Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım benimde kızım 28 haftalıktı..ben eğer Rabbim nasip ederse gebe kalırsam coraspin ve kan sulandırcı iğne kuallanacam..her önlemi alacam...çünkü erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğnde böle durumlarda aspirin ve iğne kullandılar..ve bebeişlerini sağ salim kucağına aldılar..ha benimz aten tüp bebekti ve bir çok dr veriyodu kan sulandırıcı..ama benim ki vermedii.. ama ne diyeyim dr hatasımıdır nasipmidir..yavrumun içecek suyu yokmuş(( ama lütfen tekrar gebe kaldığında bütün önlemlerini al kan sulandırcı kullan bunların zararı yok bebeğe canım..elimizden gelen herşeyi yapalımda gerisi mukadderat..

Son düzenleme:
bende 5 tane rüzgar ali için okudum zaten bulutgöç liste yapmıştı bu hafta idilfırata okunacak

kızlar genelde telefondan giriyorum ve kkyı zor açıyo tlf..dua paylaştırma işini facede ekleyip ordan yapsak olmazmı..hemde dualatmasınıda yaparız...dualatma 2 rekat namaz kılınacak Allah rızası için ve dualatılacak..dualatmayı dua sahibimi yapacak...faceden mesajlarla daha ii takip ederiz..meleklerimiz içinde tesbih çekeriz..

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun. çok teşekkür ederim 41 yasin için. ALLAH ım kabul eder inşallah amin. bu hafta kime okuyoruz. paylaşılmadı değil mi daha.

cnm üzülme hemen bende hamileliğimde heo adet sancısı gibi sancım oluodu meğer hamileymişim hemen üzülme hayırlısı neyse o olsun

bu hafta kıme okuyoduk?

kızlar bu hafta okunacaklarda bende alırım..ama henüz kanamam bitmedi daha süresi ne kadar

arkadaşlar bu hafta idilfırata okuyoruz adını bilmeyene özelden yazarız herkez kaç tane okuyabilir sayı versin

cnm ben siteyi bulamadım daha doğrusu çok var özelden adını yazarmısın faceden ekleyim seni

zaten elimden geleni yapıcam bidaha evlat acısı yaşamk istemiom benim doktorum bebe aspirini yeterli dedi ama yarın başka doktorada gitcem bakalım o ne dicek off korkuyorum

ben 5 tane alayım eksık olursa alırım yıne

senin gizlilik ayarlarindan dolayi arkadaslik istegi gonderemiyorum mesaj da gonderilmiyor sen beni ekle olursa adimi yazmistim kirmizi cicek resmi var profilde zaman tuneli fotosunda benim resmim var bu arada kizin cok guzel bir bebekmis icim yandi gorunce benim oglumun da oyle bir resmi var kuvezde

Canım benim kadın doğumcum da son haftalarda olmaz fakat yine de önlem amaçlı kullanalım iğnenin zararı olmaz yararı olur demişti. Fakat ben hemotoloğa da gitmiştim. Hacettepenin hemotoloji başkanı iyi bir Prof. Bana nadir de olsa hamileliğin son zamanlarında kalp atımı pıhtılaşmadan dolayı durabilir bu nedenle iğne kullan demişti. Bence bir üniversite hastanesinde pıhtılaşması testlerini yaptır. Aklında kalmasın canım. İçin rahat bir hamilelik geçirirsin.

kizlar kac tane okuyabileceksiniz sekiz tane ben baslayayim eksik kalirsa tamamlayayim

ben hep 5 tane alıyorum bilginiz olsun yüce rabbim kabul eder inşlahh

bende 5 tane okuycm

ben 5 tane alayım eksık olursa alırım yıne

bende 7 tane alıyorum kızlar

idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7

30 oldu arkadaşlar başka varmı ben yazmadım kalana göre okurum bende

idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7

30 oldu arkadaşlar başka varmı ben yazmadım kalana göre okurum bende

sagol canim toparlamissin ben 12 tane ve daha fazla da okurum illa 41 olmasi da gerekmiyor hep diyorum.ya icten bi okuma dua yeterli oldugu kadar okuruz tesekkur ederim canim allah kabul etsin dualarimizi

kime okunuyor isim veririseniz ben 3 alacağım ben çalışıyorum birde annem okuyor benim o yüzden 3 alıyorum eğer eksik gelirse haber verin.isim kim.

Bugün pazara gittim kafam dagilsin diye kizima gelinlik beğendim bembeyazdı tülleri minicik patikleri vardı alamadım pembe kutu beğendim kalpli kizimin tokalarini koymak için alamadım yelek beğendim üşümesin diye alamadım analı kızlı bandaj beğendim pembe öpmeye doyamayacagim saçlarına takmak için alamadim neden alamadim annem sen neden yoktun neden gitmistin ben neden sessizliğe mahkum olmuştum oysa söz vermiştim babacına üzmücem kendimi diye olmuyo annem olmuyo alisamiyorum gidisini kabullenemiyorum herşey seni hatirlatiyo bana herşey herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…