Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

mesenu 5
franbuaz 5
sadem karamel 5
ruzgarali 5
HAME0101 5
ferhat 5
bulutgöç 5

Allah kabul etsin inşallahh tez zamanda hayırlısıyla dolsun kucaklarımız evlatlaırmızla

Amin canim insallah. Bi sey soracaktim malatyada doktor onerecek olanvarmi acaba ben kmaras elbistanda oturuyorum .

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

güzel haberler var mı canım

eşim ile ikimiz okadar tedirginiz ki hala daha test alıp yapmadım. biraz daha bekleyelim belki daha belli olmaz diye bekliyoruz. benim sat 1 mart dı . ne hevese kapılalım diyoruz nede üzülelim istiyoruz. ama bugün işten öğle arasında çıktığımda arkadasımı gördüm . pat diye bebek nasıl hamilesin diye duydum çok sevindim diyince bende aptal gibi iyi dedim .niye öyle dediysem beynimde sürekli uğrastığımdan olsa gerek. daha ben bile bilmezken hamile olduğumun lafını kim yaydı onu sormayı bile unttum sersemliğimden

selamün aleyküm melek anneler.. bende 25 ocakta oğlumu 28 haftalık erken doğumla kaybettim. dualarınıza bende katılmak isterim. RABBİM hepimize hayırlı, sağlıklı, uzun ömürlü evlatlar nasip etsin. birde kayseride önerebileceğiniz doktor varmı

Son düzenleme:

Merhaba canım. Allah sabır versin. Ben de Kayseri'deyim. Fatma Kutlusoy'a gidiyordum ama şimdi kendisi de hamileymiş... Senin doktorun kimdi?

Aleykum selam canim basin sagolsun. Neler hissettigini o kadar iyi anliyorum ki rabbim bizi dunyada melek annesi yapti. Sabrimizla imanimizla insallah bu en aci imtihandan gecmemizi bizi yavrularimizin kokularini duymamizi nasip eder

başın sağolsun canım .rabbim beterinden korusun.sebebi belli mi

cnm rabbim sabır versin benim kızım 13 ocakta kanatlandı dua sayılarını cuma günleri yazıoruz katılırsan memnun oluruz tabikide rabbim tez zamanda yeni evlat nasip etsin

Bende okurum canim 5 tane

Amin canim insallah. Bi sey soracaktim malatyada doktor onerecek olanvarmi acaba ben kmaras elbistanda oturuyorum .

cnm seni duaya yazmamışım inan yeni farketti kusura bakma 1 tane oku istersen biri eksik okur bu hafta cennetmeleğim ozelden ismini yazıcam
ben istanbuldayım maalesef doktor bilmiom orda cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…