- 28 Ocak 2009
- 7.804
- 88
- 363
ne güzel olmuş buraya yazman bize bir umut oldun allah uzun ömürler versin bebegine. Acılarımız azalsin yeni bebekle.Tüm melek anneleri geçen sene bu zamanlar ilk oğlumu kucagıma alacagım günlerdi ama olmadı çok acı çektim burda aradım umudumu hep sordum okudum şimdi sıra bendeymiş umut olmak için ilk oğlumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ama korkudan buraya bir kere yazamadım bakamadım bile ama sonunda saglıkla oğlumu kucagıma aldım hemde ilk bebeğimle eş zamanlı büyüttüm onu korkarak endişeyle doğumda bile onu görene kadar hüngür hüngür agladım dua ettim tüm melek anneleri için dua ettim Allahım hepiniz acısını yeni bir evlatla dindirsin iyişallah en kısa zamanda hep dualarımdasınız bizi en çok biz anlarız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımm ya hayırlı olsun , Allah analı bablı büyütsün hayırlı uzun ömür versin. okurken gözlerim doldu gerçekten ama içime bir umut doğdu. bende 1,5 ay oldu bebeğimi kaybedeli plesental yetmezlikten. çok içim yanıyor yenisini istiyorum ama korkuyorum nasıl geçer günler korkuyla diye, ya yine aynısı olursa diye ödüm kopuyor.... neyse ben uzattım sanırım sen neden kaybetmiştin bebeğini, hamile kalmadan önce ne testleri yaptırdın ve hamilelikte neler yaptın? çok merak ettim :26:
Mine benimde 23 gun oldu doktora patoloji sonuçlarını almaya gittigimizde zorla test olayını sordum bizde bircok anomali varmış doktorlar karninda olur dogsada Yaşamaz deyince sezeryanla sonlandırdık maalesef simdi gecmisi okuyorum test icin ne yapmali hangi yolu izlemeli diye sen bi arastirma yaptinmi birde izmirdemisin nickin 35 olunca merak ettim.
Hayırlı cumalar melek anneleri basdonmelerim icin cektirdigim emarda genizde 7mm kist göründü özel hastaneye gittim eğitim veya üniversite hastanesine git onlar yapsinlar takibini dediler pazartesi haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine randevu aldım morelim alt ust oldu
Eşim üzüntüden oluyor bak nekadar aglarsak aglayalim geri gelmiycek kizimiz diyor evet uzuntuden oldu
Simdiden butun annelerin ve melek annelerin anneler günü kutlu olsun
rabbim enkisa zamanda bebislerimiz gelsin
birazdan duâ edicegim hepimize
geçmiş olsun gercekten hersey uzuntuden gecmeyen mide agrilarim yuzunden endoskopi oldum mahvoldum psikolojiyi acil duzeltmek lazim nasil basaracaksak artik. En hüzünlü anneler günümüz olacak malesef. Allah yardimcimiz olsun.
Sen bi arastirma yaptinmi ben universite hastanesinin genetik bölümüne gidip test icin sansimi denemeyi düşünüyorum doktorum bi doktora yönlendirdi en cok zorlayinca onunda yapip yapmayacagi malum sonrada bir periantologdan randevu alıp bilgi almayi planliyorum. Allah yardimcimiz olsun.canım bebeğini sağlıkla güzelliklerle büüyüt,Allah ayırmasın sizi hiç.Bizde senin gibi bebğimizi kucağımıza almayı umut ediyoruz inşallah.Sen ilk bebğini neden kaybetmiştin? sonrasında neler yaptın ?herhangi bir ilaç kullandınmı hamile kalmadan yada araştırma falan yapıldımı?süreci bizede anlatırmısın?belki bizede bir faydası dokunur.