hayır çok güzeldi :)) ondan demedim yani görünüş olarak normal bebek sadece küçüktü.. saçları kaşları hepsi belli eli ayağı...26 haftalıktı benimde ya yakın diye dedim..üzülme derken görünüşü kötü diye değilde ne bilim işte aklına gelecek tekrar tekrar...neyse boşver canım yaaaa
nasıl dayanıyorsun pekı görmene ragmen sende sezeryan mı olddun ne kadar zman dedıler dr.
canım benimki 4 gün yaşadı ozaman gördüm yoğun bakımda gittim yanına..kaybettikten sonra da kararsızdım ama gör dediler ozamanda birkez gördüm defnetmeden önce...nasıl dayanıyorum bilmiyorum allah sabrını veriyor etrafa bakınca büyüttükleri çocuklarını kaybetmiş arkadaşlarım var onlarla kıyaslayınca benimki hiç kalıyor sanki.. Komşum 2 tane kaybetmiş biri 3 biri 8 yaşında onları düşünüyorum...bilmiyorum allah öyle büyükki herşeye alışıyor insan zaten alışmazsa yaşanamazki seninki daha yeni zaman iyi gelcek inan....ben geçenlerde doktora gittim hamile kalabilirsin dedi daha 6 ay oldu işte.....
senın adına çok mutlu oldum ınan ınş. Allahın ıznıyle hayırlı şekılde hamıle kalır kucagına alırsın.
Darısı bızlere tüm bebek isteyenlere bana 6ay erken rahmıne eş yapışırsa alırız sende öyle bır risk yokmuydu ınş. Yoktur
canım bebeği patolojiye gönderdik sapasağlam çıktı!! Ben doğumu zekai tahirde yaptım. Bütün ısrarlarıma rağmen yapmadılar testi. Gaziye gittim ordada yalvar yakar yine yapmadılarValla sebebinin olmaması beni de delirtiyor. Siz zekai tahirde bir dr.a gidip yapmasını rica mı ettiniz, yoksa direk gidip yaptırdınız mı? Nasıl oldu? Bir de testi genetik bölümünde mi yaptırdınız, karşısındaki patolojide mi?
Benim de ilk gebeliğimdi. 28 yaşındayım ama ben de plasenta previa da vardı. Rahmimi zar zor kurtardılar. O yüzden mecburen en az 6 ay beklemek zorundayım. çünkü işin ucunda rahmi kaybetmek de var malesef.
Canım sen doğumu nerde yaptın? Dr.un kimdi? Memnun musun dr.undan?
canım bebeği patolojiye gönderdik sapasağlam çıktı!! Ben doğumu zekai tahirde yaptım. Bütün ısrarlarıma rağmen yapmadılar testi. Gaziye gittim ordada yalvar yakar yine yapmadılarValla sebebinin olmaması beni de delirtiyor. Siz zekai tahirde bir dr.a gidip yapmasını rica mı ettiniz, yoksa direk gidip yaptırdınız mı? Nasıl oldu? Bir de testi genetik bölümünde mi yaptırdınız, karşısındaki patolojide mi?
Benim de ilk gebeliğimdi. 28 yaşındayım ama ben de plasenta previa da vardı. Rahmimi zar zor kurtardılar. O yüzden mecburen en az 6 ay beklemek zorundayım. çünkü işin ucunda rahmi kaybetmek de var malesef.
.....................
1kızın var onda plaseta pirevıa oldu 2hamılelıgınde aynı sekılde eş asagı yerleşmedı degıl mı bıze yıne eş asagı yelesırse rahmını alırız dıyorlarda yanı bırkere olması hep aynı sey olacak dedek degıl demı yanlış anlamadım degıl mı
merhaba yıne ben sorularımla sıkmıyorumdur umarım senı hakkını helal et sıkıyorsa merakım benımle durumun aynı oldugu ıçın bırseyle ögrene bılmek 6aydan sonra hamıle kalmana ızın verdılermı bana en az 1yıl bekle dedıler eş durumundan dolayı asagı yerleşme rıskı daha cok mu oluyor ne dedıler rahmın konusunda
birazdan çıkacağım görüşürüz kızlar eve gidince girebilirsem gelirim yine devam ederiz..
tebegukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bebeğim görmedim geldiğini yaaaa! görsem kaçırır mıydım seniii
gerçi ben gitmişim sen gelmişsin:///
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?