CNM NEDEN İKİ SENE BEKLEYECEKMİŞSİN BOŞVERSEN KONUŞSUNLAR 6 AY GEÇSİN BIRAK KORUNMAYI ÖNEMLİ OLAN KENDİNİ HAZIR HİSSETMEN DEDİ BANA DOKTORUM GERÇEKTEN BU ACININ TEK İLACI YENİ BİR UMUT ALLAHIM ÇOK BEKLETMEDEN CÜMLENİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜNN
canim oncelikle basin sagolsun allah kalbine gore versin insallah benimde bugun 34 gun oldu daha cok yeni ben bu kadar acele edebilirmiyim bilmiyorum dogum yaptiran doktorum 3ay sonra hamile kalablrsn demisti baska bir doktor en az 1 yil bekle dedi zaman uzarda cesaretim kirilir diye dusunuyorum bi oglum var 9 yasinda onun ooyunlar oynayip birlikte vakit gecirecegi bi kardesi olsun istedim melegim ise kizdi cok heveslenmis cok ozezenmistim olmadi simdi oglumla olan yas farki falan gozumu korkutuyor senin acele edecek bir durumun yoksa bekle derim canim cunku annenin hamilekikte kaybettigi bir cok vitamin var vucudun bu eksikeri toparlayip tekrar duzene girmesi biraz vakit aliyor rabbim dogru zamanda saglikli bir bebegi tum melek annelerine nasip etsin...
teşekkür ederim canım cevapladığın için.sancancım ben genetik testi yaptırdım doktorum istedi.perinatologa gidiyordum.
bunun sonucunda hormonal bi bozukluk yüzünden hergün göbekten iğne oldum hamileliğim boyunca.
ikincisi protein kacagı cıktı.takip altındaydım hep. bir dieri seker cıktıgı için diyet yaptım.
35 haftalıkken kontrol diye gittim doguma alındım.
korkunun ecele faydası yok. elinde sonunda bu bebeği isteyeceğiz. ben hamile kalırsam allah nasip ederse o zaman umudum olur. şimdi kendimi yarım inssan olarak görüyorum. hayatımı tamamen yeni bir çocuğun üzerine kurdum. sadece gün sayıyorum o günü yaşamıyorum.allah gönlüne göre versin canım aynen dediğin gibi yeni bir bebek birazda olsa acımızı unutturacak ama günler sanki dondu kaldı yrinde. çok istiyorum bende ama etrafımdakiler şöyle böyle diyerek cesaretimi kırıyor doğrusu korkuyorum
Hayallerimiz yarim kaldi ve hep yarim kalicak ama yeni bir bebekle biraz mutlu olabiliriz gun gectikce ozlem hasret çoğalıyor zaman daraldi diyorum az kaldi o gunler cok yakinda rabbim gonlumuze gore versin diye bol bol dua ediyorum kendimede dikkat etmeye calisiyorum inşallah hersey guzel olacak.korkunun ecele faydası yok. elinde sonunda bu bebeği isteyeceğiz. ben hamile kalırsam allah nasip ederse o zaman umudum olur. şimdi kendimi yarım inssan olarak görüyorum. hayatımı tamamen yeni bir çocuğun üzerine kurdum. sadece gün sayıyorum o günü yaşamıyorum.
inşallah herşeyy çokkk güzel olucak :) önce inanmak lazım ve biz inanıyoruz. güzel günler göreceğiz :)Hayallerimiz yarim kaldi ve hep yarim kalicak ama yeni bir bebekle biraz mutlu olabiliriz gun gectikce ozlem hasret çoğalıyor zaman daraldi diyorum az kaldi o gunler cok yakinda rabbim gonlumuze gore versin diye bol bol dua ediyorum kendimede dikkat etmeye calisiyorum inşallah hersey guzel olacak.
canm benm bi sebebi yoktu yani genetik olarak en azindan.ama psikolojk ve aptalca bircok sebep 36+2de bebegimn o gun hareketlerini hissedemedgm icin doktorumu aradim hemen gel dedi aklimin ucundan bile gecmezdi bebegim plesantadan ayrilmis ic kanama geciriyormusum kalbi durmus anneyide kurtatamayabiliriz dediler bir anda doguma aldilar ciktigmda karnm bombos kizimsa benden ayri soguk bir odaya alinmisti allahm hala kafayi yiyecek gibi oluyorum.amin canım seninde başın sağolsun kac haftalık kaybettin meleğini nedeni neydi anlatmak istersen tabi
Canim bende katılmak isterim ama face mi o malum olaydan sonra kapattim.Facede Umut Dolu Yarınlar diye kapali grup kurdum isteyen katilma istegi gondersin ya da önce mesaj atsin bana herkesi eklemeyelim
Allah hepimize sabir versin.canm benm bi sebebi yoktu yani genetik olarak en azindan.ama psikolojk ve aptalca bircok sebep 36+2de bebegimn o gun hareketlerini hissedemedgm icin doktorumu aradim hemen gel dedi aklimin ucundan bile gecmezdi bebegim plesantadan ayrilmis ic kanama geciriyormusum kalbi durmus anneyide kurtatamayabiliriz dediler bir anda doguma aldilar ciktigmda karnm bombos kizimsa benden ayri soguk bir odaya alinmisti allahm hala kafayi yiyecek gibi oluyorum.
korkunun ecele faydası yok. elinde sonunda bu bebeği isteyeceğiz. ben hamile kalırsam allah nasip ederse o zaman umudum olur. şimdi kendimi yarım inssan olarak görüyorum. hayatımı tamamen yeni bir çocuğun üzerine kurdum. sadece gün sayıyorum o günü yaşamıyorum.
amin canim senin kac haftalikti ve ne kadar zaman gecti.Allah hepimize sabir versin.
canm benm bi sebebi yoktu yani genetik olarak en azindan.ama psikolojk ve aptalca bircok sebep 36+2de bebegimn o gun hareketlerini hissedemedgm icin doktorumu aradim hemen gel dedi aklimin ucundan bile gecmezdi bebegim plesantadan ayrilmis ic kanama geciriyormusum kalbi durmus anneyide kurtatamayabiliriz dediler bir anda doguma aldilar ciktigmda karnm bombos kizimsa benden ayri soguk bir odaya alinmisti allahm hala kafayi yiyecek gibi oluyorum.
ALLAH sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cnm bende sen gibiyim eşim arkadaşlarımızın çocuklarıyla yakından ilgilendiği sevdiği zaman kendimi çok kötü hissediyorum sanki eksikli gibiyim.ne dısarı cıkasım nede cocuklu yerlere gidesim geliyo
Bende martta kaybettim bebegimi ama bi melek kazandimAllah hepimize sabir versin.
amin canim boylesi inanki cok zor heleki insan kendini sucluyorsa bu vicdan azbiyla olup gidecegim...canım çok üzüldüm ya gerçekten birden olması çok üzücü allah sabır versin. ben en azından 3 aylıkken öğrenmiştim birden olmadı herseye hazırlıklıydık yasama sansı yüzde üc dediler ben sadece ona bi şans verdim hamile gibi bile değildim sanki karnımda yok gibiydi hiç bişeye heveslenip alamadım sadece hastanede lazım olacak malzemeler almıştım.yani kendimi kaptırmadım doktorlarım hiç umut vermediler seninki çok daha kötü olmus canım. allah bundan sonrakileri sağlıkla versin inşllh
allah bir daha yasatmasin insallah basin sagolsun...Bende martta kaybettim bebegimi ama bi melek kazandim
Facede Umut Dolu Yarınlar diye kapali grup kurdum isteyen katilma istegi gondersin ya da önce mesaj atsin bana herkesi eklemeyelim
Amin canim sagolasin..allah bir daha yasatmasin insallah basin sagolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?