• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba canım. Allah sabır versin. Ben de Kayseri'deyim. Fatma Kutlusoy'a gidiyordum ama şimdi kendisi de hamileymiş... Senin doktorun kimdi?

amin cümlemize. benim gitmideğim doktor hastane kalmadı. şimdi hiçbirine güvenmiyorum. ben preeklemsi ve hellp sendromu ile bebeğimi kaybettim. sıkıntılarımı söylediğimde hep normal dediler gönderdiler. ama normal değilmişim. bebeğimi 2 hafta içinde kaybettim. zehra kalınlı ve çetin arık a sürekli gidiyordum. hastalandığımdada rakip turana doğum evine hümaya nere denk gelirse gittim

Aleykum selam canim basin sagolsun. Neler hissettigini o kadar iyi anliyorum ki rabbim bizi dunyada melek annesi yapti. Sabrimizla imanimizla insallah bu en aci imtihandan gecmemizi bizi yavrularimizin kokularini duymamizi nasip eder

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

RABBİM bu acıyı yaşayanlara tekrar yaşatmasın, yaşamamış olanlara da ggöstermesin. tez vakitte sağlıkla hayırla yavrular göndersin. uzun ömürlü olsun

cnm rabbim sabır versin benim kızım 13 ocakta kanatlandı dua sayılarını cuma günleri yazıoruz katılırsan memnun oluruz tabikide rabbim tez zamanda yeni evlat nasip etsin:emir_bebek:

benim oğlum da 23 ocakta doğdu. dünyayı sevmedi herhalde 25 ocakta o beni görmeden ben onu görmeden melek oldu uçtu :( dualara bende seve seve katılmak benim gibi evlat acısıyla yanan kardeşlerime destek olmak, dualarına canı gönülden amin demek isterim. ne zaman dua alabiliyoruz.

amin canım bende 35.haftada kalp durmasından kaybettim 5 aralıkta.sende coraspirin kullanıcaklardansın o zaman

bilmiyorum canım geçen hafta doktora gittim baya test verdi onların sonuçlarını bekliyoruz. doktor ona göre tedavi başlayacaz dedi. RABBİME yalvarıyorum benim senin ve evlat acısı çeken tüm kardeşlerimin evlat hasreti en kısa zamanda hayırla mutlulukla dindirsin. sağlıklı uzun ömürlü ihlaslı evlatlar nasip etsin

yeğenimin kazağı ıslanmış ablam yanında kıyafet getirmemiş hemen dönerim diye
kuzucuğumun kazağını çıkardım
ablam görünce şaşırdı bulamayım diye saklamışlar halbuki buram buram kokuları geliyor kızımın cicilerinin nasıl bulmayım ki
giydirmeye kalktım ellerim titredi çocuğun bi yerini acıttım galiba ağladı bıraktım giydiremiyorum sen giydir dedim ablama
çok yakıştı pembe pembe
biz herşeyini hazırlamıştık öylece kaldı herşey
ihtiyaç sahibi birine vereyim diyorum kıyamıyorum
siz ne yaptınız eşyalarınızı

ablam görünce şaşırdı bulamayım diye saklamışlar halbuki buram buram kokuları geliyor kızımın cicilerinin nasıl bulmayım ki
giydirmeye kalktım ellerim titredi çocuğun bi yerini acıttım galiba ağladı bıraktım giydiremiyorum sen giydir dedim ablama
çok yakıştı pembe pembe

ben bazanın altına kaldırdım canım kimselerede veresim yok.bebeğimden tek hatıra onlar.bizim kızlar facede sende gel özelden msj yazım

ben bazanın altına kaldırdım canım kimselerede veresim yok.bebeğimden tek hatıra onlar.bizim kızlar facede sende gel özelden msj yazım

Benim oglumun esyalarini arkadasim ben eve gelmeden kaldirdi. Suan hicbirseyi yok yavrumun arkadasimdan almaya cesaretim yok. Facede beni de eklermisiniz. Beni anca sizler anlarsinz kimseler anlamiyo bos bos nasihat veriyorlar

çok yakıştı pembe pembe

RABBİM yasayan saglikli evlatlarimiz olurda ozenle sectigimiz dokunmAya kiyamadigimiz, hangi deterjanla yikayalim diye arastirdigimz kiyafetleri giydiririz. ALLAHİM sabrimizi gucumuzu artirsin en kisa zamanda sevindirsin bizleri

Benim oglumun esyalarini arkadasim ben eve gelmeden kaldirdi. Suan hicbirseyi yok yavrumun arkadasimdan almaya cesaretim yok. Facede beni de eklermisiniz. Beni anca sizler anlarsinz kimseler anlamiyo bos bos nasihat veriyorlar

gene olur unutup gidersin diyorlar değil mi
bana çok acımasız geliyor bu teselliler
gene olur ne demek ya yeni bir çocuğumuz olacak Allah izin verirse fakat kanatlanıp giden evladımızın yerine geçer mi ki
bunu diyene hayal et bakalım çocuğunun biri ölmüş bende sana gelmişim ve aman ne var diğeri var ya diyorum nasıl hissediyorsun diyeceğim
bunları söyleyenleri kolundan tutup dışarı atasım geliyor

gene olur unutup gidersin diyorlar değil mi
bana çok acımasız geliyor bu teselliler
gene olur ne demek ya yeni bir çocuğumuz olacak Allah izin verirse fakat kanatlanıp giden evladımızın yerine geçer mi ki
bunu diyene hayal et bakalım çocuğunun biri ölmüş bende sana gelmişim ve aman ne var diğeri var ya diyorum nasıl hissediyorsun diyeceğim
bunları söyleyenleri kolundan tutup dışarı atasım geliyor

Evet ya :( kimse anlamiyo yine olur boylesi daha hayirli belki sakat olacakti bu laflarin Hicbirini dumak istemiyorum. Kimse anlamiyo kimse benim Ne halde oldugumu bilmiyo. Simdi bile agliyorum yazarken. RABBİM duyuyor goruyorsun bizleri verecek olan sensin ver bize cennet kokulu evlatlarimizi YA RABBİ

Evet ya :( kimse anlamiyo yine olur boylesi daha hayirli belki sakat olacakti bu laflarin Hicbirini dumak istemiyorum. Kimse anlamiyo kimse benim Ne halde oldugumu bilmiyo. Simdi bile agliyorum yazarken. RABBİM duyuyor goruyorsun bizleri verecek olan sensin ver bize cennet kokulu evlatlarimizi YA RABBİ

Hele bide basin sagolsun diyorlar ya deliriyorum cok zoruma gidiyor

seni çok ii anlıyom canım bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti geçen eşyalarını döktüm öptüm tek tek .onlar bizim bebeğimizindi annemin yaptı lif vardı hem annem hem bebeğim kokuyo diye göğsüme koydum uyudum.sende iste arkadaşından onlar bizim bebeğimizin anıları .anca kardeşleri olursa onlar giyer

seni çok ii anlıyom canım bebeğimi kaybedeli 4 ay bitti geçen eşyalarını döktüm öptüm tek tek .onlar bizim bebeğimizindi annemin yaptı lif vardı hem annem hem bebeğim kokuyo diye göğsüme koydum uyudum.sende iste arkadaşından onlar bizim bebeğimizin anıları .anca kardeşleri olursa onlar giyer

düsündükçe bile ağlıyorum görmeye dayanamam. ben ona neler ördüm hepsini götürdü arkadaşım. uytrasyon resmi falan hiçbirşeyi yok. sadece yoğun bakımdayken eşim resmini çekmis o var onuda bana çok göstermiyo dayanamıyorum diye :(

Surda yazdiklariniz onca ay icimde kalipta soyleyemedigim seyler. Ben hic gormedim melegimi mezarinada gitmedim mezar drken bile hefyerim aci ile doluyor melegimi hic oyle dusunmuyorum bizim meleklerimiz ahirette annelik duygumuza ordada devam ettirebilecegimiz nurlar. Rabbim buyuk imtihani derin sabir...

Surda yazdiklariniz onca ay icimde kalipta soyleyemedigim seyler. Ben hic gormedim melegimi mezarinada gitmedim mezar drken bile hefyerim aci ile doluyor melegimi hic oyle dusunmuyorum bizim meleklerimiz ahirette annelik duygumuza ordada devam ettirebilecegimiz nurlar. Rabbim buyuk imtihani derin sabir...

arkadaşım içinde hiç bişey bırakma herşeyi dök kendi kendine anlat ağla ben öyle yapıyorum
günlük tutmak gibi bir alışkanlığım yok ama sırf içimi dökeyim diye eşim gitmiş ajanda almış içinden ne geçiyorsa yaz dedi
hem ağlayıp hem yazıyorum kimselere diyemediklerimi yazıyorum hergün yazmıyorum böyle bazen çok doluyorum ağla ağla gözlerim şişiyor
eşim işten gelince bugün çok ağladın değil mi diyor hatta o bile anlıyor gözlerimden
işte o zamanlar yazıyorum bi de nezaket icabı bu boş konuşanlara bişey diyemiyorum onlara diyemediklerimi yazıyorum
yazmanın bile yetmediği zamanlar oluyor bağırarak ağlamak geliyor içimden bazen ama o zaman yanımdakiler çok korkuyor delirdim sanıyorlar galiba kendimi tutmaya çalışıyorum

Back
X