Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

kızlar bende doğum yapalı 2 ay oluyo ama ben deli gibi tekrar anne olmak istiyorum banada düşüncelerinizi yazarsanız sevinirim beni sizden baska kimse anlayamaz zaten anlamıyolarda dertlesecek halimi anlatacaak kimsem yok bile diyebilirim sizce çokmu erken daha ne kadar beklememi tavsiye edersiniz

canım herkes senin gibi düşünüyr. yeni bir gebelik bizi hayata bağlayacak. ama ben kendi adıma korkuyorum tekrar aynı şeyleri yaşamaktan. bir dr bana 3 ay başka bir tanesi 6 ay bekle dedi. ben eylülde tekrar dr gideceğim kontrol olacağım . bakalım bu dr ne diyecek. içimdeki yangın ancak yeni bir bebekle sönecek.

hamileliğinde sorunlar yaşadınmı, hangi testleri yaptırdın cevaplarsan çok sevinirim.
canım ben genetik test yaptırdım ve bunun sonucunda bir kromozom bozuklugu yüzünden hergün göbekten iğne oldum.
ikincisi protein kacagım vardı devamlı takipteydim.perinatologa gittim.
seker cıktı diyet yaptım ve 35 haftalıkken kontrol diye gittim doguma girdim.

hamileliğinde sorunlar yaşadınmı, hangi testleri yaptırdın cevaplarsan çok sevinirim.
canım ben genetik test yaptırdım ve bunun sonucunda bir kromozom bozuklugu yüzünden hergün göbekten iğne oldum.
ikincisi protein kacagım vardı devamlı takipteydim.perinatologa gittim.
seker cıktı diyet yaptım ve 35 haftalıkken kontrol diye gittim doguma girdim.

sancancım ben genetik testi yaptırdım doktorum istedi.perinatologa gidiyordum.
bunun sonucunda hormonal bi bozukluk yüzünden hergün göbekten iğne oldum hamileliğim boyunca.
ikincisi protein kacagı cıktı.takip altındaydım hep. bir dieri seker cıktıgı için diyet yaptım.
35 haftalıkken kontrol diye gittim doguma alındım.

allah gönlüne göre versin canım aynen dediğin gibi yeni bir bebek birazda olsa acımızı unutturacak ama günler sanki dondu kaldı yrinde. çok istiyorum bende ama etrafımdakiler şöyle böyle diyerek cesaretimi kırıyor doğrusu korkuyorum

AMİNNNNN. BENDE TEKRAR O DUYGUYU YAŞAMAK İSTİYORUM. MEĞERSEM NE KADAR MUTLUYMUŞUM O ZAMANLAR. BASİT ŞEYLERİ HEP KAFAMA TAKMIŞIM. ALLAHIM NASİP EDERSE BU SEFER BU MUTLULUĞU DOYASIYA YAŞAMAK İSTİYORUM.
Bende canım ne istersem Yapicam gecen herseyi erteledim bisey almadım bu sefer oyle olmucak doya doya yasicam 8nsallah

etrafindakilerle herseyi konusmak zorunda degilsin ne kadar anlatirsan o kadar aciklamak zorunda kalirsin bazi seyleri gel bize anlat onlara kapali konuş kimseye aciklama yapmak zorunda değilsin canim.
ben kimseyle konuşmuyorum hayirlisi nadip diyip geçiyorum aslinda korkularim hayallerim çok ama kimle paylasiyorum burda :) cunku bizi biz anlariz :)

Burda herseyi konusamiyoruz facede kapali grup kursam kimler katilir ozel mesaj atabilirsiniz bilgileri yaptiklarimizi paylasiriz yarin oburgunde hamilelik bilgisi paylasiriz insallah katilirim diyen mail adresi ve ad soyad göndersin :)

bu cok iyi fikir maagretta.isterseniz bende aranıza katılır size destek olurum inşallah.

galiba çok haklısınız ama inanın buraya katılana kadar derdimi anlayacak insanlar arıyodum eşimlede konusamıyodum onuda üzmekten korkuyorum beni sadece 1 haftada 2 evladını kaybetmiş teyzem anlıyodu yaşadığı için diğerleriyse sadece 2 sene beklemekten bişey olmaz bekle diyolar ama beni anlayan yok tabi valla dünden öncekine kadar moralim yerlerde sürünüyodu derdimizi paylasmak gerçekten acımızı hafiletiyo sağolun kızlar allah hepimize yeni sağlıklı hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin inşallah

CNM ÖNCELİKLE RABBİM SABRINI VERSİNNN 2 AY ÇOK ERKEN HİÇ DEĞİLSE 6 AY BEKLE BİLİYORUM ÇOK ZOR AMA ZAMAN ÇABUK GEÇİYOR ZOR GEÇİYOR AMA ŞUANDA ELDEN BİŞEY GELMİYOR SANA DÜŞÜN SABRETMEK ALLAHA SIĞINMAK DUALRIMDASINIZZ

bu cok iyi fikir maagretta.isterseniz bende aranıza katılır size destek olurum inşallah.
Mrb aysenaz gecmisi okudum karistirmiyorsam tekrar oglun olmustu hemde ssvd sanırım ufaklik nasil zor bir gebelik geçirmişsin simdi nasılsın grup icin istege bagli kurmayi.planliyorum bakalim ad soyad mail adresi mesaj at oyle bulayim seni :)

Mrb aysenaz gecmisi okudum karistirmiyorsam tekrar oglun olmustu hemde ssvd sanırım ufaklik nasil zor bir gebelik geçirmişsin simdi nasılsın grup icin istege bagli kurmayi.planliyorum bakalim ad soyad mail adresi mesaj at oyle bulayim seni :)
Amin canim insallah hergun dua ediyorum biz melek annelerine insallah bizde bebeklerimize kavusucaz.
Uzulmemek için etrafla fazla muhabbeti kes bizi bizden baska kimse anlayamaz biz toplum olarak ah ah vah vah der geceriz anlamaya calismayiz hiç o yüzden seni uzen seylerden uzak dur bence.

CNM NEDEN İKİ SENE BEKLEYECEKMİŞSİN BOŞVERSEN KONUŞSUNLAR 6 AY GEÇSİN BIRAK KORUNMAYI ÖNEMLİ OLAN KENDİNİ HAZIR HİSSETMEN DEDİ BANA DOKTORUM GERÇEKTEN BU ACININ TEK İLACI YENİ BİR UMUT ALLAHIM ÇOK BEKLETMEDEN CÜMLENİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNN

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim
canim oncelikle basin sagolsun allah kalbine gore versin insallah benimde bugun 34 gun oldu daha cok yeni ben bu kadar acele edebilirmiyim bilmiyorum dogum yaptiran doktorum 3ay sonra hamile kalablrsn demisti baska bir doktor en az 1 yil bekle dedi zaman uzarda cesaretim kirilir diye dusunuyorum bi oglum var 9 yasinda onun ooyunlar oynayip birlikte vakit gecirecegi bi kardesi olsun istedim melegim ise kizdi cok heveslenmis cok ozezenmistim olmadi simdi oglumla olan yas farki falan gozumu korkutuyor senin acele edecek bir durumun yoksa bekle derim canim cunku annenin hamilekikte kaybettigi bir cok vitamin var vucudun bu eksujleri toparlayip tekrar duzene girmesi biraz vakit aliyor rabbim dogru zamanda saglikli bir bebegi tum melek annelerine nasip etsin...

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım sizinle ayn kaderi paylaşıyorum 2 ay önce bebeğimi kaybettim sizinle paylaşmak biraz acımı hafifletmek istedim
canim oncelikle basin sagolsun allah kalbine gore versin insallah benimde bugun 34 gun oldu daha cok yeni ben bu kadar acele edebilirmiyim bilmiyorum dogum yaptiran doktorum 3ay sonra hamile kalablrsn demisti baska bir doktor en az 1 yil bekle dedi zaman uzarda cesaretim kirilir diye dusunuyorum bi oglum var 9 yasinda onun ooyunlar oynayip birlikte vakit gecirecegi bi kardesi olsun istedim melegim ise kizdi cok heveslenmis cok ozezenmistim olmadi simdi oglumla olan yas farki falan gozumu korkutuyor senin acele edecek bir durumun yoksa bekle derim canim cunku annenin hamilekikte kaybettigi bir cok vitamin var vucudun bu eksujleri toparlayip tekrar duzene girmesi biraz vakit aliyor rabbim dogru zamanda saglikli bir bebegi tum melek annelerine nasip etsin...

canim oncelikle basin sagolsun allah kalbine gore versin insallah benimde bugun 34 gun oldu daha cok yeni ben bu kadar acele edebilirmiyim bilmiyorum dogum yaptiran doktorum 3ay sonra hamile kalablrsn demisti baska bir doktor en az 1 yil bekle dedi zaman uzarda cesaretim kirilir diye dusunuyorum bi oglum var 9 yasinda onun ooyunlar oynayip birlikte vakit gecirecegi bi kardesi olsun istedim melegim ise kizdi cok heveslenmis cok ozezenmistim olmadi simdi oglumla olan yas farki falan gozumu korkutuyor senin acele edecek bir durumun yoksa bekle derim canim cunku annenin hamilekikte kaybettigi bir cok vitamin var vucudun bu eksikeri toparlayip tekrar duzene girmesi biraz vakit aliyor rabbim dogru zamanda saglikli bir bebegi tum melek annelerine nasip etsin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…