Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

sağol cnm 33 haftalıktık sezeryan doğdu onun için doktorum 1 yıl korun dedi ben çok üzülünce 6 ay korun ozaman böyle bi sorun yaşadın bide dikişlerinle ilgili sorun olmasın bi dahakine dedi
Bana da aynisini dedi doktor dogum yaptiran doktorum 3 ay sonra kalbirsey olmaz dedi ben simdi baska bir doktora basladim o da 1 sene dedi ilkten sonra 3ben uzulunce 3 ay sonra gel bakalim dedi gittim cok sukur iyi dikislerim isredigin zama kalabilirsi dedi. Ama ben temmuz u beklicem 4 ayimiz bitecek ayin 15 de 6 ay olacak iste yaklasik bende kan pihtilasmasi cikti tedavi ile gebelogimi surdurucez insallah hemen kalirsam tabi. Allah sabrini versin bu kadar buyutupte kaybetmek daha zor benim ki 35 haftalikti :(

Bana da aynisini dedi doktor dogum yaptiran doktorum 3 ay sonra kalbirsey olmaz dedi ben simdi baska bir doktora basladim o da 1 sene dedi ilkten sonra 3ben uzulunce 3 ay sonra gel bakalim dedi gittim cok sukur iyi dikislerim isredigin zama kalabilirsi dedi. Ama ben temmuz u beklicem 4 ayimiz bitecek ayin 15 de 6 ay olacak iste yaklasik bende kan pihtilasmasi cikti tedavi ile gebelogimi surdurucez insallah hemen kalirsam tabi. Allah sabrini versin bu kadar buyutupte kaybetmek daha zor benim ki 35 haftalikti :KK43:
aynen çok zor bizde hiç bişey çıkmadı kendi dr um tahlil yapmaya gerek yok senin sağlıklı doğmuş çocuğun var sigarayı tamamen bırakacaksın sadece dedi şimdi hem korku var hem istek sonra diyorum ki rabbime dua etmekten başka yapılabilecek bişey yoktu nedensiz oldu bizimki belkide şükrümüz azmış diyorum bi neden olmaması da kafayı yedirtiyor

aynen çok zor bizde hiç bişey çıkmadı kendi dr um tahlil yapmaya gerek yok senin sağlıklı doğmuş çocuğun var sigarayı tamamen bırakacaksın sadece dedi şimdi hem korku var hem istek sonra diyorum ki rabbime dua etmekten başka yapılabilecek bişey yoktu nedensiz oldu bizimki belkide şükrümüz azmış diyorum bi neden olmaması da kafayı yedirtiyor
bebeğe patoloji yaptırdın mı canım

bebeğe patoloji yaptırdın mı canım
yok yaptırmadık ne çıkardı bilmiyorum ama allah tan başka sığınacak bi yer yok sebep arayınca sebep bulmak en kolayı ben bütün tahlillerimi dr gerek yok dediği halde yaptırdım ama dr un dediği gibi hiç bişey çıkmadı çalışan bi anne adayıydım stres etken olabilir bir dahakine kendini yormayacaksın hiç bişeyi kafana takmayacaksın diyorlar

aynen çok zor bizde hiç bişey çıkmadı kendi dr um tahlil yapmaya gerek yok senin sağlıklı doğmuş çocuğun var sigarayı tamamen bırakacaksın sadece dedi şimdi hem korku var hem istek sonra diyorum ki rabbime dua etmekten başka yapılabilecek bişey yoktu nedensiz oldu bizimki belkide şükrümüz azmış diyorutiyom bi neden olmaması da kafayı yedirtiyor
Basin sagolsun canim .Rabbim sabrimizi versin.nedensiz olmasu zaten insani cildirtiyo.yiyecek ekmekleri gorecek gunleri yokmus.demesi kolay yasamasi cokk ama cok aci.acini anliyorum

yok yaptırmadık ne çıkardı bilmiyorum ama allah tan başka sığınacak bi yer yok sebep arayınca sebep bulmak en kolayı ben bütün tahlillerimi dr gerek yok dediği halde yaptırdım ama dr un dediği gibi hiç bişey çıkmadı çalışan bi anne adayıydım stres etken olabilir bir dahakine kendini yormayacaksın hiç bişeyi kafana takmayacaksın diyorlar
anladım zaten patolpjiden de çıkan sonuç çoğunlukla doğumun sebebini belirtmiyormuş hayırlısı nasip değilmiş allah sabır versin hepimize.İyi olmak zorundayız bundan sonrası için

başın sağolsun canım.denecek bişey yok.ilk zamanlarda insan maalesef hep neden arıyor.onu yaptım ondanmı oldu bundanmı oldu.birine bişeymi dedim de oldu.evime harammı girdi.büyük lafmı ettim.bende kafayı yicektim.hep diyordum neden neden neden...bi ceza gibi düşündüm başlarda.ama sonra peygamber efendimizin bile kaç evladı vafat etmiş.Rabbim dedim bu bi ceza değil,rabbim sen bizi seviyorsun ve cennetine almak istiyorsun bizede bi vesile verdin sadece...böyle böyle düşüne düşüne rahatladım.
bi şehjt kaç kişiye şefaat ediyor düşünsene.ve şehit bi insan yani sevabı günahı yaşamız bi insan.ama bizim bebeklerimiz günah ne bilmeden Allahın yanına gittiler.yani melek olarak.ve onların kimbilir şefaat derecesi ne kadar büyük olur düşünsene...inşallah inşallah rabbim kavuşturur ahirette....

Acaba diyorum bi bebek iyi gelirmi.yiksa acimimi tazeler .inan cok tuhaf oldum .dikkat eksikligim olustu bide unutkanlik.oek bisey hatirlayamiyorum.kendimi verip bisey konusamiyirum

Hakkimizda hayirlisi canim kendini nasıl iyi hissedeceksen oyle yap. Ben bir gun istiyorum sonra vazgeciyorum korku yu orum bende de unutkanlik sinir başladı artti yani

Insallah canimmm insallah. Oluyor yeni dpgum yaptigimda daha cok oluyordu sirtimda belimde bacaklarimda ayakta duramiyordum resmen ama yavas yavas geciyor endiselenme
genetik test iste kan pigtilasmasi icin olan trombofili paanelini yaptirdi bana dogan bey
marmara da devlette yaptirdim para da vermedim sagolsunlar devletteki genetik bolumu ve kadin dogum bolumu yardimci oldular. Normalde 3 dusukten once devlette genetik test ysptiramiyorsun.
1 ayda cikti haziran da gel demisti dogan bey gittim iste. Benim de dogum yaptiran doktorum hic birsey dememisti. Derlwr mi hatalari cikar ortaya vicdansizlar. Canim sen bir git dogan bey e o zaman aklinda soru isareti kalmasin bakaalim sana ne diyecek en azindan sorunumuzu bilelim ona gore hareket edelim hamileliklerimizde oyle degil mi hakkimizda hayirlisi insallah uzme kendini tamam mi hersey guzel olacak Allah in iziyle.. sabir ve dua ile daha guzel olacak...

Marmara unv Hastanesi mi pendik te var galiba öyle duymustum. Peki sana nasil o testi yaptılar uc düşük yok ya itiraz etmediler mi. Ilk once kadin dogumdan randevu aldin galiba. O dr adini yazarmisin? Artık doktor doktor gezecegiz baska caremiz yok. Bu arada yardimlarin icin tesekkur ederim

slm herkese öncelikle hepinizin başı sağolsun rabbim önce sabır sonra da sağlıklı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin hepimize
malesf bende aranıza katıldım
20 nisan günü plasenta erken ayrılmasından bebeğimizin kalbi durmuş içe kanama olduğu için dr lar çok korktu hayati tehliken var falan dediler ne olduğunu anlamadan sezeryana girdim benim 2. hamileliğimdi ilk kızım çok şükür sağ sağlim doğmuştu normal doğumla bu hamileliğimde de hiö bir sorun yoktu ama 17 nisanda doğum sancılarım başladı hastane yattım 1 gün sonra biraz kilo alsın bekleyelim dediler evde sürekli yat dediler yatıyordum normal doğum sancım vardı çok sıklaştığı için en yakın hastane ye gittik hastaneye girdiğimiz an olmuş olan bebeğim 2300 gr 48 cm di bilseydik daha önce alırdık dendi ama kendime hep şunu diyorum günü yokmuş ne yapılırsa yapılsın bunu yaşayacaktık rabbime dualarımda sağlıklı uzun ömürlü evlatlar bizim için hayırlıysa nasip et ya da bunu bizim için hayırlı kıl allahım

Merhaba canim basın sagolsun. Bende 5 nisanda 38 haftalik bebegimi kaybettim aynı senin gibi ice kanam oldu. Bende tansiyon 16 oluyordu buyugu. Hakkimizda hayirlisi olsun inş ku c agin tekrar dolar giden geri gelmiyor maalesef

Marmara unv Hastanesi mi pendik te var galiba öyle duymustum. Peki sana nasil o testi yaptılar uc düşük yok ya itiraz etmediler mi. Ilk once kadin dogumdan randevu aldin galiba. O dr adini yazarmisin? Artık doktor doktor gezecegiz baska caremiz yok. Bu arada yardimlarin icin tesekkur ederim
Evet evet marmara egitim arastirma mehmet guclu canim durumu anlattik allah razi olsun imza kase atti yaptirdik yoksa bir suru para verecektik. Kadin dogum doktoru mehmet guclu yonlendurdi evet ama ben istedim genetik tahlilini zaten dogan bey yazmisti vermisti bana bende devketteki doktora rica ettim.yaptilar. rica ederim keske elimden fazlasi gelse :( yardimci olabiliyorsam ne mutlu bana cani benim..

slm herkese
etrafımdaki insanlar bana dr unu değiştir diyor sürekli hemde benim dr um kuzenimin en yakın arkadaşı olduğu halde bende çok düşünüyorum kendi hastanesinde olmamama rağmen kalktı geldi saatlerce beni bekledi çok da üzüldü hatası yokmuydu belki de vardı ama çok sağlıklı devam eden bi hamilelikde bunun olacağını o nerden bilebilirdi ki hocalara da sorduk bu kalp krizi gibi bişey olduğu anda şanslıysan müdehale edilebilir yoksa sezeryan için odasından ameliyathaneye indirirken bile yaşıyor insanlar bunu dediler ve ben açıkcası şöyle de düşünüyorum bu olayı yaşadığımız için olursa eğer bir daha ki sefere dr um daha dikkat eder bazen 2 dr takibinde mi olsam diye de aklımdan geçiyor şimdiden bunları bu kadar düşünce kafayı yiyecem sanıyorum öncelikle rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatları kucağımıza almayı bize hayırlı kılsın en kısa zamanda sonra da bize hamilelik süresince sabır sukünet ve sağlık nasip etsin

slm herkese
etrafımdaki insanlar bana dr unu değiştir diyor sürekli hemde benim dr um kuzenimin en yakın arkadaşı olduğu halde bende çok düşünüyorum kendi hastanesinde olmamama rağmen kalktı geldi saatlerce beni bekledi çok da üzüldü hatası yokmuydu belki de vardı ama çok sağlıklı devam eden bi hamilelikde bunun olacağını o nerden bilebilirdi ki hocalara da sorduk bu kalp krizi gibi bişey olduğu anda şanslıysan müdehale edilebilir yoksa sezeryan için odasından ameliyathaneye indirirken bile yaşıyor insanlar bunu dediler ve ben açıkcası şöyle de düşünüyorum bu olayı yaşadığımız için olursa eğer bir daha ki sefere dr um daha dikkat eder bazen 2 dr takibinde mi olsam diye de aklımdan geçiyor şimdiden bunları bu kadar düşünce kafayı yiyecem sanıyorum öncelikle rabbim sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatları kucağımıza almayı bize hayırlı kılsın en kısa zamanda sonra da bize hamilelik süresince sabır sukünet ve sağlık nasip etsin
evet canım bende aynı durumu yaşadım maalesef.büyük arther transpozisyonu varmış kızımda.oğlumda yapılmayan tahliller yapıldı.ama yineden görülmedi,anlaşılmadı.sadece fetal eko da anlaşılabilirmiş oda belki dedi.ve biz onu yaptırmadık.herkes o doktora bidaha nasıl gidersin dediler.ama o kadar çok doktora sordumki hepiside bu anlaşılmayan bi anomali dedi.benim içim rahat doktor konusunda ve bende çok güveniyorum.benimle üzüldüğünü biliyorum.
bu yüzden hem kadın doğum doktoruma devam edicem hemde izmirde perinatolojiye gidicem.birazdaha emin devam edelim diye.hakkımızda hayırlısı

slm kızlar inşallah bugün daha iyisinizdir.yazdıklarınızı hep okuyorum ama pek yazmak içimden gelmiyo.benimde bugün yarın kan pıhtı ,hormon vs test sonuçları çıkacak bakalım sonuç neymiş(ki bence bişey çıkmayacak ya) kızlar galiba hamile olabilirim valla ben 6 ay bekliyemedim Allahım hayırlısını nasip etsin işallah.yarın dr gideceğim.zaten sonuçlar iyi çıarsa hamile kalmana izin veririm demişti. hakkımızda hayırlısı

Sizde haklisiniz arkadaslar eger guveniyirsaniz tabi ki devam edin isinde iyi oldugunu da dusunuyirsaniz ben im guvenim cok yoktu zaten tavsite uzerine cok iyi diye gittim dogum yaptiran doktoruma ne konusmak ne birsey surekli kizinizin keyfi yerinde diyp gonderdi hic bir tahlil bile istemedi ben kendim yaptirdim. Bir sikinti da cikmayinca son ayima kadar devam ettim birsey soyluyordum hamilesin olacak o ksdar hic birsry olmaz diyordu bu da dogru degil bence hamilelikte de kan pihtilasmasi testi yspiyirlarmis adam hic umursamadi ki beni belki yaptirsaydik kizim kurtulabilirdi. Gunu yokmus ayri mesele ama elinden geleni yapsaydi insnirdim simdi ne olursa olsun inanmiyorum. simdi ki doktorum dan Allah razi olsun elinden geleniyapiyor iyi biri ilgili biri. guveniyorum da o yuzden iyi ki degistirmisim doktoru mu diyorum gercekten ..

slm kızlar inşallah bugün daha iyisinizdir.yazdıklarınızı hep okuyorum ama pek yazmak içimden gelmiyo.benimde bugün yarın kan pıhtı ,hormon vs test sonuçları çıkacak bakalım sonuç neymiş(ki bence bişey çıkmayacak ya) kızlar galiba hamile olabilirim valla ben 6 ay bekliyemedim Allahım hayırlısını nasip etsin işallah.yarın dr gideceğim.zaten sonuçlar iyi çıarsa hamile kalmana izin veririm demişti. hakkımızda hayırlısı
Insallah canim hsyirlisi olsun.. umarim testlerde de birsey cikmaz bende kan pihtilasnasi cikti en azindan tedavusi var diyp sukrediyorum . Temmuz da Allah nasip ederse bende dusunuyorumm.. :))

slm herkese
canım çok geçmiş olsun Allah aynı acıyı birdaha yaşatmasın doktorundan memnunsan değiştirme benim de 19 haziran 2014 de kıızm 38 haftalıkken melek oldu.1 gün önce dk gitmiştik bebek süper ama alıcaz artık demişti kilolu olduğu için sezeryan olucaktım bir gün sonra hareketlerini hissetmedim kalbi durmuş canım kızımın doğuma 4 gün vardı.çok zor günlerdi banada dk hatası falan filna dediler ama hiç birine inanmıyorum yapan yaptıran yalnız Allah.1 sene oldu hamile kalamadım daha 5 ay sonra korunmayı bıraktım.şu an kontrollerime aynı doktora gidiyorum hamile kalmama iizn verirse Rabbim yine aynı dk gidicem kısmetse.yani memnunsa iletişiminde iyise değiştirme derim ben

evet canım bende aynı durumu yaşadım maalesef.büyük arther transpozisyonu varmış kızımda.oğlumda yapılmayan tahliller yapıldı.ama yineden görülmedi,anlaşılmadı.sadece fetal eko da anlaşılabilirmiş oda belki dedi.ve biz onu yaptırmadık.herkes o doktora bidaha nasıl gidersin dediler.ama o kadar çok doktora sordumki hepiside bu anlaşılmayan bi anomali dedi.benim içim rahat doktor konusunda ve bende çok güveniyorum.benimle üzüldüğünü biliyorum.
bu yüzden hem kadın doğum doktoruma devam edicem hemde izmirde perinatolojiye gidicem.birazdaha emin devam edelim diye.hakkımızda hayırlısı
izmirde hangi doktoru düşünüyosun bende izmirdeyim.

Insallah canim hsyirlisi olsun.. umarim testlerde de birsey cikmaz bende kan pihtilasnasi cikti en azindan tedavusi var diyp sukrediyorum . Temmuz da Allah nasip ederse bende dusunuyorumm.. :))
zaten su anda kan sulandırıcı ve tansiyon ilacı kullanıyorum dr hamile kalmana bi engel yok dedi.doktorum çok iyi inşallah böyle devam eder.hamile olduğum daha kesin değil sadece belirtiler var .yarın kan tahliliyle belli olacak.
Allah hepimizin gönlüne göre versin.
ben siteyi hep takip ediyorum.inşallah burdaki arkadaşların teker teker hamile kaldını görüp biraz olsun içimiz rahatlar.zaten hemen hemen aynı zamanda melek annesi olmuşuz.büyük Allahım bizi bundan sonra hep güldürsün inşallah...

kaç ay oldu cnm senin bende hemen kalmak istiyorum allah biliyor kardeşimin eşide hamileydi beraber büyüteceiz diye hayallerimiz vardı kardeşim ne ağladı 3 ay için de inşallah doğacak o bende hep benimki büyük olacağına sizinki büyük olur yine büyütürüz beraber dedim inşallah rabbim sağlıklı sihatli nasip eder

Back
X