Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

çok zor 5 ay oldu ben hala atlatamadım ama dua okuyorum bol bol bidahakınde olmasın diye kısmet nasip diyorum o verdi tekrarda aldı bi bildiği vardır..ben bi gün öncesi ayaklarımı biraz duvara kaldırdım aşağı doğru geliyodu ağrım vardı bende salak gibi biraz yukarı kaldırdım havaya onda içimden bişey koptu sanki aşağı kaydı hemen topladım kendimi acaba ondamı bişey oldu diyorum sbah kalktım suyum geldi

aynen cnm seni çok iyi anlıyorum bidaha ki çocukda tabiki allahım nasip ederse bi çorap dahi almıycagım böyle zor oluyor tabi allahım daha iyisini bilir..bende otopsi sonucunu bekliyorum fakat tansiyon şeker hiç bişey yoktu bende ...sadece sürekli çıkarıyodum oda safra kesemde taş varmış bilemedm..hamilelikten sonra sancım tuttu öyle gidip aldırdım..megersem o kusma miğde bulantısı yaparmış inşallah bidaha kinende olmazdiyorum allahım takdir eder verirse hepmize

İnşallah canım inşallah bende birşey almıca m dıyoru m ama dayanamayız alırıZ yine. Senin tas tan dolayı öldü bebegın otopsi sonucun gelince yaz olur mu aklımdasın. Büyük olunca da daha zor oluyor dim i doğsaydı yaşardı diyorum hep herkes yıne olur üzülme daha genç şiniz dıyor ama işte ilk goz agrımd ı kızımın yeri başka 10 tane de olsa bu bebeklerimizin yeri ayrı olacak hasret kaldığımız için kafam karmakarışık ne konuşmalıyım nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum hayat akıp gidiyor ama ben kızımın öldüğü günde kaldım.

çok zor 5 ay oldu ben hala atlatamadım ama dua okuyorum bol bol bidahakınde olmasın diye kısmet nasip diyorum o verdi tekrarda aldı bi bildiği vardır..ben bi gün öncesi ayaklarımı biraz duvara kaldırdım aşağı doğru geliyodu ağrım vardı bende salak gibi biraz yukarı kaldırdım havaya onda içimden bişey koptu sanki aşağı kaydı hemen topladım kendimi acaba ondamı bişey oldu diyorum sbah kalktım suyum geldi

Canım bakma sen bana konuşuyoruz dertleşiyoruz birşey olacaksa her türlü oluyo ben hiç birşey yapmadım otobüs minibüs e hiç binmedim çarşı pazar hep araba ile gitti m ne bileyim evde bile kaynanam yaptı hep evde otururken oldu. Ama sen birşeyler hissetmişsi n hissettiklerimizde her zaman doğru çıkıyor bence. Olabilir kendini suçlama sakın. Su da geliyor aklıma normalde de sürekli bacaklarımızı yükseğe uzatıp yattık birşey olsaydı olurdu ya canım benim olacağı varmış çekecek çilemiz varmış düşünüyoruz illa ki ama sonuç bunu gösteriyor. İnan iki ayda tukendım
Gecen bir rahatsızlığım dolayısıyla doktor a gittim genel cerrah ilaç yazacak iki ay önce dogum yaptım deyince emziriyor musun dedi hayır dedim baktı neden der gibi eşimde bebeğimiz ölü doğdu dedi ben ağlamaya başladım doktor döndü baktı ağlama üzülme eğer ki dünyaya gelmediyse ya bir hastalığı vardır ya da sakattır tıp ta biz hep böyle düşünürüz dedi. Hayırlısı canım ne desek boş gercekten yaşadığımız acıyı biliriz. Rabbim hayırlısıyla versin tekrar inş bizde Temmuz da denice inş rahim iyileştirse yazalım olur mu hamile kaldığımız da

Bende baslarda tansıyon vardı doktor umursamadı ben kendince yediğine içtiğine dıkkat ettim 35. Haftaya kadar böyle geldik bir sıkıntı yoktu birden oldu Bir sabah kalktım bebek hareket etmiyor sonra birkaç kere yavaş yavaş hareketli sonra yıne durdu acil gittik kızım ölmüş. Doktor ani bebek ölümü diyor tansıyon da vurmuş olabilir gece çıkmış bebeği öldürüp inmiş tir dıyor. Net birşey yok doktoru değiştirdim o da genetik verdi eğer ki benekte degilse problem bende birşey varsa çıkacak işte sonuçları bekliyoruz cok zor senin ki daha büyükmüş Allah sabrımızı versin öyle köyü günler geçirdim ki hala öyle de gerçi :KK43: kucağıma bile alamadım akşamları kıyafetlerini acıyorum seviyorum öyle özlem gidermeye çalışıyorum keske hiç birşeyi olmasaydı da kızımın canı sag olsaydı :KK43:

Allah büyük sabır versin sen anlatmışsın yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti 5 ay oldu acı devam ediyor.Allah kısmet ederse 3 regl ol bırak canım ben öyle yaptım Allah bilir ne zaman tutacağını hayırlısı olsun da ben 42 .günde regl oldum seninde yakındır bence belirtileri başlamış .

Allah büyük sabır versin sen anlatmışsın yaşadıklarım film şeridi gibi gözümün önünden geçti 5 ay oldu acı devam ediyor.Allah kısmet ederse 3 regl ol bırak canım ben öyle yaptım Allah bilir ne zaman tutacağını hayırlısı olsun da ben 42 .günde regl oldum seninde yakındır bence belirtileri başlamış .

Bende sizin uzulu p yasadıklatınız ı hatırlatmış olmama üzüldüm valla çok doluyu m kimse anlamıyor beni gibi geliyor. Buraya dokuyorum içimi birkaç gündür. Âmin hepimize sabırlar versin Rabbim aklımızı almadın bizden inş. Benim 40 mın son günlerinde iltihap tan dolayı kanamam oldu doktor ilaç verdi kanamayı kesmek için belki normal adet mi olmuştum acaba bilemiyorum. Sonra bir kutu daha yazdı adetin düzene girsin dedi kullandım bitti işte bu aralar cok sancım oluyo sanki bu aksam biraz da leke geldi oluyorum galiba. Sanki kadınlığım geri verilecek bana öyle tuhaf duygular yasıyorum ki bir olsam da rahatlasa m. Çok istiyorum anne olmayı şu birkaç ayda hayırlısıyla bir gecseydi :(

Canım bakma sen bana konuşuyoruz dertleşiyoruz birşey olacaksa her türlü oluyo ben hiç birşey yapmadım otobüs minibüs e hiç binmedim çarşı pazar hep araba ile gitti m ne bileyim evde bile kaynanam yaptı hep evde otururken oldu. Ama sen birşeyler hissetmişsi n hissettiklerimizde her zaman doğru çıkıyor bence. Olabilir kendini suçlama sakın. Su da geliyor aklıma normalde de sürekli bacaklarımızı yükseğe uzatıp yattık birşey olsaydı olurdu ya canım benim olacağı varmış çekecek çilemiz varmış düşünüyoruz illa ki ama sonuç bunu gösteriyor. İnan iki ayda tukendım
Gecen bir rahatsızlığım dolayısıyla doktor a gittim genel cerrah ilaç yazacak iki ay önce dogum yaptım deyince emziriyor musun dedi hayır dedim baktı neden der gibi eşimde bebeğimiz ölü doğdu dedi ben ağlamaya başladım doktor döndü baktı ağlama üzülme eğer ki dünyaya gelmediyse ya bir hastalığı vardır ya da sakattır tıp ta biz hep böyle düşünürüz dedi. Hayırlısı canım ne desek boş gercekten yaşadığımız acıyı biliriz. Rabbim hayırlısıyla versin tekrar inş bizde Temmuz da denice inş rahim iyileştirse yazalım olur mu hamile kaldığımız da
Doğru diyorsun cnm bende hic otobüs falan bnmedim düşün güneş kremimi bile hamilelerde gore aldım herkes üstüme titryodu dediğim gibi herşey kısmet olmazsa olmuyor allahım verdi oda aldı diyorum inşallah cnm. Hamile kalınca yazarım ben korunmayi bıraktım dayanamadım bakalım. NZm kısmet olcak

Merhaba arkadaşlar. İznimin bitmesine 3 hafta kala okula başlamak istedim. Evde durmaktan daha keyifli evet ama branş öğretmeni olduğum için neredeyse öğrencilerin tamamını tanıyorum. Hepsi soruyor bebeğiniz nasıl diye. ..Her gün onlarca öğrenciye cevap vermek o kadar zor ki... hatta duymayan arkadaşlar bile olmuş, hayırlı olsun bebeğiniz dediler. Buruk ve gözlerim dolu bir şekilde cevap verdim. O yüzden buaralar kötüyüm...

o işe başlayıp ta o sorular yok mu tekrar tekrar aklıma geldi ne çabuk işe başladın diyen ,hayırlı olsun diyenler,bebek nasıl diyenler daha yüzlerce soru bide daha çok yaralayan gereksiz insanlara anlatanlar da var .sabret canım bi kaç aya geçer en azından azalır ....

Yazdıklarınızdan çok umutlandı m üç ay nedir geçer hemen di mi bu ay olursam iki tane kalıyo inşallah Allah I'm verir de bu sefer mutlu son la biter inşallah evladım kucağımda çıkarım o hastaneden hepimiz için bunu diliyorum.. Hastaneden eli boş çıkmak acılar içinde öyle zor ki :(

Evet ayn
o işe başlayıp ta o sorular yok mu tekrar tekrar aklıma geldi ne çabuk işe başladın diyen ,hayırlı olsun diyenler,bebek nasıl diyenler daha yüzlerce soru bide daha çok yaralayan gereksiz insanlara anlatanlar da var .sabret canım bi kaç aya geçer en azından azalır ....
ayni şeyleri bende yaşadım anliyrm seni babada sordular hatirladkca sinir oluyrm

Bende sizin uzulu p yasadıklatınız ı hatırlatmış olmama üzüldüm valla çok doluyu m kimse anlamıyor beni gibi geliyor. Buraya dokuyorum içimi birkaç gündür. Âmin hepimize sabırlar versin Rabbim aklımızı almadın bizden inş. Benim 40 mın son günlerinde iltihap tan dolayı kanamam oldu doktor ilaç verdi kanamayı kesmek için belki normal adet mi olmuştum acaba bilemiyorum. Sonra bir kutu daha yazdı adetin düzene girsin dedi kullandım bitti işte bu aralar cok sancım oluyo sanki bu aksam biraz da leke geldi oluyorum galiba. Sanki kadınlığım geri verilecek bana öyle tuhaf duygular yasıyorum ki bir olsam da rahatlasa m. Çok istiyorum anne olmayı şu birkaç ayda hayırlısıyla bir gecseydi :KK43:

canım zaten hep aklımızda ilk zamanlar bizde yazdık hep buraya biraz olsun rahatladık dertleştik sen sakın üzülme insanın aklından hiç çıkmıyor ki yaz aklına ne gelirse şu anda senin en zor günlerin zamanla inşallah daha iyi olacaksın

canım zaten hep aklımızda ilk zamanlar bizde yazdık hep buraya biraz olsun rahatladık dertleştik sen sakın üzülme insanın aklından hiç çıkmıyor ki yaz aklına ne gelirse şu anda senin en zor günlerin zamanla inşallah daha iyi olacaksın

İnşallah canım inşallah gercekten yaşamayan anlamıyor.. Sizlerin yazdıkları bana daha çok destek oluyor gercekten. Allah I'm hepimizin yüzünü güldürsün inşallah buralara mutlu haberlerimizi yazdığımız günleri de görelim..

İnşallah canım inşallah bende birşey almıca m dıyoru m ama dayanamayız alırıZ yine. Senin tas tan dolayı öldü bebegın otopsi sonucun gelince yaz olur mu aklımdasın. Büyük olunca da daha zor oluyor dim i doğsaydı yaşardı diyorum hep herkes yıne olur üzülme daha genç şiniz dıyor ama işte ilk goz agrımd ı kızımın yeri başka 10 tane de olsa bu bebeklerimizin yeri ayrı olacak hasret kaldığımız için kafam karmakarışık ne konuşmalıyım nasıl hareket etmeliyim bilmiyorum hayat akıp gidiyor ama ben kızımın öldüğü günde kaldım.
canım tastan dolayı değil taştan ölmezmiş bebek sadece kusma miğde bulantısı yaparmış nedeni belli değil bebeğimn hayırlısı olsun öyle diyorum artık bugun cuma günü allahım sabır versin tez zamanda kucaklarmıza saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bian önce yoksa böyle unutlmaz ...ama sunuda unutmayalım arakdaşlar 20 'li yaşlarda tazecik gencecik cocuklarını kaybadenler var o annelermiz napsın bide onları düşünelim çok şükür yinede

canım tastan dolayı değil taştan ölmezmiş bebek sadece kusma miğde bulantısı yaparmış nedeni belli değil bebeğimn hayırlısı olsun öyle diyorum artık bugun cuma günü allahım sabır versin tez zamanda kucaklarmıza saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bian önce yoksa böyle unutlmaz ...ama sunuda unutmayalım arakdaşlar 20 'li yaşlarda tazecik gencecik cocuklarını kaybadenler var o annelermiz napsın bide onları düşünelim çok şükür yinede

Haklisin canim allah sabrimizi versin her turlusu zor..

aaaah aaaaah herkes yaşadığı acıyı bilir tabi.doğsaydı yaşar diye bişey olamaz muhakkak.benim kızım doğdu sabah saat 9 dan gece 2 ye kadar yanımda uyudu mışıl mışıl.sütünü emdi kakasını yaptı.ama saat 2 buçukta yanımdan gitti ve gidiş o gidiş.Rabbim hepimize sabırlar versin.inşallah ama inşallah allahım kucaklarımızı boş bırakmaz giden evlatlarımızın yerini en kısa zamanda doldurur.....

herkese hayirli cumalar canm arkadaslarm size mujdem var beni belki hatirlarsiniz sekiz ay once bebegimi kaybettim 37 haftalikti 13 saat yasadi melek kizim. bes ay sonra korunmayi buraktm ve su an 9 haftalik hamileyim cok sukur smdilik bi problem yok ama her muayene once kalbim yerinden cikicak saniyorum kotu bisey duyarim diye. size moral olsun diye yaziyorum rabbim bizim mukafatimizi vericek inanin buna.dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de hepimizin yuzunu guldursun allahim.

herkese hayirli cumalar canm arkadaslarm size mujdem var beni belki hatirlarsiniz sekiz ay once bebegimi kaybettim 37 haftalikti 13 saat yasadi melek kizim. bes ay sonra korunmayi buraktm ve su an 9 haftalik hamileyim cok sukur smdilik bi problem yok ama her muayene once kalbim yerinden cikicak saniyorum kotu bisey duyarim diye. size moral olsun diye yaziyorum rabbim bizim mukafatimizi vericek inanin buna.dualarinizi eksik etmeyn benden de bebegimden de hepimizin yuzunu guldursun allahim.

Iyi dilekleriniz icin cok sagolun.. sizin adiniza cok sevindim boyle iyi haberler aldikca gercekten sanki benimmis gibi mutlu oluyorum hayirlisiyla kucaginiza daalirsinix saglikli uzun omurlu bir evlat olur insallah sonu mutlu biter rabbim bu acinin tekrarini hic birimize yasatmasin
arada hamileliginizin gidisatini burada paylasirsaniz sevinirim :)

Bu arada cok heyecan yapmamaya calisin benim tansiyonum heyecan ve stresten cikiyordu mazallah size de olmasin allah im korusun :)

Iyi dilekleriniz icin cok sagolun.. sizin adiniza cok sevindim boyle iyi haberler aldikca gercekten sanki benimmis gibi mutlu oluyorum hayirlisiyla kucaginiza daalirsinix saglikli uzun omurlu bir evlat olur insallah sonu mutlu biter rabbim bu acinin tekrarini hic birimize yasatmasin
arada hamileliginizin gidisatini burada paylasirsaniz sevinirim :)
AMİN CNM İNŞALLAH HEPİMİZ KUCAGIMIZA ALIRIZ

Back
X