sanada çok geçmiş olsun seninde çok yenimiş daha Allah sabır versin sana ve eşineslm kızlar .hepinizin başı sağolsun.Allah sabırlar versin inşallah.şefaatlerinden mahrum bırakmasın.kızımı 5 aralıkta kaybettim.21 saat yaşadı maalesef.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanada çok geçmiş olsun seninde çok yenimiş daha Allah sabır versin sana ve eşineslm kızlar .hepinizin başı sağolsun.Allah sabırlar versin inşallah.şefaatlerinden mahrum bırakmasın.kızımı 5 aralıkta kaybettim.21 saat yaşadı maalesef.
slm kızlar .hepinizin başı sağolsun.Allah sabırlar versin inşallah.şefaatlerinden mahrum bırakmasın.kızımı 5 aralıkta kaybettim.21 saat yaşadı maalesef.
Ay canım ya nasıl sevindi anlatamam oğlunu ilk kucağına aldığında ne kadar mutlu okumuşsundur kim bilir bol bol öp kokla Bebeğini bende Oğlumu kaybettim ciğerim yanıyor bir kızım var diyorlar tekrar kardeşim olursa kız Olmasın tekrar erkek olsun Allah Kardeşimi bize yeniden göndersin diyor.rabbim sağlıkla kucağıma almamı nasip eder inşallah ama daha kırkım bile çıkmadı ve beş ay bekleyeceğimResimdeki melek oglum emir berke.. cok güzeldi isik saciyodu etrafa onk yikayan hoca bile yüzünü bir bezle kapatti konsantre olamiyorum ilk defa oluyor böyle cok güzel bi bebek sürekli bakmam gerek demisti bitmistim orda ..
Öyle cok üzüldümki o dönem vucüdumda abse cikmisti ameliyat oldum sezeryandan kisa bi süre sonra üst üste olunca dr minimum 2 sene bekle demisti tekrar hamile jalmak icin. Ben 6 ay sonra dayanamayip bir kez deniyelim olursa olur olmazsa beklerim diyerek denemistik ve ilkinde oldu suan 9 aylik bi oglum daha var! Hemde ikiz gibiler cok benziyolar birbirine.. Yerini tutmuyor asla ama bi nebze olsada yarami sardi tekrar gülme sebebim uyanma sebebim oldu kardesi.. Rabbim en kisa zamanda sizede nasip etsin insaallah![]()
bende 2 aralıkta kaybettim cnm bizler artık melek anneleriyiz kaçıncı haftada neden kaybettin anlatmak istemezsen anlarım kimisi acısını içinde yaşar ama ben buradan dostlar arıyorum kendime bizi bizden başkası anlamaz çünkü
Amin canım hepimiz insallah bu sefer bebislerimize kavuscaz.Evet aynen öyle bu arada hayırlı olsun Allah Bebeğini kucağına almayi nasip etsin insallah
Guzel kizim Duru'm sen gideli 6 ay oldu seni dusunmeden gecirdigim bi gunum olmadi sen benim canimin caniydin.ozledim hareketlerini hickirmalarini baskada bi animiz yokki zaten.esyalarin oldugi dolabi acip kiyafetlerini bakip bakip duruyorum giymek nasip olmadi guzel kizim benim.cennet kusum benim her gun dua ediyorum zamani geldiginde seni gorebileyim die. cok tombismissin ole soluyolar guzel kizim benim seni cokkkk seviyorum.
CANIM GEÇMİŞ OLSUN BENDE 38+4 de kaybettim bebeğimi.CANIM seninde başın sağolsun.38+4 te planlı sezeryandı.herşey normaldi.hamileliğimde bebeğime eko çektirmem gerekmiş.belki o zaman görülebilirmiş kalbindeki sıkıntı.ama ne bilelimki çok detay bi kontrol.ameliyat gayet güzeldi herşey yolundaydı.hemen kalktım ayağa.ama 21 saat sonra kızım vefat etti.hemileliğimde sadece diyabetim vardı.onuda kontrol altına almıştım.insülin falan kullanmıyordum.diğer herşey normaldi.kızım 3600 gr 52 cm doğmuştu.ama ömrü o karmış
Bu günler geçecek kızlar sabır sadece bol dua edin kursa gidin dışarı çıkın evde oturup düşünmeyin derim 8 ay oldu oglumu kaybedeli acısı dinmiyor ama insan zamanla alisiyor hayat devam ediyor ilk bir kac ay cok zor geçiyor ama bir sekilde geçiyor allah hepimizin sabrını arttirsin meleklerimizin kardeslerini kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Aramiza yeni katilanlar olmus hikayelerini okudukca kahroldum hala gozyaslarim dinmedi rabbim bundan büyük aci yasatmasin birdaha.
Bu günler geçecek kızlar sabır sadece bol dua edin kursa gidin dışarı çıkın evde oturup düşünmeyin derim 8 ay oldu oglumu kaybedeli acısı dinmiyor ama insan zamanla alisiyor hayat devam ediyor ilk bir kac ay cok zor geçiyor ama bir sekilde geçiyor allah hepimizin sabrını arttirsin meleklerimizin kardeslerini kucagimiza almayi nasip etsin insallah. Aramiza yeni katilanlar olmus hikayelerini okudukca kahroldum hala gozyaslarim dinmedi rabbim bundan büyük aci yasatmasin birdaha.
evdeyken bende çok kötüydüm sabah başlayıp eşim gelene kadar ağlıyodum canım ne iş yapmak ne yemek yapmak istioyordu.işime geri dönünce toparladım.ama hala aklımdan çıkmıyor yaşadıklarım hayallerim beklentilerim.bende kolay hamile kalanlardan değilim ilk bebeğimde rabbim hayırlısı ise çok bekletmez inş.beni ve burdaki herkesi.amin canım acımız taze henüz bende hergün uyandığımda krize giriyorum gün içinde toparlanmaya gayret ediyorum sizlerin gene hamile kalmanız kolay ben bide bundan endişe duyuyorum ya bi daha olmazsa diye ama rabbimin mucizeleri çok inşallah tez vakitte kucaklarımız dolar da acımız hafifler
21 kasımda doktoruma gittim herşey çok güzel gelişimi kalp atışı iki gün sonra hareketinde azalma hissettim ama anlam veremedim sonra ki gün hiç oynamıyordu ilçedeki devlet hastanesine gittik kalp atışını bulamadılar hemen eğitim araştırmaya gidin dediler saat gece 21,00 hemen gittik doktor kalp atışı yok dedi dünya başıma yıkıldı olamaz bu benim başıma gelemez dedim oraya gidene kadar içimde bi umut vardı bir anda söndü ne adaklar adamıştım hepsi boşa çıktı hemen dokorumu aradım bu haftada hiç bişey yokken bebek ölmez dedi mutlaka göremediğimiz bi sorunu vardır dedi yarım saat anlattı gece eve geldik hazırlandım sabaha kadar ağladım erkenden gittik doktorumda baktı maalesef dedi sezeyana aldı uyandığımda ilk sözüm bebek nasıl oldu hemşire bebek iyi dedi ben bağırdım öldü öldü diye hemşireler birbirine yazık bu kadına dediler duyuyordum her söylediklerini odaya geldiğimde eşime sordum kime benziyor du diye o da dediki buda aynı sana benziyordu dedi.doktorumuz bebeğin resimlerini çekmiş çünkü çok ender belkide hiç olmayacak bi sebepten kaybettim bebeği kordonu halat gibi kendi etrafında dolanmış tam 64 defa göbek bölgesinden kopma noktasına gelmiş hiç olamayacak bi durum doktorum ben hiç böyle bişey görmedim dedi doçent arkadaşına göstermiş oda bu olamaz bu kadar bi bebek dönemez bebek kordonu bi jelle kaplıymış ve bu jel dönmesine kordonun sıkışmasını önlermiş ama benimkini önleyemedi 21 gün oldu hergün ağlıyorum resimlerine bakıyorum karnımda ölen bi bebek bu kadar güzel olurmu sanki uyuyor Allah hepimizin yardımcısı olsun Bu steleri okuyunca ve yazınca rahatlıyorum birzda olsa
bende 38+4 de artık 4 gün sonra doğuma gidicektim .bir gün önce doktora gittim doktorum bebek süper dedi.ertesi sabah hareket etmedi.uyuyor sandım şekerli şeyler yedim.müzik dinlettim yoktu hareket hemen doktora gittik doktor kalp atışı yok diyince rüya gibiydi ya hala o an gözümün önünde benim bebeğimde kordon dolanması bebeğin kakasını yapması hç bişey yoktu kalbi durmuş sadece 15 günde bir kontrole gidiyordum ben herşey çok normalken böle olması.Rabbimin verdiğinden sual olunmuyor o böle olmasını istedi bilmiyorum belki doğduktan sonra hasta olucaktı onun acı çektiğini görücektim böle teselli ediyorum kendimi bizim elimizde olmıyan şeyler .Rabbim vakti geldğinde görmeyi nasip etsin meleğimi.benim kıızmda aynı uyuyor gibiymiş annem o kadar canlıydıki dio sanki dokunsam uyancak gibidüşünmemeye çalışıyorum çok fazla neden nasıl die sormak istemiyorum. bi boşluk var oda başka bebeğim olsa dahi içimde o sızı hep kalıcak biliyorum.
ilk zamanlar gerçekten çok kötüydü karnın boş,ameliyat yerin acıyor ama en çokta kalbin acıyor.gelen giden gerçi ben telefonlarımı bile kaptmıştım.çekirdek ailem dışında hiç kimseyi görmek istemedim.ben ağlarım eşim ağlar rabbim düşmanıma bile yaşatmasın.Allah sabrını veriyor 6 ay oldu bile ilk an yaşayamam sanmıştım yasıyosun yeni hayaller bile kuruyosun ama kalbimimde bi sızı hep var.Allah sabır versin canım evt ilk zamanlar sabah kalkınca rüya zannediyorum yaşadıklarım ama 2 dk sonra acı gerçekle yüzleşiyorsun
evt bende kendi başıma geldikten sonra çok duydum.doktorum her gittiğimde bak kalbi 4 odacığı var gayet sağlıklı diye hep gösteriyordu.o bile şaşırdı zaten böle bi olay yaşayan ikinci hastasıymışım.bebeği 3940 doğdu kilodanmı diyorum ama bende kilolu doğmuşum hemde normal doğumla yicek ekmeği alıcak nefesi yokmuş meleğimin bu dünyada.çok sık rastlanan bişi bu son haftalarda ani bebek kalbinin durması.hadi kordon dolanması bi neden olabilir ama nedensizce kalp durma olayını ben çok duyuyorum.Allah hakkımızda hayırlısını versin.sabırlar versin hepimize.tez zamanda kucaklarımızı inşallah bi evlatla doldursun