Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

başın sağolsun canım allah sabır versin

Oyle canim biraz keskeler birazda boyle olmasi gerekiyormuslar arasinda geciyor zaman bundan sonra hakkimizda hayırlısı

Basin sagolsun canim allah sabir versin
Bu aci cok zor

canım adını soyadını yaz faceden ekleyelim seni yada bana değil magrentaya yaz
Face grubunu neden bulamiyorsunuz çözemedim gruba eklemek için once face e eklicem sizi sonra gruba ad soyad ile msj atin birde resimde ne var ona gore ekleme talwbi göndericem

galiba anne iç güdüsü bende kaybettiğim gün sabahında uyanır uyanmaz kahvaltımı bile yapmadan deli gibi hastaneye oğlumu görmeye gitmek istedim eşime yalvardım içim hiç rahat değil oğlumu görmek istiyorum biran önce gidelim dedim zaten yoldayken kötüleşti haberini aldım o gün hiç aklımdan çıkmıyo allah hepimize sabır versin.

Çok üzüldüm.acilarim tazelendi yine...allahim sana sabir versin ...SEn artik melek annesi oldun..

Başın sağolsun arkadaşım.aynı acılari yasamışız seninle.bende oğlumu 32 haftalıkken kalbi durdu ve onu cennete uğurladık.suni sancıyla 24 saat sonra normal doğum yaptım.55 gun oldu melegimden ayrilalı.hiç bir sorunumuz yoktu benimde onunda . gelisimi çok iyiydi .herşey çok iyi giderken kansızlık başladi kan trnsferi yapildı bebeğime 5-6 saat sonra minik kalbi durdu.bende hemen anladim oğlumun hareketsizliğini.ve sonrasını sende yasadin biliyorsun arkadaşım...allah hepimize sabır versin.

canim basin sagolsun buraya her yeni katilan kisi yeni bir aci geliyor bana acim tazeleniyor benm bugn daha 35 gun oldu kizim bedenmden ucup gideli onu cok ozluyorum melegim herseyim annen seni unutmadi...

Sağolun arkadaşlar. . Rabbim hepimize sabır versin. Hepimizin acısı ortak..birbirimiz için dua edelim Rabbim hayırlı saglikli evlat nasip etsin bu dünyada. . Sevkatle onlari büyütelim. İnsanların diledigi degil Allah in dilediği olur. Ayeti kerimesinde Rabbim apaçık buyuruyor.. Şimdi gelecek için kaygilanma ve üzülme zamani değil. . Şimdi sabretme zamanı. .hepimiz destek olalım birbirimize ..melek annesi olmak cok sabır isteyen bir iş. . Rabbim hepimize merhamet etsin. Şüphesiz ki o merhamet sahibi.

ALLAHIM SABRINI ARTIRSIN MÜKAFATINI KAT KAT VERSİNN CANIM KARDEŞİM YAZDIKLARINI OKURKEN BENDE TEKRAR TEKRAR YAŞADIM SANKİ BU ACININ TARİFİ YOK SADECE YAŞAYAN BİLİYO ANLIYO SEVİNELİM Kİ CENNETLİK YAVRULARIMIZ VAR İNŞALLAH KURTARICIMIZ OLACAKLARR

canım kızım oldu şükürler olsun. ismide Erva. bir kızımı alan Rabbim tamamen ona benzeyen bir kız evladı verdi.darısı basınıza.

canım kızım oldu şükürler olsun. ismide Erva. bir kızımı alan Rabbim tamamen ona benzeyen bir kız evladı verdi.darısı basınıza.
Ne güzel. .Rabbim bizede yaşatır inşallah. . Bebegini kaybeddikten kaç ay sonra hamile kaldın. Birde o sureci nasıl astin. Evdemiydin yoksa calisiyormuydun.. bana vericek tavsiyelerine ihtiyacim var..birde lohusayken dışarı cikmakta bi zarar varmı. . Nefes almak istiyorum. .ev basıyor sanki.. cevrenden nasıl bir destek gördün ..simdiden teşekkür ederim cevaplarin için

Rabbim saglikla büyümeyi nasip etsin insallah canim. Cok zorluklar yasamissin hamileyken.insallah bizimde zamani gelince kucaklarimiz dolar.

Bana doktorum 7 gun bekle sonra bandi cikar at kendini disari dedi benim alerji tedavim vardi 3. Gun disari ciktim sonrasinda 7. Gun dedigi gibi cikmaya basladim yormadan isimide yaptim.

ben o süreci kendi capımda yaptıgm işlerle atlattım. oriflame ve o tür seylerle ugrasıyorum.kafamı tamamen bunlara yönlendirdim.acı azalmıyor tabiki.evde yalnız kalmak cok kötü. dısarı cıkabilirsin.lohua falan dinlee. destek görmek diye bişey yok.herkes ezbrlenmiş şeyler söyledi durdu iyice gerildim.

Bende amwaye uye olmuştum bebegimin kiyafetleri icin birde evi kokusuz daha saglikli urunlerle temizlemek icin kafami onunla dagitiyorum senin gibi yeni gelecek bebegime hazırlık oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…