- 26 Eylül 2010
- 627
- 46
- 118
bende sizdenim malesef arkadaşlar 17 nisanda sezeryanle ölü doğum yaptım bugun 22. günümdeyim sokağa çıkmak istemiyorum bebek arabası göemek hamile görmek tvde bebeğini seven anne görmek beni çok kötü yapıyor. facemi bile kapattım beraber gebe olduğumuz arkadaşlarım bir bir doğum yapıp fotoları paylaşıyorlar görmek istemiyorum. üst katta bebek var gecelri ağlıyor babası annesi seviyorr seslerini duymak istemiyorum ... bilmiyorum bunun adı kıskançlık mı çekememe mi yoksa dayanamamak mı yoksa o anları hatırlamak istememek mi... hiç çıkmıyo ki aklımdan gerçi.. bazen güldüğümde falan kendime kızıyorum bebeğini kaybettin daha kaç gün oldu gülebiliyosun diyorum kendime(
ne kadar çokmuşuz meğer arkadaşlar Allah yardımcımız olsun
bende sizdenim malesef arkadaşlar 17 nisanda sezeryanle ölü doğum yaptım bugun 22. günümdeyim sokağa çıkmak istemiyorum bebek arabası göemek hamile görmek tvde bebeğini seven anne görmek beni çok kötü yapıyor. facemi bile kapattım beraber gebe olduğumuz arkadaşlarım bir bir doğum yapıp fotoları paylaşıyorlar görmek istemiyorum. üst katta bebek var gecelri ağlıyor babası annesi seviyorr seslerini duymak istemiyorum ... bilmiyorum bunun adı kıskançlık mı çekememe mi yoksa dayanamamak mı yoksa o anları hatırlamak istememek mi... hiç çıkmıyo ki aklımdan gerçi.. bazen güldüğümde falan kendime kızıyorum bebeğini kaybettin daha kaç gün oldu gülebiliyosun diyorum kendime(
aysem birdahaki kontrolünüz nezaman
teşekkür ederim arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun.. ayşem senin başına ne zaman geldi ne kadar süre sonra tekrar hamile kaldın.. drum 1 yıl dedi ben 3. ayım bitince kontrole gidip sıkıntı yoksa tekrar gebe kalmak istiyorum (Allah izin verirse tabi) ne kadar çabuk tekrar gebe kalırsam o kadar çabuk toparlarım gibi geliyor. çok beklemem bedensel olarak iyi olmama için çabucak olması ruhsal olarak beni çook iyi hissettirecek... hakkımızda hayırlısı olsun
Demek aynı tarihte benimle aynı şeyleri yaşadın..oofff!!
benim ilaçla düşürttüler.ilk bebeğimdi..
kanamalarım 1 hafta devam etti.en son ct günü gittim kontrole rahim içinde bişy kalmamış temiz dedi dr.
aynı şeyleri yaşıyoruz inan bana..bu hissettiğin kötü bir kıskançlık değil.Bende bu anlattıklarına tahammül edemiyorum..bir gülüyorum bir ağlıyorum hayat devam ediyor işte bir şekilde..
Allah daha büyük acılar göstermesin diye tekrarlıyorum sürekli.
Bundan sonraki hamileliğimiz sağlıklı sıhhatli bir şekilde olsun inşallahh..
hEMEN hamile kalmak istiyorum.sanki o zaman bu acılarım hafifleyecek gibi geliyor. Doktor bu ay daha korun dedi.Çok fazla beklemek istemiyorum..
benim sebebimde seninkiyle aynı kordonunda düğüm varmış birkezde boynuna dolanmış askıda kalmış dedi dr um.. çok hareketliydi teyzesi fıldır fıldır hiç durmazdı oğlumöyle böyle bahane oldu işte gitti yavrum
canim benim kizimin boynunada birkez dolanmisti ayni yani. gördünmü oglunu...
göstermediler kötü olursun dediler aklından çıkmaz dediler ablama tembihledim fotografını çektirdim gömmeden önce morarmaya başlamıştı ama çoook tatlıydı o kadar görebildim.sen gördünmü bebeğini?
aysem sen nerde doğum yaptın bebiş burda ya
canim ben almanyada yasiyorum burda dogum yaptim.. türkiyeye gömdük..bursaya yani..
evet inegöldeydi galiba söylemiştin...acaba dedim türkiyedemi yaptın doğumu ondan sordum
yok canim ditib cenaze formuna kayitliydik onlar ilgilendiler..allah razi olsun.. yoksa biz o kafayla birsey yapacak durumda degildik.. babamda onlarla gelmisti tr.ye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?