Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canim dün aksam gec saatte girdim yine yoktun...

hadi hayirlisi canim.. allah gönlünü göre versin.. sabirsizlikla bekliyorum ona göre.....

ben evlendikten iki ay sonra babamın kanser hastası olduğunu öğrendik. İlk kez ailemden uzak bir memlekete gitmiştim ve üzerine bu hastalık beni çok üzdü. daha sonra hamile olduğumu öğrendik çok mutlu olduk her şeyin iyi gittiğini zannediyorduk birgün doktorumu değiştirmek istedik ilk kez gittiğim doktor eşimin arkadaşıydı ve bize dediki size hiç iyi şeyler söyleyemiyeceğim bebeğimin hiç gelişmediğini suyunun çok az olduğunu erken doğum tehlikesinin olduğunu söyledi ve on gün sonra kontrole çağırdı bu sefer gittiğimde bebeğimin suyunun dahada azaldığını karnımda ölebileceğini hareketlerine dikkat etmemi söyledi eğere hareket etmezse hemen acile gitmemi söyledi zaten bebeğimin suyu o kadar azmış ki hiç hareket edemiyormuş her akşam öldü zannedip eşimle acile koşturuyorduk en son kontrole gittiğimde artık yaşayacak hiç suyunun kalmadığını ve hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi belki bebek yaşar dedi zaten öleceğine hiç inanmamıştım ki beni nst ye bağladılar bebeğimin bir süre sonra kalp atışları yavaşladı beni hemen ameliyata aldılar belden uyuşturdular bebeğim 30 haftalıktı ameliyata girdiğimde. bebeğim doğdu ağladı sesini duydum çocuk doktoru geldi ve ben daha ameliyattayken bana dediki ben çok kötü bir bebek bekliyordum ama maşşallah çok iyi dedi bebek çişini yaptı ayaklarını hareket ettirdi çoktorla hemşireler alkışlamaya başladılar bu bebek çok iyi dediler bebğim 1290 gr doğdu prematüre bir bebeğe göre çok iyi dediler ama akciğerleri gelişmemişti solunum cihazına bağladılar bebeğimi tam sekiz gün yaşadı dokuzuncu gün gsahaba karşı bebeğimi kaybettim oysa ben onu üç ay küvezde bekleyecektim sonra alıp eve götürecektim olmadı meleğim kızım hayaller kurduğum onun için bir sürü eşya aldığım yavrum beni bıraktı onu gömüp eve geldim onu dedesinin mezarının yanına gömdük belki onu yalnız bırakmaz diye...

canim tekrar basin sagolsun, nasilsin...sorsam tahmin edebilir nasil oldugunu... tekrar bebek icin doktor ne kadar süre vermisdi? canim biz burda hepimiz ayni aciyi yasayaniz birbirinizi bizden iyi kimse anlayamaz..

canim rabbim bol bol sabir versin....allah acini hafifletsin bu gözyaslarin sevince bogulsun...bende bir melekannesi olarak acini yürekten paylasiyorum...bende kizimi topraga verdim dogumuna 2hafta kala.. rabbim dayanma gücü versin.. canim kizini ne zaman kaybettin...

ben babamı 29 kasımda kaybettim sonra bebğin suyu azalmaya başladı 1 şubatta doğum yaptım 9 şubatta bebeğimi kaybettim üç ay oldu ortalama

ne demek kabul ederseniz iyi gelecekse gel tabiki.....bize iyi geliyor umarım sende biraz kafanı dağıtırsın rahatlarsın...

canım Allah sabırlar versin başın sağolsun..herşey kısmet 26 haftalıktı benimki suyu bitmişti 4 gün yaşadı bana dediler 28de doğsa yaşardı bak seninki 30 da doğmuş.....Allah böyle yazmış ne yapalım.....inşallah hayırlısıyla tekrar hamile kalır bebeğini kucaklarsın..Allah başka acı göstermesin...

allah hepimize sabırlar versin. benim bebeği için dedilerki 1600 gr doğsaydı yaşardı ama kısmet duyuyoruz bazen 800 gr doğan bebekler bile yaşıyor. benim doktorum en az altı ay beklemen gerekiyor dedi aynı riskleri taşıyorsun yine aynısı olabilir dedi o yüzden hamile kalmadan öncede tedavi görmen gerekiyor dedi

işte bana tedavi falan demediler 6 ay doldu korunmayabilirsin dedi okadar (((

bence sen başka bir doktora filan daha git çünkü hamile kalmadan önce gel kan testleri yapacağız eğer kanda pıhtılaşma varsa kan sulandırıcı ve vitanim ilaçları kullanman gerekiyor dedi suyun azalması b12 vitamin eksikliğindende olabiliyormuş çünkü bende hamile kalmadan önce b12 vitamin eksikliği vardı sen bir daha git en azından tahlillerini yaptır ben hemşireyim bana sorarsan git doktora folik asitte kullanman gerekir

bekleme sürem doldu ama şu ara hamilelik düşünmüyorum..karar verirsem başka doktorada gidicem...tekrar risk almak istemem tabi..

bende risk almak istemiyorum ocak ayına kadar beklemeyi düşünüyorum ayrıca tekrar ameliyat olmaktan çok korkuyorum ama tekrardan hamile kalmayı o kadar istiyorum ki. senin bebeğinin suyunun azaldığını ne zaman fark ettiler

benim birden geldi suyum sabaha karşıydı önce anlamadım sonra kontrole gittik ama bebeğin alınmasını gerektirecek kadar geldiğini düşünmemiştim heralde bikaçgün hastanede kalırım serum vs...hallolur diye düşünmüştüm...meğer hiç su kalmamış...ciğeri gelişsin diye iğne yaptılar bana beklediler 3 - 5 saat sonrada ameliyat....

benim bebeğimin suyu azalıyordu ama niye azaldığını anlamıyorlardı suda gelmedi hiç benden belki bebeğin böbrekleri yoktur dedeiler çünkü o su bebeğin çişidir akciğeri geliştirecek tedaviyi bende aldım. bende senin gibi düşünüyordum pek önemli değildir bir şey olmaz ama çok önemliymiş ben doğuma giderken bile sanki zamanında doğum yapıyor gibiydim hastaneden çıkarken bebeğimle çıkacam gibi hissediyordum ama olmadı.

evet olmadı kısmet değilmiş....ama yalnız değilsin aynı şeyi yaşayan ne çok anne var burada yazdıkça daha çok anladım bunu...

önce kötü şeylerin bir tek beni bulduğunu düşünüyordum ama bizim gibi çok insan var . ama bebeğini görüp onu beklemek doğduktan bir kaç gün sonra ölmesi çok daha zormuş.

önce kötü şeylerin bir tek beni bulduğunu düşünüyordum ama bizim gibi çok insan var . ama bebeğini görüp onu beklemek doğduktan bir kaç gün sonra ölmesi çok daha zormuş.

evet haklısın ama kaç yaşına kadar büyütüp kaybedenleri düşün.....bi teselli işte kötünün iyisi mi derler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…