Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

amin canım zaten kim ne derse desin artık umrumda bile değil 2 sene nasıl bekleyeyim en fazla 4 ay daha bekleyeceğim zaten 4 ay geçmiyo 2 sene nasıl gecer düşünmek bile istemiyorum doğrusu allah isteyen herkese doğru zamanda hayırlı ömürlü evlatlar nasip etsin

Son düzenleme:

amin canım seninde başın sağolsun kac haftalık kaybettin meleğini nedeni neydi anlatmak istersen tabi

teşekkür ederim canım cevapladığın için.

korkunun ecele faydası yok. elinde sonunda bu bebeği isteyeceğiz. ben hamile kalırsam allah nasip ederse o zaman umudum olur. şimdi kendimi yarım inssan olarak görüyorum. hayatımı tamamen yeni bir çocuğun üzerine kurdum. sadece gün sayıyorum o günü yaşamıyorum.

Hayallerimiz yarim kaldi ve hep yarim kalicak ama yeni bir bebekle biraz mutlu olabiliriz gun gectikce ozlem hasret çoğalıyor zaman daraldi diyorum az kaldi o gunler cok yakinda rabbim gonlumuze gore versin diye bol bol dua ediyorum kendimede dikkat etmeye calisiyorum inşallah hersey guzel olacak.

inşallah herşeyy çokkk güzel olucak :) önce inanmak lazım ve biz inanıyoruz. güzel günler göreceğiz :)

Facede Umut Dolu Yarınlar diye kapali grup kurdum isteyen katilma istegi gondersin ya da önce mesaj atsin bana herkesi eklemeyelim

amin canım seninde başın sağolsun kac haftalık kaybettin meleğini nedeni neydi anlatmak istersen tabi
canm benm bi sebebi yoktu yani genetik olarak en azindan.ama psikolojk ve aptalca bircok sebep 36+2de bebegimn o gun hareketlerini hissedemedgm icin doktorumu aradim hemen gel dedi aklimin ucundan bile gecmezdi bebegim plesantadan ayrilmis ic kanama geciriyormusum kalbi durmus anneyide kurtatamayabiliriz dediler bir anda doguma aldilar ciktigmda karnm bombos kizimsa benden ayri soguk bir odaya alinmisti allahm hala kafayi yiyecek gibi oluyorum.

Allah hepimize sabir versin.

ALLAH sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cnm bende sen gibiyim eşim arkadaşlarımızın çocuklarıyla yakından ilgilendiği sevdiği zaman kendimi çok kötü hissediyorum sanki eksikli gibiyim.ne dısarı cıkasım nede cocuklu yerlere gidesim geliyo

canım çok üzüldüm ya gerçekten birden olması çok üzücü allah sabır versin. ben en azından 3 aylıkken öğrenmiştim birden olmadı herseye hazırlıklıydık yasama sansı yüzde üc dediler ben sadece ona bi şans verdim hamile gibi bile değildim sanki karnımda yok gibiydi hiç bişeye heveslenip alamadım sadece hastanede lazım olacak malzemeler almıştım.yani kendimi kaptırmadım doktorlarım hiç umut vermediler seninki çok daha kötü olmus canım. allah bundan sonrakileri sağlıkla versin inşllh

amin canim boylesi inanki cok zor heleki insan kendini sucluyorsa bu vicdan azbiyla olup gidecegim...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…