• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

biliyorum. ama bazen öyle büyük bir yumruk gelip göğsüme oturuyor, nefes alamıyorum. sadece oğlum olsun yanumda istiyorum. onsuzluk çok büyük bir boşluk...
Ayni seyleri yaşıyoruz canım inan ben 20 haftalikken kaybettim inan farkli degil hislerim meger hayatim o olmus gidince geriye kalan koca bir boşluk.
Insallah bizimde bebeklerimiz olacak günler guzel gececek burdan guzel haberler vericez birer birer once hamilelik haberi sonra dogum haberi insallah.

kötü bir gece geçiriyorum. oğlumu çokkk özlüyorum. allahım bu acıyı nasıl kaldırıcam.oğlum sana dokunamadım, öpemedim, koklayamadım,... nefesimm, ömrüm, yarım kaldık bak babanla . aldığımız nefes bile yarım. biliyorum bu benim sınavım. ama çok zor oğlum hayat sensiz çok boş. içimde kocaman bir boşluk, sanki bu hayatı yaşamıyor gibiyim. uzaktan bakıyorum tüm olanlara.sabahları kalkmak istemiyorum. bunların hepsi bitmeyen bir rüya. kaldığım yerde karnımda oynadığın, babanla sevdiğimiz günlere dönmek istiyorum. babasının oğlu, annesinin oğlu diye severdik seni hep. hissettinmi bunları, seni sevdiğimizi bil olurmu. SENİ ÇOK SEVİYORUM OĞLUM DORUĞUMM MELEĞİM...
bende kizimi cok ozledim o kabus dolu geceler bende hic bitmedi isin kotusu bitsinde istemiyorum tekrar gulmek eglenmek hayata tutunmak istemiyorum yavrum melegim kucuk prenssesim beni goruyor diyorum onu kaybettigmde dunyam yikildi simdi nasil nefes aliyorum tekrar yemek yiyip uyuyabiliyorum diye kendime kiziyorum yuzunu bile gostermediler bunu bile haketmemismiydim kokusunu birkez duysaydm hergun daha da zor geciyor allah yardmcmiz olsun yazdklarin icimi yakti burdaki yazan herkez cok hakli ancak bu aciyi yasayan anliyor

Bol bol dua edicez bizi bu rahatlatiyor canim. Cevrene gelince hepsini boşver senin gercekten yaninda olan sana iyi gelenler dışında ben oyle yaptum soyutladim kendimi ne dost ne akraba kimse umrumda değil ben nasil istiyosam öyle kimseyi mutlu edemezsin sen kendin iyi ol gerisi hikaye
gercekten oyleymis simdi bu aciyi yasadktan sonra anladim ki hayatta ne gereksiz seylere takilip yok yere aglamisim hersey bosmus allah boyle acilar yasatmasin evlatlarimizla sinamasin tekrar bizi isyan etmiyorum burdaki melek annelere artik bol bol dua ediyorum allah boyle acilar birdaha yasatmadin bizlere allah kalbinden gecen bir an once bebek istyen melek anneler en kisa zamanda versin insallah o mutlulugu.allah yardmcimiz olsun hepinizin yuzu artik gulsun insallah kimse benim gibi karsnliklarda birakmasin kalbini...

Sabır edicez kizlar her yeni güne umutla uyanacaz.tekrar hamile kalmamiz için bir gün daha azaldı.bu hüzunler çöküşler çok normal.beterin beteri var diyerek şükredicez.umutlu güne uyanmak dileğiyle

:KK42::KK42:
39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:(
Çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm Allah kimseye yaşatmasın...

ne kadar çok kişi var aynı acıyı yaşayan insana bi tek kendisi varmış gibi hissediyor oysa benim kızımda 39 2 de aniden bıraktı gitti bizi ve sadece kakasını yapmış başka bişey bulamadılar iri bebek kordonu sıkıştırmış olabilir dediler çok ağır bi imtihan rabbim bana ve herkese sabırlar versin inş

bende kizimi cok ozledim o kabus dolu geceler bende hic bitmedi isin kotusu bitsinde istemiyorum tekrar gulmek eglenmek hayata tutunmak istemiyorum yavrum melegim kucuk prenssesim beni goruyor diyorum onu kaybettigmde dunyam yikildi simdi nasil nefes aliyorum tekrar yemek yiyip uyuyabiliyorum diye kendime kiziyorum yuzunu bile gostermediler bunu bile haketmemismiydim kokusunu birkez duysaydm hergun daha da zor geciyor allah yardmcmiz olsun yazdklarin icimi yakti burdaki yazan herkez cok hakli ancak bu aciyi yasayan anliyor
ben gördüm oğlumu son gecesinde. aradılar gece yarısı durumu kötüleşti gelin diye. o anı unutamıyorum. oğlum bana bakıyordu. gözünde küçücük bir göz yaşı allahım yıkmak istedim orayı kucağıma almak. hiç bırakmamak. yalvardım doktorlara kurtarın diye. allahım olmadı bebeğim son nefesini verdi. keşke ben öleydim onun yerine.ben o haldemi görecektim onu. kucağımda çıkacaktık hastaneden. amcası neler hazırladı ona. hiçbirni kullanmak nasip olmadı. allahım ne olur sen kucaklarımızı doldur, içimizdeki bu evlat acısını dindir.

ne kadar çok kişi var aynı acıyı yaşayan insana bi tek kendisi varmış gibi hissediyor oysa benim kızımda 39 2 de aniden bıraktı gitti bizi ve sadece kakasını yapmış başka bişey bulamadılar iri bebek kordonu sıkıştırmış olabilir dediler çok ağır bi imtihan rabbim bana ve herkese sabırlar versin inş
başın sağolsun canım. evet ne kadar çokmuşuz aslında. allahım kimseyi evladıyla sınamasın senin ne zaman oldu.

Ayni seyleri yaşıyoruz canım inan ben 20 haftalikken kaybettim inan farkli degil hislerim meger hayatim o olmus gidince geriye kalan koca bir boşluk.
Insallah bizimde bebeklerimiz olacak günler guzel gececek burdan guzel haberler vericez birer birer once hamilelik haberi sonra dogum haberi insallah.
inan çok istiyorum. okulumuzda geçen sene doğumdan sonra bebeğini kaybeden bir arkadaş vardı. ona baktığımda o zmanlar yeni hamilliğimi öğrenmiştim. allahım nasıl dayanıyor demiştim. şimdi aynı şeyleri ben yaşıyorum. geçenlerde duydum 3 aylık hamileymiş. o kadar çok sevindim ki anlatamam.allahım sağlıkla kucağına alp etsin ona.darısı bizlerin başına.

Sabır edicez kizlar her yeni güne umutla uyanacaz.tekrar hamile kalmamiz için bir gün daha azaldı.bu hüzunler çöküşler çok normal.beterin beteri var diyerek şükredicez.umutlu güne uyanmak dileğiyle
evet her yeni gün allah nasip ederse bebeğimize yaklaştırıyor.şu korunma sürem bir bitsin.o zman günler daha anlamlı olucak.

mrb canım bende sizingibi yaşadıklarım gerçek mi ben gerçekten bebeğimi taşıdım mı doğum yaptımmı...sanırım aklım unutmak istiyor kalbim engel.sen napiyosun kaç ay oldu bebek düşünüyon mu artık
merhaba arkadaşlar aynı şeyleri yaşıyormuşuz meğer bende rüyadayım sanki . gerçek olan hangisi karıştırıyorum

ben gördüm oğlumu son gecesinde. aradılar gece yarısı durumu kötüleşti gelin diye. o anı unutamıyorum. oğlum bana bakıyordu. gözünde küçücük bir göz yaşı allahım yıkmak istedim orayı kucağıma almak. hiç bırakmamak. yalvardım doktorlara kurtarın diye. allahım olmadı bebeğim son nefesini verdi. keşke ben öleydim onun yerine.ben o haldemi görecektim onu. kucağımda çıkacaktık hastaneden. amcası neler hazırladı ona. hiçbirni kullanmak nasip olmadı. allahım ne olur sen kucaklarımızı doldur, içimizdeki bu evlat acısını dindir.[/QUOTE
seni cok iyi anliyorum canim keske gorebilseydm bende simdi ne guzel en azindan bende melegimin guzelligiyle avunurdum ama simdi sadece haysl ediyorum bende dogumdan cikip ayilana kafar hep bir mucize bekledim kizim yasiyor dedim ama malesef bugun 32 gun oldu benim acim hala kor kor alev alev... bugun doktor bana en az 1 yil beklememi soyledi dogumumu yapan doktor 3 ay demisti ama bilmiyorum ben vazgecer gibiyim allah hakkimizda hayirlisi neyse onu versin...

Başın sagolsun canım allah sabir versin. Insallah bu son acimiz olur.

oyy kurban olurum onun adınaa çok güzelmiş ismi bende kızıma düşünmüştüm aryayı annanemiz elif beray istedi iyikide dinlemişim annemi güzel kızımın adıda kendi gibi güzeldi çok yakışmıştı ona ismi..bende korunmuyorum ama umudumda yok inşş dualarımız kabul olur
merak ettim tekrar hamile kalanınız varmı cevaplarsanız sevinirim.

Back
X