kızlarrr ben 10 ay önce dekolman plesanta sebebiyle sezaryen oldum. kızımı 37 haftalık kaybettım... 6 ay korundum hemen tekrar hamıle kaldım.. bu kez de 6 haftalık kalp atışı durdu kürtaj oldum... ılkınde de ıkıncıde de doktorlar sebepsizdir araştırmaya gerek yok folık kullan sadece dedıler... ben rahat edemedim üniv. hastanesine gıttım pıhtı genetık vb testlerı yaptırdım... ve faktör v diye bı değer heterozigot yazıyo... mtfhr diye bı değer var o normal yazıyor.. doktrların bazıları sadece folık kullan pıhtı yok dıyo... bazıları da pıhtıya egılımlı o yüzden aspirin ya da crospın ve kan sulandırıcı iğne ol önlem amaçlı dıyo... kafam allak pullak.. 2 buçuk ay oldu kürtaj olalı yenıden düşünüyorum ama ne yapacağım bılmıyorum.... ne olur buna benzer durum yasayan varsa bısey desın bana
sezaryen olup hemen hamile kalmak bence hem olacak bebeği hemde anneyi riske atar
yani sonuçta içerde de dışarda da cerrahi bi dikiş var rahmin kendini toparlaması zaten en az 6 ayı bulur
bebeğin erken alınmasına neden olunabilir bebek büyüdükçe dikişlere baskı yapacağından
beni de altı ay sonra çeşitli testler yapmak üzere çağırdı doktor kesinlikle korunun bu sürede dedi
bende 6 ay değil 6 gün bile beklemek istemiyorum sanki tekrar prensesime ay çiçeğime hamile kalacakmışım kızım geri gelecek gibi hissediyorum ama onu tekrar kaybetmek istemiyorum
bu yüzden sabredin sabredelim arkadaşlar
burdakı eskı arkadslar 5 ay sonra 6 ay sonra 4 ay sora hamıle kaldılar ve kucağına sağlıkla aldılar...bence nasıp kısmett ya Allahh...
ayet ılıklerıme kadar işledı adeta..hersey boş aslında yaratanda yasatanda Allah..bence korunmakta yersız bu yüzden Rabbm yaratıp yasatacaksa yasatır zaten..sadece tevekkül etmemız lazım dua ve tevekkul
adamın birinin eşi ölmüş daha sonra genç bir kadınla evlenmiş
kadının bi kızı olmuş. daha sonra tekrar hamile kalmış, adamın önceki eşinden 6 çocuğu varmış.
kadına gidip aldıracaksın bu çocuğu demiş baskılar zorlamalar kadın gitmiş aldırmış.
bir kaç ay sonra kadın karnında kıpırtılar hissetmeye başlamış
doktora gitmiş meğer o alınan bebek ikizmiş birini almışlar biri kalmış büyümüş
dünyada rızkı varmış şimdi beş altı yaşında diyorlar
bu bizim burda olmuş Allahın takdirini bana göstermek için anlattılar
ben zaten biliyorum rabbimin bildiği vardır mutlaka bunu bilmesek bu acıya dayanılır mı
Aynen tek tesellim dualar ve inancım...önceden ölümden korkardım..şimdi diyorumki minicikkızım toprak altında ölümdende kokrmuyorum...ben cehenneme gitsemde minicik kızım cennnette bana yeter diyorum..o mutlu olsun o rahat olsun..kendimi öldğrmeyi düşünüyorum..inancım engel oluyor..yaşamak boş manasız..dualar beni ayakata tutuyor..
dün kardeşimin çocuğu biraz terledi..kardeşimde hemen o terledi evham yaptı bende dedimki ya bişe olmaz...bana dönüp bir bağırdı o benim canım tamammı..odama gittim ağladım ağladım..evet o onun canıydı..ben ne bilebilirdimki..senelerce anne olmak için uğraştım..5000 iğne yedim..ve canımı toprağa verdim...ben ne anlayabilirimki..ne bilebilirimki...annelik nedir bir tek yavrusu kucağında olanlar bilebilir sanki..herkes doğuru kucağına alır..ben küvezde gördüm..burnunda hortum.her tarafı kanamış morarmış..ben ne bilebilirimki....toprağa koydum canımı herşeyimi...ama ben bilemem işte bilemem...onlar ne şanslılar istediği an çocuk yapıyorlar istediği an gebe kalıyolar...ben onca acıyla gebe kaldım ve kaybettim...onların canı yanında benimki toprağın altında...onlar anne baba ben hiç bişe olamadım...ben kızımın annesiyim..o gitsede beni bıraksada..ben 3 gün yaşadım anneliği..3 gün dokundum meleğime...herkes diyordu hastanede bu kadar güzel bi kız olamaz..çünkü melekti yavrum melekti(((
başın sağ olsun inşallah yeniden bebeğin olur........üzülme kardeşin bilememiştir senin ne düşündüğünü oda bebeğine üzülmüştür bir an.....seni üzmek istermi kardeş sonuçta...
melek anneleri hepimiz tez zamanda sağlıkla gebe kalıp doğuracaz inşllah umutlu olun umutsuzluk yok meleklerimiz üzülür
Aynen tek tesellim dualar ve inancım...önceden ölümden korkardım..şimdi diyorumki minicikkızım toprak altında ölümdende kokrmuyorum...ben cehenneme gitsemde minicik kızım cennnette bana yeter diyorum..o mutlu olsun o rahat olsun..kendimi öldğrmeyi düşünüyorum..inancım engel oluyor..yaşamak boş manasız..dualar beni ayakata tutuyor..
dün kardeşimin çocuğu biraz terledi..kardeşimde hemen o terledi evham yaptı bende dedimki ya bişe olmaz...bana dönüp bir bağırdı o benim canım tamammı..odama gittim ağladım ağladım..evet o onun canıydı..ben ne bilebilirdimki..senelerce anne olmak için uğraştım..5000 iğne yedim..ve canımı toprağa verdim...ben ne anlayabilirimki..ne bilebilirimki...annelik nedir bir tek yavrusu kucağında olanlar bilebilir sanki..herkes doğuru kucağına alır..ben küvezde gördüm..burnunda hortum.her tarafı kanamış morarmış..ben ne bilebilirimki....toprağa koydum canımı herşeyimi...ama ben bilemem işte bilemem...onlar ne şanslılar istediği an çocuk yapıyorlar istediği an gebe kalıyolar...ben onca acıyla gebe kaldım ve kaybettim...onların canı yanında benimki toprağın altında...onlar anne baba ben hiç bişe olamadım...ben kızımın annesiyim..o gitsede beni bıraksada..ben 3 gün yaşadım anneliği..3 gün dokundum meleğime...herkes diyordu hastanede bu kadar güzel bi kız olamaz..çünkü melekti yavrum melekti(((
eşim vardiyeli çalışıyor evde tek kalmamak için ablama gidiyorum akşamları geçen kızını banyo yaptırdı gözümün önünde bi eziyet etti çocuğa bi eziyet etti sıcak su dökmeler saçını yola yola yıkamalar kafasına banyo tası geçirmeler bağırmalar
yüreğim ikiye ayrıldı içim parça parça oldu hiç bişey diyemedim isyan ederim korkusu sardı
eve geldim bağıra bağıra ağladım
Rabbim hediye diye göndermiş o kuzuyu bizimkiler gibi toprak altında olsa ne yapardı acaba ama o yavru yine annesine sarılıp uyudu.
bende derdim eşimle kavga edince kızımda beni sevecek kızsamda bağırsamda sevecek hep sevecek derdim şimdi yapayalnız kaldım.
herşey dokunuyor galiba bize
eşim vardiyeli çalışıyor evde tek kalmamak için ablama gidiyorum akşamları geçen kızını banyo yaptırdı gözümün önünde bi eziyet etti çocuğa bi eziyet etti sıcak su dökmeler saçını yola yola yıkamalar kafasına banyo tası geçirmeler bağırmalar
yüreğim ikiye ayrıldı içim parça parça oldu hiç bişey diyemedim isyan ederim korkusu sardı
eve geldim bağıra bağıra ağladım
Rabbim hediye diye göndermiş o kuzuyu bizimkiler gibi toprak altında olsa ne yapardı acaba ama o yavru yine annesine sarılıp uyudu.
bende derdim eşimle kavga edince kızımda beni sevecek kızsamda bağırsamda sevecek hep sevecek derdim şimdi yapayalnız kaldım.
herşey dokunuyor galiba bize
benim ablamında 4 yaşında kızı var ona kızıyo bazen benim içim yanıyo kıymet bil diyesim gelio boğazıma düğümleniyo kelimelerkızım diyorum bazen yiğenime öyle severdim hep artık demek istemiyorum kendi kızıma meleğime ihanet ediyomuşum gibi geliyo içim yanıyo bikerecik koynuma alamadım kuzucumu bikerecik koklayamadım bikerecik dokunamadım (
salihacım hatırladınmı benii??
ben hiç risk olmadığı halde coraspin kullandım hamileliğimin başında bi doktora danışıp bi sure kullanırsın dert etme sakın tamam mı
kişiler farklı konuşmalar aynı allah hepinizin yardımcısı olsun sabırlar versin arkadaşlar bizde buralardan geçtik sizde öyle olacaksınız şuan hepiniz için uzak gözükebilir ama gececekk inşallahh
öyle insan kendini suçluyor
o günleri düşünüyor ne yaptım da böyle oldu diye
(O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.)
fatır suresi 11. ayet
eşimide zorda olsa ikna ettim korunmucaz bi sonraki adet tarihim 18 mart hayırlısı Allahtan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?