ne güzel olmuş buraya yazman bize bir umut oldun allah uzun ömürler versin bebegine. Acılarımız azalsin yeni bebekle.Tüm melek anneleri geçen sene bu zamanlar ilk oğlumu kucagıma alacagım günlerdi ama olmadı çok acı çektim burda aradım umudumu hep sordum okudum şimdi sıra bendeymiş umut olmak için ilk oğlumdan 5 ay sonra yeniden hamile kaldım ama korkudan buraya bir kere yazamadım bakamadım bile ama sonunda saglıkla oğlumu kucagıma aldım hemde ilk bebeğimle eş zamanlı büyüttüm onu korkarak endişeyle doğumda bile onu görene kadar hüngür hüngür agladım dua ettim tüm melek anneleri için dua ettim Allahım hepiniz acısını yeni bir evlatla dindirsin iyişallah en kısa zamanda hep dualarımdasınız bizi en çok biz anlarız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canımm ya hayırlı olsun , Allah analı bablı büyütsün hayırlı uzun ömür versin. okurken gözlerim doldu gerçekten ama içime bir umut doğdu. bende 1,5 ay oldu bebeğimi kaybedeli plesental yetmezlikten. çok içim yanıyor yenisini istiyorum ama korkuyorum nasıl geçer günler korkuyla diye, ya yine aynısı olursa diye ödüm kopuyor.... neyse ben uzattım sanırım sen neden kaybetmiştin bebeğini, hamile kalmadan önce ne testleri yaptırdın ve hamilelikte neler yaptın? çok merak ettim :26:
Hayırlı cumalar melek anneleri basdonmelerim icin cektirdigim emarda genizde 7mm kist göründü özel hastaneye gittim eğitim veya üniversite hastanesine git onlar yapsinlar takibini dediler pazartesi haseki Eğitim ve Araştırma hastanesine randevu aldım morelim alt ust oldu
Eşim üzüntüden oluyor bak nekadar aglarsak aglayalim geri gelmiycek kizimiz diyor evet uzuntuden oldu
Simdiden butun annelerin ve melek annelerin anneler günü kutlu olsun
rabbim enkisa zamanda bebislerimiz gelsin
birazdan duâ edicegim hepimize
Sen bi arastirma yaptinmi ben universite hastanesinin genetik bölümüne gidip test icin sansimi denemeyi düşünüyorum doktorum bi doktora yönlendirdi en cok zorlayinca onunda yapip yapmayacagi malum sonrada bir periantologdan randevu alıp bilgi almayi planliyorum. Allah yardimcimiz olsun.canım bebeğini sağlıkla güzelliklerle büüyüt,Allah ayırmasın sizi hiç.Bizde senin gibi bebğimizi kucağımıza almayı umut ediyoruz inşallah.Sen ilk bebğini neden kaybetmiştin? sonrasında neler yaptın ?herhangi bir ilaç kullandınmı hamile kalmadan yada araştırma falan yapıldımı?süreci bizede anlatırmısın?belki bizede bir faydası dokunur.
ne güzel olmuş buraya yazman bize bir umut oldun allah uzun ömürler versin bebegine. Acılarımız azalsin yeni bebekle.
Mine benimde 23 gun oldu doktora patoloji sonuçlarını almaya gittigimizde zorla test olayını sordum bizde bircok anomali varmış doktorlar karninda olur dogsada Yaşamaz deyince sezeryanla sonlandırdık maalesef simdi gecmisi okuyorum test icin ne yapmali hangi yolu izlemeli diye sen bi arastirma yaptinmi birde izmirdemisin nickin 35 olunca merak ettim.
geçmiş olsun gercekten hersey uzuntuden gecmeyen mide agrilarim yuzunden endoskopi oldum mahvoldum psikolojiyi acil duzeltmek lazim nasil basaracaksak artik. En hüzünlü anneler günümüz olacak malesef. Allah yardimcimiz olsun.
Sen bi arastirma yaptinmi ben universite hastanesinin genetik bölümüne gidip test icin sansimi denemeyi düşünüyorum doktorum bi doktora yönlendirdi en cok zorlayinca onunda yapip yapmayacagi malum sonrada bir periantologdan randevu alıp bilgi almayi planliyorum. Allah yardimcimiz olsun.
ne güzel olmuş buraya yazman bize bir umut oldun allah uzun ömürler versin bebegine. Acılarımız azalsin yeni bebekle.
Mine benimde 23 gun oldu doktora patoloji sonuçlarını almaya gittigimizde zorla test olayını sordum bizde bircok anomali varmış doktorlar karninda olur dogsada Yaşamaz deyince sezeryanla sonlandırdık maalesef simdi gecmisi okuyorum test icin ne yapmali hangi yolu izlemeli diye sen bi arastirma yaptinmi birde izmirdemisin nickin 35 olunca merak ettim.
geçmiş olsun gercekten hersey uzuntuden gecmeyen mide agrilarim yuzunden endoskopi oldum mahvoldum psikolojiyi acil duzeltmek lazim nasil basaracaksak artik. En hüzünlü anneler günümüz olacak malesef. Allah yardimcimiz olsun.
Sen bi arastirma yaptinmi ben universite hastanesinin genetik bölümüne gidip test icin sansimi denemeyi düşünüyorum doktorum bi doktora yönlendirdi en cok zorlayinca onunda yapip yapmayacagi malum sonrada bir periantologdan randevu alıp bilgi almayi planliyorum. Allah yardimcimiz olsun.
Canim ben 20 haftalikken gebeligi sonlandirmak zorunda kaldım çoklu anomali vardi yasayamaz karninda ölür dediler hersey bir anda oldu bitti 16 nisanda sezeryan oldum. Bu anomaliler kafami karistirdi bu yuzden test yaptirmayi kafama koydum birdahakinde onlem alibmasi gerekiyorsa alalim diye benide doktor bi yere yonlendirmedi cok soru sorunca zorla yonlendirdi baskada bisey yapmadi zaten.merhba serenalar,sanada hem geçmiş olsun hemde başın sağolsun.ben herhangi bir araştırma yaptırmadım.daha doğrusu gititgım 3 farklı doktorda gerek yok dedıler ve benı hiç öyle seylere yönlendirmedıler.Sen ne kadarlıkken ve hangi sebeple kaybetmiştın bebegını canım?
Bende ege unide genetik bolumunden randevu alicam bakalim test yaparlarsa ama once bi periantolagami gitsem yoksa sonuclardan sonrami gitsem karar veremedim benim 20 haftalikken sezeryan la alindi coklu anomali vardi yasamaz karninda ölür dediler 16 nisanda alındı.canım manisadayım ama izmirde yaptırcam testleri. ege üniversitesinde bi doktora gitcem ben yazarım buraya gittiğim doktoru yaptığı testleri sonuçlar güzel olunca inşallah. Sen neden kaybettin bebeğini ne zaman doğum yaptın? çok zor bi durum bu ya 2 hafta sonra doğum yapabilirdim bende ama nasip değilmiş yanıyor içim.
Canım arkadaşlarım içimiz buruk, elimiz boş, boynumuz bükük bizim... Kapımızı çalacak, eşimizin kucağında belki bir çiçekle kapıdan çıkmayacak bebeğimiz, tüm reklamlar tüm şarkılar koynunda bebeğiyle uyayanlar için ama bizimde cennette sonuza kadar yaşayacak rabbime emanet ettiğimiz yavrularımız var ve eminim onlar bizi görüyor çok seviyor ve bizimde anneler günümüzü kutluyor... Hepimizin anneler günü kutlu olsun, inşallah bu son yavrularımız olmadan geçen anneler günümüz olur... Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü, özürsüz kusursuz, hayırlı ve 9 aylık zamanını doldurup doğacak evlatlar nasip etsin hepimize inşallah... içimizden umut dilimzden dua eksik olmasın inşallah...
merhba serenalar,sanada hem geçmiş olsun hemde başın sağolsun.ben herhangi bir araştırma yaptırmadım.daha doğrusu gititgım 3 farklı doktorda gerek yok dedıler ve benı hiç öyle seylere yönlendirmedıler.Sen ne kadarlıkken ve hangi sebeple kaybetmiştın bebegını canım?
Canım arkadaşlarım içimiz buruk, elimiz boş, boynumuz bükük bizim... Kapımızı çalacak, eşimizin kucağında belki bir çiçekle kapıdan çıkmayacak bebeğimiz, tüm reklamlar tüm şarkılar koynunda bebeğiyle uyayanlar için ama bizimde cennette sonuza kadar yaşayacak rabbime emanet ettiğimiz yavrularımız var ve eminim onlar bizi görüyor çok seviyor ve bizimde anneler günümüzü kutluyor... Hepimizin anneler günü kutlu olsun, inşallah bu son yavrularımız olmadan geçen anneler günümüz olur... Rabbim sağlıklı, uzun ömürlü, özürsüz kusursuz, hayırlı ve 9 aylık zamanını doldurup doğacak evlatlar nasip etsin hepimize inşallah... içimizden umut dilimzden dua eksik olmasın inşallah...
Canim ben 20 haftalikken gebeligi sonlandirmak zorunda kaldım çoklu anomali vardi yasayamaz karninda ölür dediler hersey bir anda oldu bitti 16 nisanda sezeryan oldum. Bu anomaliler kafami karistirdi bu yuzden test yaptirmayi kafama koydum birdahakinde onlem alibmasi gerekiyorsa alalim diye benide doktor bi yere yonlendirmedi cok soru sorunca zorla yonlendirdi baskada bisey yapmadi zaten.
Bende ege unide genetik bolumunden randevu alicam bakalim test yaparlarsa ama once bi periantolagami gitsem yoksa sonuclardan sonrami gitsem karar veremedim benim 20 haftalikken sezeryan la alindi coklu anomali vardi yasamaz karninda ölür dediler 16 nisanda alındı.
Amin canım son yanlız anneler günümüz olur inşallah.
Geçmiş olsun onemli bişey cikmaz insallah.Canim seninde basin sagolsun kızım melek olalı tam 10ay oldu dun 38haftalikken kalbi durdu otopsi yaptirmadik ben 3 4 doktora gittim genetik arastirmayi gerek gormediler ben basim donunce acilde seum taktilar nöroloji de mr isteyince tesadufen cikti genizdeki kist pazartesi araştırma hastanesine gideceğim inş kötü birsey cikma
O endişe hic bitmeyecek gibi maalesef allah sabır versin. Test sonuclarida guzel cikar umarim.Kozlar basimiz sağolsun.Rabbim verdi Rabbim aldi.su an tekrar yasarmiyiz diye endişe icindeyiz.ben de testlerinin sonucunu bekliyorum.hakkimizda hayirrlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben ege üni.yi aradım bana kadın doğuma git sıra almadan önce kaybedeli kaç ay olduğunu söyle ona göre sıra veriyorlarmış. onlar seni genetik bölümüne yönlendiriyormuş. sen yakın bi zamanda gidersen bana da söyle kime gittiğini nasıl olduğunu canım.
Kozlar basimiz sağolsun.Rabbim verdi Rabbim aldi.su an tekrar yasarmiyiz diye endişe icindeyiz.ben de testlerinin sonucunu bekliyorum.hakkimizda hayirrlisi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
başın sağolsun canım seninde Allah sabır versin... nerde hangi testleri yaptırdın? bende yaptırcam ama önce kime gidice ne istiycem onu bilemiyorum yardım eder misin? üniversitede yaptırmak istiyorum
Slm kizlar dun emar sonuclarima bakti 6ayda bir kontrol dedi genizeti kisti sik rasliyoruz büyürse ameliyatla alinirmis şükürler olsun rabbime bide doktor bana aşırı paniksin dedi ahh yasadiklarimi bir bilse ayni seyi dermiydi bilemiyorum buay ilacla adet oldum persembe dr gitcem asilama tedavim basliycak esimde cuma sperm testi verecek sonuca göre asilama veya tupbebek hakkımda hayırlısı artık
başın sağolsun canım seninde Allah sabır versin... nerde hangi testleri yaptırdın? bende yaptırcam ama önce kime gidice ne istiycem onu bilemiyorum yardım eder misin? üniversitede yaptırmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?