- 3 Mart 2015
- 471
- 616
- 53
- 40
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın.ilk bebeğin miydi ? hangi doktora gidiodun ?Canim bende izmirdeyim bende kizimi 13 temmuzda kaybettim acisi hic gecmiyor bi an aklimdan cikmiyor o kadar cok ozledimki hic gormedigim koklamadigim halde benmde ayni senn gibi carsamba gunu kntrl gittim 26 temmuz doguma gun vermisti pazar gunu hareketlerini hissetmeyince acil doktorma gittm malesef kizimi kaybettigimi ogrendim guzel kizimi babasi gordu benm gormeme izin vermediler simdi cok pismanim keske bi kez olsun gorseydim bu aci benimle bir mezara gidecek...
bütün melek annelere umut dolu hayırlı sabahlar....[/Q
günaydın hayırlı umutlu sabahlar günler olsun.
SAOL CANIM AMİN İNŞALLAHHHH NERDE VARSA HERKESE SABIR VERSİN ALLAHAllah yardımcınız olsun kat kat mükafatını versin Allah sınavınızda kolaylıklar dilerim.
tşk ederim tüm melek anneler ..iyi haberler alalaımİNŞALLAH CANIM iyi haberle gel .
canım çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın.ilk bebeğin miydi ? hangi doktora gidiodun ?
Cnm gittinmi dr insallah iyi seyler duymussundur...cuma günü dr gideceğim arkadaşlar lütfen dua edelim vücüdum gebeliğe hazırsa hamilelik için hazırlık yapmak istyorum inşallah dualarınızı bekliyorum ...
Allah kardeşi yattıkça abisine uzun ömürler versin canım.Benim doktorum Yakup Erata idi.doktorumdan çok memnundum.kontrollerimi tekrar ona gidiorum .Rabbim bidaha gebelik nasip ederse bi aksilik olmazsa tekrar ona giderim die düşünüyorum.Egepolde doğum yaptım ben.Reşat Bozoklar eltimin doktoru idi.karataş hastanesinde sanıırm o doktor.Amin canim hicbirimiz yasamayiz insallah benim bi oglum var allah ona uzun omurler versin on yasinda kizimi ise kucagima almak nasip olmadi onun acisi bambaska dr.um resat bozoklar di sen nerde hangi dr gidiyordun ya da simdi varmi aklinda baska bi dr.
YOK CNM ÇALIŞIYORUM BEN ÖĞLEDEN SONRAYA ALDIM İNŞALLAH 3.DEN SONRA GDECEĞİM İNŞALLAH HAYIRLI Bİ ŞEYLER DUYARIM HAYIRLISI OLSUN TÜM İSTEYEN MELEK ANNELER İÇİNCnm gittinmi dr insallah iyi seyler duymussundur...
Canım Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin.Gerçekten çok teşekkür ederim bir nebzede olsa güzel haber almak mutluluk veriyor.İnşallah bizlerde o güzel duyguyu yaşarız inanın o kadar çok istiyorum ki yeniden anne olmayı .herkese merhabalar.tam bir yıl önce bende bu konuya yorum yazıp derdime derman arıyordum.ve şimdi şükürler olsun bebeiğimi kucağıma aldım.2013 yılında 37 haftalıkken karnımda bebeğimi kaybetmiştim. napıcağımı bilemiyordum. hamileleiğim yine kötü başladı.kürtaj olmaya gittiğim gün bebeğimin kalbi atmaya başlamıştı.mucize gibiydi. hamileleik sürecim güzel geçti.Doktorum önlem amacıyla cleaxne ve coraspin kullandırdı.(aslında kan pıhtılaşması sorunum yoktu.)
38. haftada sezeryan olucaktı.ama 36. haftada stress nedeniyle tansiyonum çok yükseldi. bikaç gün hastanede yattım.ve 36+6 da kızımı kucağıma aldım.Allaha çok şükür gelişimi iyiydi ve küveze gerek kalmadı.Bu sayfaya yazan arkadaşlara moral olması amacıyla mutluluğumu paylaşmak istedim.Sizlerle aynı üzüntüleri yaşadım.inşallah buaraya yazan ve isteyen tüm melek annleri sizlerde böyle bebek haberlerinizi paylaşırsınız.dualarım sizinle.İsteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.(amin)
Şuan içime umut doldu inşallah hayirlisyla hamile kalirsak kucağınıza alırsak allahtan başka ne isteriz tüm melek anneler ...herkese merhabalar.tam bir yıl önce bende bu konuya yorum yazıp derdime derman arıyordum.ve şimdi şükürler olsun bebeiğimi kucağıma aldım.2013 yılında 37 haftalıkken karnımda bebeğimi kaybetmiştim. napıcağımı bilemiyordum. hamileleiğim yine kötü başladı.kürtaj olmaya gittiğim gün bebeğimin kalbi atmaya başlamıştı.mucize gibiydi. hamileleik sürecim güzel geçti.Doktorum önlem amacıyla cleaxne ve coraspin kullandırdı.(aslında kan pıhtılaşması sorunum yoktu.)
38. haftada sezeryan olucaktı.ama 36. haftada stress nedeniyle tansiyonum çok yükseldi. bikaç gün hastanede yattım.ve 36+6 da kızımı kucağıma aldım.Allaha çok şükür gelişimi iyiydi ve küveze gerek kalmadı.Bu sayfaya yazan arkadaşlara moral olması amacıyla mutluluğumu paylaşmak istedim.Sizlerle aynı üzüntüleri yaşadım.inşallah buaraya yazan ve isteyen tüm melek annleri sizlerde böyle bebek haberlerinizi paylaşırsınız.dualarım sizinle.İsteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.(amin)
Cnm gittim Dr tahmin temizmis hamilelik için hazirmis fakat temmuza kadar bekle dedi iyice vücudun dinlensin dedi inşallah hayırlı haber alırım bu süreç nasıl gececek bilmiyorumCnm gittinmi dr insallah iyi seyler duymussundur...
Eda hanım ne zaman kaybettiniz ki bebeginizi doktor temmuza kadar bekleyin dedi. Benim içinde tekrar bebek kararı almak beklemekten zor geliyor.Cnm gittim Dr tahmin temizmis hamilelik için hazirmis fakat temmuza kadar bekle dedi iyice vücudun dinlensin dedi inşallah hayırlı haber alırım bu süreç nasıl gececek bilmiyorum
Amin canim benim bir an once rabbim kucagimizi doldursun insallah burda saglikli mutlu bebek haberlerimizide verelim birbirimize evet resat bey karatasta calisiyormus eskiden ben alsancakta muayenehanesinde kontrole gidiyordum hep oraya gittim dogum icin cinarliya randevu vermsti ozel cinarli hastenesinde yaptim ben dogumu bilmiyorum ben cok dr da bulamadim hatayi cunku ters giden hicbirsey yoktu hersey normaldi ama o aciyi hepimiz yasadik iste tekrar ayni kapidan girerde ayni seyleri konusabilirmiyim burda endiseliyim iste...Allah kardeşi yattıkça abisine uzun ömürler versin canım.Benim doktorum Yakup Erata idi.doktorumdan çok memnundum.kontrollerimi tekrar ona gidiorum .Rabbim bidaha gebelik nasip ederse bi aksilik olmazsa tekrar ona giderim die düşünüyorum.Egepolde doğum yaptım ben.Reşat Bozoklar eltimin doktoru idi.karataş hastanesinde sanıırm o doktor.
Guzel gececek hayirli gececek insallah sen gonlunu ferah tut guzellikleri cagiralim artik ...Cnm gittim Dr tahmin temizmis hamilelik için hazirmis fakat temmuza kadar bekle dedi iyice vücudun dinlensin dedi inşallah hayırlı haber alırım bu süreç nasıl gececek bilmiyorum