- 25 Mart 2014
- 19
- 0
- 6
Amın canım ınsallah evet sezeryan ıle dogdu canım rabbım kolaylıgını verır ınsallah canım
amin cnm bende sezaryanlıyım.bende erken düşünüyorum inş bakalım...
Merhaba arkadaslar bundan ucbucuk ay once doguma ıkı gun kala bebegım karnımda melek olmıstu.acımız bırazda olsun kullensın dıye bebıs dusunduk rabbımde verdı cok sukur cumartesı gunu gordum cıft cızgıyı cok mutluyum rabbım saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın
Maalesef bende aranıza katıldım. Yaşadığımız acının tarifi çok zor. 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda bebekte sorun olduğunu almaları gerektiğini söyledi doktor 15 nisanda öğrendik 16 nisanda sezeryan ile aldılar oğlumu. Allah hepimize sabır versin.
malesef yeni yeni katılanlar cok olmus.Allah hepinize sabır versişn inş.
eskileri göremiyorum artık.bende fırsat bulamıyorum yazmaya zaten.
4 aylık olduk şükürler olsun.Allahım acısını göstermesin.
inşallah hepiniz birer birer bu gzelliği tekrar yasarsınız.
Aysenazımı asla unutmadım unutamamda zaten.
ona gidememek en büyük sorunum.
Maalesef bende aranıza katıldım. Yaşadığımız acının tarifi çok zor. 20. Haftada ayrıntılı ultrasonda bebekte sorun olduğunu almaları gerektiğini söyledi doktor 15 nisanda öğrendik 16 nisanda sezeryan ile aldılar oğlumu. Allah hepimize sabır versin.
ooo kimler gelmiş :)) nasılsın bebiş nasıl öp benim için :)))
sükür inayım bebiş iyi büyüyoruz masallah 4 ayımızı doldurduk. sen nasılsın?
arkadaşlar ben kanda pıhtılaşma var mı diye baktırmak istiyorum. üniversite hastanesinin genetik bölümünü aradım genetik testi için kanda pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum dedim. bize gel dedi. ben uzak bi ilçede kalıyorum ve sadece bir gün gidebilcem yani. siz hangi bölümlerde kimlere pıhtılaşma testi yaptırdınız. genetik testte pıhtılaşma da çıkıyor mu? şimdi gidipte bi de şu bölüme gitmelisiniz derlerse randevusuz olmaz. o yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var...
arkadaşlar ben kanda pıhtılaşma var mı diye baktırmak istiyorum. üniversite hastanesinin genetik bölümünü aradım genetik testi için kanda pıhtılaşmaya baktırmak istiyorum dedim. bize gel dedi. ben uzak bi ilçede kalıyorum ve sadece bir gün gidebilcem yani. siz hangi bölümlerde kimlere pıhtılaşma testi yaptırdınız. genetik testte pıhtılaşma da çıkıyor mu? şimdi gidipte bi de şu bölüme gitmelisiniz derlerse randevusuz olmaz. o yüzden tecrübelerinize ihtiyacım var...
sükür inayım bebiş iyi büyüyoruz masallah 4 ayımızı doldurduk. sen nasılsın?
canım merhaba sen 2. bebeğine mi hamilesin. sanırım sende ilk benim gibi bebeğini küvezde kaybettin profil resminden bunu çıkardım... şimdi 4 aylık olduk demişsin kaç ay sonra hamile kaldın sen? sorun neydi senin
canım merhaba sen 2. bebeğine mi hamilesin. sanırım sende ilk benim gibi bebeğini küvezde kaybettin profil resminden bunu çıkardım... şimdi 4 aylık olduk demişsin kaç ay sonra hamile kaldın sen? sorun neydi senin
iyi tatlım bi başıma takılıyorum buralarda :)) sizleri anıyorum arada başa dönüp okuyorum sıyırmak üzereyim :)) bende bir şey yok hala olmuyor sorunda yok bilmiyorum nasip bekliyoruz bakalım
canım ayşenaz doğurdu
Oy kuzum benim nası güzel allah buna uzun ömürler versin hepimiz bir gün kavuşacağız meleklerimize benimde kızımın var küvezde böyle fotosu telefonda duruyo baktıkça ağlıyorum dayanamıyorum çok güzel teyzesi o da bu ara korunmayı bırakmayı düşünüyoruz bi garip oldum kendi kendime sanki kızıma ihanet ediyomuşum duygusu biliyorum çok saçma ama bi an garip bi duygu hissettim birde benim ilk hamileliğimde biraz eşimle gergin geçti ona da çok yanıyorum
üniverstede perinatolog tarafından trambofii paneli,koagülasyon testi istendi benden canım daha öncede kromozom tahlillerimide yaptırmıştım.ama pıhtılaşmanın içerigi çok geniş,ben yapıldını sandım pıhtılaşma testim eksikmiş oyüzden ayrıntılı iste mutlaka (faktör 13,faktör 5,677,1298, homosistein,apt,pt,antiler,protein s,proteinc)doktorların dikkat etti tahliller.aç karna bazı tahliller 7-8 tüp kan alıyolar 20 günde çıkıyo sonuçlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?