hadi hayirlisi canim.. allah gönlünü göre versin.. sabirsizlikla bekliyorum ona göre.....
inşallah hayırlısı olur canım... çok sabırsızım vallaaa
canım öncelikle başın sağolsun çok üzüldüm hem babana hem yavruna Rabbim sabır versin... bence su falan bahane Rabbimin takdiriymiş benimde kontrollere hep gittiğimde suyu çok az günde 3 litre su içmelisin derdi hep doktorum bende günde 2, 2,5 litre içerdim su içmeyen biri olarak ve mevsimin kış olmasına rağmen yavrum için içerdim en son kontrole gittiğimdede suyu çok iyi dedi ben yine doğum yaptığım güne kadar içmiştim su ama ne oldu sebepsiz öldü canım oğlum karnımda doğumdan sonra doktorum suyumun herşeyin çok iyi olduğunu çok yolunda olduğunu söylemişti yani demem o su falan deyipte kafanı yorma bak benimkinin vardı da ne oldu.....ben evlendikten iki ay sonra babamın kanser hastası olduğunu öğrendik. İlk kez ailemden uzak bir memlekete gitmiştim ve üzerine bu hastalık beni çok üzdü. daha sonra hamile olduğumu öğrendik çok mutlu olduk her şeyin iyi gittiğini zannediyorduk birgün doktorumu değiştirmek istedik ilk kez gittiğim doktor eşimin arkadaşıydı ve bize dediki size hiç iyi şeyler söyleyemiyeceğim bebeğimin hiç gelişmediğini suyunun çok az olduğunu erken doğum tehlikesinin olduğunu söyledi ve on gün sonra kontrole çağırdı bu sefer gittiğimde bebeğimin suyunun dahada azaldığını karnımda ölebileceğini hareketlerine dikkat etmemi söyledi eğere hareket etmezse hemen acile gitmemi söyledi zaten bebeğimin suyu o kadar azmış ki hiç hareket edemiyormuş her akşam öldü zannedip eşimle acile koşturuyorduk en son kontrole gittiğimde artık yaşayacak hiç suyunun kalmadığını ve hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi belki bebek yaşar dedi zaten öleceğine hiç inanmamıştım ki beni nst ye bağladılar bebeğimin bir süre sonra kalp atışları yavaşladı beni hemen ameliyata aldılar belden uyuşturdular bebeğim 30 haftalıktı ameliyata girdiğimde. bebeğim doğdu ağladı sesini duydum çocuk doktoru geldi ve ben daha ameliyattayken bana dediki ben çok kötü bir bebek bekliyordum ama maşşallah çok iyi dedi bebek çişini yaptı ayaklarını hareket ettirdi çoktorla hemşireler alkışlamaya başladılar bu bebek çok iyi dediler bebğim 1290 gr doğdu prematüre bir bebeğe göre çok iyi dediler ama akciğerleri gelişmemişti solunum cihazına bağladılar bebeğimi tam sekiz gün yaşadı dokuzuncu gün gsahaba karşı bebeğimi kaybettim oysa ben onu üç ay küvezde bekleyecektim sonra alıp eve götürecektim olmadı meleğim kızım hayaller kurduğum onun için bir sürü eşya aldığım yavrum beni bıraktı onu gömüp eve geldim onu dedesinin mezarının yanına gömdük belki onu yalnız bırakmaz diye...
sakin ol çok kafana takmaaaa
hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı bebek gelsin die dua et.....
ediyorum zaten ya yapmadığım şey mi var okunmaya bile gidiyorum hep sağlıklı hayırlı diyorum ama sabırlı olmak elde deil ya yapamıyorum napiiim adetimin bitmesine bile tahammülüm gelmio... senin sabrına aşığım in_ay ya sana yarış teklif etmiştim amagününde bitmiş ne güzel
sıramı sana verdim ben :)) bide 24kasıma şu ara düşünmüyorum canım yaa
sanırım hazır deilsin canım yaaa kıyamam inşallah en güzel zamanda gelsin bebeğin güldürsün yüzünü hayatım
sağol canım benim..... bi tane var ya çok şükür elimde belki de ondan bilmiyorum..o olmasa hemen düşünürdüm belki....ama yeni doğmuş bebek görmeye dayanamıyorum buda sadece bebeğim olunca geçermiş gibi geliyor....
kız calakan istemiyorum dedim ama bu ay bi kaza oldu bişey olacağını sanmıyorum ama bide olursa
ben evlendikten iki ay sonra babamın kanser hastası olduğunu öğrendik. İlk kez ailemden uzak bir memlekete gitmiştim ve üzerine bu hastalık beni çok üzdü. daha sonra hamile olduğumu öğrendik çok mutlu olduk her şeyin iyi gittiğini zannediyorduk birgün doktorumu değiştirmek istedik ilk kez gittiğim doktor eşimin arkadaşıydı ve bize dediki size hiç iyi şeyler söyleyemiyeceğim bebeğimin hiç gelişmediğini suyunun çok az olduğunu erken doğum tehlikesinin olduğunu söyledi ve on gün sonra kontrole çağırdı bu sefer gittiğimde bebeğimin suyunun dahada azaldığını karnımda ölebileceğini hareketlerine dikkat etmemi söyledi eğere hareket etmezse hemen acile gitmemi söyledi zaten bebeğimin suyu o kadar azmış ki hiç hareket edemiyormuş her akşam öldü zannedip eşimle acile koşturuyorduk en son kontrole gittiğimde artık yaşayacak hiç suyunun kalmadığını ve hemen ameliyat olmam gerektiğini söyledi belki bebek yaşar dedi zaten öleceğine hiç inanmamıştım ki beni nst ye bağladılar bebeğimin bir süre sonra kalp atışları yavaşladı beni hemen ameliyata aldılar belden uyuşturdular bebeğim 30 haftalıktı ameliyata girdiğimde. bebeğim doğdu ağladı sesini duydum çocuk doktoru geldi ve ben daha ameliyattayken bana dediki ben çok kötü bir bebek bekliyordum ama maşşallah çok iyi dedi bebek çişini yaptı ayaklarını hareket ettirdi çoktorla hemşireler alkışlamaya başladılar bu bebek çok iyi dediler bebğim 1290 gr doğdu prematüre bir bebeğe göre çok iyi dediler ama akciğerleri gelişmemişti solunum cihazına bağladılar bebeğimi tam sekiz gün yaşadı dokuzuncu gün gsahaba karşı bebeğimi kaybettim oysa ben onu üç ay küvezde bekleyecektim sonra alıp eve götürecektim olmadı meleğim kızım hayaller kurduğum onun için bir sürü eşya aldığım yavrum beni bıraktı onu gömüp eve geldim onu dedesinin mezarının yanına gömdük belki onu yalnız bırakmaz diye...
ben babamı 29 kasımda kaybettim sonra bebğin suyu azalmaya başladı 1 şubatta doğum yaptım 9 şubatta bebeğimi kaybettim üç ay oldu ortalama
canım benimki 4 gün yaşadı ozaman gördüm yoğun bakımda gittim yanına..kaybettikten sonra da kararsızdım ama gör dediler ozamanda birkez gördüm defnetmeden önce...nasıl dayanıyorum bilmiyorum Allah sabrını veriyor etrafa bakınca büyüttükleri çocuklarını kaybetmiş arkadaşlarım var onlarla kıyaslayınca benimki hiç kalıyor sanki.. komşum 2 tane kaybetmiş biri 3 biri 8 yaşında onları düşünüyorum...bilmiyorum Allah öyle büyükki herşeye alışıyor insan zaten alışmazsa yaşanamazki seninki daha yeni zaman iyi gelcek inan....ben geçenlerde doktora gittim hamile kalabilirsin dedi daha 6 ay oldu işte.....
hayır çok güzeldi :)) ondan demedim yani görünüş olarak normal bebek sadece küçüktü.. saçları kaşları hepsi belli eli ayağı...26 haftalıktı benimde ya yakın diye dedim..üzülme derken görünüşü kötü diye değilde ne bilim işte aklına gelecek tekrar tekrar...neyse boşver canım yaaaa
iyiyim......yüzünü görmekmi iyi görmemekmi ne bilim ben gördüm hep aklımda sen görmedin merak ediyorsun.....
ayyy anneeeeeeem olsun ya olsun olsun olsun hehee ne zaman adetin canım
daha varyaa 10 gün falan..bikereden bişe olmaz ya :))))))
evet su da bahane her şey de yaşayacağı varsa yaşıyor zaten banda bol bol su iç diyorlardı günde 3 litreden fazla su içtim kimlerine bakıyorumda tarlada çalışırken doğuruyor aşayacağı günleri yokmuş.
daha varyaa 10 gün falan..bikereden bişe olmaz ya :))))))
bu ay ben de bi kazaya kurban gittim daha çok erken ama bakalım hayırlısı
ay maşallah bizim kızlara bak heleee neden erken canım sanırım seninle aramızda bişe yok ben 30 ocakta olmuştum sezeryan valla korunmayacağım bu ay sen ne zaman olmuştun bana yakın die hatırlıyorum
31 ocak gecesi canım 1şubat 1:40 doğumluydu oğlum.
ne biliim doktor bana süre vermedi korunma için, kendini hazır hissettiğinde dedi, biz istiyorduk ama nette okuyorum plasenta yapışıyormuş rahim alınıyormuş falan korktum yapmayalım dedim eşime geçen hafta korunmaya başladık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?