Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

nasıl dayanıyorsun pekı görmene ragmen sende sezeryan mı olddun ne kadar zman dedıler dr.

nasıl dayanıyorsun pekı görmene ragmen sende sezeryan mı olddun ne kadar zman dedıler dr.

canım benimki 4 gün yaşadı ozaman gördüm yoğun bakımda gittim yanına..kaybettikten sonra da kararsızdım ama gör dediler ozamanda birkez gördüm defnetmeden önce...nasıl dayanıyorum bilmiyorum Allah sabrını veriyor etrafa bakınca büyüttükleri çocuklarını kaybetmiş arkadaşlarım var onlarla kıyaslayınca benimki hiç kalıyor sanki.. komşum 2 tane kaybetmiş biri 3 biri 8 yaşında onları düşünüyorum...bilmiyorum Allah öyle büyükki herşeye alışıyor insan zaten alışmazsa yaşanamazki seninki daha yeni zaman iyi gelcek inan....ben geçenlerde doktora gittim hamile kalabilirsin dedi daha 6 ay oldu işte.....

anneler günü yaklaştıkca bir tugaf hissedıyorum kendımı sankı annelıkten atılmış gıbı hıssedıyorum

annelige aç yüregim
eriyip tükenıyor yüregim
seni kucaklamadan dinmeyecek hasretim
melegim bebegim nerdesin
gel dinsin özlemim
ŞEVVAL İM

senın adına çok mutlu oldum ınan ınş. Allahın ıznıyle hayırlı şekılde hamıle kalır kucagına alırsın.
Darısı bızlere tüm bebek isteyenlere bana 6ay erken rahmıne eş yapışırsa alırız sende öyle bır risk yokmuydu ınş. Yoktur

valla birşey demedi doktor bilmiyorum bana da pek test yapılmadı işte o kafama takıldı...benimde 2. sezeryanım..birde kızım var onda da plesenta previa vardı aslında..ne bilim her doktor başka konuşuyor....sende kendini yeni bebek için toparlamaya çalış sen iyi olki vücut kendini toplasın yeni bebeğe hazırlasın... acın çok taze ne desek boş ama inan zamanla acın hafifleyecek asla unutulmayacak tabi ama alışıyor insan...

merhaba yıne ben sorularımla sıkmıyorumdur umarım senı hakkını helal et sıkıyorsa merakım benımle durumun aynı oldugu ıçın bırseyle ögrene bılmek 6aydan sonra hamıle kalmana ızın verdılermı bana en az 1yıl bekle dedıler eş durumundan dolayı asagı yerleşme rıskı daha cok mu oluyor ne dedıler rahmın konusunda

merhaba yıne ben sorularımla sıkmıyorumdur umarım senı hakkını helal et sıkıyorsa merakım benımle durumun aynı oldugu ıçın bırseyle ögrene bılmek 6aydan sonra hamıle kalmana ızın verdılermı bana en az 1yıl bekle dedıler eş durumundan dolayı asagı yerleşme rıskı daha cok mu oluyor ne dedıler rahmın konusunda

.....................

1kızın var onda plaseta pirevıa oldu 2hamılelıgınde aynı sekılde eş asagı yerleşmedı degıl mı bıze yıne eş asagı yelesırse rahmını alırız dıyorlarda yanı bırkere olması hep aynı sey olacak dedek degıl demı yanlış anlamadım degıl mı

bir kere olması tekrarlayacak demek değil aynen öyle...bana doktorda öyle demişti.....ikincide aynı şey olmadı başka sebepten erken doğdu...bu yüzden yine tekrarlayacak diye korkma...sadece rahim kendini toplasın diye bekle diyorlar..... previa da daha çok yıpranıyor demekki rahim biraz daha fazla bekle diyebiliyorlar bence yani ikinci hamileliği riske atmamak için....doktor gibi konuştum heeee:))

birazdan çıkacağım görüşürüz kızlar eve gidince girebilirsem gelirim yine devam ederiz..

canım estağfirullah sıkmak ne demek, dertleşiyoruz şurda.. canım doğumumu yaptıran dr. -ki çoook iyi bir dr. olduğunu düşünüyorum- 6 aydan önce aslaaaaaa! 6 aydan sonra sorun olmaz demişti. 6 aydan önceki gebeliklerde yapışma olasılığı fazla oluyormuş. zaten yapışırsa rahmi almak zorunda kalıyorlar. üniversite hastanesindeki dr. ise ilk gittiğimde 5. yada 6. ayda gebe kalabilirsin demişti. sonraki muayenede istersen 7. ayın dolmasını da bekleyelim. dedi. yani bence bana da moral vermek için 6 ay dediler ama 1 yıla uzatacaklar süreyi. ama ben zaten korkuyorum. 1 yıldan önce dr. okey verse bile yapmayacağım galiba.
2. gebelikte plasenta previa mutlaka olacak diye bir şey yok canım. ama biz hiç risk grubunda değilken bile olduysak 2. de de olma olasılığı fazla diye önlem alıyo dr.lar. bak in_ay'a.. 2.de olmamış! ama onun bizden çok büyük bir farkı var canım. o çok pozitif bir insan. biz de pozitif olmayı başarırsak, iyi düşünürsek, önlemimizi de alırsak allahın izniyle bir şey olmaz canım..
sunam kaç yaşındasın canım?

slm canlarım siz gündüz giriyosunuz ben akşam 2 dk giriyom oda ne yazcamı şaşırmakla geçio :)) akşam gelin şöle geç saatlere doğru girmeye çalışırım inş bi hepberaber toplanakda sohpet edek yaa öptüm hepinizi:)

kızlar ben geldim iki gündür işe gidiyorum acayip yoğunum ya arkadaş hesapları karıştırmış onla uğraşmaktan bişeye vakit bulamıyorum yaa. in_aycım bitmiş süren süper çok sevindim hadi yarış yapalım hehehhe bende adetim bitsin hemen başlayacağım vallaa çalışmalara bitmesine bile sabrım gelmiyo bitsede başlasam

Arkadaşlar merhaba beni belki yazdıklarımdan bilenleriniz vardır bende geçmişi biraz okudum benim yazdıklarıma cevap verenlerinizi biliyorum.Ben de bebeğimi kaybedeli 26 Mayısta 5 ay olacak.Hala duygularım karışık burda sizlerle biraz dertleşirsem iyi olabileceğini düşündüm ve geldim kabul ederseniz beni de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…