Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ay nasıl anlıyorum seni ya bende dün annem çok ısrar etti ara hayırlı olsun de die duymazdan geldim ama çok ısrar etti ağlamaktan konuşamam die korktum tam konuşurken bebek ağlar duyarım die korktum ama aradım zar zor iki üç kelime konuştum kapatmaya kalmadı hıçkırıklarım şimdi hayırlı olsuna gitmek zorundayım hem arkadaşım hem amcamın eşi ama nasıl gidicem gitmezsem kıskanıyor derler gidersem ağlarım duramam ağlasamda kısknıyr olucağım ne yapıcağımı bilemiyorum Allah aşkına ayşem ne yaptın o mevlütte nasıl durdun ben gidip oğlumun mezarında yatasım geliyor şuan mübtela oldum her dışarı çıktığımda acaba fırsat bulur uğrayabilirmiyim die düşünüyorum keşke seninkide yakın olsaydı bana da çok yakın deil ama aynı şehirde

bende çok su içtim günde 3 litreden fazla ama hiç artmadığı gibi azalmaya devam etti. sebebini bulabildiler mi suyunun azalmasının

bende çok su içtim günde 3 litreden fazla ama hiç artmadığı gibi azalmaya devam etti. sebebini bulabildiler mi suyunun azalmasının

yok canım bende pek problem olmadı içince düzeldi o yüzden araştırmadı doktorum ama senin ki çok deişikmiş ya seninkini bulamadılar mı?

sebebini bulamadılar böbrekleri çalışmıyor diyorlardı ama çalışıyordu doğduğunda benim gibi hiç yok burda herhalde.

suyu olmayan o yüzden kaybeden duymuştum ama canım inan bu topictemiydi başkasındamıydı hatırlamıyorum. ama bildiğim kadarıyla burada yok herbirimizin hikayesi ayrı sonuç maalesef aynı :<<<<

canim arabayla giderken aglaya aglaya gittim. 10dakika kadar sürdü sonra park ettim arabayi orda kendine gel.. allah büyüktür herserde bir hayir vardir. allaha sigindim.. ama yüzümü görme üzgün durgun ve dokunsalar aglayacak haldeyim.. gittim oturdum bir kenara. tabi eltim bi mutlu kaynanamda orda.. icimdende onlara kiziyorum. nasil yaparlar mevlüt diye benim acimi biliyorlar eltim sahitti herseye.. ama yangin benim icimdeydi onlar nerden bileceklerdiki icimdeki yangini.. eltimin kucaginda kizi varken benim icimin boslugunu nasil bilebilirki.. sonra bebek sekeri dagitirken eltim bana soruyor sen aldimmi bebek sekeri sonra ay gördümya sen pempe almistin.. bende bebek sekeri almistim ablam türkiyeden getirmisti eltimte benden görmüstü. sabrettim canim acimi icime attim belli etmedim.. sonra evde hickira hickira agladim.. acini anlamayana sakin belli etme.. benim en samimi arkadasim amcamin kizi dogum yapti benden 4ay sonra. o bile beni anlamadi... telefon actigimda oglunun aglamasini bana dinletiyordu bak teyzesi cok tatli falan... elbet rabbim tekrar sana bir evlat nasip edecek o yüzden o günleri düsün... inan güzel olacak...

sebebini bulamadılar böbrekleri çalışmıyor diyorlardı ama çalışıyordu doğduğunda benim gibi hiç yok burda herhalde.

canim benim arkadasim var oda hep bebeklerini kaybediyor sulari azaldigi icin. son carede yanlis hatirlamiyorsam tekrar hamile kalinca rahimi dikeceklermis..ama sebebini ondada bilmiyorlar...

canım benim nasıl içten okudum bilemezsin sanki orada senin yerine ben varım nasıl yeeteeeeerrrrr bağırmadan durabildin ya nasıl içindeki incileri tutabildin ya çok zor nasıl imtihanlardan geçiyoruz Rabbim :< hakikaten eltin çok anlayışsızmış ya inanamıyorum hadi o anlamadı ya kayınvalden bi büyük olarak o da mı? off inanamıyorum bu insanlara ya gerçekten hiç kimse anlamaz bizi kimseye anlatamıyorum o yüzden iyi ki siz varsınız <eşim bide> :<

canim bu sana yasadigim sadece bir olayi anlattim hepsini anlatsam kafayi yersin. o yüzden bunlari düsünüpte üzülmek istemiyorum.. herkesin elbet iyi ve kötü günü olur bu benim kötü aci günüm elbet güzel günlerimde olacak.. hic unutmadigim eltimin kizi dogdugunda öyle bir sevincle gittimki sanki kizima benzeyecekti gibi geldi bana hemen ona baktim benzer yerini aradim. elleri parmaklari benziyordu.. eltim bana benim kizimin saclari senin kizinin saclarindan daha cok demezmi.. inan afalladim ne demek istiyor benim kizim öldü cennette.. aglaya aglaya eve geldim.. kaynanam diyorki oglu icin görme kizini bir seviyorki icime oturdu o sözü benim esimde cok kiz istiyordu ben esimi sevindiremedim mutlu edemedim yani beni berbat edip eve yolladilar.. allah razi olsun esimden üzülme benim icin sen önemlisin... kizimiz yine olur o cennette...simdi tekrar hamileyim simdide cinsiyetini cok merak ediyorlar.. eltim senin icin dua ediyorum insallah kizin olur diyor ona belli etmek istemiyorum rabbim ne verirse o yeterki saglikli olsun kizim var yanimda olmasada bu seferde diyorki ama kizi kucagina alinca baska oluyor. yani ne desem bilemiyorum heryerden canimi acitiyor belki kasten yapmiyordur.. cok hassasim kirilganim ondan diyorum... allahim yardim etsin bize.. anlatmak istemedim bak yine hüzünlendim anlattim..

24 kasım hoşbulduk Maalesef böyle bir forumda tanışmakmış kaderimiz ...
Tobeguk sanırım hepimiz aynı hisleri yaşıyoruz sonuçta o yüzden bizi bizden iyi hiçkimse anlayamıyor.Anne olan arkadaşlar bile o kadar kolay konuşuyorlar ki bi daha olur diye bazen haykırasım geliyor bi daha olsada 10 tane olsa da demir bebek öldü işte diye bağırasım geliyor.Kimsenin acısını hafife almak değil ama 3 aylık düşükle benimkini kıyaslayan var ya sonuçta biz bebğimizi gördük...Bneimki 6 gün yaşadı...Cenaze namazı kılndı...Off neyse işte
Doğa2012 Benim bebeğim kakasını yutmuş akciğerlerine kaçmış o nedenle öldü 6 gün yaşatabildiler yavrumu.Hamileliğim herşeyim o kadar sorunsuz geçmişti ki.40 hafta 5 günlükken doğum sancım geldi güle oynaya hastaneye gittik boş pusetle eve döndük işte.evet depresyon için ilaç kullanıyorum psikiyatrist önerdi ama artık kafama göre kesicem yeter diyorum daha iyiyim çünkü ve daha da iyi olmamın tek yolu yeniden hamile kalmak gibi geliyor.Bi de beim ilk bebeğimdi yaşım da oldu 31 daha da geç kalmak istemiyorum artık.
Ayşem cnm o cinsiyet meselesi aynen beim de kafamı kurcalıyor hep allahım bana tekrar bi erkke bebek ver diye dua ediyorum sonra kızıyorum kendime sağ sağlim alıyım önce diyorum tabii ki öyle ama ne biliyim daha doyamadan gitti oğlum belki bi erkek bebek biraz olsun demirimin yerini doldurur.Adını demir koycaktık ama demir gibi sağlam olamadı yavrum.
restore şu an normal süreçlerden geçiyorsun daha kaybın çok yeni bence bi psikiyatristten bi yardım alsan baya faydası olur bilmiyorum ben çok faydasını gördüm.
calakan yaşadığının çok benzerini ben yaşıyorum işyerinden samimi arkadaşım doğum yaptı yeni biz hamileyken konuşurduk onun da kızı olcaktı yok beşik kertmesi yapalım vs diye şimdi o kızını doğurdu maaşallah benim oğlum kara toprağın altında.hayırlı olsun diye arıyorum bi yandan onun için çok mutluyum ama bi yanım da buruk işte.Bebeğine hediye almam lazım ama ayaklarım bebek mağazalarına gitmiyo ki...
off işte kızlar biliyorum yeniden oğlum olsa bile o Demir olmayacak o gitti ama yine de hep allahım bana tekrar bi erkek bebk nasip et diye dua ediyorum.
Yavrumun mezarına bi kere gidebildim daha ben şimdi gidilip mezar taşı yaptırılması lazım ama ayaklarım gitmiyo biz şimdi oğlumuza bez alacakken mezar taşı mı alacaktık

kızlaaaar bıktııımmm kızım öldü! plasenta previa dediler, rahmi alıcaz dediler!! sapasağlam ameliyattan çıktım dedim. endometrit oldum!!! sonra şiddetli kanama, tekrar hastaneye yat, yine tedavi işe yaramazsa rahmini alıcaz lafı!!! onu atlattım rahmi kurtardım dedim, bu sefer de ağrı üstüne ağrı, rahim fıtıklaşması!! o da iyileşti dedim şimdide göğsümden kan gelmeye başladı. yeter artık kaldıramıyorummmmm bitsin artık bu terslikler 4 ay için çoooook ağır geliyo, taşıyamıyorum artık!!!!!!!
ne olur dua edin kızlar!!hiç bu kadar bunalmamıştım. isyan etme, tırlatma noktasına geldim artııık!!!!

tobeguk allah sabır versin biz güçlü kadınlarız bunu da inşallah atlatıcaksın.Allah şifa versin bi an önce doktorlar ne diyo gögüsten kan gelmesiyle ilgili?

canım benim sakin ol doktora gittin mi bilmiyorum neden öyle oldu ki şişlik falan varmı elinle hissettiğin süt gelmişti ya belki onunla ilgili beze falan bişe mi yaptı ki aklına kötüyü getirme nolurrr....yaz hemen bişey öğrenirsen merak ediyorum.Allah şifalar versin sana da herkese de....

Kızlar haftasonu bayaa yazmışsınız okudum tektek...hem okudum hem hüzünlendim...ben sanki içime doğmuş gibi bir parça birşey almamıştım kızıma nedenini bilmiyorum. halbuki ilk kızıma hamile olduğumu öğrendiğim anda birşeyler almaya başlamıştım. oysa buna bi çorap bile almadım...bu konuda size oranla daha şanslıyım herhalde yoksa bakıp bakıp kötü olurdum bende... aysem ben kızım olacağını öğrendiğimde biraz hüzünlenmiştim bir kızım vardı ve biz üç kızkardeşiz hiç erkek yok kendimi okadar erkeğe programlamışımki kız deyince suratım asılmıştı...sonradan kendimi topladım tabi....aynı ablasına benziyordu benim kızımda....of ne yazayımmmmm yeni gelen arkadaşlar var Allah sabır versin diyorum...hep söylüyorum tek çare zaman..unutulmuyor asla unutulmayacak ama alışıyor insan....Etrafımda sık görüştüğüm küçük bebeği olan kimse yok çok şükür....aysemin eltisine gıcık oluyorum bu arada :)))

Kızlar bir arkadaşım için dua istiyorum sizden...35 yaşında ve çocuğu olmuyor tedavi görüyor bu ay hamile olabilme ihtimali varr inşallah tedavi sonuç vermiştir heyecanla bekliyoruz bizde..dua edinde hamile olsun hayırlısıysa tabi önce öyle diyelim....

Kızlar diğer topiklere de göz attım... biriniz gelseniz ya laflasak içim daraldı çokkkkk

canim benim kendini birakma.. biz cok kuvvetliyiz sen o kadar aci yasadin hepsini atlatan sen bunuda allahin izniyle atlatirsin.. inan dualarim hepinizle her namazimdan sonra dua ediyorum size.. kendini koyuverdimmi inan dertler üst üste geliyor.. insallah önemli birsey degildir..rabbim acil sifalar versin üstünede bebek versin insallah..

her an ağlamaya hazırım zaten msj ını okuyunca başladım yine hüngür hüngür. başın sağolsun allah sabırlar versin .ben de doğumdan sonraki haftalarda çok iyiydim herkes şaşırıyordu ( heralde dediğin gibi şoktan) ama sonrasında öyle bir keder bastırdı ki altından kalkamıycam sandım .aynen ben de çok unutkanımdır ama hamileliğim , ölümünü öğrendiğimiz gün ameliyata giderken hemşireler, doktorumun söyledikleri ,yanımdakiler, bulunduğum ortam ... sanki her an o anlardayım, şu anımı yaşayamıyorum tekrar tekrar zaman durdu o anlarda kaldım sanki. ama etkisi yavaş yavaş azalıyor en azında hayatına devam ediyorsun acı azalıyor mu azalmıyor sadece biraz daha geri planda kalıyor hayat koşuşturmasıyla

yaşadıkların inan çok acı sana nispet yaparmış gibi konuşmalar falan . onlarla görüşmesen olmaz mı kıskanıyor desinler diğer insanların ne dediği şu an evlat acısı yaşarken önemli değil bence. ne olacak ki ne derlerse desinler . tabi şu an dışardan benim için konuşması kolay diyebilirsin aile içi çok farklı

okudukça tamamen aynı şeyleri yaşayıp , hissettiğimizi görünce hem çook üzülüyorum hem çok şaşırıyorum , hem de seviniyorum .yalnız olmadığımı görmek ve paylaşmak bana psikologdan daha iyi geldi valla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…