Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim
MERHABA ARKADAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN RABBİMİN VERDİĞİ SON ACI OLSUN. KAÇ HAFTALIKTI VE NEDEN KAYBETTİN MELEĞİNİ. TABİ CEVAPLAMAK İSTERSEN.

sağolun 37 haftalıktı sezeryanla alındı 17 gün yaşadı kalbinin yarısı gelişmemişti hamileyken biliyordum ama oda yetmezmiş gibi doğduğunda makatının olmadığını öğrendim dünya başıma yıkıldı.1 günlükken kalpten 2. gün makatından ameliyat oldu yavrum.

ALLAHIM SANA SABIRLAR VERSİN CANIM. BENDE OĞLUMU34+5 HÜNLÜKKEN ACİL SEZERYANLA DOĞURDUM. ÇİĞERLERİ GELİŞMEMİŞTİ. ANNE KARNINDA ENFEKSİYON KAPMIŞTI. VERİLEN İLAÇLAR ETKİ ETMEDİ VE OĞLUM 5 GÜN YAŞAYABİLDİ. AYRICA OĞLUMDA GELİŞİM GERİLİĞİ VARDI 2 KİLO DOĞDU MELEK OĞLUM AMA YAŞAYAMADI. NE HAYALLERİM VARDI ŞİMDİ HEPİS YARIM KALDI.

MERHABA ARKADAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN RABBİMİN VERDİĞİ SON ACI OLSUN. KAÇ HAFTALIKTI VE NEDEN KAYBETTİN MELEĞİNİ. TABİ CEVAPLAMAK İSTERSEN.
Sağolun allah kimseye böyle acılar yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.37 Haftalıktı sezeryanla aldılar bebeğimi kalbinin sağ karıncığı gelişmemişti hamileyken biliyoduk oda yetmiyomuş gibi doğduğunda makatının olmadığını öğrendik dünya başıma yıkıldı sanki. 17 gün yaşadı. 1 günlükken kalbinden 2. gün makatından ameliyat oldu. 17 gün içinde bebeğim çok büyük acılar yasadı yavrum. allah aynı acıları tekrar yaşatmasın bizlere ve biz gibi olanlara

Son düzenleme:
AMİN CANIM BENİM. ALLLAHIM BİZE YENİ BEBEKLER NASİP ETSİN. SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMADAN BU ACI HİÇ DİNMEYECEK

her şey güzel olacak inş cnm

canım günaydın .bugün biraz daha iyiyim galiba. umarım hep böyle devam eder. doktara git mutlaka bakarsın hiç bekleme hemen başla der. haberlerini mutlaka bekliyorum. bende eylülde gideceğim .
Günaydın biraz gec oldu temizlik yapiyorum mola verdim :)
Gidicem doktorada işte er yada gec bu ay bitmeden gitmis olucam burdan haberleri vericem elbet :) bu arada iyi olmana sevindim insallah hep boyle devam eder

Bizimki bana bisey olmasindan korkuyor bizimde yas problemi var ben 30 oda 38 e girdi bu yıl umudumuz seneye kaldi cok mutlu olmustu oglumuz olacagini ogrenince hepte dua etti oglum olsun diye hersey nasip. Hakkimizda Hayırlısı

Günaydın biraz gec oldu temizlik yapiyorum mola verdim
Gidicem doktorada işte er yada gec bu ay bitmeden gitmis olucam burdan haberleri vericem elbet bu arada iyi olmana sevindim insallah hep boyle devam eder
İNŞALLAH CANIM. HEP İYİ OLALIM GELECEK BEBEKLERİMİZ İÇİN :) BENDE TEMİZLİK YAPIYORUM MOLALARDA BAKIYORUM BURAYA..

doktora güven canim ama bence en az 3 regl bekle biz bir kayip yaşadık bu yuzden biraz temkinli olmak lazım 3 ayda gecip gidiyor bir sekilde biraz daha toplanmis olursun.

Bizimki bana bisey olmasindan korkuyor bizimde yas problemi var ben 30 oda 38 e girdi bu yıl umudumuz seneye kaldi cok mutlu olmustu oglumuz olacagini ogrenince hepte dua etti oglum olsun diye hersey nasip. Hakkimizda Hayırlısı
AYY CANIM YAA BİZDE BENZER ŞEYLER YAŞADIK. EŞİM HEP OĞLUM OLSUN İSTERDİ. O BENDEN DAHA KÖTÜ ETKİLENDİ BU OLAYDAN. ONU ÜZGÜN GÖRMEK BENİ YIKIYOR. BÖYLE KUCAĞINDA BEBEKLERİ OLAN BABALARI GÖRÜNCE BİR BAKIŞI VAR YÜREĞİMİ DAĞLIYOR.((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…