Sezeryan doğumla bebeğini kaybedip :( tekrardan hamilelik düşünenler...

Senun ve bebeginin iyi olmaniza sevindim.kac gundur aklima geliyodun.hamileligi nasil geciyo diye.arada bi girip cikiyorum bakiyorum yazismalara surpruz hamilelik var mi diye.bu hafta coook kotuyum.hafta sonu bebegimin yanindaydim.39.haftamiz.olacakti.yani bebegimi kucagima alcaktim bu hafta yada almistim ama nasip.degilmis.insaallah sorunsuz gecirip sag salim kucagina almak nasip olur.benimde 3 ay 7 gun oldu bugun kaybedeli.

Canim benim ne desem bos uzulmemek elde degil Allah yardimcimiz olsun bu zamanlar hayırlısıyla çabucak gecer inşallah. Bence seninde ilacin tekrar hamile kalmak

Ay cnm öyle deme eksik dilek dileme çok zor biliyorum seni en iyi ben ve bizler anlarız inş bundan sonrakiler kucagimizda kalır inşallah. Evet benimki yaşıyordu bian da gitti sebepsiz yere allahım biliyoruz o öyle istedi o verdi o da aldı ve şey demeye hakkimz yok sabretcz bidahiki yavrularını için dua edecgz inşallah amin

Amin canim insallah Rabbim tesellisini gonderir.iki buçuk aydir her gunum duayla geciyor insallah kabul olur seneye bebeklerimiz kucaklarimiz da olur inşallah. Sahip olduklarimin kiymetini bilemedim sukredenlerden olamadim Allah affetsin

aaah aaah canım acı aynı acı.farklı farklı pijama gecelik götürmüştüm.pembe pembe olanlar vardı.krem olanı en güzeliydi.ama doğumun ertesi günü çıkarken giyerim diye daha özel bi pijamam vardı eşim hastaneye askısıyla getirmiş ütüsü bozulmasın diye.gülmüştük.giymek nasip olmadı.onu ve ogün giydiğim diğer pijamaların geceliklerin hepsini kaldırdım.asla görmek bile istemiyorum.kalpten inanıyorum rabbim verecek ve ben yine onları bu defa mutlu mutlu giycem inşallah.

Insallah canim. Benim burda olmamin nedeni yazılanları okuduğumda sanki benyazmisim gibi. Sonra diyorum candan kopan evlat sonuçta aci da tabiki ayni olacak.
Bende senin gibi mavili almistim bunu ikinci gun giyerim kan olmasin dedim anneme. Ogluma güzel goruneyim istedim. Aldigim gun denedim eve gelince
Tekrar giydim aynadan baktım kendime cocuk gibi oglumu sevdim meger tekrar mutlulukla giymek nasip olmayacak mis. Oğluma cok heveslenmistim sanki ilk H amileligimdi.
bugun oglumun doğum gunu buruk gecti ne hayallerim vardı onların ilk aski ben olacaktım oglum kardesiyle kutlayacak ti. Hep oglumla planlar yapiyorduk kar de esinle ilk dugum gunun olacak az kaldı diyordum kismet degilmis.

kızlar aynı kaderi paylaşiıyoruz cok kötü cok zor gunler geçiriyorum ama 2 tane daha evladım var eşimin yardımlerıyla ayaktayım bana morel vermekten bitap oldu sen bebgimize üzülüyosun ben hepinize üzülüyorum diyor bebgimin herşeyi hazırdı 34.hafta da dogdu 4gün küvezde kaldı hergün gördüm saglıgı c,çok ıyiydi birden kalp krizi geçirdi döndüremedik dediler yıkıldım bittim ama isyanetmedim öptüm kokladım kuzumu prensesimi hala aglıyorum dogumgunumde bebegimi kaybettim hiç unutamayacagım bigün ve asla dogumgunum diye düşümneyeecgim 10 gündür içim yanıyor nefes alamıyorum rabbimden sabır dilemekten baska carem yok rabbim hepimize sabır versin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Insallah canim Rabbim yuzumuzu guldurur bu defa. Bende bazen iyi oldum diyorum sonra bebek goruyorum cevremde beraber hamile kaldigim kisiler olmasa aralarinda akraba da var belki yaram devamli kanamaz. Gozumun onunden mezarida gitmiyor. Benim ikinci
hamileligim ilkinde birsey anlamadim bunda cok heveslendim bilincliydim her hafta gelisimini okuyordum herseyini kendim hazirladim utusunu bile yaparken iki kere yikadim iki kere utuledim. Ben iyiolacagima daha kotu oluyorum disari cikamiyorum eglenmek istemiyorum bazen guldugumde hemen kendime kiziyorum kendimi cezalandiriyorum belki. Dun gece yine agladim Allahtan ruhumu iyilestirmesini istedim dermanimi gonder sifami ver diye dua ettim. Sabah biraz huzurlu uyandim cok sukur. Rabbim beterinden korusum ama bu sekilde yasamak zor agir kaldiramiyorum bazen nefes almakta zorluk cekiyorum. Fazla beklemek istemiyorum hamile kalmak istiyorum oglum gelmeyecek ama belki kokusu gelir cennetten
Can'ın. Çok haklısın yaşadıklarında hissettiklerinde en biz anneleri üzdü yavrularımızın gidişi 9 ay karnımızda onunla yatıp kaktık bizden bir parçaydı. Ben 5 aya girdim hala aynıyım. Ama hak tan gelene boynumuz bükük ne gelir elden . Bu kadar üzme kendini bak senin bir tane de evladın var ne guzel ona daha fazla vakit ayır özlemini onunla gidermeye çalış ıyıleşmeye calış iyi hissettiğin zamanda hamile kalırsın hemen inşallah.

Kendini eve tık na daraldı gında giyin cık biraz yürü bana psikolog aynen böyle dedi günlük yasa daraldıgında cık gez kimseyi kafaya takma dedi sende böyle yap zor ama yapmamız gerek ben bu yüzden işe başladım eğer çalışmasam dışarı mümkün degil çıkamazdım ama simdi mecburum çıkıyorum iyi de geliyor sende kendin için cocuğun için yap

Hem ne kadar çabuk iyileşirsen o kadar çabuk gebe kalırsın İnan buna ben dogan bey e gecen gidişim de ilk nasılsın diye sordu nasıl oldun diye sordu eğer ilk gittiğim gibi olsaydı. Eminim kalma diyecekti. Psikoloji de önemli bol bol dua et Allah I'n izniyle hersey guzel olacak..

kızlar aynı kaderi paylaşiıyoruz cok kötü cok zor gunler geçiriyorum ama 2 tane daha evladım var eşimin yardımlerıyla ayaktayım bana morel vermekten bitap oldu sen bebgimize üzülüyosun ben hepinize üzülüyorum diyor bebgimin herşeyi hazırdı 34.hafta da dogdu 4gün küvezde kaldı hergün gördüm saglıgı c,çok ıyiydi birden kalp krizi geçirdi döndüremedik dediler yıkıldım bittim ama isyanetmedim öptüm kokladım kuzumu prensesimi hala aglıyorum dogumgunumde bebegimi kaybettim hiç unutamayacagım bigün ve asla dogumgunum diye düşümneyeecgim 10 gündür içim yanıyor nefes alamıyorum rabbimden sabır dilemekten baska carem yok rabbim hepimize sabır versin saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Cok gecmiş olsun Allah I'm tekrarını yaşatmasın cok zor bir dönem inşallah biram önce toparlanırsınız.

Arkadaslar arastirmalara gore Temmuz ve Agustos aylari hamile kalmak icin en uygun aylarmis

bu aylarda sperm hucrelerinin diger aylarda oldugundan daha aktif oldugu kaydedilmis

Kis aylarina gore yaz aylarinda spermlerin hareket kabiliyeti daha yuksekmis
bunun nedeni de testosteren hormionlarinin yukselmesiymis

onumuzdeki iki ay insallah hamile kaliriz ben bu haberi duyunca cok mutlu oldum ve umutlandim sizlerle de paylasmak istedim..

Arkadaslar arastirmalara gore Temmuz ve Agustos aylari hamile kalmak icin en uygun aylarmis

bu aylarda sperm hucrelerinin diger aylarda oldugundan daha aktif oldugu kaydedilmis

onumuzdeki iki ay insallah hamile kaliriz ben bu haberi duyunca cok mutlu oldum ve umutlandim sizlerle de paylasmak istedim..

merhaba sizin çocuğunuz var mı?

Bende gecen sene temmuz da hamile kalmistim:))

T
Can'ın. Çok haklısın yaşadıklarında hissettiklerinde en biz anneleri üzdü yavrularımızın gidişi 9 ay karnımızda onunla yatıp kaktık bizden bir parçaydı. Ben 5 aya girdim hala aynıyım. Ama hak tan gelene boynumuz bükük ne gelir elden . Bu kadar üzme kendini bak senin bir tane de evladın var ne guzel ona daha fazla vakit ayır özlemini onunla gidermeye çalış ıyıleşmeye calış iyi hissettiğin zamanda hamile kalırsın hemen inşallah.

Kendini eve tık na daraldı gında giyin cık biraz yürü bana psikolog aynen böyle dedi günlük yasa daraldıgında cık gez kimseyi kafaya takma dedi sende böyle yap zor ama yapmamız gerek ben bu yüzden işe başladım eğer çalışmasam dışarı mümkün degil çıkamazdım ama simdi mecburum çıkıyorum iyi de geliyor sende kendin için cocuğun için yap

Hem ne kadar çabuk iyileşirsen o kadar çabuk gebe kalırsın İnan buna ben dogan bey e gecen gidişim de ilk nasılsın diye sordu nasıl oldun diye sordu eğer ilk gittiğim gibi olsaydı. Eminim kalma diyecekti. Psikoloji de önemli bol bol dua et Allah I'n izniyle hersey guzel olacak..

Tesekkur ederim desteğin icin. Insallah guzel gunler çabucak gelir

Basin sagolsun canım. Iki evladını Rabbim sana bagislasin. Gidenin yeri baska oluyor geride isterse on evladin olsun. Yüreğinin yanginini az cok anlayabiliyorum. Allah yardimcimiz olsun

Sagol canimm.. gecen ramazan hamile kalmistim bu ramazan biraz buruk geciyor benim icin :KK43:

cok dua et bizlere olur mu ? Sen nasil oldun ben birkac gundur giremedim siteye rahatsizlanmissin galiba iyi misin simdi ??
Çok saol cnm şimdi iyiyim bende hamileydi ne yapalim hayırlısı boyleymis şöyle dusun allahtan hayirsz bisey gelmez inş. Bu sefer kucagimizda alırız cumlemiz ...

Basin sagolsun canım. Iki evladını Rabbim sana bagislasin. Gidenin yeri baska oluyor geride isterse on evladin olsun. Yüreğinin yanginini az cok anlayabiliyorum. Allah yardimcimiz olsun
cok sagol canim aynen oyle anne olmak cok guzel butun yavrularim Ayni ama oda olsaydi diyorum iste aklimdan cikmiyor sabir sabir

kizlar sezeryanla dogum yaptim dr um 3 ay sonra yine hamile kalabilirsin dedi peki dikislerim nasil olacak dedim hicbisey olmaz 9+3 1 sene olacak zaten dedi sizlerin dr lari ne dedi acaba bide kizimi kaybettim onun yerini dolduracak kiyafetlerini giyebilecek bi kizim daha olsun istiyourm hayirlisiyla saglikli Allahin izniyle

kizlar sezeryanla dogum yaptim dr um 3 ay sonra yine hamile kalabilirsin dedi peki dikislerim nasil olacak dedim hicbisey olmaz 9+3 1 sene olacak zaten dedi sizlerin dr lari ne dedi acaba bide kizimi kaybettim onun yerini dolduracak kiyafetlerini giyebilecek bi kizim daha olsun istiyourm hayirlisiyla saglikli Allahin izniyle

Allah sabır versin. 3 ay sonra hemen hamile kalabilrsin dediler yani çok iyiymiş genelde 6 ay beklemeyi öneriyorlar

Back
X