• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ALLAH sağlıklı sıhhatli evlatlar versin cnm bende sen gibiyim eşim arkadaşlarımızın çocuklarıyla yakından ilgilendiği sevdiği zaman kendimi çok kötü hissediyorum sanki eksikli gibiyim.ne dısarı cıkasım nede cocuklu yerlere gidesim geliyo
canim boyle dusunme biliyorum bu ancak kucagina evladini aldigin gun gececek rabbim tez zamanda jucagini doldursun...

amin canim boylesi inanki cok zor heleki insan kendini sucluyorsa bu vicdan azbiyla olup gidecegim...

canım kendini suçlamana hiç gerek yok allah onları bizden çok seviyomuş demekki yanına aldı hiç öyle düşünme allah sabrımızı sınıyor sabret güzel mutlu günleri bizde göreceğiz insallah allah hayırlısını versin.

canım kendini suçlamana hiç gerek yok allah onları bizden çok seviyomuş demekki yanına aldı hiç öyle düşünme allah sabrımızı sınıyor sabret güzel mutlu günleri bizde göreceğiz insallah allah hayırlısını versin.
Senin bi sucun yok o lar bizim meleklerimiz. Omru o kadarmis aans verdik olmadi.

canım çok üzüldüm ya gerçekten birden olması çok üzücü allah sabır versin. ben en azından 3 aylıkken öğrenmiştim birden olmadı herseye hazırlıklıydık yasama sansı yüzde üc dediler ben sadece ona bi şans verdim hamile gibi bile değildim sanki karnımda yok gibiydi hiç bişeye heveslenip alamadım sadece hastanede lazım olacak malzemeler almıştım.yani kendimi kaptırmadım doktorlarım hiç umut vermediler seninki çok daha kötü olmus canım. allah bundan sonrakileri sağlıkla versin inşllh
Offf canim cok üzüldüm ne zor olmuştur. Benimde ayrintili ultrasinda belli oldu yasama sansi yok dediler hersey oldu bitti simdi keskelerlw yasiyorum ama elinden bisey gelmiyo insanın.

canım kendini suçlamana hiç gerek yok allah onları bizden çok seviyomuş demekki yanına aldı hiç öyle düşünme allah sabrımızı sınıyor basabret güzel mutlu günleri bizde göreceğiz insallah allah hayırlısını versin.
amin cnm aciyi veren rabbm sabrinida veriyor ki hala nefes aliyoruz biri bana bunu yasayacaksin dese olurum derdim bak simdi dayaniyoruz iste...

amin cnm aciyi veren rabbm sabrinida veriyor ki hala nefes aliyoruz biri bana bunu yasayacaksin dese olurum derdim bak simdi dayaniyoruz iste...
Bu acı oyle bir acıki ancak yasayan anlar tarifi yok allahim birdaha bizlere yasatmasin unsallah saglikla sihhatle alalim bebeklerimizi kucaklarimiza umut olmasa dayanamaz insan.

Offf canim cok üzüldüm ne zor olmuştur. Benimde ayrintili ultrasinda belli oldu yasama sansi yok dediler hersey oldu bitti simdi keskelerlw yasiyorum ama elinden bisey gelmiyo insanın.

cnm neden keşkelerle yaşıyosunki hani neler yapmak isterdin söylemek istersen tabi

kızlar o kapalı grubu ben neden bulamıyorum acaba 3 tane umut dolu yarınlar çıkıyo ama 3üde baya olmuş kurulalı acaba nerde yanlışlık yapıyorum

cnm neden keşkelerle yaşıyosunki hani neler yapmak isterdin söylemek istersen tabi
Keske bu karari vermeseydik diyorum ama bazen ipler bizim elimizde olmuyormus benki herseyi arastirarak yapan biriyim ama bu karari sadece ogleye kafar erteleyebildim sabahin korunde doktorla konusmaya gittik hemen ameliyatı ayarliyorum dedi hayati risk var deyince esim hemen kabul etti benimde dusunecek bi halim yoktuki iste yinede keşke bekleseydim diyorum. Ne olurdu bilmiyorum ama oyle işte

kızlar o kapalı grubu ben neden bulamıyorum acaba 3 tane umut dolu yarınlar çıkıyo ama 3üde baya olmuş kurulalı acaba nerde yanlışlık yapıyorum
Grubun adini yazin facede gruplarda arama yapin birde kapali grup ce 2 uye olana bakin bir uyenin adi ozge biri tugba

Keske bu karari vermeseydik diyorum ama bazen ipler bizim elimizde olmuyormus benki herseyi arastirarak yapan biriyim ama bu karari sadece ogleye kafar erteleyebildim sabahin korunde doktorla konusmaya gittik hemen ameliyatı ayarliyorum dedi hayati risk var deyince esim hemen kabul etti benimde dusunecek bi halim yoktuki iste yinede keşke bekleseydim diyorum. Ne olurdu bilmiyorum ama oyle işte[/QUOTE
canmbelki böyle olması gerekiyomuştur sıkma canını gecmişe değil artık geleceğe bakmalıyız

Merhaba arkadaşlar. . Buraya yazılacak çok şey var ama ...hepimizin derdi aynı .. benim acim daha cok yeni.. 30 haftalikti kızım ben cok yorgun ve halsiz bir hamilelik geçiriyordum..ama maşallah kızın çok iyi diyordu doktorlar. Neden halsiz ve zor bir hamilelik gecirdigimi bulamıyorlardi.butun degerlerim cok iyiydi. Ben serum alınca kendime geliyordum.bebek icin kimse endiselenmiyordu çünkü cok iyiydi. Onu karnimda tasirken cok zorlanıyordum ama onu kucagima alinca hepsinin gececegini biliyordum. Allah a iman edip ona sığındm.hergun dua ediyordum iyi olmamiz için. . Ama birgun sabahtan akşama kadar hareketini hissetmedim.cok telaslandim.hemen ertesi sabah doktora gittik.butun gece uyumamistim belki bi hareketini duyarim diye. Doktorun ultrasona baktiktan sonra bana bakışını hic unutmaycagim. Anlamistim zaten oraya giderken.. icime yangın düşmüştü. Doktor hic birsey soyleyemedi.ben bagirmaya basladim zaten.uyutmalari için yalvardim.bu aciya dayanamam ne yapicam şimdi dedim. Doktor psikiyatri doktorunu gonderdi o ikna etti bebegi karnimdan almalari gerektigine yoksa asla dogurmak istemiyordum .doktr suni sanciyla normal doğum yapicagimi soyledi. Sanci verdiler icimin yanginindan hic bir aciyi hissetmedim bile. Ölümden döndüm bedenen cok yiprandim ama hiç icimin yanmasinin üstüne gecemedi ... bebegimi 18 saat sonunda dogurdum.doktor ölmüş olabilecegine inanmadi.bugune kadar hic boyle bir olu dogum yaptırmadim dedi.okadar guzeldiki sanki bi nur doğmuştu.cok huzurlu bir yüzu vardi kızımın. Bakanlara huzur veren bir yüz. . Dogumdan sonra bir suru aci cektim bunyesel olarak ama hiçbiri umrumda olmadi.ben sadece kalbimij acısını duydum.. tam on gun oldu kızımı kaybedeli.. cok zor bir süreç. .hic bi neden bulunamadi doktor takdiri ilahi dedi... herseyi cok iyiymis.. doktor şaşırdı nasil bu kadar erken hissedebildin kalbinin durdugunu dedi. Ben sabah aksam onunlaydim.. dostumdu sirdasimdi yanlizligima bir careydi. Rabbim benden cok sevmiş onu. Simdi sabır diliyorum Allah imdan sadece. Gelecegi dusunurek uzulmek istemiyorum. . Evham yapip kendimi gaflete düşürmek istemiyorum. O yüzden sadece teslim ve tevekkul ediyorum. .. hepimizin Rabbim yardimcisi olsun. Büyük imtihan..

Merhaba arkadaşlar. . Buraya yazılacak çok şey var ama ...hepimizin derdi aynı .. benim acim daha cok yeni.. 30 haftalikti kızım ben cok yorgun ve halsiz bir hamilelik geçiriyordum..ama maşallah kızın çok iyi diyordu doktorlar. Neden halsiz ve zor bir hamilelik gecirdigimi bulamıyorlardi.butun degerlerim cok iyiydi. Ben serum alınca kendime geliyordum.bebek icin kimse endiselenmiyordu çünkü cok iyiydi. Onu karnimda tasirken cok zorlanıyordum ama onu kucagima alinca hepsinin gececegini biliyordum. Allah a iman edip ona sığındm.hergun dua ediyordum iyi olmamiz için. . Ama birgun sabahtan akşama kadar hareketini hissetmedim.cok telaslandim.hemen ertesi sabah doktora gittik.butun gece uyumamistim belki bi hareketini duyarim diye. Doktorun ultrasona baktiktan sonra bana bakışını hic unutmaycagim. Anlamistim zaten oraya giderken.. icime yangın düşmüştü. Doktor hic birsey soyleyemedi.ben bagirmaya basladim zaten.uyutmalari için yalvardim.bu aciya dayanamam ne yapicam şimdi dedim. Doktor psikiyatri doktorunu gonderdi o ikna etti bebegi karnimdan almalari gerektigine yoksa asla dogurmak istemiyordum .doktr suni sanciyla normal doğum yapicagimi soyledi. Sanci verdiler icimin yanginindan hic bir aciyi hissetmedim bile. Ölümden döndüm bedenen cok yiprandim ama hiç icimin yanmasinin üstüne gecemedi ... bebegimi 18 saat sonunda dogurdum.doktor ölmüş olabilecegine inanmadi.bugune kadar hic boyle bir olu dogum yaptırmadim dedi.okadar guzeldiki sanki bi nur doğmuştu.cok huzurlu bir yüzu vardi kızımın. Bakanlara huzur veren bir yüz. . Dogumdan sonra bir suru aci cektim bunyesel olarak ama hiçbiri umrumda olmadi.ben sadece kalbimij acısını duydum.. tam on gun oldu kızımı kaybedeli.. cok zor bir süreç. .hic bi neden bulunamadi doktor takdiri ilahi dedi... herseyi cok iyiymis.. doktor şaşırdı nasil bu kadar erken hissedebildin kalbinin durdugunu dedi. Ben sabah aksam onunlaydim.. dostumdu sirdasimdi yanlizligima bir careydi. Rabbim benden cok sevmiş onu. Simdi sabır diliyorum Allah imdan sadece. Gelecegi dusunurek uzulmek istemiyorum. . Evham yapip kendimi gaflete düşürmek istemiyorum. O yüzden sadece teslim ve tevekkul ediyorum. .. hepimizin Rabbim yardimcisi olsun. Büyük imtihan..
ne kadar garip dimi bende son kalp atışını duydum hastanede inanamadı doktor bu kadar hızlı ne oldu diye kurtarabilseler dünya nasibi olsa kurtulurdu ama ben tam bi saat önce kızımın öleceğini anlamıştım herkess içini ferah tut diyodu ama insan nasıl oluyorsa anlıyor işte benm de hiç bi şey bulamadılar en son kordona yattı heralde dediler her şey nasip cnm bizim şer gördüğümüzde var bi hayır muhakkak sağlıcakla bir daha nasip etsin hepimize inş

Back
X