Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım buna benzer durum yaşayan lar genelde iğnede aspirinde kullanıyorlar riske atmamak için..ALLAH nasip eder bende tekrar gebe kalırsam kesinlikle doktora diyecem aspirin ve iğne kullanacam..bu kadar acı çekmişiz milyarda risk bile olsa o riske girmeye değermi..bir bütün önlemleri alalım..çünkü bu iğnenein bebeğe zararı yok..

canım sende prensesini kaybettinnin değilmi((( keşke tekrar prensesimize gebe kalsak..bende sadece kızımı istiyorum...sadece o geri gelsin başkada bişey istemiyorum

ayet ılıklerıme kadar işledı adeta..hersey boş aslında yaratanda yasatanda Allah..bence korunmakta yersız bu yüzden Rabbm yaratıp yasatacaksa yasatır zaten..sadece tevekkül etmemız lazım dua ve tevekkul

canım senin kaybetme sebebin neydi..ve ilk bebişinmiydi senibde..Rabbim kimseyi aynı acıyla sınamasın inşALLAH

Aynen tek tesellim dualar ve inancım...önceden ölümden korkardım..şimdi diyorumki minicikkızım toprak altında ölümdende kokrmuyorum...ben cehenneme gitsemde minicik kızım cennnette bana yeter diyorum..o mutlu olsun o rahat olsun..kendimi öldğrmeyi düşünüyorum..inancım engel oluyor..yaşamak boş manasız..dualar beni ayakata tutuyor..

dün kardeşimin çocuğu biraz terledi..kardeşimde hemen o terledi evham yaptı bende dedimki ya bişe olmaz...bana dönüp bir bağırdı o benim canım tamammı..odama gittim ağladım ağladım..evet o onun canıydı..ben ne bilebilirdimki..senelerce anne olmak için uğraştım..5000 iğne yedim..ve canımı toprağa verdim...ben ne anlayabilirimki..ne bilebilirimki...annelik nedir bir tek yavrusu kucağında olanlar bilebilir sanki..herkes doğuru kucağına alır..ben küvezde gördüm..burnunda hortum.her tarafı kanamış morarmış..ben ne bilebilirimki....toprağa koydum canımı herşeyimi...ama ben bilemem işte bilemem...onlar ne şanslılar istediği an çocuk yapıyorlar istediği an gebe kalıyolar...ben onca acıyla gebe kaldım ve kaybettim...onların canı yanında benimki toprağın altında...onlar anne baba ben hiç bişe olamadım...ben kızımın annesiyim..o gitsede beni bıraksada..ben 3 gün yaşadım anneliği..3 gün dokundum meleğime...herkes diyordu hastanede bu kadar güzel bi kız olamaz..çünkü melekti yavrum melekti(((

başın sağ olsun inşallah yeniden bebeğin olur........üzülme kardeşin bilememiştir senin ne düşündüğünü oda bebeğine üzülmüştür bir an.....seni üzmek istermi kardeş sonuçta...

melek anneleri hepimiz tez zamanda sağlıkla gebe kalıp doğuracaz inşllah umutlu olun umutsuzluk yok meleklerimiz üzülür

başın sağ olsun inşallah yeniden bebeğin olur........üzülme kardeşin bilememiştir senin ne düşündüğünü oda bebeğine üzülmüştür bir an.....seni üzmek istermi kardeş sonuçta...

amin canım inşALLAH..tabiki kardeşim kötülüğümü istmez..bebeğim ölünceişini bıraktı koştu geldi hastaneye.bebeğime kan lazımdı bir anda yüzlerce kişi buldu..bir anlık düşüncesizlikle dedi bunu biliyorum..ama eski ben değilim artık..içime ata ata zaten psikolojim bitti..Allahım sadece bir kız çocuğu istiyorum...hayırlı ve sağlıklı bir evlat..kızım gelse yeniden daha başka birşey istemem(

eşim vardiyeli çalışıyor evde tek kalmamak için ablama gidiyorum akşamları geçen kızını banyo yaptırdı gözümün önünde bi eziyet etti çocuğa bi eziyet etti sıcak su dökmeler saçını yola yola yıkamalar kafasına banyo tası geçirmeler bağırmalar
yüreğim ikiye ayrıldı içim parça parça oldu hiç bişey diyemedim isyan ederim korkusu sardı
eve geldim bağıra bağıra ağladım
Rabbim hediye diye göndermiş o kuzuyu bizimkiler gibi toprak altında olsa ne yapardı acaba ama o yavru yine annesine sarılıp uyudu.
bende derdim eşimle kavga edince kızımda beni sevecek kızsamda bağırsamda sevecek hep sevecek derdim şimdi yapayalnız kaldım.
herşey dokunuyor galiba bize

benim ablamında 4 yaşında kızı var ona kızıyo bazen benim içim yanıyo kıymet bil diyesim gelio boğazıma düğümleniyo kelimeler kızım diyorum bazen yiğenime öyle severdim hep artık demek istemiyorum kendi kızıma meleğime ihanet ediyomuşum gibi geliyo içim yanıyo bikerecik koynuma alamadım kuzucumu bikerecik koklayamadım bikerecik dokunamadım (

benim eşim malesef gebeliğimdede beni çok üzdü.onu affedebileceğimi sanmıyorum..tek tesellim bebeğimdi..eşim kızınca ona sarılır ağlarım derdim..olmadı olmadı olmadı...Rabbim bilir elbet hayırlısını çok içim yanıyor çokk

bende sevemiyorum..kızıma ihanet ettiğimi düşünüyorum..çünkü onu alamadım kucağıma..üzülür kızım..bu psikolojidende kurtulmam imkansız...ben kızımı sevemedim saramadım koynuma...başka bebekleri sevince çokkk üzülür benim cennetmeleğimmm(((((((((

cnm hatırldım tabı.. ALLAH RAZI OLSUNN DUALARINDA UNUTMA

en çok kendini suçlayanlardan biri bendm cnm bu ayet içime su serptti tşk edrim:))

yavrumrümeysam sen szeryan mıydın hamilelik bekleyen korunmayan sen din değilmi acaba sen kaç ay oldu bebeğin melek olalı ya biliyosun bende sezeryanım 3 ay bitecek mart 8de.senin doktor ne dedi.ya birileri birşey yazsın benim korkum hamileik ilerledikçe açılma olursa bebeği normalinden erken alıp onada birşey olur diye korkuyorum.lütfen yazın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…