar sonra kendiliğinden hamile kalmış şimdi 6 -7 yaşında kızı var düşün mucize çok sana umut olsun die yazdm.
inşallah cnm rüyamda görüyodum melek olmadan önce hatta kalbi durmadan 5 gün önce görmüşüm günce tutuyodum oraya yazmışım bembeyaz giyinmiş kuzucum meğer melek olucakmışbenim karnımdayken kalbi durdu kuzucumun hiç canlı göremedim
olurmu öyle şey yeni başladık zaten sen okuyamasan bile okuruz Allahtan ümit kesilmez cnm benim tanıdığımın 8 yıldır çocukları olmuodu tüp bebek denediler defalarca yine olmadı sonra pes etti artık derken bi öğrendikki hamile kalmış oğlu var şimdi Allah bağışlasın kimin ne olacağı belli olmaz
14-21 subat yavrumrumeysa
21-28 subat rüzgarali
28 subat-7 mart idilfırat
7-14mart bulutgoc
14-21 mart eymen46
21-28 mart ferhat
28 mart 4 nisan mesenu
2-11 nisan cennetmeleğim
arkadaşlar hatırlayamadığım başka kimler vardı ben rastgele yazdım yanlış anlaşılmasın lütfen
canım ALLAH razı olsun...inşallah bende bi gün kucağıma alabilirim mucizemi..
ben yavrum doğmadan hep onu emzirdiğimi görüyodum..ve nette böle bir rüyayı hamile gördüyse hamilelğinden sona erer yazıyodu..şok olmuştum;((( ve birde kuzenim vardı 18 yaşında vefat etmişti..bana rüyamda kızını yanına alacam dedi...ağladım ne olur alma o benim tek evladım dedim..hayır ben alacam onu dedi((( 3 gün dayandı minicik bedeni kızımın sadece 3 gün...annesine anneliği yaşattı ve gitti meleğim...
ya kafayı sıyırcam bi korunmucam ne olucaksa olsun diyorum sonra korkuom ya bişi olursa bi ay daha beklim diyorumofff çok korkağım Allahım hayırlı olanı eyle hakkımızda bidaha yaşatma rabbim yalvarırımm (
kızlarrr ben 10 ay önce dekolman plesanta sebebiyle sezaryen oldum. kızımı 37 haftalık kaybettım... 6 ay korundum hemen tekrar hamıle kaldım.. bu kez de 6 haftalık kalp atışı durdu kürtaj oldum... ılkınde de ıkıncıde de doktorlar sebepsizdir araştırmaya gerek yok folık kullan sadece dedıler... ben rahat edemedim üniv. hastanesine gıttım pıhtı genetık vb testlerı yaptırdım... ve faktör v diye bı değer heterozigot yazıyo... mtfhr diye bı değer var o normal yazıyor.. doktrların bazıları sadece folık kullan pıhtı yok dıyo... bazıları da pıhtıya egılımlı o yüzden aspirin ya da crospın ve kan sulandırıcı iğne ol önlem amaçlı dıyo... kafam allak pullak.. 2 buçuk ay oldu kürtaj olalı yenıden düşünüyorum ama ne yapacağım bılmıyorum.... ne olur buna benzer durum yasayan varsa bısey desın bana
sezaryen olup hemen hamile kalmak bence hem olacak bebeği hemde anneyi riske atar
yani sonuçta içerde de dışarda da cerrahi bi dikiş var rahmin kendini toparlaması zaten en az 6 ayı bulur
bebeğin erken alınmasına neden olunabilir bebek büyüdükçe dikişlere baskı yapacağından
beni de altı ay sonra çeşitli testler yapmak üzere çağırdı doktor kesinlikle korunun bu sürede dedi
bende 6 ay değil 6 gün bile beklemek istemiyorum sanki tekrar prensesime ay çiçeğime hamile kalacakmışım kızım geri gelecek gibi hissediyorum ama onu tekrar kaybetmek istemiyorum
bu yüzden sabredin sabredelim arkadaşlar
burdakı eskı arkadslar 5 ay sonra 6 ay sonra 4 ay sora hamıle kaldılar ve kucağına sağlıkla aldılar...bence nasıp kısmett ya Allahh...
öyle tabi nasip kısmet
kısmet olmazsa insan karnında 8 ay taşıdığı yavrusunu göremeden toprağa koyuyor
kısmet olursa da oluyo Rabbim ne yazdıysa alnımıza o
en azından şu bahsedilen testleri yaptıralım ama tedbir bizden takdir Allahtan değil mi
Benim doktorum hic test istemedi sadece smear testi yapilicak sizkerden ne testi istendi
bir sürü test saydı pıhtılaşmaya bakacakmış guatrım var ona bakılacak beş altı testten bahsetti ne olduklarını bilmiyorum anladıklarım sadece bu ikisi
tekrar hamile kalınca da 5. ayda tekrar bazı testler yapılması için üniversite hastanesine gönderecekmiş burda tıp fakültesi yok da
bende boynumda ve göğüslerimde kitleler var göğüslerimdekiler masumda boynumdakiler lenf bezlerinde onlar için yılda 3 -4 kez kontrole gitmem gerekiyordu ben seneler var gitmiyorum onlarada baktıracağım biraz toparlanınca
Bana pihtilasma icin gerek yok dedi oihtilasma ilk 3 aydaki dusuklerde aranir seninki ileri hafta dedi yeni gebelikte her ihtimale karsilik bebe aspirini kullanalim dedi doktoruma cok guveniyorum ama baska doktorada gidicem zaten doktor arastiriyorum off sebebinin belli olmamasi cok kotu
öyle tabi nasip kısmet
kısmet olmazsa insan karnında 8 ay taşıdığı yavrusunu göremeden toprağa koyuyor
kısmet olursa da oluyo Rabbim ne yazdıysa alnımıza o
en azından şu bahsedilen testleri yaptıralım ama tedbir bizden takdir Allahtan değil mi
öyle insan kendini suçluyor
o günleri düşünüyor ne yaptım da böyle oldu diye
(O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.)
fatır suresi 11. ayet
ben hıç bı test yaptırmdım gerek duyulmadı..burdakı hastaneden gecen gun vıtamın için bırde ıltıhap fln var mı dıye tam kan testıyle ıdrar testı yaptırdım o kadar onlarda temız cıktı cok sukur..benım bebegım 14 gun kuvezde olduğu için ölüm sebebıde bılındıgı için teste gerek duyulmadı..
kızlarrr ben 10 ay önce dekolman plesanta sebebiyle sezaryen oldum. kızımı 37 haftalık kaybettım... 6 ay korundum hemen tekrar hamıle kaldım.. bu kez de 6 haftalık kalp atışı durdu kürtaj oldum... ılkınde de ıkıncıde de doktorlar sebepsizdir araştırmaya gerek yok folık kullan sadece dedıler... ben rahat edemedim üniv. hastanesine gıttım pıhtı genetık vb testlerı yaptırdım... ve faktör v diye bı değer heterozigot yazıyo... mtfhr diye bı değer var o normal yazıyor.. doktrların bazıları sadece folık kullan pıhtı yok dıyo... bazıları da pıhtıya egılımlı o yüzden aspirin ya da crospın ve kan sulandırıcı iğne ol önlem amaçlı dıyo... kafam allak pullak.. 2 buçuk ay oldu kürtaj olalı yenıden düşünüyorum ama ne yapacağım bılmıyorum.... ne olur buna benzer durum yasayan varsa bısey desın bana
ayet ılıklerıme kadar işledı adeta..hersey boş aslında yaratanda yasatanda Allah..bence korunmakta yersız bu yüzden Rabbm yaratıp yasatacaksa yasatır zaten..sadece tevekkül etmemız lazım dua ve tevekkul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?