Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

biliyorum. ama bazen öyle büyük bir yumruk gelip göğsüme oturuyor, nefes alamıyorum. sadece oğlum olsun yanumda istiyorum. onsuzluk çok büyük bir boşluk...
Ayni seyleri yaşıyoruz canım inan ben 20 haftalikken kaybettim inan farkli degil hislerim meger hayatim o olmus gidince geriye kalan koca bir boşluk.
Insallah bizimde bebeklerimiz olacak günler guzel gececek burdan guzel haberler vericez birer birer once hamilelik haberi sonra dogum haberi insallah.

bende kizimi cok ozledim o kabus dolu geceler bende hic bitmedi isin kotusu bitsinde istemiyorum tekrar gulmek eglenmek hayata tutunmak istemiyorum yavrum melegim kucuk prenssesim beni goruyor diyorum onu kaybettigmde dunyam yikildi simdi nasil nefes aliyorum tekrar yemek yiyip uyuyabiliyorum diye kendime kiziyorum yuzunu bile gostermediler bunu bile haketmemismiydim kokusunu birkez duysaydm hergun daha da zor geciyor allah yardmcmiz olsun yazdklarin icimi yakti burdaki yazan herkez cok hakli ancak bu aciyi yasayan anliyor

gercekten oyleymis simdi bu aciyi yasadktan sonra anladim ki hayatta ne gereksiz seylere takilip yok yere aglamisim hersey bosmus allah boyle acilar yasatmasin evlatlarimizla sinamasin tekrar bizi isyan etmiyorum burdaki melek annelere artik bol bol dua ediyorum allah boyle acilar birdaha yasatmadin bizlere allah kalbinden gecen bir an once bebek istyen melek anneler en kisa zamanda versin insallah o mutlulugu.allah yardmcimiz olsun hepinizin yuzu artik gulsun insallah kimse benim gibi karsnliklarda birakmasin kalbini...

Sabır edicez kizlar her yeni güne umutla uyanacaz.tekrar hamile kalmamiz için bir gün daha azaldı.bu hüzunler çöküşler çok normal.beterin beteri var diyerek şükredicez.umutlu güne uyanmak dileğiyle

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın...

ne kadar çok kişi var aynı acıyı yaşayan insana bi tek kendisi varmış gibi hissediyor oysa benim kızımda 39 2 de aniden bıraktı gitti bizi ve sadece kakasını yapmış başka bişey bulamadılar iri bebek kordonu sıkıştırmış olabilir dediler çok ağır bi imtihan rabbim bana ve herkese sabırlar versin inş

ben gördüm oğlumu son gecesinde. aradılar gece yarısı durumu kötüleşti gelin diye. o anı unutamıyorum. oğlum bana bakıyordu. gözünde küçücük bir göz yaşı allahım yıkmak istedim orayı kucağıma almak. hiç bırakmamak. yalvardım doktorlara kurtarın diye. allahım olmadı bebeğim son nefesini verdi. keşke ben öleydim onun yerine.ben o haldemi görecektim onu. kucağımda çıkacaktık hastaneden. amcası neler hazırladı ona. hiçbirni kullanmak nasip olmadı. allahım ne olur sen kucaklarımızı doldur, içimizdeki bu evlat acısını dindir.

başın sağolsun canım. evet ne kadar çokmuşuz aslında. allahım kimseyi evladıyla sınamasın senin ne zaman oldu.

inan çok istiyorum. okulumuzda geçen sene doğumdan sonra bebeğini kaybeden bir arkadaş vardı. ona baktığımda o zmanlar yeni hamilliğimi öğrenmiştim. allahım nasıl dayanıyor demiştim. şimdi aynı şeyleri ben yaşıyorum. geçenlerde duydum 3 aylık hamileymiş. o kadar çok sevindim ki anlatamam.allahım sağlıkla kucağına alp etsin ona.darısı bizlerin başına.

Sabır edicez kizlar her yeni güne umutla uyanacaz.tekrar hamile kalmamiz için bir gün daha azaldı.bu hüzunler çöküşler çok normal.beterin beteri var diyerek şükredicez.umutlu güne uyanmak dileğiyle
evet her yeni gün allah nasip ederse bebeğimize yaklaştırıyor.şu korunma sürem bir bitsin.o zman günler daha anlamlı olucak.

merhaba arkadaşlar aynı şeyleri yaşıyormuşuz meğer bende rüyadayım sanki . gerçek olan hangisi karıştırıyorum

Başın sagolsun canım allah sabir versin. Insallah bu son acimiz olur.

merak ettim tekrar hamile kalanınız varmı cevaplarsanız sevinirim.

yakın zamanda bu siteye yazan arkadaşlardan tekrar hamile kalan varmı, dikişlerinden sıkıntı yaşayan çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…