Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

canım süpersin yaaaa.Rabbimin mükafatını diğer dünyada kat kat vereceği bu imtihanı bence sende çok güzel bişekilde atlatmışsın.ne mutlu sana.evlat acısı karşısında dağların bile paramparça olduğu bu acıyı atlatmak isyan etmeden ağzından kötü bişey çıkmadan aklınla günah işlemeden ne mutlu ne mutlu.
hamdü senalar olsun Rabbime....

Canım çok zor günlerdi ilk günler ama Allah derdi verdiği gibi dermanınıda veriyor sabır veriyor.kendi ettiğim ve etrafımdaki insanların sabır dilemesi ile iyi oldum.bide hep kendimden kötü dıurumları düşünüp halime şükür ediyorum.Kızım 5 sene sonra gelmişti herşey yarım kaldı kursağımda kalan çok şey oldu ama yapıcak hiç bişey yok elimizde hiç bi güç ve kuvvet yok çünkü bunu çok iyi biliyorum.Rabbimin verdiğide vermediğide imtihan.Çok şükür kızımın bu dünyada acı çekmedi geldiği gibi gitti kuzum.ALLAHIM inşallah hepimize anne baba olmayı nasip eder tek duam bu inanın.saglıklı sıhhatli mutlulukla büyütelim evlatlarımızı.

Ben memlekette oldugu icin hic gidemedim. Bana da unutuldu gibi geliyor surekli akrabalarimiz gidiyorlarmis sagolsunlar yalniz degil kizim biliyorum ama iste mesafe de bazen icimi yakiyor..gidince guzelce mezarini yaptircaz insallah guzel guzel cicekler dikicem. Rabbim de bize bunu imtihan kildi elden birsey gelmiyor. Insan bazen gercekten cok ozluyor cigeri yaniyor Allah im insallah tez zamanda saglukli sihhatli ikinci kez anneligi taddirir bizlere...

AMİN CNM ALLAHIM BİDAHA YASATMASIN BİZEDE HİÇ KİMSEYEDE YASATMASIN ...ALLAHIM HERSEYİN HAYIRLISINI VERSİN ....AMA BEN DAHA GİDEMEDİM KIZIMN MEZARINA COK ZOR GELİYO ..GİDERSEM BASA DÖNERİM İNŞALLAH COCUGUM OLURSA ÖYLE GİDECEGİM ..ŞİMDİ GİTMEK ÇOK ZOR BANA

Zamanla inşallah daha iyi olursun canım. Bende korkuyorum basa donmekten ya da kızımın mezarından kopamamaktan. Öyle bir an geliyor ki Allah içine bir güç kuvvet veriyor beni doguma girerken görmen lazımdı acıyı yaşayan benim ama cevremdekileri motive etmeye çalışıyordum ameliyat a girerken esime bağırıyorum. Iyiyim ben merak etme diyorum bilmiyorum gercekten bir güç mu geldi yoksa şokta mıydım ? Diyeceğim o ki gün gelir sana da bir güç gelir biz insanlar gerçeklerle yüzleşmeye korkuyoruz ama oldu geldi basımıza alışmak çok zor İnan o kadar içime atıyorum ki kızıma saklıyorum herseyi gidince konuşca m rahatlıcam inşallah. Ben hep senin yanındayım dicem. Insan acıyla yasamayı öğreniyor hayat mecbur bırakıyor çünkü. Buna da şükür diyelim Rabbim beterinden korusun inşallah. İnan canım hep dualarımdasınız hepinize dua ediyorum hepinize Allah I'm hepimizin içine ferahım versin tez zamanda kucaklarımızı sağlıklı bebeklerle doldursun inşallah..

AMİN CNM İNŞALLAH ....OLURMU Kİ YA YİNE YA YİNE AYNI OLURSA KORKUSU BEYNİMN İÇİNDE ANCAK KUCAGIMA ALIRSAM GECECEK HERALDE ALLAHIM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

GEÇMİŞ olsun arkadaşım aynı acıları bidaha yaşatmasın Rabbim kaç haftalıktı bi sebebi var mıydı ?
Amin canım.32 haftalıktı 26 haftada gelişim geriligi başladı kordonda damar eksikliği vardı beslenememiş bebek. dr.un almasına kalmadan kalbi durmuş. . sana da geçmiş olsun canım senin durum neydi?

Dun gece ruyâmda bi kizim olmuş yine.ama maalesef yine hastaymis.esimediyorum nedeni doktora gornmuyoruz bi gidelim diyorum oda olur olur gideriz diyor.ama kizimi bi gorseydiniz varya topan gibi biseydi.yanaklar pespembeydi.kucagimi dolduruyordu resmen.Allah hayirlara cikarsin inşallah.

. Hayırlısı olsun inşallah hayira Yormak lazim

hayir olsn canm. bende cok goruyorum oyle ruyalar bebegimi kucagima veriyolar olmesini bekliyorum hep rabbm yuzumuzu guldursun insallah.

Amin canım.32 haftalıktı 26 haftada gelişim geriligi başladı kordonda damar eksikliği vardı beslenememiş bebek. dr.un almasına kalmadan kalbi durmuş. . sana da geçmiş olsun canım senin durum neydi?
ben 38 haftalıktım canım doğuma 4 gün vardı karnımda kalbi durdu kızımın hiç bi sebepte bulunamadı

ben 38 haftalıktım canım doğuma 4 gün vardı karnımda kalbi durdu kızımın hiç bi sebepte bulunamadı
cnm bende 38 haftalık 4 gün lüktüm benimkininde hiç nedeni yok suyum geldi doğuma gittim orda çok sancılandım serzeryana alındım çocuk morarmış hafif sonra kordon bağı kesillincede tamamen gitmiş bir kaç saat yasatmaya çalışılmış beyni,ne oksijen gitmemiş zaten allahımın bildiği var demkki o verdi oda aldı ..inşallah tekrar verir boş kalan kollarımız dolar hepmizin

Amin canım yapan yaptıran ALLAH. herşeyimiz hazırdı hastane şekerlerimiz bile ramazan ayında camide dağıttık hepsini zor günlerdi ama Allah yardım edio kesinlikle şimdi daha iyiyiz ÇOK ŞÜKÜR .sadece hep bi yarımlık var sanki bi bebek bi hamile gördükmü hüzünleniyoruz hemen.

Allah yardımcımız olsun.ne diyelim.muhtemelen bi sonraki adet tarihim 25 mayıs.o aydan sonra korunmucam kısmetse.Allahım inşallah.çoğu millet bu psikolojiyle olacağı varsa da olmaz diyor.ama Rabbim bilir artık...

aynen cnm bende de oyle oluyor çok üzülüyorum ama elimzden gelen bişey yok eşim diyoki bu bizim sınavmız inşallah allahım bize ekiz bebekler verir çift kat mutluluk yasarız allahım ne olur bizede hayırlısından tez zamanda ver yarabbim tüm arkadaşlarıma...

Allah yardımcımız olsun.ne diyelim.muhtemelen bi sonraki adet tarihim 25 mayıs.o aydan sonra korunmucam kısmetse.Allahım inşallah.çoğu millet bu psikolojiyle olacağı varsa da olmaz diyor.ama Rabbim bilir artık...
bende bu ay korunmadım bakalım ayın 14 mayıs inşallah tutmuştur allahım ksımet ederse tabiki..

aaaa bu arada dün bi şekerimi ölçeyim dedim ilk ölçümde 117 çıktı.yanlıştır falan diye düşündüm bidaha ölçeyim dedim 150 doğruysa napcam ben yaaa çok yüksek

korkacak bişey değildir ama 7 gün takip etmen lazım rutin yaz bi kağıda sabah akşam öğlen takip et eger hala böyle yüksekse dr gözükmen lazım benim anne baba şeker hastası oldugu için ilgliyim ama sınırda zaten 117 arada stres ve yorgunlıkdan da olabilyo yedikleirnden oluyo takip et bakalım ..içini ferah tut..:)

Benim de hep ikizlere karşı ayrı bir ilgim olmuştu ve ben de bu kaybımdan sonra keşke ikizim olsa diye düşünmedim değil. Ama evet, anne tarafında olması gerekiyor, bizde de yok bildiğimiz kadarıyla.
Ben de bugün ilk adetimi gördüm çok şükür, o kadar sevindim ki. Allahım inşallah hepimize yeni bir hamilelik sevinci ve tabii ki sağlıklı uzun ömürlü evlat sevinci yaşatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…