Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Her cumleni agliyarak okudum.Canım başın sağolsun allah sabır versin.benim face yok kapattım kimseyi görmek istemiyorum die ama isterseniz tel veriyim whatsap dan yazarsaniz benimde sizlerle konuşmaya çok ihtiyacım var

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende kapatmıştım şimdi yeni face açtım.yedi kişi falanız genelde sürekli açık hepimizin .

Çakma bir hesap açabilirsin

canım bende kapattım faceyi..hiçç kimseyle görüşmek istemiyorum aynen.yeni face açtım..sadece burdaki kızlar ve ailem ekli..genelde hepimizin açık oluyo faceleri telefndan giriyoruz bir çoğumuz çünkü..ve toplu konuşuyoruz...seninde başın sağolsun canım .Rabbim sabırlar versin..hikayeni diğer topiktede okuyunca ne olur mutlu bitsin dedim...ben fazla kkya giremiyorum..burada sayı artıkça çok üzülüyorum..yinemi bir annenin daha yüreği yanmış diyorum...tabi burda sadece bir kısmı var..ben küvez kapısındayyken 3 gün yüreği yanan o kadar çok anne vardiki((((

face açmassan özelden atarsan telefonunu eklerim bacım..şunu anladımki evladını kaybetmeyen hiçkimse bir diğerini anlayamıyor....

Son düzenleme:

cnım sana mı dua ediyoz bu hafta sonrada sanırım sıra bende yanılmıyosam

arkadaşlar bulutgoc ün sıralamasına göre bu hafta cennetmeleğim e okunacak galiba gelecek haftada inşallah bana
ben bu hafta 5 yasin alıyorum cennetmeleğim

ben kuzucuğumun hediye paketi içinde bana sunulmuş nimet olduğunu düşünüyorum
bu düşünce içime serin sular döküyor sanki
Rabbim bize bir hediye gönderdi şükürler olsun annelik duygusunu yaşattı
kuzucuklarımız olmasada hepimiz anneyiz
bizi baki dünyada bekleyen yavrularımız var
Rabbim bir gün bizimle bir pazarlık yaptı yani bizimle iletişime geçti aslında bizi muhatap aldı çok büyük bir şeref
gel senin bu hediye paketini alayım baki dünyada geri vereyim
üç günlük dünyada yaşayacaklarımız karşılığında sonsuz alemi verdi

ama işte bizler aciz kullarız yine de canımız yanıyor yaşama olasılığımız olan hayatımız elimizden alınmış gibi hissediyoruz

biz melek anneleri bebeğimizin ölümünde bile rabbimizin rahmetini arıyoruz insanlar gözlerinin önündeki rahmeti merhameti göremezken .belkide rabbim bu yüzden bizleri melek annesi yapmış.rabbim bu dünyadada öbür dünyada da merhametinden rahmetinden mahrum etmesin

amin
dayanamıyorum öldüm deyip duruyorum ama ölmüyorum mevlananın dediği gibi
bahaneler buluyorum kendime işte

bu hafta dua sırası kimde kızlar kime okuyoz yasinleri ben 5 aldım.

Ben de 5 tane almak isterim. Sıranın kimde olduğunu ben hiç bilmiyorum zaten. Sonradan katıldım aranıza...

cnım sana mı dua ediyoz bu hafta sonrada sanırım sıra bende yanılmıyosam

canım listeyi çok iii bilmiyorum ..ama sen yazınca geriye baktım şimdi..evet bendeymiş sıra..

arkadaşlar bulutgoc ün sıralamasına göre bu hafta cennetmeleğim e okunacak galiba gelecek haftada inşallah bana
ben bu hafta 5 yasin alıyorum cennetmeleğim

canlarım bu hafta yasin sırası CENNET MELEĞİM de herkez kaç tane okuyabilir yazsın akşam hesplama yapıcam hepinizi çoook kocaman seviyorum yoldaşlar...

mesenu 5
franbuaz 5
sadem karamel 5

umut en güzel ilaçtır bizlere cnm ne olursa olsun umutsuzluluga kapılmamak lazım tabiki bende bazen hatta çoğu zaman acaba evladım olucakmı die düşünmeden edemiyorum ama umudum herzaman var umutlar yaşatmıyomu bizi kaybetmemek lazım ben hepimizin evladının olacağına inanıyorum inşallah rabbim dualarımızı kabul eylesin kucaklarımızı tez zamanda doldursun

cnm benim yaaa ne güzel yazmışsıın çok hoşuma gitti hediyemizi baki dünyada alıcaz aslında bundan güzel özel ne olabilirki sonsuz hayatta evlat sahibi olucaz bizler aslında ne şanslıyız ama dediğin gibi aciz kullarız anlayamıyoruz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…