hayırlı cumalar canım dualrın kabul olduğu bi cuma olsun inşallahhayırlı cumalar arkadaşlar.....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayırlı cumalar canım dualrın kabul olduğu bi cuma olsun inşallahhayırlı cumalar arkadaşlar.....
hic azalmiyor degil mi acisi. zamanla gecer derken zamanla daha kotu oluyorum. 2 gun once resmen sinir krizi gecirfim. biri beni kurtarsin yalvariyorum diye bagirdim resmen. allah hepimizon yardimcisi olsunbaşın sağolsun.aaaaaah aaaaaaah daha cok yeni acın.rabbim yardımcın olsun.benim kızım gideli 4 ay oluyor.daha dün gibi allahım her anı her detay dün gibi aklımda.....
Canım benim azalmıo sadece o acıyla yaşamaya alışıosun 1-2 ay sonra daha iyi hissedersin kendini çok dua et çok sabır dile ve herşeyin ALLAH tan geldiğini düşün.uğur koşarın kitaplarını oku mutlaka evde durma çok fazla.çalışıosan kendini ii hissettikten sonra hemen işine geri dön.bana bunlar iyi gelmişti umarım sanada iyi gelir bir an önce kendini daha ii hissedersin.hic azalmiyor degil mi acisi. zamanla gecer derken zamanla daha kotu oluyorum. 2 gun once resmen sinir krizi gecirfim. biri beni kurtarsin yalvariyorum diye bagirdim resmen. allah hepimizon yardimcisi olsun
zaman geçmesini bekliyoruz.tahliller takviyeler tablolar dosyalar içinde boğuluyorum.ama süper.çin takvimine inanan varmı kızlar....hayırlı cumalar melek anneleri...nasıl gidiyo bakalım hic ses cıkmıyo kimseden
bende folikasite başladım ..hadi bakalım hayırlısı benim 5 ay olacak çocugumu kaybedeli tekrar denemek istiyorum allahım izin verirse bakalım bu aydan sonra bırakcagım korunmayı ..kızlar bakarsınz ikizmimz olur düşünsenize ne güzel olurdu...zaman geçmesini bekliyoruz.tahliller takviyeler tablolar dosyalar içinde boğuluyorum.ama süper.çin takvimine inanan varmı kızlar....
canımmmm yaaa ne güzel olurdu.ama insan kaybettiği evladının yeri hemen dolsun istiyor kim ne derse desin.tabikide onların acısı hep aynı kalacak.ben her hafta onu ziyarete gideceğim.ama yinede önce Rabbim muhakkak hayırlısını versinde ne yalan yinede bi kızım olsun çok istiyorum.hele ki ikiz....Aman Allahımmmm....bende folikasite başladım ..hadi bakalım hayırlısı benim 5 ay olacak çocugumu kaybedeli tekrar denemek istiyorum allahım izin verirse bakalım bu aydan sonra bırakcagım korunmayı ..kızlar bakarsınz ikizmimz olur düşünsenize ne güzel olurdu...tabiki başda hayırlısı hayel bile kurarken korkuyorum artık..
(
aaaa bu arada ben oligofer kullanıyorum.hem demir hemde folik asit.ama içinde folik asit çok az bende folbiol kullanıyordum.bi doçent tanıdık seminerin birinde folik asit fazlalığı bebekte anomaliye neden oluyormuş dedi.korktum folbiolü bıraktım.bende folikasite başladım ..hadi bakalım hayırlısı benim 5 ay olacak çocugumu kaybedeli tekrar denemek istiyorum allahım izin verirse bakalım bu aydan sonra bırakcagım korunmayı ..kızlar bakarsınz ikizmimz olur düşünsenize ne güzel olurdu...tabiki başda hayırlısı hayel bile kurarken korkuyorum artık..
(
aaah canım yaa tabi zor oluyor ama çok şükür ben alıştım.kaybettikten 3 gün sonra gittim hemen.şimdi her hafta uğruyorum.aaaaaah aaaaah toprağını sevip geliyorum napiyim.cnm ben hiç gitmedik mezarına gidememde heralde hiç sormadım eşime gidelim diye onların aile mezarlıgına götürdüler...( içim elvermez kii gidemem belki çocugum olursa kardeşiyle ziyaretine gideriz...
aaah canım benim evet yaaa o dönem maalesef öyle zor geçiyor.ben işe başlayalı 1 buçuk ay oluyor haala soranlar var hayırlı olsun diyenler var.ama metanetli bi şekilde bebeği kaybettik diyorum.ne diyim allahım herşey şaka gibi herşey rüya gibi haala.fotoğrafını koydum hem kızımın hem oğlumun...ne zor ne acıMerhaba arkadaşlar. İznimin bitmesine 3 hafta kala okula başlamak istedim. Evde durmaktan daha keyifli evet ama branş öğretmeni olduğum için neredeyse öğrencilerin tamamını tanıyorum. Hepsi soruyor bebeğiniz nasıl diye. ..Her gün onlarca öğrenciye cevap vermek o kadar zor ki... hatta duymayan arkadaşlar bile olmuş, hayırlı olsun bebeğiniz dediler. Buruk ve gözlerim dolu bir şekilde cevap verdim. O yüzden buaralar kötüyüm...
inşalllahh cnm cümlemizinArkadaşlar bende işe döneli 6 ay falan oldu ama hala soranlar oluyor bebiş büyüdümü diolar alışıosun zamanla.dünde babamla kızımın kabirine ziyarete gittik toprağı çökmüştü biraz toprak ekledik.gül dikmiştim fide vermiş açacak sanırım.sanki mezarlığa bile bahar gelmiş ordan ayrılmak istemedim.hayırlıs sağlıklı evladı olanlar ne kadar büyük bir nimet sahipler bi kez daha anladım.Allahım hepimize sağlıklı ömürlü hayırlı evlatlar nasip etsin ailelerimizle sağlıklı bişekilde büyütelim Mürvetlerini görelim evlatlarımızın inşallah yarabbim.
cnm başın saolsun..neden bebeğini kaybettin sebebi bellimi.._? bende 38 hafta 4 günlükken kaybettim sezeryanla..doğum yaptım h,ç bir neden bulunmadı dr temmuza kadar bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum..dayanamıyorum çünkü..allahım sabır versin hepimize ..Merhaba arkadaslar acimiz buyuk Allah heoimizin sabrini versin insallah ben de 58 gun once 35 haftalik bebegimi ölu dogurdum.sezeryan oldum. Tekrar gebelik dudunuyoruz 3 ay sonra kirkimdan 18 gun gecti hala adet olmadim siz ne zaman olmustunuz arada sancim oluyo adet olacakmisim gibi ama olmuyorum. ne zaman duxene girmisti tekrar ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz ya da planliyorsunuz ?? Bana bu konu da yardimci olur musunuz ??
ben hemen adet oldum normal adet günümde herkesin ki değişiyo bence bir kadın doğuma gözükmen lazım kendini nzm iyi hissedersen ozaman başla..Merhaba arkadaslar acimiz buyuk Allah heoimizin sabrini versin insallah ben de 58 gun once 35 haftalik bebegimi ölu dogurdum.sezeryan oldum. Tekrar gebelik dudunuyoruz 3 ay sonra kirkimdan 18 gun gecti hala adet olmadim siz ne zaman olmustunuz arada sancim oluyo adet olacakmisim gibi ama olmuyorum. ne zaman duxene girmisti tekrar ne kadar zaman sonra hamile kaldiniz ya da planliyorsunuz ?? Bana bu konu da yardimci olur musunuz ??
cnm başın saolsun..neden bebeğini kaybettin sebebi bellimi.._? bende 38 hafta 4 günlükken kaybettim sezeryanla..doğum yaptım h,ç bir neden bulunmadı dr temmuza kadar bekle dedi ama ben beklemek istemiyorum..dayanamıyorum çünkü..allahım sabır versin hepimize ..
aynen cnm seni çok iyi anlıyorum bidaha ki çocukda tabiki allahım nasip ederse bi çorap dahi almıycagım böyle zor oluyor tabi allahım daha iyisini bilir..bende otopsi sonucunu bekliyorum fakat tansiyon şeker hiç bişey yoktu bende ...sadece sürekli çıkarıyodum oda safra kesemde taş varmış bilemedm..hamilelikten sonra sancım tuttu öyle gidip aldırdım..megersem o kusma miğde bulantısı yaparmış inşallah bidaha kinende olmazdiyorum allahım takdir eder verirse hepmizeBende baslarda tansıyon vardı doktor umursamadı ben kendince yediğine içtiğine dıkkat ettim 35. Haftaya kadar böyle geldik bir sıkıntı yoktu birden oldu Bir sabah kalktım bebek hareket etmiyor sonra birkaç kere yavaş yavaş hareketli sonra yıne durdu acil gittik kızım ölmüş. Doktor ani bebek ölümü diyor tansıyon da vurmuş olabilir gece çıkmış bebeği öldürüp inmiş tir dıyor. Net birşey yok doktoru değiştirdim o da genetik verdi eğer ki benekte degilse problem bende birşey varsa çıkacak işte sonuçları bekliyoruz cok zor senin ki daha büyükmüş Allah sabrımızı versin öyle köyü günler geçirdim ki hala öyle de gerçikucağıma bile alamadım akşamları kıyafetlerini acıyorum seviyorum öyle özlem gidermeye çalışıyorum keske hiç birşeyi olmasaydı da kızımın canı sag olsaydı
![]()