Merhaba arkadaşlar. . Buraya yazılacak çok şey var ama ...hepimizin derdi aynı .. benim acim daha cok yeni.. 30 haftalikti kızım ben cok yorgun ve halsiz bir hamilelik geçiriyordum..ama maşallah kızın çok iyi diyordu doktorlar. Neden halsiz ve zor bir hamilelik gecirdigimi bulamıyorlardi.butun degerlerim cok iyiydi. Ben serum alınca kendime geliyordum.bebek icin kimse endiselenmiyordu çünkü cok iyiydi. Onu karnimda tasirken cok zorlanıyordum ama onu kucagima alinca hepsinin gececegini biliyordum. Allah a iman edip ona sığındm.hergun dua ediyordum iyi olmamiz için. . Ama birgun sabahtan akşama kadar hareketini hissetmedim.cok telaslandim.hemen ertesi sabah doktora gittik.butun gece uyumamistim belki bi hareketini duyarim diye. Doktorun ultrasona baktiktan sonra bana bakışını hic unutmaycagim. Anlamistim zaten oraya giderken.. icime yangın düşmüştü. Doktor hic birsey soyleyemedi.ben bagirmaya basladim zaten.uyutmalari için yalvardim.bu aciya dayanamam ne yapicam şimdi dedim. Doktor psikiyatri doktorunu gonderdi o ikna etti bebegi karnimdan almalari gerektigine yoksa asla dogurmak istemiyordum .doktr suni sanciyla normal doğum yapicagimi soyledi. Sanci verdiler icimin yanginindan hic bir aciyi hissetmedim bile. Ölümden döndüm bedenen cok yiprandim ama hiç icimin yanmasinin üstüne gecemedi ... bebegimi 18 saat sonunda dogurdum.doktor ölmüş olabilecegine inanmadi.bugune kadar hic boyle bir olu dogum yaptırmadim dedi.okadar guzeldiki sanki bi nur doğmuştu.cok huzurlu bir yüzu vardi kızımın. Bakanlara huzur veren bir yüz. . Dogumdan sonra bir suru aci cektim bunyesel olarak ama hiçbiri umrumda olmadi.ben sadece kalbimij acısını duydum.. tam on gun oldu kızımı kaybedeli.. cok zor bir süreç. .hic bi neden bulunamadi doktor takdiri ilahi dedi... herseyi cok iyiymis.. doktor şaşırdı nasil bu kadar erken hissedebildin kalbinin durdugunu dedi. Ben sabah aksam onunlaydim.. dostumdu sirdasimdi yanlizligima bir careydi. Rabbim benden cok sevmiş onu. Simdi sabır diliyorum Allah imdan sadece. Gelecegi dusunurek uzulmek istemiyorum. . Evham yapip kendimi gaflete düşürmek istemiyorum. O yüzden sadece teslim ve tevekkul ediyorum. .. hepimizin Rabbim yardimcisi olsun. Büyük imtihan..