Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Merhaba yeni gelen melek annelerine sabır diliyorum kızım melek olalı 17ay oldu hala anne olamadım zor gebe kalıyorum 8 senelik evliyim geçmişte görürsünüz bakarsanız doğal yoldan hamile kaldım şimdi Mega medipol de mustafa acete tedaviye başladım histeroskopi oldum salı günü randevum var

Merhaba yeni gelen melek annelerine sabır diliyorum kızım melek olalı 17ay oldu hala anne olamadım zor gebe kalıyorum 8 senelik evliyim geçmişte görürsünüz bakarsanız doğal yoldan hamile kaldım şimdi Mega medipol de mustafa acete tedaviye başladım histeroskopi oldum salı günü randevum var
yaş kaç canım

Offf çokzor yaa ggeçmiyor geçmez gecmicek eminim.. O güzel gülüşü hala gozumun önünde. O kadar canim aciyor ki meleğim benim. aradan 8 ay geçti SŞuan hamileyim. 10 haftalik. Rabbim saglikla kucagmiza almayi nasib etsin ömürlü etsin insallah
Rabbim bunu saglikla kucagina almayi nasip etsin senle konusmustuk diye hatirliyorum bende hamileyim neler hissediyorsun neler yapiyorsun.

Merhaba serenalar rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin sabir mucizene kavusmana az kaldi insallah.

Kızlar yeni melek anneleri gelmiş aramiza keşke gelmeseydiniz ama elden bisey gelmiyor rabbim sabir versin sizlere zor bir süreç bu bol.bol sabredin dua edin bana allah yeter kitabini okuyun bu bizim imtihanimiz ne yapmak istiyorsaniz onu yapin zorla bisey yapmayin bu aci bitmiyor zamanla alisiyorsunuz 8 ay oldu oglum gideli onu düşünmek bu satirlari yazmak bile gözlerimden yaşlar dokulmesine neden oluyor. Zaman herseyin ilaci siz bu donemi nasil yasamak isterseniz öyle yaşarsınız ya dipte ya da yukarda aglayin sizlayin ama bir an evvel hayata karisin evde durmayin kursa gidin hayaller kurun hersey guzel olacak inşallah.

Canim topladik evi şehir değiştirdik. Simdi perinatalog İbrahim bildiriciye gidiyorum. Riske atmak istemiyorum. Hoş İsra da kent hastanesinde doğmuştu ama milyonda bir hastaliga sahipmiş...meleğim üzerinden 8 ay geçtisimdi tek duamiz bu bbebeğimiz saglikli ömürlü hayirli olsun inşallah. Cumlemizin Rabbim bu aciyi bir daha kimseye bizede yasatmasin...

Merhaba serenalar rabbim guzel haberler vermeni nasip etsin sabir mucizene kavusmana az kaldi insallah.
Magrenta canım benim Sağol inssss çok sevindim tebrik ederim Rabbim uzun ömürler versin melegine sağlıcakla kucağına alırsın salı günü randevum var esimde sperminde sayıda ve harekette sorun var bakalım ne diyecek aşılamami yoksa tüp bebek mi Inan cok yoruldum dislerimi sikmaktan dislerim ağrıyor

Canim topladik evi şehir değiştirdik. Simdi perinatalog İbrahim bildiriciye gidiyorum. Riske atmak istemiyorum. Hoş İsra da kent hastanesinde doğmuştu ama milyonda bir hastaliga sahipmiş...meleğim üzerinden 8 ay geçtisimdi tek duamiz bu bbebeğimiz saglikli ömürlü hayirli olsun inşallah. Cumlemizin Rabbim bu aciyi bir daha kimseye bizede yasatmasin...
Çok iyi yapmışsınız İbrahim beyin bu işte em iyisi OLDUĞUNU dıymuştum.daha önce neyden kaybetmiştiniz bebeğinizi bilmiyorum ama sağlıksız bebekten sonra genelde iyi bir perinatolog bulmak gerekiyor

Priminer pluminer hipertansiyon vardi. Melegimde. Anne karninda anlasilamiyormus. Sonradan ortaya cikti. Malum yapmadigimiz test kalmadi ama nafile...ömür takdiri ilahi artik ne dersen de... Dr keşke otopsi yaptirsaydiniz dedi ama kiyamiyor ki insan. Bu arada allah kimseye yasatmasin ama olurda basiniza boyle bisey gelirse kesinlikle otopsi yaptirin. Onunuzu daha rahat görürsünüz...emin olun

Allah sabır versin çok zor günler gerçekten çevremdeki herkes gözüme kötü görünüyor aynı duygular sizdede var mı yoksa psikoloğa mı gideyim

canım psikiyatriste gittim ben ilaç kullanıyorum yoksa durumum çok vahim inan psikoloğa da gittim ama pek fayda göremedim bunlar çok zor günler çünkü acımız yeni bide benim tüp bebekti düşün yaşadığım yıkımı

mezarına gittim kızımın bu sabah cennet kokulu melek yüzlü kızım 13 gün oldu kaybedeli aptal gibiyim bunları yaşayan ben miyim diye sorup duruyorum kendime bu acının tarifi yok

Şimdi kaç aylık hamilesin iz ve normal dogum mu yaptınız korunmayi ne zaman bırakınız. Yardımcı olurmusunuz

Priminer pluminer hipertansiyon vardi. Melegimde. Anne karninda anlasilamiyormus. Sonradan ortaya cikti. Malum yapmadigimiz test kalmadi ama nafile...ömür takdiri ilahi artik ne dersen de... Dr keşke otopsi yaptirsaydiniz dedi ama kiyamiyor ki insan. Bu arada allah kimseye yasatmasin ama olurda basiniza boyle bisey gelirse kesinlikle otopsi yaptirin. Onunuzu daha rahat görürsünüz...emin olun

Cok gecmis olsun ve basimiz sagolsun.bende ekim ayinda ayni seyden 2 gunluk kizimi kaybettim.ani akciger kanamsiyla vefat etti.sebebi muhtemelen pulm.hipertnsyn denildi ama bende otopsi istememdm ayni sebepten dolayi ve cok pismanim.cok sukur ki bir oglum VAR.allahim onu bagislasin bana.cok zor bir surec.allah hepimizin yardmcisi olsun ne denir ki baska..

Back
X