Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın.ilk bebeğin miydi ? hangi doktora gidiodun ?

cuma günü dr gideceğim arkadaşlar lütfen dua edelim vücüdum gebeliğe hazırsa hamilelik için hazırlık yapmak istyorum inşallah dualarınızı bekliyorum ...

Amin canim hicbirimiz yasamayiz insallah benim bi oglum var allah ona uzun omurler versin on yasinda kizimi ise kucagima almak nasip olmadi onun acisi bambaska dr.um resat bozoklar di sen nerde hangi dr gidiyordun ya da simdi varmi aklinda baska bi dr.
canım çok geçmiş olsun Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın.ilk bebeğin miydi ? hangi doktora gidiodun ?

Allah kardeşi yattıkça abisine uzun ömürler versin canım.Benim doktorum Yakup Erata idi.doktorumdan çok memnundum.kontrollerimi tekrar ona gidiorum .Rabbim bidaha gebelik nasip ederse bi aksilik olmazsa tekrar ona giderim die düşünüyorum.Egepolde doğum yaptım ben.Reşat Bozoklar eltimin doktoru idi.karataş hastanesinde sanıırm o doktor.

herkese merhabalar.tam bir yıl önce bende bu konuya yorum yazıp derdime derman arıyordum.ve şimdi şükürler olsun bebeiğimi kucağıma aldım.2013 yılında 37 haftalıkken karnımda bebeğimi kaybetmiştim. napıcağımı bilemiyordum. hamileleiğim yine kötü başladı.kürtaj olmaya gittiğim gün bebeğimin kalbi atmaya başlamıştı.mucize gibiydi. hamileleik sürecim güzel geçti.Doktorum önlem amacıyla cleaxne ve coraspin kullandırdı.(aslında kan pıhtılaşması sorunum yoktu.)
38. haftada sezeryan olucaktı.ama 36. haftada stress nedeniyle tansiyonum çok yükseldi. bikaç gün hastanede yattım.ve 36+6 da kızımı kucağıma aldım.Allaha çok şükür gelişimi iyiydi ve küveze gerek kalmadı.Bu sayfaya yazan arkadaşlara moral olması amacıyla mutluluğumu paylaşmak istedim.Sizlerle aynı üzüntüleri yaşadım.inşallah buaraya yazan ve isteyen tüm melek annleri sizlerde böyle bebek haberlerinizi paylaşırsınız.dualarım sizinle.İsteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim.(amin)

Canım Rabbim yavruna sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin.Gerçekten çok teşekkür ederim bir nebzede olsa güzel haber almak mutluluk veriyor.İnşallah bizlerde o güzel duyguyu yaşarız inanın o kadar çok istiyorum ki yeniden anne olmayı .

Şuan içime umut doldu inşallah hayirlisyla hamile kalirsak kucağınıza alırsak allahtan başka ne isteriz tüm melek anneler ...

Cnm gittim Dr tahmin temizmis hamilelik için hazirmis fakat temmuza kadar bekle dedi iyice vücudun dinlensin dedi inşallah hayırlı haber alırım bu süreç nasıl gececek bilmiyorum
Eda hanım ne zaman kaybettiniz ki bebeginizi doktor temmuza kadar bekleyin dedi. Benim içinde tekrar bebek kararı almak beklemekten zor geliyor.

Amin canim benim bir an once rabbim kucagimizi doldursun insallah burda saglikli mutlu bebek haberlerimizide verelim birbirimize evet resat bey karatasta calisiyormus eskiden ben alsancakta muayenehanesinde kontrole gidiyordum hep oraya gittim dogum icin cinarliya randevu vermsti ozel cinarli hastenesinde yaptim ben dogumu bilmiyorum ben cok dr da bulamadim hatayi cunku ters giden hicbirsey yoktu hersey normaldi ama o aciyi hepimiz yasadik iste tekrar ayni kapidan girerde ayni seyleri konusabilirmiyim burda endiseliyim iste...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…