Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

herkese merhabalar.tam bir yıl önce bende bu konuya yorum yazıp derdime derman arıyordum.ve şimdi şükürler olsun bebeiğimi kucağıma aldım.2013 yılında 37 haftalıkken karnımda bebeğimi kaybetmiştim. napıcağımı bilemiyordum. hamileleiğim yine kötü başladı.kürtaj olmaya gittiğim gün bebeğimin kalbi atmaya başlamıştı.mucize gibiydi. hamileleik sürecim güzel geçti.Doktorum önlem amacıyla cleaxne ve coraspin kullandırdı.(aslında kan pıhtılaşması sorunum yoktu.)
38. haftada sezeryan olucaktı.ama 36. haftada stress nedeniyle tansiyonum çok yükseldi. bikaç gün hastanede yattım.ve 36+6 da kızımı kucağıma aldım.Allaha çok şükür gelişimi iyiydi ve küveze gerek kalmadı.Bu sayfaya yazan arkadaşlara moral olması amacıyla mutluluğumu paylaşmak istedim.Sizlerle aynı üzüntüleri yaşadım.inşallah buaraya yazan ve isteyen tüm melek annleri sizlerde böyle bebek haberlerinizi paylaşırsınız.dualarım sizinle.İsteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.(amin)
Canm cok sevindim senin hissettiklerini gun gelirde bizlerde yasariz insallah allah kucagina aldigin bebegine saglik uzun omur versin digeri zaten bi melek onlarda hep bizim kalbimizde cennette elimizden tutan melegimiz olacak...

Tekrar düşünmesi cok zor bir karar cok büyük acılar çektim en iyi bunu yasayan bilir yani buraya yazan herkes. Kalp hastası doğdu 1 hafta yaşadı vefat etti.
cnm benim ya kıyamam sana görmek onu koklamak daha zor tabiki herkesin acısı kendine zor seni evet biz anlarız ama bizler bile ancak kendi derdmizi bilirz allahım hepmize bütün melek annelere sabır versin bian önce boşalan kucağımızı doldursun dolduracağınada inanıyorum inşallah artık yasadğımıza takılıp kalmayalım allahım verdi oda aldı diyelim onümüze bakalım yeni umutlara ..herşey cok güzel oalcak melek anneler hadi ...

cnm benim ya kıyamam sana görmek onu koklamak daha zor tabiki herkesin acısı kendine zor seni evet biz anlarız ama bizler bile ancak kendi derdmizi bilirz allahım hepmize bütün melek annelere sabır versin bian önce boşalan kucağımızı doldursun dolduracağınada inanıyorum inşallah artık yasadğımıza takılıp kalmayalım allahım verdi oda aldı diyelim onümüze bakalım yeni umutlara ..herşey cok güzel oalcak melek anneler hadi ...
Evet koklayip öpüp dokununca inan cok daha zor:( Rabbim tüm melek ananelerine sabir versin inşallah ve her şey cok güzel olsun bundan sonra

ben de sizdenim melek anneleri. 19 subatta gebelik zehirlenmesi yuzunden 29 haftalik bebegimi erken dogurdum. 22 subatta da oglumu mehmet furkanimi cennete ugurladim. oglum olmadan 1 ay gecirdim. aglamadigim bir gun bile olmadi. beni en iyi siz anlarsiniz. cok ozluyorum yavrumu cok. icim yaniyor. canimdan can gitti

All
ben de sizdenim melek anneleri. 19 subatta gebelik zehirlenmesi yuzunden 29 haftalik bebegimi erken dogurdum. 22 subatta da oglumu mehmet furkanimi cennete ugurladim. oglum olmadan 1 ay gecirdim. aglamadigim bir gun bile olmadi. beni en iyi siz anlarsiniz. cok ozluyorum yavrumu cok. icim yaniyor. canimdan can gitti
ahım hepimizin yar ve yardimcisi olsun çok şükür inançlı insanların insallahim bu acimizin mukafatini aliriz melek anneleri

Canım Allah rahmet eylesin minik yavrun cennet kusu oldu yavrularımızın yanında yoldas oldu.Bizlerde bu fani dünyada sana yoldaş olduk acını en iyi anlayanlardanım.Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Bende yavrumu kaybedeli 3 ay oldu ama gel gör ki o 3 ay nasıl geçti.Öyle zor öyle dayanılmaz bir acı ki belli bir zaman sonra en yakınlarına bile kızıyorsun nasıl hayata bu kadar çabuk döndüler diye acımı neden paylaşmıyorlar diye..Yarım kalan hayatına yarım yamalak devam etmeye çalışıyorsun.Evet yaşamakkkk nefes almak yaşamaksa evet yaşıyoruzz....

Canım Allah rahmet eylesin minik yavrun cennet kusu oldu yavrularımızın yanında yoldas oldu.Bizlerde bu fani dünyada sana yoldaş olduk acını en iyi anlayanlardanım.Rabbim sabır ve dayanma gücü versin.Bende yavrumu kaybedeli 3 ay oldu ama gel gör ki o 3 ay nasıl geçti.Öyle zor öyle dayanılmaz bir acı ki belli bir zaman sonra en yakınlarına bile kızıyorsun nasıl hayata bu kadar çabuk döndüler diye acımı neden paylaşmıyorlar diye..Yarım kalan hayatına yarım yamalak devam etmeye çalışıyorsun.Evet yaşamakkkk nefes almak yaşamaksa evet yaşıyoruzz....
aynen dedigin gibi ; yasamak nefes alnaksa evet yadiyoruz.

39 haftalıkken hiç bir sebebi bulunamadan bebeğimin kalbi durdu ve sezeryan ile doğum yaptım ve yeniden gebelik düşünen arkadaşlar "derdimiz ortak" gelin dertleşelim.....:KK43:
cnm basın saolsun bende 39 haftalıkken kaybettim bebegimi benimkininde nedeni bilinmedi 7 aralıkta kaybettim otopsi sonucunu bekliyoruz ama bana dr 6 ay verdi süre ben yinede mayısda başlıyıcagım inşallah kendini nzm hazır hissediyosan ozaman basla bence başlamak dha iyi gelir ben dayanamıyorum çünkü..

Canım Allah sabır versin :KK43: Seninle aynı şeyi mart 2009 da yaşadım.
37+5 de bebeğimin kalp atışları karnımda durdu. 38+0 sezeryan tarihimdi.
Bebeğimi sezeryanla aldılar.
otopsi yapıldı, herhangi bir şey bulamadılar bebeğimde.
Bebeğim sıkıntıya girmiş karnımda, kakasını yapmış, kakasını yemiş.Ama neden sıkıntıya girmiş bilinmiyor ?
Benim test sonuçlarımda mthr677 heterozigot çıktı. Türk toplumundaki kadınların yarısında bu değer böyleymiş, doktor hafif düzeyde kan pıhtılaşması ama bundan dolayı bebeğini kaybettiğini sanmıyorum dedi.
Ben 5 ay sonra hamile kaldım canım, çok şükür bebeğimi sağlıcakla kucağıma aldım.
sebebi bilinmediği için bebeğimi 36+2 de sezeryanla aldılar. Buna rağmen 3340 kg doğdu ve küvöze girmedi çok şükür.
Hamileliğimde doktorum düşük dozda kan sulandırıcı ve 100 mg coraspin kullandırdı.
Doktorum hacettepede riskli gebelik uzmanı, bana en az 8 ay beklemen yeterli demişti.Ben bekleyemediğim için 5. ayda hamile kaldım, hiç bir problem yaşamadım çok şükür.
Allah gönlüne göre versin arkadaşım.Allah en kısa zamanda kucağını doldursun, sağlıklı bir bebiş versin sana inşallah...
canım suan senin yazdıklarını okurken ağlıyorum çünkü benim bebeğimede sıkıntıya girmiş kakaasını yapmış dediler başka hiç bir neden bualamadılar ..ve sen doğum yapmıssın çok mutlu oldum okadar sevindim ki anlatamam sanki ben doğurdum o anı yasadım..:( umut oldun sanki bana bende ıkıncıyı düşünüyorum mayıs sonu gibi hep tedirgindim bu nedenden tekrar böyle olcak diye çok korkuyodum sen umut ışıgı oldun inşallah bende ve bütün melek anneleri kucağını bebeklerini alır ve hasrettimz biter başka bişey diyemiyorum

Back
X