Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

ben iyi olmanın tek yolunu tekrar hamile kalıp o çocuğu kucağa almak olarak düşünüyorum inşallah biran önce kendine gelip yeni bebişine hamile kalırsın

biz de yakın arkadaşımla aynı gün hamile kalmıştık bütün alışverişleri beraber yaptık aynı sıkıntıları endişeleri yaşadık . benim başıma gelen yüzünden çok sıkıntılar çekti o da okula gidemedi sürekli tedirgindi ve benim için çok üzülüyordu .sonunda doğurdu ,bebek hiç uyumuyor ve sürekli ağlıyor arkadaşım da ağlıyor. ama onun yerinde olabilmek için neler vermezdim ,sürekli ağlası n yaşasın da ... ama tabi insan o psikolojide bunları hissedemiyor sanırım. biz o arkadaşımla birbirimizin kızlarını sahiplenmiştik sanırım o benim için çok üzüldü ben onun için çok sevindim şimdi onu görmek onlarla vakit geçirmek sanki bana umut oluyor sanki kendi meleğimi de görüyorum ona baktıkça

ne diyeceğimi bilemedim ama geçicek bunlar da geçiyor işte hiç tahmin eder miydin doğundan sonra buralara gelebileceğini? insanlarla konuşabileceğini? ama oluyor işte herşey geçiyor ha ezip te geçiyor o ayrı acını da küçümsemek istemem .canım ya msjını aldım ama hala ben sana yazamıyorum sen bana bi çeşit iletişim bilgini yazsan ben sana ulaşsam özelden

kızlar raporum bitip işe başladığımdan beri o kadar dalgınım ki filmlerde falan oluyor ya birisi konuşuyor diğeri tamamen başka bir alemde . ben de öyleyim bi bakmışım karşımdaki konuşmuş ben nerelerde bi de araba kullanırken otomatik olarak gidiyorum gideceğim yere sanki o an ben değil de başkası kullanıyor bana da hadi geldik in diyor sürekli ben bu halde iyi kaza yapmıyorum diyordum ki dün çok ciddi bir kaza yaptım araba pert oldu ama bende şükürler olsun hiç birşey yok .herşeye rağmen şükredecek birşeyler var hayatta :)

geçmiş olsun Allah korumuş aman dikkatli ol.....bende çok dalgınım geçen akşam ertesi güne hazır olsun diye ocağa yemek koydum saat 23 de sonra gidip yattım :)) bi uyandım saat gece 4 yanık kokuyor prizleremi bişey oldu diye fırladım yemek aklıma gelmedi :))) mutfağa girene kadar tabi......

doğa2012 çok büyük geçmiş olsun şükür sana bişey olmamış senin dediğin gibi dalgınlık bende de var bazen birileri bişeyler anlatıyo yanlarındayım ama kulağım sanki hiçbirşey duymuyor orda değilim sanki.Ben de hergün 35 km yol gidiyorum işe giderken ve ilçeye gidiyorum yani baya kamyonların vs olduğu tehlikeli bi yol ve bazen ben de öyle dalgın gidiyorum ki allaha emanet.

in_ay sana da çok geçmiş olsun iyiki yangın falan çıkmamış allah korusun
Ya kızlar bilmiyorum hangileriniz çalışıyosunuz ama bazen diyorum acaba işyerindeki stresim mi bebeğime yansıdı da böyle oldu diye bunu bile düşünüyorum ama artık neyse ne....Birdahakine (olursa tabi) işyerindeki hiçbişeyi kafama takmıycam hiçbişey benden ve bebeğimden daha önemli değil.

olamaz yaaa vallaa senin bi sınavında onlarmış canım ya dinlerken sabredemiyorum sen yaşarken nasıl sabrediyorsun canım benim ya görüşme ya mesafe koy bence araya yinede sen bilirsin ama canım üzüyorlar seni... ah o eşler yokmu ben kendim kadar eşime bir bebek veremedim die de ağladım hastanede ağlarken özür dilerim aşkım özür dilerim tutamadım bebeğimizi die ne çok ağlamıştım eşime resmen hepimiz aynı olayları yaşıyoruz ya sadece yerler ve zamanlar farklı ne garip üzülme sen canım aklına getirme Rabbim mükafatını verir inşallah sabrının

canim cok gecmis olsun allah korumus. dikkatli ol canim..

oofff canım ya sorma çok kötü ikilemdeyim gidip gitmeme konusunda :< ben oğlumun mezarına ilk gittiğimde gözüme en çok batan 30965 olmuştu en güzel ismi ararken eraaaayy oğluuum annem die çağırmak varken biz eşimle 30965i arıyorduk eray deildi 30965di oğlum canımın parçası çok koyuyor insana

amin canim. inan artik takmiyorum.. böyle üzüldügüm anlar aklima geliyor iste o zaman daha kötü oluyorum.. hepimizin duygulari hisseleri ayni... ve paylasmak cok güzel.. bugün arkadasim geldi beraber hamileydik aramizda 1 hafta vardi.. gecmis olsuna gelmis.. sagolsun.. artik kiz erkek hic fark etmez diyor saglikli olsun yeterki... aklima senin yazdiklarin geldi.. dogru onlar benim ne hissettigimi nerden bileceklerki.. rabbim ne verirse hayirli saglikli versin... rabbim herkesten iyi bilir icimdekileri.. artik düsüncelerimi kimseye söylemek istermiyorum. zaten anlamiyorlar...eltime gelince inan ne yapsam diyorum aslinda kötü bir insan degil sadece lafini hic bilmiyor teselli vereyim derken canimi cikariyor öyle yani..

canım ya doktora gitmedin mi ya neden oluyormuş demedimi bişey gidince yazarmısın ya çok merak ettim... sabır dile canım sadece sabır olurmu gelicek olan güzel evlatlarını düşün inşallah bişicikler olmaz hayatım

çok isterdim görüşmemeyi ama akraba da olduğu için mutlaka bir yerde bir ortamda görüşülecek canım ya o zaman daha kötü olur yoksa tlfla konuşmaya bile dayanamıyorum önceden haftada bir mutlaka görüşürdük tlfla ama şimdi arayamıyorum hiç içmden gelmiyor kimbilir ne düşünüyordur hakkımda mümkün deil beni anlaması

evet ayşemede dedim ya tamamen aynı şeyleri yaşamışız sadece yer ve zaman farklı gerçekten iyi geliyoruz birbirimize

çok sağol canım sana da geçmiş olsun iyi bişey olmamış . valla aklımızı başımıza almamız lazım yoksa bilemiyorum daha neler olacak

öyle deme ne olur o sana gelecek erkek olmazsa kız olrak gelecek aynı ruh gelecek sonuçta .ben ona inanıyorum benim kızımın ruhu erkek de olsa kız da olsa o gelecek

birde ben inansam canım ya sadce erkek olursa acılarım dinecek gibi geliyor sanki dindiremezsen ölmek istiyorum çok derin düşündükçe sen çok güzel düşünüyorsun keşke bende o kadar mantıklı olabilsem

ne düşünürse düşünsün sen şu an sadece yeni bebişini düşün .gerçi böyle diyorum da benim de aklımda binbir tilki birbirini kovalıyor ama başkalrı şu anda beni hakkaten ilgilendirmiyor çünkü kimsenin bizi anlaması mümkün değil bizim de anlayış beklemememiz gerek .düşük yapanlar bile seninle yaşadığımız aynı diyor anlıyormuş gibi sanki .kimseden anlayış falan beklemiyorum ateş düştüğü yeri yakıyor diğerleri bırak hissetmeyi ateşi görmüyor bile

ben de eşim de itiraf bile etmek istemiyoruz deli gibi kız istediğimizi ama çok korkuyorum ya erkek olursa da ya hissederse kız hissettiğimizi çocuğu küstürmek istemiyoruz (bu da mantık dışı biliyorum ) :)

iyi ki bulmuşuz burada birbirimizi sanırım konuşmasaydık deli olurduk böyle birbirimize anlatınca yaraya merhem sürüyormuş gibi iyi geliyor farkındaysan burada hiç kimse birbirine sen sağ ol babası sağ olsun yine olur die cümle kurmuyor çünkü herkes biliyor yine olacak olan çocuk onun yerine asla geçemez sadece azaltır acısını ve bu cümle hiç kimseyi teselli edemez onlarla aramızdaki fark bu dediğin gibi en iyi anlaştığın insanla bile konuşmayacaksın bu konuyu yada derine dalmayacaksın daha çok yanlış bile anlaşabiliriz. sen ne iyi niyetlisin ya hala eltim iyidir aslında diyebiliyorsun ya vallaa in_ayın dediği gibi sinir oldum eltine sen sadece güzel baktığın için güzel görüyorsun sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…