Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Aynen canim ya bu testlerin eğitim ve araştırma hastanelerinde yapıldığını ogrendim haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesine gittim gerek yok bu testlere cokta yaptirmak istiyorsan cerrahpasa egitime git bizde yapilmiyor dendi bazen genetiklerdede sorun çıkmıyor deyince vazgectim ozellerde aynisini soyledi yaptircam zaten Türkiye de bu testler cok az istek aliyormus halbuki yurtdisinda yapilan en cok testlermis bi yerde okumustum

Kizlar ben genetik testlerimi yaptirmak icin egotim ve arastirma hastanesine gidecegim kadin hastaliklarinami gidecegim yoksa randevu almak icin aradigimda geni hastaliklari icin randevu ve gebelikte ilac kullanimi randevu diyor ben hangi bolume gideceğim sizler nasil yaptiniz yardimci olun lutfennn

canım ben üniversteye bağlı bir profun özeline gittim gayet ii ilgilendi ve ayrıntlı tüm tahlillerim için üniversteye gittim.gerçi bi kısmı hala çıkmadı ama önemli olan bunlardı dedi.hiç ücret ödemedim .doktor muayenesi 270 ti o kadar

canım benim çok geçmiş olsun rabbim tez zamanda kucağını doldursun inşallah sen çalışmalara başladın ozaman benim daha kırkım çıkmadı kırkım çıkınca başlayayımmı kararsızım çalışıyorum işi bıraktıramdı iş arkadaşlarım kafanı toparlarsın dediler hamile kalır kalmaz bırakacağım ama 11.haftada karnımdan sıvı alınması gerek aynı durum olursa gebeliğim sonlandırılacak allahım koru yarabbim

sabır diliyorum tekrardan rabbim diğer evladınızı size bağışlasın uzun ömür versin inşallah tez zamanda yeniden bebek nasip etsin. eğer rahminiz toparlanırsa
ilk adetinizden sonra hiç korunmayın bence benim rahmim toparlanmıştı doğumdan sonra lohusa kanamam 15 gün sürdü 40ım çıkmadan ilk adetimide oldum o yüzden hiç korunmadım geçen ay hamile kalamadım inşallah bu ay hamile kalırım.rabbim melek annelerinin tez zamanda kucaklarını doldursun inşallah

canım benimde kanamam 15 gün sürdü parça kalmış onu atmam için ilaç kullandım şükür kanama kesildi yoksa kürtaj olacaktım yoksa,sütlerim gelmişti onun içinde ilaç kullandım onlarda gitti galiba yavaş yavaş düzeliyorum ilk adetin kaçıncı gün geldi ? hamile kalmak için sabah saatleri daha etkili aklında olsun eşine nescafe içir ilişkiden 1-2 saat önce onunda etkisi varmış daha çok erken zaten ilk ayda kalamaman çok normal ben bunları uygulayıp 2.ay hamile kalmıştım meleğime...

doğumdan sonraki 33. gün adet oldum onları uyguladım çok stres yapıyorum yumurtlama falan hesapladım buay hiç bişi yapmıcam bole kafama takarsam hiç kalamam stresten ben kızıma plansız hamile kalmıştım...

nasıl rahat edersen öyle yap canım sadece vücut değil kafada çok önemli inanıyorum çok kısa sürede alacağız sevinçli haberlerini herşey çok yolunda çünkü 5-6 ay adet olamayanlar var benim dr ilk ay yumurtlama olmaz dedi doğumdan 65 gün sonra olurmuş ilk yumurtlama bende çok kararsızım aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum zor bi hamilelik geçirdim bulantılar bel ağrıları üstüne bu acı durum tekrar gücüm varmı bilmiyorum eşimde çok sinirli bi adam açıkcası 2.bir çocuk çok zor olucak ama evlat öyle güzel bişey ki herşeye rağmen insan istiyor.

arkadaşlar yasın okuyan herkese çok ama çok tsk edirm sırayla butun yasınlaer bitsin meryem suresi ve fetih suresi dağitalım bunlarda çok iyiymiş rabbim tez zamanda mutluluk versin bizlere inşlh.

canlar bide bi sorum olcaktı gebelikte zona hastalığı hiç duydunuz mu yada geçirenleriniz varmı?

bende iki kerecik gidebildim çok uzakta benim kızım eşimin köyünde
ben en ince ayrıntısına kadar sordum defin sırasında neler yaptıklarını
bebeğimin usulüne göre gömülmüş olması içimi rahatlattı sormasam emin olamayacaktım
ayrıca kuzumu göremediğim için gören iki kişiye ay çiçeğimi anlattırdım
bugün ziyaret ettim kurban olduğumu
laleleri çıkmış kuzumun tomurcuk olmuş
çiçekleri de güzel olmuş prensesimin kendi gibi

ha bu arada belki moralini bozuyorum özür dilerim
bıraksalar kuzumun yanında yatarım hiç kalkmam
onu orda bırakıp gelmek nasıl oturuyor içime nasıl koyuyor bana anlatamam
ebedi istirahatgahı kabrini bile özlüyorum biriketle çevrili küçük toprak yığınını görmek bile iyi geliyor bana

Son düzenleme:
arkadaşlar yasın okuyan herkese çok ama çok tsk edirm sırayla butun yasınlaer bitsin meryem suresi ve fetih suresi dağitalım bunlarda çok iyiymiş rabbim tez zamanda mutluluk versin bizlere inşlh.

aynı mesaj 2 defa gelmiş

Son düzenleme:

Ben hergün okuyorum Meryem ve Fetih surelerini. Ayrıca dilim döndüğünce, gücüm yettiğince sürekli dua ediyorum. Sizlere de dua ediyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.

Ben hergün okuyorum Meryem ve Fetih surelerini. Ayrıca dilim döndüğünce, gücüm yettiğince sürekli dua ediyorum. Sizlere de dua ediyorum. Rabbim kabul etsin inşallah.

tşk ederim cnm özel mesaj kutusundan adımızı yazalım ismen dua edelim daha makbul olur:)

mrb arkadaşlar... ben plesenta yetmezliği yüzünden 29. haftamda 26 haftayla uyumlu oğlumu doğurdum. fakat küvezdeki 10 günlük mücadelesini 30 martta kaybetti. Çok boşlukta ve çaresizim sürekli ağlıyorum. duygularımı yazsam sayfalar sürer. Rabbim verdi ve yine Rabbim aldı. daha bir kere öpüp kucağıma alamadım. İçim yanıyor. şimdi o kadar çok korkuyorum ki artık tekrar aynı şeyleri bir sonraki hamileliğimde yaşar mıyım diye. hayal kuramıyorum ellerim bomboş kaldı. Böyle bi durum yaşayan var mı? doktorlar plesentadaki kordona müdahale edilemez dediler ve tekrar olsa ne yaparım bilmiyorum...

başın sağolsun canım.Allah yardımcın olsun. gelişim geriliği yüzünden kaybettiysen plasenteye giden kan akışı ve oksijende yetersizlik vardır.bu durumda kan sulandırıcılar kullanılıyor burda okuduğum kadarıyla. fakat doktorun plesanteye müdahele edilemez demiş ,senin plesante kendiliğinden ayrılmadı sanırım gelişim geriliği yüzünden bebeğin alınmış.doktorun plasentede yaşlanma gördüğü için mi öle dedi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…