greathopes yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. gebeliğim boyunca gözümden yaş hiç eksik olmadı. iskelet displazisi, cüce, vs bütün kramozom bozukluklarını yakıştırdılar. tam doğuma gidecekken iskelet displazisi değil sadece küçük bi bebek dediler. bebeğimi gördükten sonra doktora sordum. eli ayağı küçük mü die. şuan tüm bebekler gibi. ama ilerde anlıyabiliriz die bi açık kapı bıraktı. bi ara bacağının eğri olduğunu söylediler...nasıl hissettiğimi anlarsınız. bebeğin kromozomları benim ve eşimin normal fish de eşime yapıldı sonuç normal...
tüm bunları yaşamış biri olarak artık sadece allaha sığınıyorum tedbirimi alırım, takdir yüce allahın. ben şimdi gebe kalmak istiorum yeniden. nasıl heyecan duyduğumu tüm melek anneleri hisseder. yaşanacak şeyin önüne geçemiorsun. ama tadını çıkar hamileliğinin. aynı şeyin tekrarına dahil somut bişey olursa kararını ver. anne kadar kimsse üzülemiyor çünkü, bunu en iyi biz biliriz.
bu arada seda arkadaşım 6 ay doldu çalışmalara başlandı:) insan bekleyemior::)rabbim bir an önce melek annelerine yeniden nasip etsin, olmayanlara da versin, b,ir de melek annelerinin bebeişleri sağlıkla gelsin, büyüsün,:)