Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne cok ayni aciyi yasayan varmisinsan sadece kendi basina gekdi saniyo. 17 eylul de 37 haftalik melegimi kizimi kaybettm dogarken kalbi durmuss sonrasinda solunum problemi olmus ve cigerleri su toplamis 13 saat dayanabildi minik kalbi. koklayamadm bile melegimi allahm ins hepimizn kucagini doldurur saglkli bebeklerle hepimize bol sabir dayanma gucu versin allahm.
Bende melegimi kaybettigimde bu yaziyi okuyup okuyup agliyodummGöz yasları icinde okudum Allahim senden razi olsun paylastigin icin.. insaAllah kizima cennette kavusacaggim..
kızlar herkese merhaba sizleri cok özledim, eskiler nerelere kayboldunuz, yeni arkadaslar hepinizin bası sağolsun acınızı cok iyi anlıyorum, acıkcası size moral olsun diye girdim, temmuz 2012 de kızımı kaybettim 2013 aralıkta bir kızım doğdu yakında doğumgünümüz var, 2 düşük 1 ölü doğum ama şimdi kızım kucağımda lütfen umudunuzu kaybetmeyin
iyi bir perinatalog bulup yeniden bu yola baslayın
ınay bugun gırme sebebım sendin. aklıma gelince hemen gireyim dedim.nasılsınvalla ben hep buralardayım doğuranlar kayboldu :))) maşallah hepinize.......
ciddi mi sevindim birinin aklına geldiğime :) sitem edeyim azıcık herkes terketti burayı e doğal olanda bu zaten bana bakmayın siz.. ben bıraktığınız gibiyim bebek yok hala her ay bekliyorum bir umut.... geçen hafta 3. yılımızı doldurduk...... sen nasılsınınay bugun gırme sebebım sendin. aklıma gelince hemen gireyim dedim.nasılsın
şükür iyiyim cnm ya kosturuyorum. ozelden numaranı atsana arada konusuruz.face kullanmıyor musun ınayım senciddi mi sevindim birinin aklına geldiğime :) sitem edeyim azıcık herkes terketti burayı e doğal olanda bu zaten bana bakmayın siz.. ben bıraktığınız gibiyim bebek yok hala her ay bekliyorum bir umut.... geçen hafta 3. yılımızı doldurduk...... sen nasılsın
face açıcam şart oldu :))) görüşelim tabiişükür iyiyim cnm ya kosturuyorum. ozelden numaranı atsana arada konusuruz.face kullanmıyor musun ınayım sen
Slm kizlar. 2012 temmuzda canim kizimi kaybettim. 3 kasim 2014 te ikizlerimi kucagima aldim. Allah tum evladini kaybedenlere sabir nasip eylesin. Tez zamanda bebeginiz olsun insallh. Ben 18 ay hamile kalmayi bekledim . Psikolojim berbatti. Sukurler olsun yarabbim bana oglumu ve kizimi nasip eyledi. Bir alan rabbim iki verdi.
çok sevindim cerenball beni hatırladım bende 2013 kaybettim kızımı ve hala gebe kalamadim 13ay oldu korumayı bırakalı geçen hafta histeroskopi oldum aralıkta aşılama düşünüyorum esimde hareket ve sayı sorunu var sperminde sen umutsun bana Rabbim bebislerine uzun ömürler versin
Slm kizlar. 2012 temmuzda canim kizimi kaybettim. 3 kasim 2014 te ikizlerimi kucagima aldim. Allah tum evladini kaybedenlere sabir nasip eylesin. Tez zamanda bebeginiz olsun insallh. Ben 18 ay hamile kalmayi bekledim . Psikolojim berbatti. Sukurler olsun yarabbim bana oglumu ve kizimi nasip eyledi. Bir alan rabbim iki verdi.
cerencim ikizlerin olduğunu bilmiyordum çok sevindim güle güle büyüt inşallahSlm kizlar. 2012 temmuzda canim kizimi kaybettim. 3 kasim 2014 te ikizlerimi kucagima aldim. Allah tum evladini kaybedenlere sabir nasip eylesin. Tez zamanda bebeginiz olsun insallh. Ben 18 ay hamile kalmayi bekledim . Psikolojim berbatti. Sukurler olsun yarabbim bana oglumu ve kizimi nasip eyledi. Bir alan rabbim iki verdi.
Tesekkurler...neler yasadik..yarabbim sonumuzu guzel yazmis...rabbim evladini kaybeden hicbir anneyi evlat hasretiyle bekletmesin, sinamasin..cerencim ikizlerin olduğunu bilmiyordum çok sevindim güle güle büyüt inşallah
darısı başıma yoruldum beklemekten..........yine de çok şükür.........Tesekkurler...neler yasadik..yarabbim sonumuzu guzel yazmis...rabbim evladini kaybeden hicbir anneyi evlat hasretiyle bekletmesin, sinamasin..