• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benim doktorum benden herhangi bi test istemedi sordum gerek yok dedi kan pıhtılaşması ilk 3 ayda olur düşükle sonuçlanır seninki ileri hafta dedi ( 28 haftalıktı benim kızım ) ama önlem amaçlı bebe aspirini kullanırız sonraki gebelikte dedi başkada test istemedi yaa başka doktora danışsammı :(

canım benimde kızım 28 haftalıktı..ben eğer Rabbim nasip ederse gebe kalırsam coraspin ve kan sulandırcı iğne kuallanacam..her önlemi alacam...çünkü erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğnde böle durumlarda aspirin ve iğne kullandılar..ve bebeişlerini sağ salim kucağına aldılar..ha benimz aten tüp bebekti ve bir çok dr veriyodu kan sulandırıcı..ama benim ki vermedii.. ama ne diyeyim dr hatasımıdır nasipmidir..yavrumun içecek suyu yokmuş:((( ama lütfen tekrar gebe kaldığında bütün önlemlerini al kan sulandırcı kullan bunların zararı yok bebeğe canım..elimizden gelen herşeyi yapalımda gerisi mukadderat..

Son düzenleme:
kızlar genelde telefondan giriyorum ve kkyı zor açıyo tlf..dua paylaştırma işini facede ekleyip ordan yapsak olmazmı..hemde dualatmasınıda yaparız...dualatma 2 rekat namaz kılınacak Allah rızası için ve dualatılacak..dualatmayı dua sahibimi yapacak...faceden mesajlarla daha ii takip ederiz..meleklerimiz içinde tesbih çekeriz..

kızlar hepinizden ALLAH razı olsun. çok teşekkür ederim 41 yasin için. ALLAH ım kabul eder inşallah amin. bu hafta kime okuyoruz. paylaşılmadı değil mi daha.

kızlar sağlı sollu kasık ağrım var sankı heran adet olcakmışım gıbı karnım ağrıyor...belırtılerle umutlanıyorum ama akıntım yok:(.hamılelık öncesı akıntım gelmıştı sanırım bu ayda boşa umut ettım:43:

cnm üzülme hemen bende hamileliğimde heo adet sancısı gibi sancım oluodu meğer hamileymişim hemen üzülme hayırlısı neyse o olsun

bu hafta kıme okuyoduk?

kızlar bu hafta okunacaklarda bende alırım..ama henüz kanamam bitmedi daha süresi ne kadar

arkadaşlar bu hafta idilfırata okuyoruz adını bilmeyene özelden yazarız herkez kaç tane okuyabilir sayı versin

canım ben meleğimi kaybettkten sonra çok çok kötüydüm..nette dua zincirihuzur kapısı diye bir gruğ var vede günlük tesbihatlar o gruplara katıldım..benim içinde dua istedim..çok şükür o dualar beni ayakta tuttu..dünde 70.000 tevhid başlanmıştı grupta herkes niyetini yazdı..ben kaybettiğim canım kızım için 3000 tevhid aldım ve çektim dün gece..dün gecede meleğim rüyamdaydı..ikiz bebeklerim oluyor ve onlarla gidiyorum mezarına ve diyorumki annem canım kızım bu bebklerimi senin kadar sevmiyorum sakın kızma dedim..sen benim ilk gözağrımsın dedim..kızım mezarın üzerindeydi..sıkıca giyinmiş uzanmış yatıyorduççannem ne kadar büyümüşssün sen ya sen ölemessin hiç ölü gibi değilsin dedim..sonra sordum ona annem bana kızgınmısın hayır anlamında başını salldı..annem beni seviyormusun dedim..evet anlamında basşını salladı..ağladım ağladım...çok ama çok güzeldi..büyümüştü yavrum...melek olan bebeklere hz sare annemiz ve hz ibrahim bakarmşı cennete...Hz sare annemiz güzel bakmış kızıma büyümüş..o minicik bedeni kocaman olmuştu:(((( canım yavrum

canım o dediğim sitelerde günlük tesbihatlar verilliyoru..her gün Allahın bir isimi mesela...onlardan çekiyoruz...ve orada hasta olanlar evlat isteyenler için hatimde dularda yapılıyor...bana çok faydası oldu..

cnm ben siteyi bulamadım daha doğrusu çok var özelden adını yazarmısın faceden ekleyim seni

canım benimde kızım 28 haftalıktı..ben eğer Rabbim nasip ederse gebe kalırsam coraspin ve kan sulandırcı iğne kuallanacam..her önlemi alacam...çünkü erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler topiğnde böle durumlarda aspirin ve iğne kullandılar..ve bebeişlerini sağ salim kucağına aldılar..ha benimz aten tüp bebekti ve bir çok dr veriyodu kan sulandırıcı..ama benim ki vermedii.. ama ne diyeyim dr hatasımıdır nasipmidir..yavrumun içecek suyu yokmuş:((( ama lütfen tekrar gebe kaldığında bütün önlemlerini al kan sulandırcı kullan bunların zararı yok bebeğe canım..elimizden gelen herşeyi yapalımda gerisi mukadderat..

zaten elimden geleni yapıcam bidaha evlat acısı yaşamk istemiom :( benim doktorum bebe aspirini yeterli dedi ama yarın başka doktorada gitcem bakalım o ne dicek off korkuyorum :(

ben 5 tane alayım eksık olursa alırım yıne

senin gizlilik ayarlarindan dolayi arkadaslik istegi gonderemiyorum mesaj da gonderilmiyor sen beni ekle olursa adimi yazmistim kirmizi cicek resmi var profilde zaman tuneli fotosunda benim resmim var bu arada kizin cok guzel bir bebekmis icim yandi gorunce benim oglumun da oyle bir resmi var kuvezde

benim doktorum benden herhangi bi test istemedi sordum gerek yok dedi kan pıhtılaşması ilk 3 ayda olur düşükle sonuçlanır seninki ileri hafta dedi ( 28 haftalıktı benim kızım ) ama önlem amaçlı bebe aspirini kullanırız sonraki gebelikte dedi başkada test istemedi yaa başka doktora danışsammı :(

Canım benim kadın doğumcum da son haftalarda olmaz fakat yine de önlem amaçlı kullanalım iğnenin zararı olmaz yararı olur demişti. Fakat ben hemotoloğa da gitmiştim. Hacettepenin hemotoloji başkanı iyi bir Prof. Bana nadir de olsa hamileliğin son zamanlarında kalp atımı pıhtılaşmadan dolayı durabilir bu nedenle iğne kullan demişti. Bence bir üniversite hastanesinde pıhtılaşması testlerini yaptır. Aklında kalmasın canım. İçin rahat bir hamilelik geçirirsin.

kizlar kac tane okuyabileceksiniz sekiz tane ben baslayayim eksik kalirsa tamamlayayim

ben hep 5 tane alıyorum bilginiz olsun yüce rabbim kabul eder inşlahh

bende 5 tane okuycm

ben 5 tane alayım eksık olursa alırım yıne

bende 7 tane alıyorum kızlar

idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7

30 oldu arkadaşlar başka varmı ben yazmadım kalana göre okurum bende

idilfırat 8
ferhat 5
mesenu 5
yavrumrumeysa 5
rüzgarali 7

30 oldu arkadaşlar başka varmı ben yazmadım kalana göre okurum bende

sagol canim toparlamissin ben 12 tane ve daha fazla da okurum illa 41 olmasi da gerekmiyor hep diyorum.ya icten bi okuma dua yeterli oldugu kadar okuruz tesekkur ederim canim allah kabul etsin dualarimizi

kime okunuyor isim veririseniz ben 3 alacağım ben çalışıyorum birde annem okuyor benim o yüzden 3 alıyorum eğer eksik gelirse haber verin.isim kim.

Bugün pazara gittim kafam dagilsin diye kizima gelinlik beğendim bembeyazdı tülleri minicik patikleri vardı alamadım pembe kutu beğendim kalpli kizimin tokalarini koymak için alamadım yelek beğendim üşümesin diye alamadım analı kızlı bandaj beğendim pembe öpmeye doyamayacagim saçlarına takmak için alamadim neden alamadim annem sen neden yoktun neden gitmistin ben neden sessizliğe mahkum olmuştum oysa söz vermiştim babacına üzmücem kendimi diye olmuyo annem olmuyo alisamiyorum gidisini kabullenemiyorum herşey seni hatirlatiyo bana herşey herşey :(

Back
X