MERHABA ARKADAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN RABBİMİN VERDİĞİ SON ACI OLSUN. KAÇ HAFTALIKTI VE NEDEN KAYBETTİN MELEĞİNİ. TABİ CEVAPLAMAK İSTERSEN.merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim
ALLAHIM SANA SABIRLAR VERSİN CANIM. BENDE OĞLUMU34+5 HÜNLÜKKEN ACİL SEZERYANLA DOĞURDUM. ÇİĞERLERİ GELİŞMEMİŞTİ. ANNE KARNINDA ENFEKSİYON KAPMIŞTI. VERİLEN İLAÇLAR ETKİ ETMEDİ VE OĞLUM 5 GÜN YAŞAYABİLDİ. AYRICA OĞLUMDA GELİŞİM GERİLİĞİ VARDI 2 KİLO DOĞDU MELEK OĞLUM AMA YAŞAYAMADI. NE HAYALLERİM VARDI ŞİMDİ HEPİS YARIM KALDI.sağolun 37 haftalıktı sezeryanla alındı 17 gün yaşadı kalbinin yarısı gelişmemişti hamileyken biliyordum ama oda yetmezmiş gibi doğduğunda makatının olmadığını öğrendim dünya başıma yıkıldı.1 günlükken kalpten 2. gün makatından ameliyat oldu yavrum.
Sağolun allah kimseye böyle acılar yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.37 Haftalıktı sezeryanla aldılar bebeğimi kalbinin sağ karıncığı gelişmemişti hamileyken biliyoduk oda yetmiyomuş gibi doğduğunda makatının olmadığını öğrendik dünya başıma yıkıldı sanki. 17 gün yaşadı. 1 günlükken kalbinden 2. gün makatından ameliyat oldu. 17 gün içinde bebeğim çok büyük acılar yasadı yavrum. allah aynı acıları tekrar yaşatmasın bizlere ve biz gibi olanlaraMERHABA ARKADAŞIM BAŞIN SAĞOLSUN RABBİMİN VERDİĞİ SON ACI OLSUN. KAÇ HAFTALIKTI VE NEDEN KAYBETTİN MELEĞİNİ. TABİ CEVAPLAMAK İSTERSEN.
ALLAHIM SANA SABIRLAR VERSİN CANIM. BENDE OĞLUMU34+5 HÜNLÜKKEN ACİL SEZERYANLA DOĞURDUM. ÇİĞERLERİ GELİŞMEMİŞTİ. ANNE KARNINDA ENFEKSİYON KAPMIŞTI. VERİLEN İLAÇLAR ETKİ ETMEDİ VE OĞLUM 5 GÜN YAŞAYABİLDİ. AYRICA OĞLUMDA GELİŞİM GERİLİĞİ VARDI 2 KİLO DOĞDU MELEK OĞLUM AMA YAŞAYAMADI. NE HAYALLERİM VARDI ŞİMDİ HEPİS YARIM KALDI.[/QUOTE
AMİN CANIM BENİM. ALLLAHIM BİZE YENİ BEBEKLER NASİP ETSİN. SAĞLIKLA KUCAĞIMIZA ALMADAN BU ACI HİÇ DİNMEYECEKSağolun allah kimseye böyle acılar yaşatmasın kimseyi evladıyla sınamasın inşallah.37 Haftalıktı sezeryanla aldılar bebeğimi kalbinin sağ karıncığı gelişmemişti hamileyken biliyoduk oda yetmiyomuş gibi doğduğunda makatının olmadığını öğrendik dünya başıma yıkıldı sanki. 17 gün yaşadı. 1 günlükken kalbinden 2. gün makatından ameliyat oldu. 17 gün içinde bebeğim çok büyük acılar yasadı yavrum. allah aynı acıları tekrar yaşatmasın bizlere ve biz gibi olanlara
CANIM BENİM 2,5 AY OLDU. MAYIS 31 DE DOĞUM YAPTIM.ALLAH SABIR VERSİN CANM NE KADAR OLDU PEKİ
İSTANBULDAYIM CANIM BEN.SEN NERDESİNBENDEN 10 GÜN ÖNCE YAPMIŞSIN NERDESİN CANM
her şey güzel olacak inş cnmNE GÜZEL. BAKALIM BENDE EYLÜLDE GİDİCEM 2,5 AY OLDU BENİM. EYLÜLDE 3. RGLİMİ OLUP GİDECEĞİM DR. BAKALIM NELER SÖYLEYECEK.BENDE BEKLEDİKÇE KORKULARIM ARTIYOR. DAHA HAMİLE BİLE DEĞİLKEN ACABA YİNE AYINI ŞEY OLUCAKMI DİYE SÖYLENİP DURUYORUM.
geçmiş olsun rabbim sağlıcakla kucağını doldursun inşmerhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim
Günaydın biraz gec oldu temizlik yapiyorum mola verdim :)canım günaydın .bugün biraz daha iyiyim galiba. umarım hep böyle devam eder. doktara git mutlaka bakarsın hiç bekleme hemen başla der. haberlerini mutlaka bekliyorum. bende eylülde gideceğim .
Bizimki bana bisey olmasindan korkuyor bizimde yas problemi var ben 30 oda 38 e girdi bu yıl umudumuz seneye kaldi cok mutlu olmustu oglumuz olacagini ogrenince hepte dua etti oglum olsun diye hersey nasip. Hakkimizda Hayırlısıbenim eşimde hemen istiyor. oğlumuza çok aşırı bağlanmıştı ve yaşadığı 5 gün boyunca hergün gördü.yaşıda var eşimin 37 yaşında. babalık duygusunu tatmasını istiyorum allahım nasip ederse.
Amin canim sanada hayirli cumalar allah dualarimizi kabul etsun insallah.HAYIRLI CUMALAR HERKESE...ALLAHIM TÜM DUALARINIZI KABUL ETSİN. GÖNLÜMÜZDE OLANI HAKKIMIZDA HAYIRLI EYLESİN.
İNŞALLAH CANIM. HEP İYİ OLALIM GELECEK BEBEKLERİMİZ İÇİN :) BENDE TEMİZLİK YAPIYORUM MOLALARDA BAKIYORUM BURAYA..Günaydın biraz gec oldu temizlik yapiyorum mola verdim
Gidicem doktorada işte er yada gec bu ay bitmeden gitmis olucam burdan haberleri vericem elbetbu arada iyi olmana sevindim insallah hep boyle devam eder
doktora güven canim ama bence en az 3 regl bekle biz bir kayip yaşadık bu yuzden biraz temkinli olmak lazım 3 ayda gecip gidiyor bir sekilde biraz daha toplanmis olursun.ıspartadayım cnm ben benmki ilgilendi sağolsun bende bekleme tarftarıydım bana beklersen korkun artar yine mi aynı şey olur sorusu artar dedi bilmiom artık bir adet olayım ikincide düzene girer büyük ihtimalle dedi o arada kontroller var bakalım hayırlııs olsun inş hepimize doktorunuza güveniyorsanız ne derse dinleyin derim ben ben güveneceğim galiba
AYY CANIM YAA BİZDE BENZER ŞEYLER YAŞADIK. EŞİM HEP OĞLUM OLSUN İSTERDİ. O BENDEN DAHA KÖTÜ ETKİLENDİ BU OLAYDAN. ONU ÜZGÜN GÖRMEK BENİ YIKIYOR. BÖYLE KUCAĞINDA BEBEKLERİ OLAN BABALARI GÖRÜNCE BİR BAKIŞI VAR YÜREĞİMİ DAĞLIYOR.Bizimki bana bisey olmasindan korkuyor bizimde yas problemi var ben 30 oda 38 e girdi bu yıl umudumuz seneye kaldi cok mutlu olmustu oglumuz olacagini ogrenince hepte dua etti oglum olsun diye hersey nasip. Hakkimizda Hayırlısı
Basin sagolsun canım rabbim birdaha yasatmasin insallah.merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?