arkadaşlar bişi sorucam ben rabbim nasip ederde yeniden kızım olursa melek kızımın adını vericem ama bana dedilerki verilmez kaderi benzermişsiz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında hatta bi arkadaşım dediki annemin ilk bebeği erkek olmuş adını erkan koymuş 8. ayda vefat etmiş sonrakide erkek olmuş onada erkan koymuş oda 8. ayında vefat etmiş dedi siz isimleri aynı koyucakmısınız
ben tamamen batıl olduğunu düşünüyorum.o laflar yüzünden ne saç kestirdim ne saç boyattım.yok bebeğin ömrü kısa olurmuş saç kestirince falan.valla hepsini yapan arkadaşımın kucaında bebeği...sonuç olarak neden koymayasın eskidende çok koyarlarmış hatta yeniden kimlik çıkartmayıp ölen bebeğin ismini kullandırırlarmış.hatta bu sitede var sanırım okumuştum ben.
arkadaşlar bişi sorucam ben rabbim nasip ederde yeniden kızım olursa melek kızımın adını vericem ama bana dedilerki verilmez kaderi benzermişsiz ne düşünüyosunuz bu konu hakkında hatta bi arkadaşım dediki annemin ilk bebeği erkek olmuş adını erkan koymuş 8. ayda vefat etmiş sonrakide erkek olmuş onada erkan koymuş oda 8. ayında vefat etmiş dedi siz isimleri aynı koyucakmısınız
Rabbim bazı insanların kalbine azcık merhamet koysun
bir çocuk neden gelir ve teyze senin bebeğin mi öldü der ki
yada o çocuğa ölümün hiç yakışmadığı bir bebeğin öldüğü anlatılır ki
o annenin hiç mi merhameti yok 3-4 yaşındaki çocuğa ölümü anlatıyor
şaşkınım üzgünüm paramparçayım
Rabbim onların merhametine ihtiyaç duyurmasın öyle bir merhamet etsinki kimsenin merhametine ihtiyaç kalmasn...isanoğlunun merhameti ancak o kadar olur.
amin
daha öncede aynı şeyi yaşadım eltimin çocuğu aynı şeyi söyledi cahiller çocuğa bunu mu anlatmışlar diye geçirmiştim içimden
öz ablamın bunu konu edeceği hiç aklıma gelmezdi
oturup çocuklarla bunları mı konuşuyorsunuz yani nedir bu
ablan olmazsa gözün olsun canım anlamazlar,anlayamazlar...
arkadaşlar ferhatt arkadaşımızın ismini bilen varsa bana mesaj atabilir mi?
Rabbim bazı insanların kalbine azcık merhamet koysun
bir çocuk neden gelir ve teyze senin bebeğin mi öldü der ki
yada o çocuğa ölümün hiç yakışmadığı bir bebeğin öldüğü anlatılır ki
o annenin hiç mi merhameti yok 3-4 yaşındaki çocuğa ölümü anlatıyor
şaşkınım üzgünüm paramparçayım
öyle arkadaşım başına gelmeyen anlamazmış
o kadar kolay bazı şeyler söyleniyor ki şaşıp kalıyorum
demek bu kadar kolay sanıyorlar diyorum
kimsenin bizi anlamasını beklemiyorum anlayış göstermesini de beklemiyorum
zaten bende onları anlamıyorum yaptıklarına anlam veremiyorum
canlar bu hafta yasin sırası benim heralde değilmi bulutgoç
cnm bence oyle bişey yapma onu yasıyor gibi saysan 2 çocuguna aynı ısmi koyarmısın tabikide kymazsın ent kuzucun oldu amam o yinede senin yavrun bu değişmeyen bişey o ablası olarak kalsın bide kızına her seslendiğinde aklına meleğin gelcek
5 yasin aldım canım.
5 tane yasin alıyorum ALLAH kabul etsin bana okuduğunuz yasinler için ALLAH razı olsun kabul olsun inşallhhhh meleklerimiz tez zamanda gelsinnn
mrb frambuaz cumadan cumaya süremiz kaç tane okuyabilirsen sayı veriyosun hepimizin toplamı 41 olmalıBen de okumak isterim. Detayları anlatır mısınız? Ne kadar sürede kaç tane okuyorsunuz?
selam olsun canlarımm bu hafta yasin mesenu
hame 5
cennetmeleğim 5
ferhat 5
yavrumrümeysam 5
arkadaşlar sayıları verelim kim kaç tane okuyabilecek
Ben de okumak isterim. Detayları anlatır mısınız? Ne kadar sürede kaç tane okuyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?