Günaydın melek anneleri sabah uyandım kızım aklima geldi uyuyamadim temmuzda bir sene olacak esimin spermde hareket sorunu cikti doktor asilama olmaz dedi bu yaz böyle geçecek galiba inşs mucizem kendiliğinden gelir
hepinizin mirac kandilininhayırlara vesile olmasını diliyorum
Hakkınızda hayırlısı serenalar inşallah hayirlisi ne zamansa minik mucizen seninle olur senin baya zaman olmuş ben hala günleri sayıyorum
Bu arada senin ve diğer tüm melek annelerinin kandili mübarek olsun duaları kabul olsun inşallah.
Amin canim bende hala sayıp sayıp agliyorum ben bunlari yaşadımmi diyorum nasıl dayanmisim diyorum cok zor gecti her yönden ben hala geceleri korkarak uyaniyorum rabbim hayirlisiyla kucaklarimizi doldursun
Öncelikle herkese merhabalar.
Bende sizlerle sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Geçen hafta pazartesi gecesi ikiz bebeklerimi 20. Haftada kaybettim. İlk tüp bebek denememizdi. 30 yaşındayım. Eşimle 6 ay denedikten sonra yapılan tetkiklerde bende yarım rahim onda sperm sayısında düşüklük tespit edildi. Çok emeklerle geçen 20 hafta. Yoğun kanama sonucunda bebeklerimi almak zorunda kaldılar. O kadar canım yandı ki hayat aynı olur mu benim için eşim için bilmiyorum. Ölümden döndüm ve şimdide eşimle sorun yaşıyor tartışıyoruz. Daha bir hafta öncsinde ameliyathane kapısında hüngür hüngür ağlayan adam gitti yerine kaba saba bir adam geldi. Çok üzgünüm. Allaha sığınmaktan başka çarem yok. İki miniğimi öyle çok özlüyorum ki.
Bende sizlerle sıkıntımı paylaşmak istiyorum. Geçen hafta pazartesi gecesi ikiz bebeklerimi 20. Haftada kaybettim. İlk tüp bebek denememizdi. 30 yaşındayım. Eşimle 6 ay denedikten sonra yapılan tetkiklerde bende yarım rahim onda sperm sayısında düşüklük tespit edildi. Çok emeklerle geçen 20 hafta. Yoğun kanama sonucunda bebeklerimi almak zorunda kaldılar. O kadar canım yandı ki hayat aynı olur mu benim için eşim için bilmiyorum. Ölümden döndüm ve şimdide eşimle sorun yaşıyor tartışıyoruz. Daha bir hafta öncsinde ameliyathane kapısında hüngür hüngür ağlayan adam gitti yerine kaba saba bir adam geldi. Çok üzgünüm. Allaha sığınmaktan başka çarem yok. İki miniğimi öyle çok özlüyorum ki.
Canım başın sağolsun, Allah sabır versin çok zor gerçekten. Zaman herşeyin ilacı hiç değilse acıların hafifliyor... Eşinle arandaki sorunları anlayabiliyorum aynı şeyleri bende yaşadım çünkü erkekler sinirini üzüntüsünü bize kaba davranarak atıyor sanki. Sen kendi durumundan bahset senin yanında nasıl olması gerektiğini anlat düzelir o da zamanla. Diorurm zamanla eşinde değişir, içindeki acı da hafifler inşallah. Allah tekrarından ve beterinden korusun hepimizi inşallah... Sağlıklı, hayırlı, uzun ömürlü,9. ayını doldurup kucağımıza sağlıkla alacağımız, acılarımızı unutturacak evlatlar versin inş.
Canım rabbim sabir versin seni cok iyi anliyorum 7senemde asilamalardan ve tupbebekten sonra dogal yoldan hamile kaldım 38haftalikken kalbi durdu cok kıymetli bir gebelikti 11ay oldu hala gebe kalamiyorum ama ALLAH ımdan umudumu kesmiyorum birinciyi veren ikinciyide verir diyorum sende öyle düşün bol bol dua et için rahatlar arkadasim
Canım rabbim sabir versin seni cok iyi anliyorum 7senemde asilamalardan ve tupbebekten sonra dogal yoldan hamile kaldım 38haftalikken kalbi durdu cok kıymetli bir gebelikti 11ay oldu hala gebe kalamiyorum ama ALLAH ımdan umudumu kesmiyorum birinciyi veren ikinciyide verir diyorum sende öyle düşün bol bol dua et için rahatlar arkadasim
Merhaba maalesef eskilerden yenilerden kimseler yok artik. Gecmisi okudum sizi ordan taniyorum hamile kaldinizmi siz onu hatirlamiyorumHerkes nerde ya iyimisiniz diye sormayacagim ama hayirli habeleri olan varmi? Rabbim bu hayirli aylarda hepimize güzel haberler vermeyi nasip etain insallah.
Evet ben 2012den beri buradayim ve cook aci günlerimi burada paylastim gün gecirdim.. Bizleri bizden baska gercek anlamda anlayan yok hepsi lafta anliyolarda iste neyse..
Evet hamileydim ve 3 ay önce son anda yine kaybedecekken cok sükür saglikla aldim kucagima. Rabbim tez vakitde sizlerede nasip etsin insallah. Bir nebzede olsa insani tekrar hayata bagliyor kardesi..
Çok sevindim bebegine kavusmana ama ne gibi bir aksilik oldu neyse ki kotu sonuclanmamis insallah bizlerinde yüzü güler hayirli zamanda.Evet ben 2012den beri buradayim ve cook aci günlerimi burada paylastim gün gecirdim.. Bizleri bizden baska gercek anlamda anlayan yok hepsi lafta anliyolarda iste neyse..
Evet hamileydim ve 3 ay önce son anda yine kaybedecekken cok sükür saglikla aldim kucagima. Rabbim tez vakitde sizlerede nasip etsin insallah. Bir nebzede olsa insani tekrar hayata bagliyor kardesi..
Ilk yil zor olur eminim sabır serenalar insallah rabbim seni cok bekletmez bundada vardir bir hayır doktora gittinizmi peki dogal yolla olsun diyemi bekliyorsunuz stresde engel cok takiyorsan olmaz ben ilkinde 7 ay kadar bekledim sanirim cok takmistim kafaya sonra olmadin vazgectik dedigim ay hamileydim.Emirberkem canım bebisine uzun omurler versin rabbim inay dan sonra hamile kalamayan ben varım birsene olacak 15gun sonra cok mutsuzum babalar günü kizimin mezarina gittim ilk kez rabbim bizede nasip etsin kucagimiza almayi nasip etsin
Ilk yil zor olur eminim sabır serenalar insallah rabbim seni cok bekletmez bundada vardir bir hayır doktora gittinizmi peki dogal yolla olsun diyemi bekliyorsunuz stresde engel cok takiyorsan olmaz ben ilkinde 7 ay kadar bekledim sanirim cok takmistim kafaya sonra olmadin vazgectik dedigim ay hamileydim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?