• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merhaba kızlar yine uzun zaman oldu yazmayalı kk biraz değişmiş zaten
aramıza yeni gelenler olmus malesef :( hepinize ayrı ayrı sabır diliyorum.
hersey birgün güzel olacak bunu telkin edin kendinize hep.
biz gercek dünyada kuzularımızla birlikte olacagız inşallah.
eskilerden kimler var bilmiyorum. biz 7.5 aylık olduyk şükürler olsun.

merhaba kızlar yine uzun zaman oldu yazmayalı kk biraz değişmiş zaten
aramıza yeni gelenler olmus malesef :( hepinize ayrı ayrı sabır diliyorum.
hersey birgün güzel olacak bunu telkin edin kendinize hep.
biz gercek dünyada kuzularımızla birlikte olacagız inşallah.
eskilerden kimler var bilmiyorum. biz 7.5 aylık olduyk şükürler olsun.
merhaba allahım bebeğinize uzun ömürler versin. bende oğlumu 34+5 günlükken acil sezeryanla dünyay getirdim meleğim 4 gün tutundu bu dünyaya. enfeksiyon kapmış anne karnında gelişim geriliği vardı çiğerleri gelişmemişti. seninde yanlış bilmiyorsam sezeryandı ne kadar zman sonra hamile kaldın.

Arkadaşım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.bende 32. Haftada oğlumu kaybettim.50 gün oldu ondan ayrılalı.allah çok isteyenlere sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebişler nasip etsin inşallah.normal doğum yaptım bende 3 ile 6 ay arası beklemeyi düşünüyorum.bakalım herşeyin hayırlısı

Arkadaşım allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin.bende 32. Haftada oğlumu kaybettim.50 gün oldu ondan ayrılalı.allah çok isteyenlere sağlıklı hayırlı gebelikler ve bebişler nasip etsin inşallah.normal doğum yaptım bende 3 ile 6 ay arası beklemeyi düşünüyorum.bakalım herşeyin hayırlısı
merhaba irem nasılsın. pek kimse uğramıyor buraya . senin ne güzel bekleme süren az. allahım benim 70 gün oldu. daha 4 ayım var. çok zor beklemek.

Canım henüz dr gitmedim.ilk adetimi 30 temmuzda oldum.ikinciyi bekliyorum dr gitmek için.riskli gebelik prof.una gidicem.son dönemdede ona gitmiştim.artık beni tanıyor ve işin profu.önce allahın sonra dr izniyle en yakın zamanda korunmayı bırakırım iinşallah ve ikinci kez anne lurum.benim 11.5 yaşında kızm var allahım herkesin evladı gibi benimde kızımı bağışlasın

merhaba allahım bebeğinize uzun ömürler versin. bende oğlumu 34+5 günlükken acil sezeryanla dünyay getirdim meleğim 4 gün tutundu bu dünyaya. enfeksiyon kapmış anne karnında gelişim geriliği vardı çiğerleri gelişmemişti. seninde yanlış bilmiyorsam sezeryandı ne kadar zman sonra hamile kaldın.
evet canım sezaryenle dünyaya gelmişti melegim mecburen. ben 8 ay sonra hamile kaldım.ama benim saglık sorunlarım vardı. türlü durumları üstüste yasadım.agır sınavlardan gectim.şükürler olsun mucizem dünyaya geldi.darısı basınıza inşallah tüm kaderdaslarımın.

evet canım sezaryenle dünyaya gelmişti melegim mecburen. ben 8 ay sonra hamile kaldım.ama benim saglık sorunlarım vardı. türlü durumları üstüste yasadım.agır sınavlardan gectim.şükürler olsun mucizem dünyaya geldi.darısı basınıza inşallah tüm kaderdaslarımın.
hamileliğinde sorunlar yaşadınmı, hangi testleri yaptırdın cevaplarsan çok sevinirim.

Canım henüz dr gitmedim.ilk adetimi 30 temmuzda oldum.ikinciyi bekliyorum dr gitmek için.riskli gebelik prof.una gidicem.son dönemdede ona gitmiştim.artık beni tanıyor ve işin profu.önce allahın sonra dr izniyle en yakın zamanda korunmayı bırakırım iinşallah ve ikinci kez anne lurum.benim 11.5 yaşında kızm var allahım herkesin evladı gibi benimde kızımı bağışlasın
allahım kızına sağlıklı uzun yıllar nasip etsin. benim ilk bebeğimdi. oda bana nasip olmadı.

Amin canım.zaman herşeyin ilacipıdır.zamanlar yaralarımız hafifliyecek yeni umutlarımizla l
İnşallah.cok sükür ki kızım var beni hayata bağlayan ve eşime sonsuz tesekkürler.

Amin canım.zaman herşeyin ilacipıdır.zamanlar yaralarımız hafifliyecek yeni umutlarımizla l
İnşallah.cok sükür ki kızım var beni hayata bağlayan ve eşime sonsuz tesekkürler.
benimde tek dayanağım eşim. ve burada okuduklarım. aynı acıları yaşayan insanların sağlıkla bebeklerini kucaklarına almaları bana büyük umut oluyor.

Hıç öyle düşünme sana daha sağlıklısını daha hayırlısını nasip edeceği için onu yanına aldı.kalbini ferah tut arkadaşım.düşünsene yaşayıpta makineye bağlı yaşadığını yada engelli oldugunü.tabiki ozamanda evladımıza sarılacaktık ama ömür boyu boynu bükük olucaktık.hergün ezan vakti dua ediyorum.saglıklı olucaksa hayırli olucaksa nasip et allahım diye.

Sancancım buradaki herkes gibi seninde inaclı oolduğunu bilyorum.meryem suresini okumaya başladim evlat sahibi olmak isteyen kadin 41 gün okuması faydalı oluyormus.hem okumanın ne zararı olur ki.kendini de iyi hissediyorsun

Sancancım buradaki herkes gibi seninde inaclı oolduğunu bilyorum.meryem suresini okumaya başladim evlat sahibi olmak isteyen kadin 41 gün okuması faydalı oluyormus.hem okumanın ne zararı olur ki.kendini de iyi hissediyorsun
tamam canım teşekkür ederim iyi ki varsınız. sizlerle olmak bana çok iyi geliyor. beni anlayan insanların varlığı umut veriyor bana. bende çok dua ettim hayırlısını ver allahım diye. vardır bunun da bir hikmeti. veren de allahım alan da o. ona sığınıyorum yine. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.(amin)

bende okuyordum ki regl oldum bitince devam edicem ve yusuf suresine baslicam onuda 7 gün okumak lazım mis birde meryem suresinin tilavet secdesi mi ne varmis yapılması gereken onu biliyormusun onsuz olmazmış.

Selam kizlar herkes nasil ben bigün iyiyim bigün yerlerde bu psikoloji tekrar hamile kalincaya kadar devam edicek sanirim. Bugun ugur kosarin 2 yeni kitabini daha aldim allah de otesini birak adli kitabini bitirdim beğendim. Zamani bunlarla gecireyim diyorum.

Back
X