- 7 Mayıs 2015
- 340
- 219
- 18
- 38
mezarliktan geldim bende yaron anneler gunu o bana gelemeyecek ama ben ona gittim topragini sevdim ciceklerini suladim konustum geldim yasasaydi 1ay sonra dunyaya gelecekti..Bense bebegime ciciler begenip dogumu bekliyo olacaktim ama bizizm planimizin ustunde herseyi planlayan rabbim boyle uygun gordu.biliyorum bebegim dunyada giyebileceklerindende yiyebileceklerinin en guzelini rabbim zaten veriyodur .Anladım cnm
Amin cnm insalllahhhmezarliktan geldim bende yaron anneler gunu o bana gelemeyecek ama ben ona gittim topragini sevdim ciceklerini suladim konustum geldim yasasaydi 1ay sonra dunyaya gelecekti..Bense bebegime ciciler begenip dogumu bekliyo olacaktim ama bizizm planimizin ustunde herseyi planlayan rabbim boyle uygun gordu.biliyorum bebegim dunyada giyebileceklerindende yiyebileceklerinin en guzelini rabbim zaten veriyodur .
uzulme canm benim gecicek allahm izniyle gec olsunda guc olmasin. ben ilk gebeligimde hep ozele gittim dogumdan snra da gittim hepsi en az iki yil bekle dedi.beklemedm bide unv hastanesine gittim uc ay yeterli dedi ben bes ay bekledm snra biraktm korunmayi smdi de unv hastanesinde muayene oluyorum o kadar memnunum ki bes kurus para vermiyorum ama her gidisimle umut dolu cikiyorum cok guzel knsuyo doktor saolsun.allahm sabrimizin meyvelerini versin bize tez zamanda duanin acamicagi kapi yokmus hepimizinde kucaklari dolsun saglikli bebeklerle insallah.Allah razı olsun, Allah hepimizin dualarını kabul etsin, çok sevindim senin için. İnşallah bizler de mutlu sonlu bu heyecanı en kısa sürede yaşarız.
Ben de bugün ilk defa bir perinatoloğa gittim, 4 ay daha beklememi önerdiZaman nasıl geçecek bilmiyorum.
Hangi şehirde oturuyorsun? Gittiğin üniversite hastanesinde bir perinatolog mu bakıyor sana? Ben yaşadığım acıdan sonra hiçbir şeyin gözden kaçmaması için bana vakit ayırabilecek bir doktora gitmek istiyorum, Allah korusun yine bir şey olursa diye çok korkuyorumuzulme canm benim gecicek allahm izniyle gec olsunda guc olmasin. ben ilk gebeligimde hep ozele gittim dogumdan snra da gittim hepsi en az iki yil bekle dedi.beklemedm bide unv hastanesine gittim uc ay yeterli dedi ben bes ay bekledm snra biraktm korunmayi smdi de unv hastanesinde muayene oluyorum o kadar memnunum ki bes kurus para vermiyorum ama her gidisimle umut dolu cikiyorum cok guzel knsuyo doktor saolsun.allahm sabrimizin meyvelerini versin bize tez zamanda duanin acamicagi kapi yokmus hepimizinde kucaklari dolsun saglikli bebeklerle insallah.
kızlar benim bir arakdaşım 3 tane düşük yaptı 4 cüde gitmedi dr doktora gitmekten gözü korktu bide diyoki ultrasyonblar cocugu etkiliyomuş..benimle birlkte hamileydi şimdi dogurdu maşallah hiç bişeyide yok aslında hepsi bahene su dr gitmek ilgilenmek falan prof muş iyi dr bahane yaniistanbuldayim canm kanuni sultan suleyman unv hastanesine gidiyorum ikili testimi perinatolog yapti diger kontrollerimi kadin dogum uzmani yapiyo ama hepsi de cok guzel ilgileniyo
öyle aslında muhakkak .sakınan göze çöp batar misali.ama dönem bence o dönem değil.o eskidenmiş diyesi geliyor insanın.şimdi anne karnında bebek beyin kanamsı geçiriyor.ve daha birsürü bilinmeyen anomaliler hastalıklar.biz yinede gidelim.tadbir bizden taktir Allahtan.ama ultrason bebeği etkilemiyor buda bi gerçek ...kızlar benim bir arakdaşım 3 tane düşük yaptı 4 cüde gitmedi dr doktora gitmekten gözü korktu bide diyoki ultrasyonblar cocugu etkiliyomuş..benimle birlkte hamileydi şimdi dogurdu maşallah hiç bişeyide yok aslında hepsi bahene su dr gitmek ilgilenmek falan prof muş iyi dr bahane yani
bizim yasadiklarimiz farkli ya kendi adima konusuyorum elimden gelse hergun gidicem korkuyorum cunku bisey mi oldu diyeYani olacağı varsa her türlü oluyor tabii ama insan elinden geleni yapmış olmak istiyor, ya daha dikkatli bir doktora gitseydim ne olurdu sorusunu en azından kafandan silmek için. Yoksa annelerimiz ayda bir kontrole mi gidiyormuş, hayır. Düzenli kontrollere gittiği halde bebeğe bir şey olabildiği gibi, tam tersi hiç gitmeyip sağlıklı doğuranlar da var. Ama bizlerin göremediği doktorların fark ettiği ve önlem alabildikleri sorunlar da oluyor. O yüzden ben de tedbirli olup gerisini Allah'a havale etmekten yanayım.
Allah'ın izniyle inşallah hiçbir şey olmayacak, bol bol dua et. Ben tekrar hamile kaldığımda her ay birilerine sadaka vermeyi düşünüyorum, Allah rızası için. Sadaka kaza ve belaların önüne geçiyor. Ama tabii yine her şey Allah'ın takdiri...bizim yasadiklarimiz farkli ya kendi adima konusuyorum elimden gelse hergun gidicem korkuyorum cunku bisey mi oldu diye
Hayırdır inşallah. Beynin hep bebekle meşgul olduğu için normal böyle rüyalar görmek. Ama genelde ağlamak iyidir derler.evet arkadaşlar bende öyle düşünüyorum bakalım hakkımaıza hayırlısı ..bugün rüyamda hamileydim bi sürü panik yapıyorum ağlıyorum falan kardeşlerime sürekli diyorum yinemi böyle oclak diye doktorlara bakın lütfen diyorum sürekli ağlıyrom ...bi kalktım rüyaymış..inşallah tersine çıakr gülerim yanii.. sizce ne demek
cok normal canm bende ayni ruyalari goruyorum bebegm doguyomus kucagmda olmesini bekliyorum anneme diyorum buda gidiyo anne diyeevet arkadaşlar bendle düşünüyorum bakalım hakkımaıza hayırlısı ..bugün rüyamda hamileydim bi sürü panik yapıyorum ağlıyorum falan kardeşlerime sürekli diyorum yinemi böyle oclak diye doktorlara bakın lütfen diyorum sürekli ağlıyrom ...bi kalktım rüyaymış..inşallah tersine çıakr gülerim yanii.. sizce ne demek
Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabır versinkızlar merhaba aranıza yeni katıldım.bende tüp bebekle hamile kaldım.6 nisanda bebeğimi kaybettim.27 haftalık doğum yaptım.bebeğim 17 gün küvezde yaşadı.ve sonra melek oldu.benim 24.haftaya kadar hiç problem yokken birden kanamam oldu.ve ondan sonra hep yattım.plazenta previa totalis teşhisiyle üniversite hatanesinde yattım.ve kanamalı kanamalı 27 haftaya kadar dayanabildim.sonra kanamadan dolayı enfeksiyon kapmışım suyum geldi bebeğim doğdu.doğduğunda kalbi durmuş sonra çalıştırmışlar.minik kuzum enfeksiyon kapmış kalbi dayanmadı annesini bırakıp cennete gitti.benimde çok riskim vardı rahmimi kaybedebilirdim.insan sezeryanlı olup kucağının boş olması çok acı.sütünün gelmesi ama bebeğinin olmaması.şuan tekrar hamile kalmak beni korkutuyor aynı şeyleri yaşarmıyım diye.rabbim bilir inşallah yaşatmaz.
Başın sağolsun arkadaşım Rabbim sabır versinİnşallah bir daha evlatlarımızla sınanmayız.Sütün gelmemsi için bir ilaç var onu kullanbilirsin birde sımsıkı sarman gerekli malesef en acı olanda sütün gelmesi benden 1,5 ay sonra bile gelmişti ilaç içtiğim halde [/QUOT[/QU
rabbim sabrını veriyor arkadaşım.insanın ciğeri acırmı arkadaşım benim ciğerim acıyor yanıyor köz gibi...o kadar zorki kendime yeni geliyorum.ben bebeğimi cenazesinde gördüm ilk kez el kadar 1 kilo ufacık eller,ayaklar minicik o hali hep aklımda.ama melek oldu bizim yavrularımız......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?