Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Benden test isteyen olmadi zaten benim doktor riskler arasinda tansiyonu bile saymadi. Dogan Bey tansiyon hastasi hamile kadinlara dami bakiyormus yani tecrubeli bu konuda. Yarin randevu aldimDogan Bey e. Ama saat 16 dan sonra hastane de oluyormus biraz tuhaf geldi ya neden devamli hastanede ddeğil. Hastaneye sordum onlar bilgimiz yok dedi.insallah guzel seyler soyler .
Canim ben sordum dogan bey in kendisine tup bebek kursuna gidiyor o yuzden persembeile o yuxden o saatlerde hastanede :) insallah canimmm insallah gidince hemem yaz merak ederim. Insallah sana da faydasi olur dogan bey in cok dua edicem sana.. moralini yuksek tut.

Canim ben sordum dogan bey in kendisine tup bebek kursuna gidiyor o yuzden persembeile o yuxden o saatlerde hastanede :) insallah canimmm insallah gidince hemem yaz merak ederim. Insallah sana da faydasi olur dogan bey in cok dua edicem sana.. moralini yuksek tut.

Tamam canim hakkımızda hayirlisi. Bende hergun dua ediyorum bütün annelere. Rabbim yuzumuzu guldurur inşallah. Sen 15 martta mi kaybettin bebegini? Ben 5 nisan aramızda fazla yok galiba

Tamam canim hakkımızda hayirlisi. Bende hergun dua ediyorum bütün annelere. Rabbim yuzumuzu guldurur inşallah. Sen 15 martta mi kaybettin bebegini? Ben 5 nisan aramızda fazla yok galiba
Amin amin canim.. ben 15 subat ta kaybettim bebegimi :( insallah bu sefer yuzumuz guler.. ayin 15 de 4. Ayimiz bitecek :(

aramızda 1 ay varmış cnm bütün yazıları okudum ama senin bebeğinin kalbi neden durmuştu benimde kızım olacaktı inşallah hamilesindir sağlıklı sihatli uzun ömürlü evlatlarımız olsun hepimizin

senin 6 ay oldu sanırım yanlış hatırlamıyorsam bebeğini nasıl kaybetmiştin sonuçlardan bişey çıktı mı

canım dün doktora gittim çok şükür sıkıntı yok dedi.hamilelik düşünebilirsin. dedi.ama smear testi bitek kaldı.onu veremedim maalesef.bu ayki yumurtlamayıda kaçırıyorum eşim şehir dışında....
bebeğimde kalp anomalisi varmış.diyabetim olduğuna verdiler....

evet canım bende aynı durumu yaşadım maalesef.büyük arther transpozisyonu varmış kızımda.oğlumda yapılmayan tahliller yapıldı.ama yineden görülmedi,anlaşılmadı.sadece fetal eko da anlaşılabilirmiş oda belki dedi.ve biz onu yaptırmadık.herkes o doktora bidaha nasıl gidersin dediler.ama o kadar çok doktora sordumki hepiside bu anlaşılmayan bi anomali dedi.benim içim rahat doktor konusunda ve bende çok güveniyorum.benimle üzüldüğünü biliyorum.
bu yüzden hem kadın doğum doktoruma devam edicem hemde izmirde perinatolojiye gidicem.birazdaha emin devam edelim diye.hakkımızda hayırlısı
dr un kimdi canım ben de denizlideyim de merak ettim.
ben prof erkan alataşa gidiyordum.

Testlerin nasil cikti? Hamilelik testi yaptin mi?
canım şimdi doktordan geldim.heterzigot sanırım kan pıhtısı çıktı bi dahaki hamileliğimde iğine kullanıcam.ölü doğum yapmamın nedeni de büyük ihtimalle bu olabilirmiş.aslında 4.ayda plasenta ayrılması oldu.çok kanamam olmuştu.ozaman bu testi yapmış olsalardı belki kuzum kurtulurdu.ama doktor çok önemsemişti .
hamilelik için daha kesin bişey söylemedi yalnız altan muyane etti,üsten muyane etti bu ay muhtemelen adet görmezsin dedi.adetime 7 gün var.10 gün sonra tekrar gel dedi.eşimde bende umutlandık.10 gün nasıl geçicek bakalım.
bir de tansiyon,kan sulandırıcı,hormon ilacı,akıntı için ve birkaç tane daha ilaç verdi.içip içmemekle çok kararsızım ya düşük yaparsam sonuçta hepsinin yan etkisi var ve ilaçlar çok fazla napıcam bilmiyorum.doktorlara da artık çok güvenim kalmadı bilmiyorum ya öffff

canım şimdi doktordan geldim.heterzigot sanırım kan pıhtısı çıktı bi dahaki hamileliğimde iğine kullanıcam.ölü doğum yapmamın nedeni de büyük ihtimalle bu olabilirmiş.aslında 4.ayda plasenta ayrılması oldu.çok kanamam olmuştu.ozaman bu testi yapmış olsalardı belki kuzum kurtulurdu.ama doktor çok önemsemişti .
hamilelik için daha kesin bişey söylemedi yalnız altan muyane etti,üsten muyane etti bu ay muhtemelen adet görmezsin dedi.adetime 7 gün var.10 gün sonra tekrar gel dedi.eşimde bende umutlandık.10 gün nasıl geçicek bakalım.
bir de tansiyon,kan sulandırıcı,hormon ilacı,akıntı için ve birkaç tane daha ilaç verdi.içip içmemekle çok kararsızım ya düşük yaparsam sonuçta hepsinin yan etkisi var ve ilaçlar çok fazla napıcam bilmiyorum.doktorlara da artık çok güvenim kalmadı bilmiyorum ya öffff[/QUkeşke kan verseydin varmı gebelik die hayırlısı olur inşallah

bir de tansiyon,kan sulandırıcı,hormon ilacı,akıntı için ve birkaç tane daha ilaç verdi.içip içmemekle çok kararsızım ya düşük yaparsam sonuçta hepsinin yan etkisi var ve ilaçlar çok fazla napıcam bilmiyorum.doktorlara da artık çok güvenim kalmadı bilmiyorum ya öffff
COk gecmis olsun canimm bende de heterezigot cikti hamilelikte kan sulandirici igne kullanacaksin dedi doktorum bebegim de bu yuzden ölmüs . Allah yardimiz olsun. Insallah saglikli uzun omurlu bebeklerimiz olur :KK43:

COk gecmis olsun canimm bende de heterezigot cikti hamilelikte kan sulandirici igne kullanacaksin dedi doktorum bebegim de bu yuzden ölmüs . Allah yardimiz olsun. Insallah saglikli uzun omurlu bebeklerimiz olur :KK43:
sağol canım. işallah burda kızlarla hamilelik günlerimizi sayarız.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
15 şubat,aslında seninde bayağı olmuş sen sanırım 6 atı bekliyceksin.kendini ne zaman hazır hissedersen canım içgüdülerine güven boşver 6 ayı:)

bilmem canım ya doktor kan istemedi.3 haftasındayım belki erken diye.ama altan elle de kontrol etti.aslında tam olarak hamilesin demedi bilmiyorum belki beni umutlandırmak istemedi.sadece bu ay regl olmayabilirsin.10 gün sonra gel daha net konuşuruz dedi.artık hayırlısı...
senin ne kadar oldu?

bilmem canım ya doktor kan istemedi.3 haftasındayım belki erken diye.ama altan elle de kontrol etti.aslında tam olarak hamilesin demedi bilmiyorum belki beni umutlandırmak istemedi.sadece bu ay regl olmayabilirsin.10 gün sonra gel daha net konuşuruz dedi.artık hayırlısı...
senin ne kadar oldu?melekannesi81.bu arada 81 limisin?ben 80 liyim yaş ta geçiyo.Allahım daha bu çocukları doğurcazda büyüteceğizde...

Merhaba canim Dogan Bey gercekten ilgili bir doktor memnun kaldim. Senin adini verdim arkadasim tavsiye etti dedim seninde tansiyonun 15 10 cikmis galiba benim 14 8 cikti orda. Ikimiz de ayni sebepten kaybetmisiz oyle dedi. Bir suru test istedi birde ikili testi sordu onu istedi b idahaki gittiğimde. Rahim iyi dedi sezeyan y apan iyi yapmis dedi incelme olmamis rahim kalinliginda dedi. Hastane ortamı gerdi ikiz bebk dogdu onumden geçirdiler basim suan cok kotu. Bir suru test senden de istedimi

Hayırlisi canım insallaj güzel haberler alirsin. Ben de bugun doktora gittim agir gebelik zehirlenmesi g ecirmissin dedi hir suru test verdi. Doktorların gercekten buyuk ihmali oluyor hastalara gir çık y apiyorlar ilgi az oluyor bizde böyle magdur oluyoruz

Merhaba canim Dogan Bey gercekten ilgili bir doktor memnun kaldim. Senin adini verdim arkadasim tavsiye etti dedim seninde tansiyonun 15 10 cikmis galiba benim 14 8 cikti orda. Ikimiz de ayni sebepten kaybetmisiz oyle dedi. Bir suru test istedi birde ikili testi sordu onu istedi b idahaki gittiğimde. Rahim iyi dedi sezeyan y apan iyi yapmis dedi incelme olmamis rahim kalinliginda dedi. Hastane ortamı gerdi ikiz bebk dogdu onumden geçirdiler basim suan cok kotu. Bir suru test senden de istedimi
Ah canım ne kadar merak ettim bugun seni ama Cook sevindim memnun kalmana evet 15/10 çıkmıştı tansiyonum unutmamış demek ki beni :)) benden de kan tahlili ayrı genetik testi ayrı kan da bir sürü seye bakılmasını istemişti ikili test ne onu bebeğe yapmıyorlar mıydı senden neden istedi anlamadım. İçini ferah tut gercekten iyi bir doktor inanıyorum ki sana da faydalı olacak inşallah bu arada ben ilk gittiğimde de yeni bebek doğmuştu doğumhane den ağlama sesini duymuştum cok ağlamıştım bizim kaderimiz bir galiba :( ne dedi başka dogan bey bir sıkıntı yok di mi gebelik için birşey dedi mi gerçi test lerin sonucundan sonra karar verir hayırlısı inşallah hersey guzel olacak..

erkan Alataş çok duydum.ve gerçekten işinde çok iyi bi doktormuş.zaten iyi doktorlar her zaman kendini belli ediyor.helal olsun işini hakkıyla yapana
Iyi doktordur. Cerrahligida super ama nasip olurda bidaha gebe kalirsam saglik hastanesinde nihat gul e gitcem. Erkan hocanın muayenesinde kötü hatıralarım var. Tamamen psikolojik yani.

Ah canım ne kadar merak ettim bugun seni ama Cook sevindim memnun kalmana evet 15/10 çıkmıştı tansiyonum unutmamış demek ki beni :)) benden de kan tahlili ayrı genetik testi ayrı kan da bir sürü seye bakılmasını istemişti ikili test ne onu bebeğe yapmıyorlar mıydı senden neden istedi anlamadım. İçini ferah tut gercekten iyi bir doktor inanıyorum ki sana da faydalı olacak inşallah bu arada ben ilk gittiğimde de yeni bebek doğmuştu doğumhane den ağlama sesini duymuştum cok ağlamıştım bizim kaderimiz bir galiba :KK43: ne dedi başka dogan bey bir sıkıntı yok di mi gebelik için birşey dedi mi gerçi test lerin sonucundan sonra karar verir hayırlısı inşallah hersey guzel olacak..

Kaderimiz bir bence burda tanismamizda tesadüf değil bence. Doktor bilgisayardn bakti ikinizde aynı sebepten kaybetmissiniz dedi. Magnezyumu cok sordu ictin mi diye basim cok agrıyordu neden sorduğun u sormayi unuttum. Yarın test icin ahmet tevhik yoldemirden randevu aldim ins testleri yaptirir. Ikili testi bir deger varmis ona bakmak icin istedi. Yani hamileyken yaptirdigim test oluyor oradki test 5 in altinda olursa gebelik zehirlenmesi tansiyon kesin anneler de oluyor dedi. Kontrol edeyim seninde hamileyken ayni düşük mu cikmis bakayim dedi.Rabbim müsade eder bütün yollar acilir insallah yuzumuz guler canim

sağol canım. işallah burda kızlarla hamilelik günlerimizi sayarız.Allah hepimize sağlıklı evlatlar versin.
15 şubat,aslında seninde bayağı olmuş sen sanırım 6 atı bekliyceksin.kendini ne zaman hazır hissedersen canım içgüdülerine güven boşver 6 ayı:)
Inşallah canımmm inşallah.. Temmuz diye sartlandırdım kendimi Çin takvimine göre kız ayı :)) Allah bilir de biraz da korkuyorum galiba zaman kazandım böyle işte doktor tmm der inşallah diyordum dedi gecen hafta ama ben guvenemedim kendime kan sulandırıcı iğne den de korkuyorum biraz hakkımızda hayırlısı Rabbim aratmadan versin hepimize inşallah..

Kaderimiz bir bence burda tanismamizda tesadüf değil bence. Doktor bilgisayardn bakti ikinizde aynı sebepten kaybetmissiniz dedi. Magnezyumu cok sordu ictin mi diye basim cok agrıyordu neden sorduğun u sormayi unuttum. Yarın test icin ahmet tevhik yoldemirden randevu aldim ins testleri yaptirir. Ikili testi bir deger varmis ona bakmak icin istedi. Yani hamileyken yaptirdigim test oluyor oradki test 5 in altinda olursa gebelik zehirlenmesi tansiyon kesin anneler de oluyor dedi. Kontrol edeyim seninde hamileyken ayni düşük mu cikmis bakayim dedi.Rabbim müsade eder bütün yollar acilir insallah yuzumuz guler canim
Bana magnezyum la ikili test sormadı hayırlısı inşallah canım.. Çok ilgili ama di mi rahatlatıyor insanı dinliyor sorduklarına cevap veriyor :) İnan senin adına cok sevindim.. Inşallah yapar testleri de devletteki doktor ben gittim galiba ona ismi cok tanıdık geldi hayırlısı inşallah hepimize dua ediyorum ben hep canımm..

Back
X