• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

benim bebeğimin kalbi durdu,ve kürtaj olmak zorunda kaldım, bebeği genetik testine gönderdiler, ama kanda pıhtolaşma yani trombofili paneli testini yaptırmadım, dr önermedi. bende bugünlerde öğrendim bu testin varlığını, eğer ki kanda pıhtılaşma var ise bu testle öğreniliyor, ve hamilelik süresinde dr buna göre bir tedavi uyguluyor, senin dr önerdi mi bu testi?

başın sağolsun canım kaç haftalıktı?ben daha doktorla görüşmedim uzak bi lçedeyim mayıs sonu gibi baktırcam bakalım ne olcak ne önercekler.

sağol canım bilgiler için peki kadın doğum bölümüne gitcem o zaman, ben genetik testi de yaptırcam da bunun içinde peritanolog mu bakmalı o mu aptır demeli? çünkü genetik bölümünü aradığımda direk bize gel dedi eşinle. kanda pıhtılaşmaya ve diğer testlere baktırırken de eşimin olmasına gerek var mı?

canım ben bütün testlerimi kadın doğumcunun yönlendirmesiyli yaptırdım.onlar istedi tahlillerimi , ayrıca hematolojiye gitmedim .üniversteye bağlı çalışan perinatolon özeline gittim durumumu anlattım .kromozom tahlilleri için eşindende alıyolar.pıhtılaşmaya sadece bana baktılar

başın sağolsun canım kaç haftalıktı?ben daha doktorla görüşmedim uzak bi lçedeyim mayıs sonu gibi baktırcam bakalım ne olcak ne önercekler.

tşkr ederim, benimki 7 haftalık karnımda kalbi durmus ben dr gittiğimde 8 hafta 2 günlük olması gerekiyordu, kürtaj oldum, sen daha önce hamile kaldın mı?

malesef yeni yeni katılanlar cok olmus.Allah hepinize sabır versişn inş.
eskileri göremiyorum artık.bende fırsat bulamıyorum yazmaya zaten.
4 aylık olduk şükürler olsun.Allahım acısını göstermesin.
inşallah hepiniz birer birer bu gzelliği tekrar yasarsınız.
Aysenazımı asla unutmadım unutamamda zaten.
ona gidememek en büyük sorunum.
aysenazııım napıyon kıııs oh maşallah bebişin 4 aylık olmuş bende ozamandan beri girmiyorum nerdeyse fırsat bulamazsın tabii ah keşke bizlerde fırsat bulamasak ben hem bilgisayar bozuktu hem girilmiyo zaman geçince unutmuyosun tabii ama işte yaralarımız kabuk bağlıyo 2 sene olcak meleğim benden gideli 20 ay oldu düşükten sonra bişey olmadı benimde 4 5 ay oldu düşük bile zaman geçiyo.napalım kızım büyüdü kardeş istiyo çok bende artık olsun diyorum inanın 3. çocuğu hiç düşünmezdim ama olsada 3 4 sene sonra bidaha olsa yaşım ilerlemeden diyorum :1: kafayımı yedim ne .neyse bundan sonra girerim aradayeni eski yüm arkadaşlarıma allahtan sabır hayırlısıyla da yeni sağlıklı bi bebiş diliyorum

aysenazııım napıyon kıııs oh maşallah bebişin 4 aylık olmuş bende ozamandan beri girmiyorum nerdeyse fırsat bulamazsın tabii ah keşke bizlerde fırsat bulamasak ben hem bilgisayar bozuktu hem girilmiyo zaman geçince unutmuyosun tabii ama işte yaralarımız kabuk bağlıyo 2 sene olcak meleğim benden gideli 20 ay oldu düşükten sonra bişey olmadı benimde 4 5 ay oldu düşük bile zaman geçiyo.napalım kızım büyüdü kardeş istiyo çok bende artık olsun diyorum inanın 3. çocuğu hiç düşünmezdim ama olsada 3 4 sene sonra bidaha olsa yaşım ilerlemeden diyorum :1: kafayımı yedim ne .neyse bundan sonra girerim aradayeni eski yüm arkadaşlarıma allahtan sabır hayırlısıyla da yeni sağlıklı bi bebiş diliyorum

canım ya düşük yaptıgını bilmmiyordum.çok üzüldüm.
Allah hayırlı zamanda nasdip etsin inş

insan bu gruba katılacağını thmin edemiyor ama insan oğlu işte başına herşey geliyor unutmayacaksın ama hafifleyecek zamana ihtiyacın var bende 19.haftamda sonlandırıldı gebeliğim kırkım yeni çıktı daha ilk günlere göre daha iyiyim
Başın saolsun canim gercekten zor ama sabır allah yardimcimiz olsun

amin canım. başınsağolsun .rabbim sabır versin tez vakitlerde kucağımızı doldursun.
Amin canim insallah saglikla alalim kucagimiza
Allah sabır versin canım çook zor ama yavaş yavaş zamanla azalıyor insanın yangını... inşallah hepimizin daha da azalacak bu iç sızısı sabret dua et. rabbim en yakın zamanda kucağımıza sağlıklı, hayırlı, zamanını tamamlayıp doğan evlatlar nasip etsin inşallah.
hep öyle dua ettim saglikli olsun dedim nasip değilmiş bundan sonrakiler insallah saglikli olsunlar acimizi azaltsinlar

greathopes yaşadıklarını çok iyi anlıyorum. gebeliğim boyunca gözümden yaş hiç eksik olmadı. iskelet displazisi, cüce, vs bütün kramozom bozukluklarını yakıştırdılar. tam doğuma gidecekken iskelet displazisi değil sadece küçük bi bebek dediler. bebeğimi gördükten sonra doktora sordum. eli ayağı küçük mü die. şuan tüm bebekler gibi. ama ilerde anlıyabiliriz die bi açık kapı bıraktı. bi ara bacağının eğri olduğunu söylediler...nasıl hissettiğimi anlarsınız. bebeğin kromozomları benim ve eşimin normal fish de eşime yapıldı sonuç normal...
tüm bunları yaşamış biri olarak artık sadece allaha sığınıyorum tedbirimi alırım, takdir yüce allahın. ben şimdi gebe kalmak istiorum yeniden. nasıl heyecan duyduğumu tüm melek anneleri hisseder. yaşanacak şeyin önüne geçemiorsun. ama tadını çıkar hamileliğinin. aynı şeyin tekrarına dahil somut bişey olursa kararını ver. anne kadar kimsse üzülemiyor çünkü, bunu en iyi biz biliriz.

bu arada seda arkadaşım 6 ay doldu çalışmalara başlandı:) insan bekleyemior::)rabbim bir an önce melek annelerine yeniden nasip etsin, olmayanlara da versin, b,ir de melek annelerinin bebeişleri sağlıkla gelsin, büyüsün,:)

Benim bebegimde de iskelet displazisi var bu bebekler dogunca mi ölüyor:( 21 haftakik hamileyim on altinci haftada ogrendim fl boyu alti hafta geriden geliyor akondropilazi cuce vs bi ton sey soylediler. Radyoloji doktoru iskelet dispilazisi diye kesin dedi cigerleri de gelişmemiş dogduktan sonra kaybedebilirsin dedi. Sizin bebeginiz de oyle mi olmustu yardim edin nolur

Benim bebegimde de iskelet displazisi var bu bebekler dogunca mi ölüyor:( 21 haftakik hamileyim on altinci haftada ogrendim fl boyu alti hafta geriden geliyor akondropilazi cuce vs bi ton sey soylediler. Radyoloji doktoru iskelet dispilazisi diye kesin dedi cigerleri de gelişmemiş dogduktan sonra kaybedebilirsin dedi. Sizin bebeginiz de oyle mi olmustu yardim edin nolur

Merhaba, benim ilk gebeligimde plesentada kanamali bir alan olusmustu bu alan 16. Haftadan itibaren bebegimin gelisiminin gerilemesine neden oldu. Tam hatirlamiorum 20. Haftalarda radyoloji drsi iskeket disp dedi. 31. Haftamda dogurdum bebegim 26 haftalikmis. 5 hafta geri. Kuvezde baktik normal gorunuodu. Prof a sorduk iskelet displaxisi dogar dogmaz ölür dedi.suan normal gorunuo dedi dr de.kucuk bi bebek sadece dedi.tabi erken dogumdan dolayi beyin kanamasi gecirdi.17 gun sonra kaybettik.bir de ailede boyu kisa insanlar var mi bu da onemli. Benim sana tavsiyem riskli gebelik uzmanina gorun mutlaka prof olsun. Mumkunse ozele git. Bana iskelet disp ve cuce diyen dr yanildi.guya cok iyi bi drydi.bence gelisim geriliginden kucuk kalmistir bebegin. Olcumler her hastanede degisebilio.ama 6 hafta onemli. Bence nie bu kadar gerilemis old. Ogren. Yapilacak bisey varsa yap. Sol yanina yat mesela. Bol bol dinlen.hersey olacagina varir. Stres yapma.sinavin cok buyuk allah kolaylik versin iyi dr lere rastgetirsin. Bir de 21 haftalik bebegin ciger gelisimi zaten tam olmuo ki. En son cigerler gelisio benim bildigim.benim yegenim 8.5 aylik dogdu. Cigerleri gelismemisti. 15 gun kuvezde kaldi. Simdi aslan gibi delikanli.allaha emanet ol. Hayirli haberlerini duyarim insallah. Dua edecegim bol bol...

Merhaba, benim ilk gebeligimde plesentada kanamali bir alan olusmustu bu alan 16. Haftadan itibaren bebegimin gelisiminin gerilemesine neden oldu. Tam hatirlamiorum 20. Haftalarda radyoloji drsi iskeket disp dedi. 31. Haftamda dogurdum bebegim 26 haftalikmis. 5 hafta geri. Kuvezde baktik normal gorunuodu. Prof a sorduk iskelet displaxisi dogar dogmaz ölür dedi.suan normal gorunuo dedi dr de.kucuk bi bebek sadece dedi.tabi erken dogumdan dolayi beyin kanamasi gecirdi.17 gun sonra kaybettik.bir de ailede boyu kisa insanlar var mi bu da onemli. Benim sana tavsiyem riskli gebelik uzmanina gorun mutlaka prof olsun. Mumkunse ozele git. Bana iskelet disp ve cuce diyen dr yanildi.guya cok iyi bi drydi.bence gelisim geriliginden kucuk kalmistir bebegin. Olcumler her hastanede degisebilio.ama 6 hafta onemli. Bence nie bu kadar gerilemis old. Ogren. Yapilacak bisey varsa yap. Sol yanina yat mesela. Bol bol dinlen.hersey olacagina varir. Stres yapma.sinavin cok buyuk allah kolaylik versin iyi dr lere rastgetirsin. Bir de 21 haftalik bebegin ciger gelisimi zaten tam olmuo ki. En son cigerler gelisio benim bildigim.benim yegenim 8.5 aylik dogdu. Cigerleri gelismemisti. 15 gun kuvezde kaldi. Simdi aslan gibi delikanli.allaha emanet ol. Hayirli haberlerini duyarim insallah. Dua edecegim bol bol...

Sagolasin Allah razi olsun. Gogus kafesi gelismediginden dolayi cigerleri gelişmemiş omurga kemiklerinde de darlik varmis. problem gogus kafesi kemiklerinin buyumemesi aslinda
Çok asiri kisalik varmis

Sagolasin Allah razi olsun. Gogus kafesi gelismediginden dolayi cigerleri gelişmemiş omurga kemiklerinde de darlik varmis. problem gogus kafesi kemiklerinin buyumemesi aslinda
Çok asiri kisalik varmis

Allah sifa versin. Peki bu durumda dr nin onerisi nedir? Biz fakulteye perinotoloji bolumune riskli gebelik uzmanina gorunduk. Bize heyete cikin gebeliği sonlandirma karari cikar demişlerdi. Dr bu durumun bizim icin en dogru karar old soyledi::(((yazarken kolay gibi ama boyle bir durumun icinde bulunmak cok zor...allaha emanet ol...

Fatmabeyza arkadasim umarim en kisa zamanda yeniden hamilelik yasarsin. Ben de zor hamile kaldigim icin seni cok iyi anliyorum .allah bu sefer hic bekletmeden verir insallah.
inşallah cnm yaa sağol sende eskilerdendin dimi.senin nekadar sonra oldu benim malum 2 yıl önce meleğimi kaybettim 4 5 ay önce düşük yaptım korunmuyoruz ama yokbişey daha bide kızım çok istiyo e 6 yasında artık bende istiyorum.hiç istiyorum diye dr a falan gittnmi bilgi verirsen sevinirim

inşallah cnm yaa sağol sende eskilerdendin dimi.senin nekadar sonra oldu benim malum 2 yıl önce meleğimi kaybettim 4 5 ay önce düşük yaptım korunmuyoruz ama yokbişey daha bide kızım çok istiyo e 6 yasında artık bende istiyorum.hiç istiyorum diye dr a falan gittnmi bilgi verirsen sevinirim

6 ay korundum 12 ay olmadi toplamda 18 ay sonra hamile kalmis oldum. Gunlerin nasil gecmedigini bir allah bir ben bilirim. Kendime iyi bir prof buldum. Bana bebegin olur senin bekle ama ben bekleyemem diosan asilama yapayim dedi. Ve allahin izniyle hamileyim. Normalde bir yil korunmasiz olmadiysa drye gidiosun ama ben bebek kaybettigimi ve cok istedigimi söyleyince dr mudahale etti. Heralde psikolojik olmuyordu diorum ben. Bir sorun yoktu cunku. Bebegin nie dustu canm ozel degilse merak ettim. En kisa zamanda saglikli bir sekilde hamile kalirsin insallah.

Merhaba ben şifremi kaybetmiştim uzunzamandır giremedim.bende bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu ve tekrar hamileyim dün kesemizi gördük 5 haftalkmış.içimdi buruk bir sevinç var.erken diyenler olacak evet sezeryan oldum ve çok doktora gittim tekrar gebe kalmak için 2 dr onayladı kalabilirsin diye ve bende bekleyemedim kaldım.inşallah bu bebeğimi allah kucağıma almayı nasip eder.

Allah sifa versin. Peki bu durumda dr nin onerisi nedir? Biz fakulteye perinotoloji bolumune riskli gebelik uzmanina gorunduk. Bize heyete cikin gebeliği sonlandirma karari cikar demişlerdi. Dr bu durumun bizim icin en dogru karar old soyledi::(((yazarken kolay gibi ama boyle bir durumun icinde bulunmak cok zor...allaha emanet ol...

Daha doktora sonuclari gosteremedim raporluymus:((( yazarkende yasarkende hiç kolay degil bilirim. Dort yil boyunca deliler givi sevdigm ve bekledigim esimden ilk bebegim bu. Daha yeni evliyim nazarami geldik bilmiyorum icim cpk aciyo. Imtihan diyorum sabretmeye calisiyorum. Sen hic uzulme sanslisin bebeğinin oyle yasamasindan da cennete gitmesi daha iyi degil mi. Ben bile bile kiyamam ama eger dogduktan sonra Ölecekse ve ya hep oyle yasayacaksa Rabbim kucagima vermeden alson cennetine koysun diye dua ediyorum. Allah'tan ümit kesilmez hala bi yanim mucize bekliyo. Allah sabir versin hepimize

Merhaba ben şifremi kaybetmiştim uzunzamandır giremedim.bende bebeğimi kaybedeli 5 ay oldu ve tekrar hamileyim dün kesemizi gördük 5 haftalkmış.içimdi buruk bir sevinç var.erken diyenler olacak evet sezeryan oldum ve çok doktora gittim tekrar gebe kalmak için 2 dr onayladı kalabilirsin diye ve bende bekleyemedim kaldım.inşallah bu bebeğimi allah kucağıma almayı nasip eder.
Hayırlısı böyleymiş de kimseyi kafana takma bende senin gibi erken istiyorum yoksa bu acı azalacak gibi değil. Sağlıkla sihhatle kucağına alirsin inşallah.

Canim bide niye o kadar erken dogum yaptin onu merak ettim ben. Hic devlete gitmedim hep ozele gidiyorum

Back
X