Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benimde kuvözdeyken kızım eşimi çağırmışlar görsün die eşim ogunden beri ilkkez bugün anlattı bana ağzında hortum ağzının suyu akmıştı biraz dedi hareket ediyodu görüntü olarakta erken doğmuşa benzemiyodu tombuldu dedi aradan birkaç saat geçti çocuk dktrunun gözleri yaş dolmuş ana bablara bu hbri vermek banada zor demiş bebeğinizi kaybettik tabii bana ertesi günekadar demediler teyzem geldi hastanenin morgunda kızımı yıkamış arkamdan anlatmış demiş çok toplu ve güzel bi kızmış demiş adınıda bana demeden kendi adını seslenmiş kızıma fatıma ismini koymuş sonra yukarı servise çıkıp anneme demişler sen söyle die ilk habri bana annem verdi anneme her baktığımda o an gözümün önünden hiç gitmiyor(

benim doktor hatası yok sebebide belirsiz o daha zor ya zaten psikologa verdiğim paraya acıdım valla yada bana iyileri rast gelmedi psikiyatride ilaç verdi kullanmıcam boşuna gittim bana en iyi gelen eşim gerisi boş Allah razı olsun eşimden bide dediğin gibi rabbime sığınmak başka ne gelir elden

doğum doktorum rahmin toparlanmış dedi herşey yolunda ama 3 ay bari geçsin dedi kafam öyle karışık ki

bir adet daha beklemek seni daha guvende ve hazir hissettirecektir bence sen kendini daha iyi bilirsin tabi bide yumurtlama oldugunu neye gore soyledi doktorun acaba?

bi adet beklemek gözümde öyle büyüyoki 40 ım çıkmasını bile zor bekledim zaman geç artık ya alttan muayene edildi rahmin iyi toparlanmış normal adetini görüosun dedi bide yumurtaların iyimi dedi yumurtlaman oluşmuşmu ole bişi dedi hatırlayamıyorum nedeninide bilmiom hamile kalırsın hemen diye belkide hani korunmu demek istedi bilmiyorum...

korunmayı bıraktın dımı canım sen?

doktor 6 ay demiştim ama 3 ayda yeterli dedi ama sabredimicem gibi gelio offf bilmiom Allahım yalvarırım hayırlısı nasip eyle bidaha aynı acıyı banada kimseyede yaşatma

yumurtlama dönemindeyim ama malesef bu ayda boşa gidecek dişlerim kötü oldu dişçiye giitim bir sürü antibiyotik verdi kullanmam gerek sonradan diş tedavisi olacam bu ay yom ama bu ay için umudum vardı rahattım ama yok geç olsun sağlılı olsun

bugün hastanede sırada beklerken bi kadının bebeği vardı minicik yeni doğmuş belli ama normalinden çok daha küçük benim kuzucumda o kadardı çok içim acıdı çok kötü oldum içimin acıcağını bile bile yanlarına oturdum uyutmaya çalışıodu poposu minicikti pembe giydirmişti koluma alıp kızım diye sevmek istedim içim yandı hastaneye gitmeden önce kızımı ziyaret etmiştik mezarında... benim kızım toprak altındaydı onun kızı kollarında hanimiş kızım uyumuyomuymuş diye seviyodu ne şanslı diye düşündüm erkenmi doğdu dedim evet dedi süekli maşallah dedim Allah nazarlardan esirgesin uyuttu kuzusunu koynunda sonra pusetine yatırdı pembe battaniyesine sardı dayanamadım daha fazla ağlamaya başladım eşim sarıldı bana kadın anlam veremedi ağlamama ahh balparem yaktın ya anneni

arkadslar hangı arkadslar korunmuyor belırleyelım mujdelı haber için dua edelım hergun..yasınler ıhmal olmasın bu arada..benım adetıme 10 gun kaldı...korunmayıp adet gununu bekleyen arkadslar adetınıze kac gun var.. bırde bende bugun tam kan sayımı tahlıl yaptırdım bırde ıdrar tahlılı..ve cok sukur hepsı temız cıktı..burdakı dewle hastanesine yaptırdım ve kadın doğum dr sıne sordum 6 ay beklemelımıyım dıye 3 ay yeterlı dedı:)..

cnm benim üzülme 2 evladın var Allah bağışlasın yaşında genç bi ay sonra olsun dediğin gibi en azından avuntuların var

...ben artık ağlayamıyorum boğazıma bı dugum atılıyor.belkıde o yüzden sık sık rüyamda görmeye başladım bebegımı...en çokta dun gördüğüm rüyanın etkısındeyım bana sımsıkı sarılmıştı..( kızımı cok özlüyorum ınş. aynen onun yüzünde sağlıklı kızım olur hemen tek duam bu..ınsallahhhhhhhhhhhh

hangi tahlilleri yaptırdın ben doktora bebeğimin ölümü için herangi tahlile gerek varmı dedim sebebi belli deildi kan pıhtısı falan bana gerek yok dedi kan pıhtısı ilk 3 aylık dönemde nedensiz kalp durmasında araştırılır seninki çok ileri haftaydı dedi ama senin yeni hamileliğinde her ihtimale karşı bebe aspirini kullanalım dedi bide smear testi yapılıcak bugün alamadı kanamam devam edio diye bu arada reglimin 7. günü ama bitmedi kahve rengi çok azda olsa gelio henüz okuyamadım yasinleri ama yarın biter gibi okuyunca yazalım zaten burada

ben niye hiç göremedim hiç rüyamda ağlıyorum diyemi ( dayanamıyorum burnum sızlıo tutmaya çalışıyorum ama akıverio bugün doktorların karşısındada çok ağladım anlatmak öyle zorki zaten seni buraya getiren nedir dedi ben direk ağlamaya başladım psikiyatri hemen hamile kalırsan ölen bebeğinin yerine koyarsın o bebeğe çok büyük bi sorumluluk yüklemiş olursun dedi kendine özgüveni olmaz büyük baskı altında olur haksızlık olur yeni bebeğine dedi bende kızımı çok özlüyorum onu hiç canlı göremedim ama karnımda olması yetiodu ben hep sohbet ederdim konuşurdum kızımla oda hareketleriyle cevap verirdi kıpır kıpırdı kuzucum nolduda kanatlandı bi bilsem

bana kontrole gıttıgım prof dr vıtamınler verdı..son zamanlarda basımda cok dönüyor benım..bende bugun burdakı dewlet hastanesine gıttım burdakı kadın doğum drsıne durumu anlattım kullandığım vıtamınlerı söyledım kansızlıklı varmı dıye..oda butun vıtamın kan degerlerıne bakalım ıltıhap varmı ona bakalım dedı sonrada korunmayı bırak dedı..artık sadece folıkasıt kullancam dıger vıtamın ılaclarını bıraktım bugünden ıtıbaren sukur..

zaten korunmuyodum..gecensene martın 7 sınde hamıle oluğumu ögrenmıştım kızıma..yıne adet gunum martın 7 sı(( tekrar hamıle olduğumu öğrenmek ıstıyorum coooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk..ınsalllahhhhh(((((((((((((((((((((...gecen sene kızım benımleymış bu zamanlar ayın 7 sınde sınyal verdı sımdıde kardesı benımle olsa Allahım nolur

geçen sene bu vakite 2 aylık gebeydim ve bulantılardan hastanede yatıyordum çok zordu biran önce geçmesini diliyordum eşimde olsun seneye bu vakite oğlumuz kucağımızda olacak derdi ama olmadı malesef

geçen sene bu vakite 2 aylık gebeydim ve bulantılardan hastanede yatıyordum çok zordu biran önce geçmesini diliyordum eşimde olsun seneye bu vakite oğlumuz kucağımızda olacak derdi ama olmadı malesef

bende hamıleymışım ama martın 7 sınde ögrendım......bu ayda martın 7 sınde adet gunum o kadar ısterdım cıft cızgı görmeyı

saliver gitsin o zaman akisina birak kendini hazir hissediyorsan:)

cnm yaa inşallahhh hamiş olursun güzel haberi verirsin bizeee avutasyonmu ne diolar o tarihi hesapladınmı hiç yumurtlama tarihi

saliver gitsin o zaman akisina birak kendini hazir hissediyorsan:)

zaten düşünüom taşınıom bekleyebileceğimi sanmıyorum ama doktorum kızıcak

anladım bende vitamin kullanıodum zaten doktorda başla dedi bide smear yaptırcam o arada kan ölçümüde yaptırayım bende

evet mart ayı ilk kızımın doğum tarihi mart ikinci hamileliğimde aynı tarih adet tarihim bile aynıydı ddoğum günleri bile aynı zamana denk geliyodu çevredekiler bilerek mi yaptın diodu demekki hesapta olan değil naspte olan gelir başa kuzucum erken gelmeseydi bugünlerde artık doğum hazırlıkları yapıyoduk kısmet(

birde arkadaşlar yasinler için korunmayı bırakmak şart değil öncelii korunmayı bırakanlara verelim ama sıraya koyalım bitsin tekrar başa alalım önceden önlem almış oluruz:)

cnm 3. sezeryanın zor oldumu benimde olursa 3. olckta korkuyorum bide 4. yapan bile var sana bişey dedilermi dktrlar.

hiç de bişi olmadı canım. 2.den falan bir farkı olmadı benim doktorum riske girmedi. kaybımın nedeninden dolayı 37. haftada hiç sancım falan yoktu öle alındı sancı olması beklense belki incelebilirdikişlere bişi olabilirdi bilemiorum ama o ana bıakmadı beni hiç. hemende kalktım yağa zorkluk çekemdim korkma bence. kendine dikkat edersin yormazsın. 4. de olabilir gerekli kontroller olunca neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…