benim doktorum benden herhangi bi test istemedi sordum gerek yok dedi kan pıhtılaşması ilk 3 ayda olur düşükle sonuçlanır seninki ileri hafta dedi ( 28 haftalıktı benim kızım ) ama önlem amaçlı bebe aspirini kullanırız sonraki gebelikte dedi başkada test istemedi yaa başka doktora danışsammı
bende 5 tane rüzgar ali için okudum zaten bulutgöç liste yapmıştı bu hafta idilfırata okunacak
kızlar hepinizden ALLAH razı olsun. çok teşekkür ederim 41 yasin için. ALLAH ım kabul eder inşallah amin. bu hafta kime okuyoruz. paylaşılmadı değil mi daha.
kızlar sağlı sollu kasık ağrım var sankı heran adet olcakmışım gıbı karnım ağrıyor...belırtılerle umutlanıyorum ama akıntım yok.hamılelık öncesı akıntım gelmıştı sanırım bu ayda boşa umut ettım
bu hafta kıme okuyoduk?
kızlar bu hafta okunacaklarda bende alırım..ama henüz kanamam bitmedi daha süresi ne kadar
canım ben meleğimi kaybettkten sonra çok çok kötüydüm..nette dua zincirihuzur kapısı diye bir gruğ var vede günlük tesbihatlar o gruplara katıldım..benim içinde dua istedim..çok şükür o dualar beni ayakta tuttu..dünde 70.000 tevhid başlanmıştı grupta herkes niyetini yazdı..ben kaybettiğim canım kızım için 3000 tevhid aldım ve çektim dün gece..dün gecede meleğim rüyamdaydı..ikiz bebeklerim oluyor ve onlarla gidiyorum mezarına ve diyorumki annem canım kızım bu bebklerimi senin kadar sevmiyorum sakın kızma dedim..sen benim ilk gözağrımsın dedim..kızım mezarın üzerindeydi..sıkıca giyinmiş uzanmış yatıyorduççannem ne kadar büyümüşssün sen ya sen ölemessin hiç ölü gibi değilsin dedim..sonra sordum ona annem bana kızgınmısın hayır anlamında başını salldı..annem beni seviyormusun dedim..evet anlamında basşını salladı..ağladım ağladım...çok ama çok güzeldi..büyümüştü yavrum...melek olan bebeklere hz sare annemiz ve hz ibrahim bakarmşı cennete...Hz sare annemiz güzel bakmış kızıma büyümüş..o minicik bedeni kocaman olmuştu((( canım yavrum
canım o dediğim sitelerde günlük tesbihatlar verilliyoru..her gün Allahın bir isimi mesela...onlardan çekiyoruz...ve orada hasta olanlar evlat isteyenler için hatimde dularda yapılıyor...bana çok faydası oldu..
kızlar bu hafta okunacaklarda bende alırım..ama henüz kanamam bitmedi daha süresi ne kadar
canım benimde kızım 28 haftalıktı..ben eğer Rabbim nasip ederse gebe kalırsam coraspin ve kan sulandırcı iğne kuallanacam..her önlemi alacam...çünkü erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğnde böle durumlarda aspirin ve iğne kullandılar..ve bebeişlerini sağ salim kucağına aldılar..ha benimz aten tüp bebekti ve bir çok dr veriyodu kan sulandırıcı..ama benim ki vermedii.. ama ne diyeyim dr hatasımıdır nasipmidir..yavrumun içecek suyu yokmuş(( ama lütfen tekrar gebe kaldığında bütün önlemlerini al kan sulandırcı kullan bunların zararı yok bebeğe canım..elimizden gelen herşeyi yapalımda gerisi mukadderat..
kizlar kac tane okuyabileceksiniz sekiz tane ben baslayayim eksik kalirsa tamamlayayim
cnm üzülme hemen bende hamileliğimde heo adet sancısı gibi sancım oluodu meğer hamileymişim hemen üzülme hayırlısı neyse o olsun
arkadaşlar bu hafta idilfırata okuyoruz adını bilmeyene özelden yazarız herkez kaç tane okuyabilir sayı versin
ben 5 tane alayım eksık olursa alırım yıne
sadece burdaki arkadaslardan sen varsin canim face den eklemedigim face in varsa ozelden yazarmisin seni de eklim arkadaslar bu arada cok tesekkkur ediyorum okuyabildiginiz kadar onemli.olan icten ve samimi bir dua kabul olur insallah
benim doktorum benden herhangi bi test istemedi sordum gerek yok dedi kan pıhtılaşması ilk 3 ayda olur düşükle sonuçlanır seninki ileri hafta dedi ( 28 haftalıktı benim kızım ) ama önlem amaçlı bebe aspirini kullanırız sonraki gebelikte dedi başkada test istemedi yaa başka doktora danışsammı
kizlar kac tane okuyabileceksiniz sekiz tane ben baslayayim eksik kalirsa tamamlayayim
ben hep 5 tane alıyorum bilginiz olsun yüce rabbim kabul eder inşlahh
bende 5 tane okuycm
bende 7 tane alıyorum kızlar
idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7
30 oldu arkadaşlar başka varmı ben yazmadım kalana göre okurum bende
cnm ben siteyi bulamadım daha doğrusu çok var özelden adını yazarmısın faceden ekleyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?