Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

anladım cnm her gün yapılmasa olur gimi 2 günde br falan ay çok kötü ya bu yazdıklarım eşim duysa çok kızar ama ne yapayım başka kimseye soramıyrum...
aynen canim bi gun ara ver ole olmasi gerekiyo zaten bide hic stres yapma millete dinleme ben hamileyim diye kimseye soylemiyorum bana hala diyolar en az iki yil olmaz cocugun diyolar herkes doktor kesiliyo basima ben hemsire oldugum halde duymadklarimi duyuyorum etraftan :))

Ya ne güzel doğru soykuyosnz bende kimseyi dinlemiycem

Ya iyiki sizleri tanıdım çünkü beni sadece sizler anliyosnz diğerleri anlamıyor keşke bu sayfada tanismasaydik ama herşey allahtan hamdi senalar olsun
birbirimizle moral buluyoruz bu aciyi tek yasayan ben degilmisim dedm ben ve daha guclu hissettm sizle knstuktan snra. smdi icimde kocaman yepyeni bi umudum var ben inaniyorum rabbim buraya guzel seyler paylasmayida nasip edicek bize

birbirimizle moral buluyoruz bu aciyi tek yasayan ben degilmisim dedm ben ve daha guclu hissettm sizle knstuktan snra. smdi icimde kocaman yepyeni bi umudum var ben inaniyorum rabbim buraya guzel seyler paylasmayida nasip edicek bize
Amin cnm inşallah görürüz burada okurz hatta çocuklarımıza da okutrz ilerde kucagimza alalım bian önce sağlıkla hayirlisindan ne olur Rabbim sen duy dualarimizi kabul et yarabbim

Amin cnm inşallah görürüz burada okurz hatta çocuklarımıza da okutrz ilerde kucagimza alalım bian önce sağlıkla hayirlisindan ne olur Rabbim sen duy dualarimizi kabul et y
canım sen izmirdemiydin
hayır canım gaziantepde oturyorum...

çok şükür canım yaaa umutlarımız olmasa zaten hayat zorlaşır .bende kızımı kaybettikten sonra hastalığını araştırırken bilinçsiz gitti elim aynı acıyı paylaşan insanlara.evet dedim bende ,bu acıyı yalşayan sadece ben değilmişim.va hatta daha büyük imtihanlar gelmiş insanların başına ve ben halime şükretmeliyim....
hamdü senalar olsun Rabbime bu acı karşısında...ama binlercekezde şükürler olsun oğlum sağlıklı ve onu bana bağışlasın inşallah,onun acısını göstermesin...

neden bilinçsiz gitti hastalığı neydi cnm senin için mahsuru yoksa anlatırmısın...bi oğlunmu var ..maallah allahım esirgesin....benimde kızım olcaktı ilk bebeğimzdi ksımet olmadı inşallah bidahikine bişey olmaz tüm duam bu kimseninkine bişey olmasın amin

evet ne kadar seni anlıyorum desemde anlayamam.ilk evlat kaybı dahabi zordur.evde yalnız kalmak nasıl bi acıdır.oğlum kreşe gidiyordu.kızımın vefatından sonra kreşini bıraktırdım.3 yaşındaki oğlum bana destek oldu.o olmasaydı bu kadar rahat atlatamazdım olayı.çok şükür Rabbime oğlum vardı yanımda.
bu acıyı yaşadıktan sonra insan elinde olmadan kendi gibi canı yanmışlara daha çok yaklaşıyor.aynı evlat acısını yaşamış insanlar bana daha iyi geldi.taziyeye gelen bi sürü insan vardı.ama hepsi boş gözlerle bana bakıyordu.ama evladını kaybetmiş bi kaç arkadaş vardı onlarla resmen bakışlarımızla anlaşıyorduk.bu yüzden insan içgüdüsel bi şekilde kendiyle aynı acıyı yaşamış insanları arıyor.

hemde o kadar zorki o evde yalnız kalmak eşim işe gidiodu akşam eve gelene kadar ağlıodum yaaa ilk günler o kadar zorki haladahada tatilleri sevmioruz evde otursak bi hüzün çöküo.dışarı çıksak herkes ya hamile ya bebekli biz öle bakakalıoruz.Allahım daha acı günler yaşatmasın bize afiyetler versin ve sağlıklı evlat sahibi olanlar öle bi nimete sahiplerki o kadar sanslılarki Allah kimseyi evladıyla sınamasın yarabbim

slm kızlar regl günüme 1 hafta var ama ben dayanamadım test yaptım cıkmadı cıkmaz heralde dimi.._?

kizlar yarin kontrole gidicem ve ikili test yapilcak dualarinizi bekliyorum. icim icimi yiyo stresten korkudan bas agrisindan duramiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…