Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ah canım benim yaaa.ben doğumdan sonra kaybettim.39.haftasında doğum yapmıştım sezeryanla bişey yok gibiydi ama kalp sıkıntısı varmış ve vefat etti malesef
canım çok geçmiş olsun gebeyken detaylı ultrasonda falan bişey çıkmadımı kalbiyle ilgili.benim kızımda 38. haftada karnımda kalbi durdu bende hep diorum bir kalp problemimi vardı ama ultrasonda hiç bişi çıkmamıştı.

MERHABA CNM ÖNCELİKLE BAŞIN SAĞOLSUN OKUDUM YAZDIKLARINI BEBEĞİNİN KALBİ İLE İLGİLİ BİR SKINTI VARDI DEĞİLMİ? BEBEĞİNİN KİLOLU OLDUĞUNU YAZMIŞSIN GEBELİKTE ŞEKER YÜKLEMESİ YAPTIRMIŞMIYDIN? NASILDI ŞEKERİN?

yok cnm normal kilodaydı bebekde bende evet eşekr yüklemesi yaptırdım çünkü ailemde herkes şeker hastası fakat hiç bi sıkıntı çıkmamıştı..lalbinde de bi sorun yoktu cnm sadece hafif morarmıştı okadar neden oldugunu bilmeden kordon bağı kesilir kesilmez nefes alamamış hayırlısı kısmet artık

kaç kilo doğdu bebek cnm

söylenmedi cnm ölü doğum oldugu için ama annemler iri bebekdi diyolar 4.30 vardı diyolar

söylenmedi cnm ölü doğum oldugu için ama annemler iri bebekdi diyolar 4.30 vardı diyolar
TATLIMMM GİZLİ ŞEKERİ OLAN KİŞİLERİN GEBELİKLERİNDE İNSİLÜN HEM ANNEYE HEM BEBEYE YETMİYOR BUDA BEBEĞİN İRİ OLMASINA NEDEN OLUYR YANİ BESLENMEKLE İLGİLİ Bİ DURUM DEĞİL BENİM ANNEMİN BEBEKLERİDE KİLOLU DOĞMUŞ BU ŞEKER HSTASI OLACAĞIN ANLAMINA GELMİYOR GEBELİKLE İLGİLİ BİR DURUM.BU DUURMDA BELKİ KALBİ İLE İLGİLİ BİR SKINTI YAPMIŞ OLABİLİR.HERŞEY ALLAHTAN RABBİM BİR DAHA YAŞATMASIN İNŞALLAH BENDE 2 KERE DÜŞÜK YAPTIM

yok canım yaaa.büyük arther transpozisyonu...maalesef bebeğime fetal eko çekilmesi gerekmiş.sadece onda çıkabiliyormuş.tüm kontrollerini yaptırdım detaylı ultrasona girdim ama herşey normaldi.maaaaaaaaleseeeeeeef.....
allahım halaa şaka gibi geliyor yaaa.üşümüş ısıtalım besleyelim diye yanımdan gitti gidiş o gidiş

evet maalesef arkadaşım bende şeker vardı.yani sadece gestasyonel ...bu yüzden günde 5 ölçüm yapardım ve 2 diyetisyenle çalıştım.ama insülin kullanmadım.hep doktorlar şeker hastası olmama yormuştu olayı.ama ben çok dikkat ediyordum.ve bebeğim 3600 gr olmuştu.yani kadı doğumcum bebeğin kilosu ve amniyon sıvısını deli gibi takip ederdi bu yüzden.ama hep şekerin bebeğini etkilemiyor derdi.ama maalesef böle bişi oldu işte.Artık orasını Allah bilir.neden o mudur başka bişimidir yoksa nedensizmi bilmiyorum.
dün doktora gittim tüm kan testlerimi yaptırdım.ve şekerim hemogram h1c 5,4 civarı bişey.çok şükür sadece açlık şekerim yüksek kalmış.doktor şekerle ilgili hiç bi sıkıntın yok dedi.adetimde 1 aydan beri hiç şaşmadan düzenli geliyor zaten.yinede hazirana kadar beklemedeyim inşallah

seninde başın saolsun cnm gizli şeker nasıl çıkarki normalde bütün tahlillrimi yaptırdım ama böyle bişey olsa mutlaka çıkardı ablamında bebekleri iri dogdu maşallah sağlıklı annemde 5 çocuk doğurdu hepimiz iri doğmuşuz gennetik gibi ama bir sıkıntı olmamış herşey bahane allahım verdi oda aldı..sabır edip bundan sonrakilerine bişey olmasın diyorum artık..

CNMM NE ZAMAN YAPMIŞTIN DOĞUMU?

canım ayrıca benim bebek doğdu yaşıyodu sonra yaşamadı hemen kalp masajı yapıldı olmadı dönmedi bir kaç saat yoğun bakımda kaldı ..hemen direk ölü doğmadı yani çıktıgında hafif morarmış öle diyo dr..kordon bağı kesilincede tamamen gitmiş..ben allah bilir ya kızlar doğumdan bir gün önce ayaklarımı havaya kaldırdım duvara dayadım onda içimden bişey aşağı doğru düştü bende bian refleks yaptım ne oluyo diye ne olduysa onda oldu gibi kendime çok kızıyorum aptal gibi çokkkk..kızım beni affetsin melegim..

CNM BENİM HERŞEY ALLAHTAN BU YAŞADIKLARIMIZ İMTİHAN İNŞALLAH BAŞARIYLA VERİCEZ SINAVLARIMIZI

canım üzme kendini yicek ekmeği yokmuş kızının ben hiç bişi yapmadım çok çok dikkat ettim herşeyime ama kızım melek oldu yani olacak olanın önüne geçemiyoruz.verende Allah alanda Allah

canım üzme kendini yicek ekmeği yokmuş kızının ben hiç bişi yapmadım çok çok dikkat ettim herşeyime ama kızım melek oldu yani olacak olanın önüne geçemiyoruz.verende Allah alanda Allah
öyle tabiki ama insan üzülüyo neden demeden kendini alamıyo ama alllahım inşallah sabrını veriyor bundan sonrakileri korusun kucağımıza alalaalım ben inançlı biriyim asla isyan etmedm tabiki üzülcem ama yapacakda bişey yok allahım verdi oda aldı ondan iyisini bilemeyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…