olsun canım ben okudum nasibiinde varmış:)cnm seni duaya yazmamışım inan yeni farketti kusura bakma 1 tane oku istersen biri eksik okur bu hafta cennetmeleğim ozelden ismini yazıcam
ben istanbuldayım maalesef doktor bilmiom orda cnm
Merhaba canım. Allah sabır versin. Ben de Kayseri'deyim. Fatma Kutlusoy'a gidiyordum ama şimdi kendisi de hamileymiş... Senin doktorun kimdi?
Aleykum selam canim basin sagolsun. Neler hissettigini o kadar iyi anliyorum ki rabbim bizi dunyada melek annesi yapti. Sabrimizla imanimizla insallah bu en aci imtihandan gecmemizi bizi yavrularimizin kokularini duymamizi nasip eder
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başın sağolsun canım .rabbim beterinden korusun.sebebi belli mi
cnm rabbim sabır versin benim kızım 13 ocakta kanatlandı dua sayılarını cuma günleri yazıoruz katılırsan memnun oluruz tabikide rabbim tez zamanda yeni evlat nasip etsin
ağır preeklemsi ve hellp sendromu :-( RABBİM kimseye göstermesin.
amin canım bende 35.haftada kalp durmasından kaybettim 5 aralıkta.sende coraspirin kullanıcaklardansın o zaman
yeğenimin kazağı ıslanmış ablam yanında kıyafet getirmemiş hemen dönerim diye
kuzucuğumun kazağını çıkardım
ablam görünce şaşırdı bulamayım diye saklamışlar halbuki buram buram kokuları geliyor kızımın cicilerinin nasıl bulmayım ki
giydirmeye kalktım ellerim titredi çocuğun bi yerini acıttım galiba ağladı bıraktım giydiremiyorum sen giydir dedim ablama
çok yakıştı pembe pembe
biz herşeyini hazırlamıştık öylece kaldı herşey
ihtiyaç sahibi birine vereyim diyorum kıyamıyorum
siz ne yaptınız eşyalarınızı
ben bazanın altına kaldırdım canım kimselerede veresim yok.bebeğimden tek hatıra onlar.bizim kızlar facede sende gel özelden msj yazım
yeğenimin kazağı ıslanmış ablam yanında kıyafet getirmemiş hemen dönerim diye
kuzucuğumun kazağını çıkardım
ablam görünce şaşırdı bulamayım diye saklamışlar halbuki buram buram kokuları geliyor kızımın cicilerinin nasıl bulmayım ki
giydirmeye kalktım ellerim titredi çocuğun bi yerini acıttım galiba ağladı bıraktım giydiremiyorum sen giydir dedim ablama
çok yakıştı pembe pembe
biz herşeyini hazırlamıştık öylece kaldı herşey
ihtiyaç sahibi birine vereyim diyorum kıyamıyorum
siz ne yaptınız eşyalarınızı
Benim oglumun esyalarini arkadasim ben eve gelmeden kaldirdi. Suan hicbirseyi yok yavrumun arkadasimdan almaya cesaretim yok. Facede beni de eklermisiniz. Beni anca sizler anlarsinz kimseler anlamiyo bos bos nasihat veriyorlar
gene olur unutup gidersin diyorlar değil mi
bana çok acımasız geliyor bu teselliler
gene olur ne demek ya yeni bir çocuğumuz olacak Allah izin verirse fakat kanatlanıp giden evladımızın yerine geçer mi ki
bunu diyene hayal et bakalım çocuğunun biri ölmüş bende sana gelmişim ve aman ne var diğeri var ya diyorum nasıl hissediyorsun diyeceğim
bunları söyleyenleri kolundan tutup dışarı atasım geliyor
Evet yakimse anlamiyo yine olur boylesi daha hayirli belki sakat olacakti bu laflarin Hicbirini dumak istemiyorum. Kimse anlamiyo kimse benim Ne halde oldugumu bilmiyo. Simdi bile agliyorum yazarken. RABBİM duyuyor goruyorsun bizleri verecek olan sensin ver bize cennet kokulu evlatlarimizi YA RABBİ
Benim oglumun esyalarini arkadasim ben eve gelmeden kaldirdi. Suan hicbirseyi yok yavrumun arkadasimdan almaya cesaretim yok. Facede beni de eklermisiniz. Beni anca sizler anlarsinz kimseler anlamiyo bos bos nasihat veriyorlar
özelden adını yaz canım ekleyim
seni çok ii anlıyom canım bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti geçen eşyalarını döktüm öptüm tek tek .onlar bizim bebeğimizindi annemin yaptı lif vardı hem annem hem bebeğim kokuyo diye göğsüme koydum uyudum.sende iste arkadaşından onlar bizim bebeğimizin anıları .anca kardeşleri olursa onlar giyer
Surda yazdiklariniz onca ay icimde kalipta soyleyemedigim seyler. Ben hic gormedim melegimi mezarinada gitmedim mezar drken bile hefyerim aci ile doluyor melegimi hic oyle dusunmuyorum bizim meleklerimiz ahirette annelik duygumuza ordada devam ettirebilecegimiz nurlar. Rabbim buyuk imtihani derin sabir...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?